• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1216
تعداد نظرات : 572
زمان آخرین مطلب : 1593روز قبل
خاطرات و روز نوشت

 

مناجات

پروردگارا ما بندگان به زبان همه ذرات وجودمان تو را ستایش و ثنا می گوییم

و در همه شئون زندگی و شعار بندگی از تو یاری می جوییم ، تویی افرییننده جهان هستی

تویی که قابل نیایش و پرستش هستی

زهی بی خردانی که از اهرمنانی که از تو بی خبرند ، برای ایشان بس است که از بندگی ات لذت نمی برند ، بس است برای انانکه تو را انکار می کنند ، چه انقدرنادانند که این کارمی کنند

بر همان عهد و پیمانیم و می مانیم که از همان روز اول با تو بستیم ، از غیر تو برای همیشه دل بریده ایم و گسسته ایم  و به حضرت تو تا ابد دل داده ایم و بسته ایم و پیوسته ایم

هرچه داریم از تو داریم و به خاطر تو از ان می گذریم و می گذاریم و سر تعظیم و بندگی فرو می اریم . افریدگارا بهترین کلمه ای که بر تکرار ان استواریم و برای همیشه بر ان تکیه داریم

 وبه ارمغان به حضور می اریم کلمه طیبه :

اشهد ان لااله الا الله

 

 

چهارشنبه 25/10/1387 - 17:50
خاطرات و روز نوشت

دوستی با بعضی آدمها مثل نوشیدن چای کیسه ایست هول هولکی و دم دستی.

این دوستی ها برای رفع تکلیف خوبند اما خستگی ات را رفع نمی کنند.

این چای خوردنها دل آدم را باز نمی کند خاطره نمی شود فقط از سر اجبار می خوریشان که چای خورده باشی به بعدش هم فکر نمی کنی...


دوستی با بعضی آدمها مثل خوردن چای خارجی است.پر از رنگ و بو .

این دوستها جان می دهد برای مهمان بازی ، برای جوکهای خنده دار تعریف کردن و برای فرستادن اس ام اس صد تا یک غاز.

برای خاطره های دم دستی.

اولش هم حس خوبی به تو می دهند.

این چای زود دم خارجی را می ریزی در فنجان بزرگ ؛می نشینی با شکلات فندقی می خوری و فکر می کنی خوشبحال ترین آدم روی زمینی.

فقط نمی دانی چرا باقی چای که مانده در فنجان بعد از یکی دوساعت می شود رنگ قیر یک مایع سیاه و بد بو که چنان به دیواره فنجان رنگ می دهد که انگار در آن مرکب چین ریخته بودی نه چای...!!!


دوستی با بعضی آدمها مثل نوشیدن چای سر گل لاهیجان است.باید نرم دم بکشد.باید انتظارش را بکشی.

باید برای عطر و رنگش منتظر بمانی باید صبر کنی آرام باشی و مقدماتش را

فراهم کنی

باید آن را بریزی در یک استکان کوچک کمر باریک خوب نگاهش کنی ، عطر ملایمش را احساس کنی و آهسته جرعه جرعه بنوشی اش و زندگی کنی ... 

دوشنبه 23/10/1387 - 17:34
موبایل

پنج اصل مهم در استفاده از اینترنت

بخش بزرگی از محتوا و اطلاعات موجود در اینترنت از منابع علمی و درست است اما در برخی موارد اطلاعات موجود در سایتها یا وبلاگها تنها تجربه یا نظر شخصی یک فرد یا حتی متنی تبلیغاتی است.

اینترنت بی‌تردید فرصت‌‏های فراوانی فراهم می‌کند اما استفاده از این پدیده بی نظیر همانند بسیاری از ابزارهای دیگر نیازمند در نظر گرفتن برخی اصول و در واقع فرهنگ استفاده است.
اینترنت به همان نسبت که توان ایجاد فرصت‌‏های جدید را دارد می‌تواند تهدیداتی را نیز به همراه خود داشته باشد که با در نظر گرفتن برخی قوائد ساده بخصوص در حوزه شخصی و خصوصی می‌توان با اطمینان بیشتری از آن استفاده کرد در ادامه به پنج اصل مهم در استفاده مطمئن تر از اینترنت (که با توجه به فرهنگ ایران و مشکلاتی که هر از گاهی استفاده از اینترنت در کشور برای شهروندان به همراه داشته است تهیه شده است ) اشاره خواهد شد.

 1. به هر اطلاعات یا متنی که در اینترنت می‌خوانید اعتماد نکنید

بخش بزرگی از محتوا و اطلاعات موجود در اینترنت از منابع علمی و درست است اما در برخی موارد اطلاعات موجود در سایتها یا وبلاگها تنها تجربه یا نظر شخصی یک فرد یا حتی متنی تبلیغاتی است. گاهی دیده می شود که فردی می گوید این مطلب را در اینترنت خوانده ام اما صرف وجود یک مطلب در اینترنت به معنای صحت آن نیست. بسیار مهم است که این متن توسط چه کسی و در کدام سایت یا رسانه اینترنتی منتشر شده است. بطور مثال بسیاری از مطالبی که این روزها چه از طریق پیام رسانهای فوری (ابزارهای چت) یا ایمیل برای افراد ارسال می شود مطالبی از وبلاگهای شخصی یا مطلبی است که کاربری براساس تجربه شخصی در یک تالار گفتگو نوشته است. اگر تخصص و تجربه کافی در زمینه اینترنت ندارید و اطلاعاتی که در اینترنت خوانده اید مبنای تصمیم گیری شماست (بخصوص در مواردی که میتواند عدم صحت مطالب به شما آسیب برساند مانند موارد بهداشتی یا پزشکی) حتما با فردی متخصص در این زمینه مشورت کنید.


2.در ارتباط خود با دیگران دقت کنید.
اینترنت فضای بی‌نظیری برای آشنایی و ارتباط با دیگران است اما عدم ارتباط نزدیک و حضور در فضای مجازی باعث می‌شود که برخی افراد در مورد هویت و موقعیتشان اطلاعات نادرستی به طرف مقابل خود بدهند. بنابراین در ارتباط با دیگران در چت، شبکه های اجتماعی و دوستیابی و یا وبلاگها همیشه این اصل را به خاطر داشته باشید که ممکن است فرد مقابل دقیقا آنچه که ادعا می کند نباشد (برای مثال ممکن است جنسیت خود را اشتباه بگویید و جالب است بدانید که برای برخی از نرم افزارهای چت ابزارهایی وجود دارند که حتی صدا را تغییر داده و مثلا? صدای مردی را به صدای زن یا بالعکس تغییر می‌دهد). همچنین از ارائه اطلاعات مهم که ممکن است مورد سوء استفاده قرار بگیرد یا انتشار عمومی آن باعث

ایجاد مشکل برای شما شود در ارتباطهای اینترنتی حتی الامکان خودداری کنید. در اخبار حوادث به موارد متعددی اشاره شده است که ارسال تصاویر خصوصی یا قبول دعوت برای ملاقات حضوری براساس یک ارتباط اینترنتی باعث ایجاد مشکلاتی برای شهروندان شده است.
3.در انتشار یا اطلاعات مرتبط با خودتان در اینترنت دقت کنید.
این روزها بسیار رایج شده است که مردم اطلاعاتی همانند نام،تصویر یا حتی مشخصات تماسشان را در پروفایل خود در سایتها و شبکه های اجتماعی یا دوست یابی وارد می‌کنند. البته اشکالی در اینکار نیست اما همواره دقت داشته باشید که آنچه که شما در پروفایل یا وبلاگ خود منتشر می‌کنید توسط افراد مختلفی قابل مشاهده خواهد بود و ممکن است توسط دیگران ذخیره و مجددا در سایت یا وبلاگ دیگری منتشر شود. یکی از اشتباهاتی که عموما در سایتهای دوستیابی و شبکه های اجتماعی اتفاق می افتد انتشار تصاویری از محافل خصوصی است با این فرض که این تصاویر صرفاً توسط دوستان مشاهده می شود اما همواره این احتمال وجود دارد که این تصاویر توسط افرادی که ممکن است دوست شما نباشند مشاهده شده ، مورد سوء استفاده قرار گرفته یا در سطح وسیعی منتشر شود بنابراین دقت کنید که تنها تصاویر و اطلاعاتی (مانند شماره تلفن) را در سایتها قرار دهید که در صورت انتشار عمومی آنها مشکلی برای شما یا خانواده اتان ایجاد نشود.


4. هر تقاضا یا ادعایی را جدی نگیرید.
هنوز هم برخی شهروندان کشورهای پیشرفته اروپایی و آمریکایی قربانی کلاه برداران اینترنتی می شوند که با ادعاهای متفاوت (مانند تقاضای انتقال وجه از کشوری آفریقایی و شراکت فرد در مبلغ انتقال داده شده )

و با دریافت اطلاعات حساب و کارت اعتباری کاربران از آن سوء استفاده می کنند. ممکن است شما نیز تاکنون چنین ایمیلهایی دریافت کرده باشید که به دلیلی مشابه بالا یا برنده شده در لاتاری و... از شما بخواهند که اطلاعات کارت اعتباری خود را در صفحه یا سایتی وارد کنید البته شاید در ایران به دلیل نداشتن کارتهای اعتباری بین المللی این قضیه آنقدر جدی نباشد اما جالب است بدانید که برخی تجار ایرانی قربانی چنین ادعاهایی شده اند. در شکلی دیگر ممکن است با بیان خبر کذب یا ادعایی از شما خواسته شود که کلمه عبور ایمیل خود را در صفحه خاصی وارد کنید. (برای مثال ممکن است پیامی دریافت کنید که قرار است یاهو ایمیل برخی کاربران را مسدود کند و برای اینکه ایمیلتان مسدود نشود کلمه عبور خود در صفحه خاصی وارد کنید) . این شیوه به مهندسی اجتماعی معروف است و یکی از شیوه های رایج هک و سرقت اطلاعات است بنابراین همیشه در مورد ادعا یا تقاضایی که از طریق ایمیل یا چت دریافت می‌کنید با دقت رفتار کنید بخصوص در مواردی که اطلاعاتی درباره حساب بانکی یا کلمه عبور ایمیل یا حساب شما در سایتی خواسته شده باشد و یا زمانی که از شما خواسته می شود فایلی را دانلود یا در کامپیوتر خود اجرا کنید.


5.امنیت مهم است.
امنیت لازمه حضور در اینترنت است. تصور نکنید که چون مقام مهمی نیستید یا اطلاعات خاصی ندارید مورد توجه هکرها قرار نگرفته یا اطلاعات شما سرقت نخواهد شد. گاهی اوقات سرقت کلمه عبور ایمیل شما و انتشار عمومی تصاویری که شما از دوست یا یکی از افراد خانواده از طریق ایمیل دریافت یا برای او ارسال کردید یا اطلاعاتی که با همکاران خود رد و بدل کردید ممکن است باعث دردسر و ایجاد ناراحتی برای شما شود. همچنین در بسیاری از کامپیوترهایی که در خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد تصاویری خصوصی از افراد خانواده یا میهمانیها وجود دارد که ممکن است در صورت وجود نقص امنیتی در کامپیوتر شما و در هنگام اتصال به اینترنت، افراد دیگری به این تصاویر یا اطلاعات دسترسی پیدا کرده و احیاناً این اطلاعات مورد سوء استفاده قرار گیرد. بنابراین در هر سطحی که از اینترنت استفاده می‌کنید به امنیت کامپیوتر خود اهمیت دهید و در این زمینه از افراد فنی و متخصص کمک بگیرید، از آنتی ویروسهای به‌روز و فایروال استفاده کنید و در هنگام اتصال و کار با اینترنت نکات امنیتی را مورد توجه قرار دهید.

دوشنبه 23/10/1387 - 17:23
کامپیوتر و اینترنت

خودکار با قابلیت فیلمبرداری

خودکار دیجیتالی PenCam DVR با هر بار شارژ 90 دقیقه انرژی را در خود ذخیره می کند و 120 دلار قیمت گذاری شده است.

از آنجایی که کاربران این روزها علاقه زیادی به فناوری های کوچک و قابل حمل نشان می دهند، کارشناسان موفق به ساخت خودکار ویژه ای با نام PenCam DVR شده اند که طرح اصلی آن از روی خودکارهای فیلم «جیمز باند» گرفته شده است.این خودکار در شرکت Swann Communications تولید شده و قادر است با دوربین دیجیتالی کوچک خود تا سه ساعت تصاویر ویدئویی را به صورت رنگی و با کیفیت AVI در خود ذخیره کند.از مهم ترین قابلیت های این خودکار دیجیتالی می توان به دو مگابایت حافظه داخلی و قابلیت ذخیره صدای محیط پیرامون تا فاصله سه پایی اشاره کرد که این جریان، به وسیله یک میکروفن کوچک و پیشرفته صورت می گیرد.

اطلاعات ذخیره شده روی این خودکار از طریق ورودی USB به کامپیوتر و دیگر دستگاه های دیجیتالی منتقل می شوند.خودکار دیجیتالی PenCam DVR با هر بار شارژ 90 دقیقه انرژی را در خود ذخیره می کند و 120 دلار قیمت گذاری شده است.

دوشنبه 23/10/1387 - 17:21
کامپیوتر و اینترنت

با كیف خود فیلم ببینید!

کیف مذكور با داشتن فیش، ورودی و خروجی صوت و تصویر قابلیت اتصال به دستگاه تلویزیون را نیز دارد.

کیف تلویزیونی مفهومی جدید در طراحی مدل‌های کیف به حساب می‌آید و ترکیبی از کیف‌های تجملی سفارشی به همراه تجهیزات مدرن الکتریکی است. اولین گروه از این کیف‌های تولیدی به کیف‌های دستی خانم‌ها و در رنگ‌های جذاب و چرم‌ها و جنس‌های مرغوب اختصاص داده شد. همراه این كیف‌ها یک صفحه‌نمایش باکیفیت و یک دستگاه پلیر که قابلیت پخش فایل‌های دی‌وی‌دی و Mpeg دارد، قرار داده شده است. صفحه‌نمایش در فضایی پشت یک پرده شفاف محافظ تعبیه شده است و صاحب کیف را قادر می‌سازد فیلم و تصاویر ویدیویی یا فایل‌های دانلود شده به کیف را از طریق دی‌وی‌دی تماشا کند. این سیستم با داشتن پورت USB و حافظه فلش برای استفاده با کا مپیوترها و دوربین‌های دیجیتالی مناسب است و می‌توان تصاویر ریخته شده در حافظه آن را مانند یک آلبوم ورق زد و مشاهده کرد. با داشتن این کیف می‌توانید هنگام سر کار رفتن، مهمانی، مسافرت یا هنگامی که در ماشین هستید فیلم‌های خود را تماشا کنید. سیستم باتری هوشمند و سبک آن به کاربر اجازه می‌دهد به مدت 5/2 ساعت از این کیف پیش از شارژ مجدد استفاده كند. کیف مذكور با داشتن فیش، ورودی و خروجی صوت و تصویر قابلیت اتصال به دستگاه تلویزیون را نیز دارد

دوشنبه 23/10/1387 - 17:19
کامپیوتر و اینترنت

بایدها و نبایدهای نظام رده‌بندی بازی‌های كامپیوتری

واقعیت این است که باز های رایانه ای ، ظرف کمتر از یک دهه گذشته، به تدریج به پدیده غالب در دنیای سرگرمی ها مبدل شدند .

نظام رده‌بندی سنی بازی‌های كامپیوتری که هفته گذشته توسط بنیاد ملی بازی های رایانه ای ایران رونمایی شد، یکی از اساسی ترین راهبردهای نظام اجتماعی ایران برای محافظت در برابر پیامدهای سوء گسترش بازی های رایانه ای و بهبود آثار و تبعات این پدیده گریز ناپذیر است.
واقعیت این است که باز های رایانه ای ، ظرف کمتر از یک دهه گذشته، به تدریج به پدیده غالب در دنیای سرگرمی ها مبدل شدند و طیف وسیع و متنوعی از مخاطبان را به خود جذب کردند.
به همین دلیل نیز می توان گفت که از نقطه نظر اثرگذاری ، در ردیف رسانه های گروهی پر مخاطب مانند تلویزیون قرار دارد و می تواند به همان اندازه نیز ساختار فکری ، فرهنگی و اخلاقی جامعه را متاثر خواهد کرد.
این در حالیست که طی سال های گذشته و مشخصا به دلیل فقدان نظام کنترلی صحیح بر فرایند عرضه و تقاضای آن در بازار ایران، تاثیرات غیرقابل کنترل و بعضا مخاطره آمیزی بر طیف های آسیب پذیر جامعه مانند کودکان و نوجوانان داشته است.
تاثیراتی که شاید میزان تخریب احتمالی آن تا کنون قابل بررسی و اندازه گیری نبوده و به شکلی زیرپوستی به استحاله جامعه پرداخته است.
اما، اجرای صحیح و به دور از افراط و تفریط نظام رده بندی سنی بازی ها می تواند گام موثر و سازنده ای در کاهش آثار سوء این پدیده در جامعه مخاطبان محسوب شود.
بنیاد ملی بازی های رایانه ای که پس از مدت ها کشمکش میان 15 نهاد مدعی تصدی گری بازی های رایانه ای تواست عنوان متولی اصلی این صنعت را به خود اختصاص دهد، در بدو امر اقدام به ممیزی بازی ها کرد که البته به دلیل فقدان ضمانت اجرایی ، صرفا در حد توصیه بوده و به مخاطبان صنعت بازی نشان می دهد که کدام بازی ها از نقطه نظر ، مطلوب های اخلاقی و ارزشی جامعه ایران، مورد قبول هستند و کدامیک از آنها می توانند آسیب رسان و نامناسب باشند.
با این وجود این اقدام با انتقادات کارشناسان و منتقدان رسانه ای روبرو شد . چرا که به اعتقاد آنها برخورد سلبی با چنین پدیده ای که ابزارهای موثر برای کنترل آنها وجود ندارد، نه تنها مفید نیست بلکه موجب می شود تا حس کنجکاوی مخاطبان بازی را تحریک کرده و بازی های اصطلاحا ممنوع شده را به کانال های زیرزمینی جامعه ایران بکشاند.
آنچه مسلم است در چنین شرایطی کنترل پیامدها و آثار سوء این پدیده قابل شناسایی و کنترل نخواهد بود و نتیجه ای جز ، حاصل برخورد حذفی با رسانه هایی نظیر ماهواره و ویدئو در کشور نخواهد داشت.
اما نظام رده بندی ، فارغ از جزییاتی که شاید با کاستی ها و اشتباهاتی هم همراه باشد ، در مجموع حرکتی منطبق با استانداردهای جهانی است که دست کم می تواند برای خانواده ها و مخاطبان صنعت بازی به عنوان ملاک انتخاب مورد استفاده قرار بگیرد.
البته آنچه که در این میان حایز اهمیت است، توسعه فرهنگی از طریق اطلاع رسانی و اعتمادسازی در سطح جامعه است که عنصر تعیین کننده ای در باور داشتن رده بندی ها و ملاک های انتخاب از سوی مخاطبان محسوب شده و به حصول نتیجه مطلوب طراحان نظام رده بندی کمک خواهد کرد.
واقعیت این است که اگر مخاطبان صنعت بازی، معیارها و ملاک های مشخص انتخاب بازی های درخور رده سنی خود را در اختیار داشته باشند اما ، فلسفه وجودی و ضرورت این مهم را درک نکنند، به هیچ عنوان تاثیری در بهبود فضای حاکم بر جامعه مخاطبان بازی نخواهد داشت.
در واقع ، اعلام ممنوعیت بر بازی های خاص موجب افزایش تقاضای این بازی ها می شود و تنها با درک ناشی از اطلاع رسانی و اعتمادسازی است که می توان به نتیجه ممیزی ها و رده بندی های اعلام شده امیدوار بود و در مقابل، فقدان چنین درکی می تواند عرضه و تقاضای بازی را به کانال های زیرزمینی کشانده و تمام تلاش ها برای مواجهه صحیح با پدیده بازی های رایانه ای را بی نتیجه کند.

دوشنبه 23/10/1387 - 17:17
موبایل

۱۵ریش سفید دنیای وب !

اگرچه اولین دایره‌المعارف اینترنتی در جهان نیست، اما نخستین لغت‌نامه‌ی رایگان آنلاین است که همه امکان دسترسی و ویرایش آن را دارند...

1- EBAY.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵ در آمریکا توسط “پیر امیدیار”
تعداد اعضا: ۱۶۸ میلیون نفر
نوع سرویس‌دهی: مرکز خرید و مزایده‌ی آنلاین
یکی از بزر‌گ‌ترین وب‌سایت‌های اینترنتی که به کاربران امکان خرید و فروش هرکالایی را می‌دهد؛ شهروندان انگلیسی بیشتر از هر وب‌سایت دیگری به آن مراجعه می‌کنند، به طوری که بیش از ۱۰ میلیون عضو انگلیسی دارد و دو سرویس پرداخت آنلاین PAYPAL و SKYPE متعلق به آن است.

۲ - WIKIPEDIA.COM
راه‌اندازی: سال ۲۰۰۱ در آمریکا توسط “جیمی ‌ولز”
تعداد مراجعه‌کننده: ۹۱۲ هزار نفر در روز
نوع سرویس‌دهی: دایره‌المعارف آنلاین
اگرچه اولین دایره‌المعارف اینترنتی در جهان نیست، اما نخستین لغت‌نامه‌ی رایگان آنلاین است که همه امکان دسترسی و ویرایش آن را دارند،‌ به طوری که کابران می‌توانند اقدام به تصحیح یا اضافه کردن مطالب کنند که در مدت چند ثانیه،‌ نرم‌افزار دایره‌المعارف را به‌روز می‌کند.

۳- NAPSTER.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۹ در آمریکا توسط “شاون فانینگ”
تعداد اعضا: ۵۰۰ هزار مشترک پولی
نوع سرویس‌دهی: سایت اشتراک فایل
هدف اصلی دانشجوی دانشگاه بوستون آمریکا از طراحی این وب‌سایت، به اشتراک گذاشتن فایل‌های موسیقی بود. اوج محبوبیت “نپ‌استر” در سال ۲۰۰۰ بود که بیش از ۷۰ میلیون نفر در آن عضویت رایگان داشتند؛ اما ورشکستگی آن موجب شد تا پس از آن کاربران اقدام به پرداخت مبالغی برای دانلود قطعات موسیقی کنند.

۴ - YOUTUBE.COM
راه‌اندازی: سال ۲۰۰۵ در آمریکا توسط “چاد هورلی”، “جواد کریم” و “استیون چن”
میزان مراجعه: ۱۰۰ میلیون کلیپ در روز
نوع سرویس‌دهی: سایت اشتراک ویدئویی
کارمندان سابق شرکت EBAY فکر آن را نمی‌کردند که با راه‌اندازی این وب‌سایت در فوریه‌ی ۲۰۰۵ آن را به یکی از محبوب‌ترین سایت‌های اینترنتی تبدیل کنند، به طوری که اکنون روزانه ۱۰۰ میلیون کلیپ آن مورد تماشای کاربران قرار می‌گیرد؛ نمایش ویدیوهای موسیقی قدیمی ‌و رخدادهای ورزشی قرن هفدهم از امکانات ویژه‌ی آن است و علاوه بر آن،”یوتیوب” محلی شناخته ‌شده برای بروز استعداد کارگردان‌های آماتور است.

۵ - BLOGGER.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۹ در آمریکا توسط “ایوان ویلیامز”
تعداد اعضا: ۵/۱۸ میلیون نفر
نوع سرویس‌دهی: سیستم راه‌اندازی وبلاگ
در حال حاضر تعداد دقیق بلاگ‌های موجود در جهان مشخص نیست، اما میلیون‌ها بلاگ اکنون کاربران را وارد خانه‌های شخصی آنلاین کرده است و در هر دقیقه یک بلاگ راه‌اندازی می‌شود و این انقلاب اینترنتی را باید مدیون BLOGGER دانست که ایده‌ی اولیه‌ی بلاگ را در ذهن کاربران ایجاد کرد.

۶ - FRIENDSREUNITED.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۱ در انگلیس توسط استیو و جولی پانک هورست
تعداد اعضا: ۱۵ میلیون نفر
نوع سرویس‌دهی: وب سایتی برای گردهم آوردن همکلاسی‌های قدیم
گرچه در ابتدای راه‌اندازی تعداد مراجعان به این سایت به زحمت دو رقمی ‌می‌شد، اما محبوبیت آن چنان سریع افزایش یافت که در سال ۲۰۰۱ به علت میزان بالای مراجعه تنها سرور آن از کار افتاد؛ هم اکنون هزاران کاربر بطور همزمان از آن استفاده می‌کنند و این نتیجه‌ی تلاش زوجی است که برای راه‌اندازی آن ۱۸ ساعت در روز سختی کشیدند.

۷ - DRUDGEREPORT.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۴ در آمریکا توسط “مت دراج”
میزان مراجعه: ۸ تا ۱۰ میلیون صفحه در روز
نوع سرویس‌دهی: سایت خبری
درابتدا تنها به عنوان بولتن خبری ایمیل کار خود را آغاز کرد، اما اکنون به یکی از پرنفوذترین رسانه‌های خبری در سیاست‌گذاری آمریکا تبدیل شده و در طول ۱۲ ماه گذشته بیش از ۵/۳ میلیارد مراجعه داشته است و اولین منبع آنلاین اخبار فوری به شمار می‌آید.

۸ - BMYSPACE.COM
راه‌اندازی: سال ۲۰۰۳ در آمریکا توسط “تام اندرسون” و “کریس دی ولف”
تعداد کاربران: ۱۰۰ میلیون نفر
نوع سرویس‌دهی: سایت شبکه‌ی اجتماعی
از محبوبیت “مای اسپیس” همین کافی که میزان مراجعه به آن در انگلیس از شبکه‌ی خبری BBC نیز بیشتر است. این وب سایت ۱۰۰ میلیون عضوی تمامی ‌ویژگی‌های جوامع اینترنتی را دارد و به کاربران امکان برنامه‌ریزی برای رخدادها را می‌دهد. “مای‌اسپیس” اکنون چهارمین وب‌سایت پربیننده در جهان است که امکان آپلود و گوش‌ کردن به موسیقی را می‌دهد و اکنون ۲/۲ میلیون گروه موسیقی و خواننده جذب آن شده‌اند.

۹-AMAZON.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۴ در آمریکا توسط “جف بزوس”
تعداد کاربران: بیش از ۳۵ میلیون نفر از ۲۵۰ کشور جهان
نوع سرویس‌دهی: فروشگاه اینترنتی، عمدتا کتاب، CD , DVD
بزرگ‌ترین فروشگاه کتاب جهان است که ابتدا “کادابرا” نام داشت، اما نام آمازون به عنوان چیزی غیر قابل ‌توقف و بزرگ برای آن انتخاب شد که اکنون درآمد هفت میلیارد دلاری آن در سال به خوبی اثبات کننده‌ی نام آن است؛ موفقیت آمازون تا جایی پیش رفت که موسس آن در سال ۱۹۹۹ از سوی مجله‌ی آمریکایی “تایم” مرد سال جهان لقب گرفت.

10- SLASHDOT.ORG
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۷ توسط “راب مالدا”
تعداد کاربران: ۵/۵ میلیون نفر در ماه
نوع سرویس‌دهی: وب‌سایت اخبار فن‌آوری
یکی از پرمراجعه‌ترین وب‌سایت‌های جهان که امکان گفت‌وگو و بحث برای متخصصان و دانشمندان را فراهم ساخته و منبع مرجع اخبار فن‌آوری محسوب می‌شود؛ بیشتر قسمت‌های سایت توسط کاربران نوشته و تنظیم می‌شود و برخی مواقع اظهارنظرهای کاربران در خصوص یک موضوع مورد بحث از ۱۰ هزار مورد نیز می‌گذرد.

۱۱ - SALON.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵ در آمریکا توسط “دیوید تالبوت”
تعداد کاربران: ۵/۲ میلیون تا ۵/۳ میلیون بازدیدکننده در ماه
نوع سرویس‌دهی: مجله‌ی اینترنتی
اولین وب‌سایت جهان که به‌دست چند روزنامه‌نگار و با هدف ترویج روزنامه‌نگاری آنلاین راه‌اندازی شد؛ مقالات و یادداشت‌های این سایت در خصوص مرگ پرنسس دایانا و رسوایی اخلاقی بیل کلینتون همچنان در یادها‌ زنده است و استفاده از آن به صورت حق اشتراک است.

۱۲ - CRAIGSLIST.ORG
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵در آمریکا توسط “کریک نیومارک”
تعداد کاربران: چهار میلیارد صفحه در ماه
نوع سرویس‌دهی: یک وب‌سایت ویژه برای جوامع شهری آنلاین
یکی از ساده‌ترین وب‌سایت‌های اینترنت است و البته یکی پرقدرت‌ترین آن‌ها؛ سادگی آن از این جهت است که تنها‌ یک تابلوی اعلانات رایگان است، اما محبوببیت آن است که قدرت‌اش را چشمگیر ساخته است؛ اجاره‌ی آپارتمان، فروش خودرو، پیدا کردن کار، گذراندن اوقات فراغت وغیره؛ در این سایت به همگی سوالات پاسخ داده می‌شود و به طور کلی این سایت زندگی شهری را در آمریکا متحول کرده است.

۱۳ - GOOGLE.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۸ در آمریکا توسط “لری پیج” و “سرگئی برین”
میزان مراجعه: یک میلیارد جست‌وجو در روز
نوع سرویس‌دهی: جست‌وجوی اینترنتی، منبع خبری و …
هم اکنون نام گوگل به لطف شهرت بی‌نظیر آن به عنوان فعل در لغت‌نامه‌ی آکسفورد قرار داده شده است؛ گوگل بزرگ‌ترین موتور جست‌وجوی اینترنتی در جهان است که سریع‌ترین رشد را در میان سایر شرکت‌های جهان داشته و ارزش سهام آن اکنون فراتر از ۱۳ میلیارد دلار است؛ سرویس‌های متعدد پست الکترونیک (GMAIL)، سرویس نقشه (GOOGLE MAP)، مقایسه‌ی قیمت (FROOGLE)، تلفن رایگان (GOOGLE TALK) وغیره آن را به دومین وب‌سایت پرمراجعه‌ی جهان تبدیل کرده است.

۱۴- YAHOO.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۴ در آمریکا توسط “دیوید فلیو” و “جری یانگ”
تعداد کاربران: ۴۰۰ میلیون نفر
نوع سرویس‌دهی: پورتال اینترنت و سازمان رسانه‌ای
یاهو با ۴/۳ میلیارد صفحه مراجعه در روز، بالاترین تعداد بازدیدکننده‌ی اینترنت را در جهان دارد؛ سرویس‌های پیام فوری، اخبار و ایمیل آن در جهان بالاترین سطح محبوبیت را دارند و گوگل تنها رقیب جدی یاهو محسوب می‌شود.

۱۵ - EASYJET.COM
راه‌اندازی: سال ۱۹۹۵ در انگلیس توسط “‌هاجی لوآنو”
تعداد کاربران: ۳۰ میلیون مسافر در سال گذشته
نوع سرویس‌دهی: هزینه‌ی خطوط هوایی
اولین مکان آنلاین برای رزرو بلیط هواپیما که در ابتدا تصور نمی‌شد بتواند تعداد کافی مسافر برای پروازهواپیماها تهیه کند؛ در این سایت علاوه بر رزرو بلیط، می‌توان هتل محل اقامت، اجاره‌ی خودرو در شهر مقصد و دیگر خدمات مربوطه را به صورت آنلاین انجام داد.

دوشنبه 23/10/1387 - 17:16
کامپیوتر و اینترنت

عجیب‌ترین ویروس‌های رایانه‌ای در سال 2008

بر اساس یك گزارش امنیتی، فهرست عجیب‌ترین ویروس‌های رایانه‌ای در سال 2008 میلادی منتشر شد.

بنا بر اعلام شركت امنیتی Panda Security، تمامی این كدهای مخرب دارای نوع ساختار، روش انتشار و یا عملكردهای خاصی بوده‌اند كه به نحوی موجب افزایش وسعت و ریسك تخریب و یا ایجاد جذابیت در روش عملیاتی آنها شده است. علاوه بر این، روش‌های عجیب و نامتعارف در طراحی، تولید و انتشار كدهای مخرب همواره مورد توجه خرابكاران اینترنتی قرار داشته است. زیرا استفاده از این روش‌ها، علاوه بر این افزایش محبوبیت و شهرت آنها در میان همكاران زیرزمینی‌شان،‌ كاربران اینترنت را نیز به انجام فعالیت‌های پرخطر و غیر ایمن در وب ترغیب می‌كند.

كارشناسان امنیتی پاندا بر این عقیده‌اند كه خلاقیت مجرمان اینترنتی در طراحی روش‌های عجیب تخریب بی‌تأثیر نیست. اما علاوه بر این عامل مهم، تأثیر اتفاقات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بزرگ مانند بحران جهانی اقتصاد و نیز روانشناسی فردی اجتماعی كاربران و همینطور سوءاستفاده از علایق، سلایق و موضوعات مورد توجه كاربران چندان دور از نظر نبوده است. لطفا به شیوه تخریبی این كدهای مخرب توجه كنید:

P2Pshared.U، کرم رایانه‌ای در منوی غذاهای آماده!
با انتشار این کرم در اوایل دسامبر 2008، شرکت امریکایی مک دونالد، بزرگترین رستوران زنجیره‌ای غذاهای آماده، مورد استفاده ابزاری در طراحی حملات وسیع اینترنتی قرار گرفت. این کرم به صورت ضمیمه یک نامه با موضوع تبریک سال نو میلادی به كاربران ارسال می‌شود. در این نامه به شما گفته می‌شود که یک بن تخفیف برایتان در نظر گرفته شده که می‌توانید در هنگام مراجعه به هر کدام از رستوران‌های مک دونالد از آنها استفاده کنید. اما این بن تخفیف، چیزی نیست به جز یک کرم رایانه‌ای که با کلیک بر روی آن، رایانه شما با آلودگی نسبتا شدیدی مواجه خواهد شد.

Agent.JEN، پستچی قلابی
تصور كنید كه یك پستچی به درب منزل شما مراجعه می‌كند تا یک بسته پستی را به شما تحویل دهد اما به محض این که شما درب خانه را باز کردید، لشكری از مجرمان و جنایتكاران مسلح آماده‌اند تا به خانه شما سرازیر شوند و تا جایی كه قدرت دارند آن را زیر و رو و حتی به طور كامل ویران كنند. این تروژان و به دنبال آن دسته‌ای از كدهای مخرب ریز و درشت در پس نامه‌ای مخفی شده‌اند كه شاید شما هم آن را در صندوق پست الكترونیك خود پیدا كنید. به هر حال این نامه از یكی از ادارات محلی یا مركزی پست به شما ارسال شده‌اند كه اگر به هر دلیل فایل ضمیمه آن را اجرا كنید، شاهد یك فاجعه دیجیتال خواهید بود.

Banbrd.FXT، به هر حال شما بی‌گناه نیستید (قسمت اول)!
این کرم خطرناک هم در نامه‌های الکترونیک مخفی می‌شود، اما برای انتشار از روش بسیار جالبی استفاده می‌کند. در این نامه‌ها که به ظاهر از طرف اداره محلی پلیس و یا یک مرکز امنیتی به کاربر ارسال می‌شوند، وی متهم به مشارکت در جرم‌های رایانه‌ای و اینترنتی شده و IP وی توسط ماموران امنیتی ردیابی و ثبت گردیده است. سپس از وی خواسته می‌شود که گزارش اتهام خود را با کلیک بر روی ضمیمه نامه دریافت کند، اما این فایل متنی هم چیزی نیست به جز نسخه‌ای از یک بدافزار که با نصب خود در سیستم رمزهای عبور و شماره‌های حساب بانکی شما را در حین اتصال به بانک‌های آنلاین، سرقت می‌کند.

Sinowal.VTJ، پیش‌دستی فوق‌العاده
این کد مخرب یکی از عجیب‌ترین و منحصر بفردترین ویروس‌های منتشر شده در سال 2008 میلادی بوده است. ابتدا نامه‌ای را در صندوق پستی خود مشاهده می‌کنید که از طرف شخصی ناشناس برایتان ارسال شده. آن را باز می‌کنید ... شخص ناشناس به شما گفته است که تا کنون چندین بار از آدرس شما برای وی ویروس‌های خطرناكی ارسال شده است و این که وی به عمدی یا غیرعمدی بودن این مسئله اهمیتی نمی‌دهد؛ اما در صورت تکرار، این مسئله را با مستندات موجود به پلیس اطلاع خواهد داد. مستندات موجود برای اطلاع شما نیز به نامه ضمیمه شده‌اند... اما دستپاچگی و سپس کلیک بر روی این فایل، رایانه خود را در معرض حمله کرم Sinowal.VTJ قرار خواهید داد که یکی از مخرب‌ترین و سمج‌ترین ویروس‌های رایانه‌ای است.

Bat.Gen.D آشپز بی‌مزه
اگر به فایلی مشکوک برخورد کردید که نام آن «دستور پخت انواع کیک به شیوه اسپانیایی» بود روی آن کلیک نکنید. البته اگر هم روی آن كلیك كنید اتفاق خاصی نمی‌افتد؛ چون در ابتدا همه چیز خوب پیش می‌رود. این فایل خود را دستورالعمل کامل آشپزی و پخت شیرینی معرفی می‌کند. اما پس از مدتی می‌فهمید که در حقیقت این کد، ابزاری را در رایانه شما نصب کرده که خود یک موتور ساخت و تولید ویروس‌های رایانه‌ای است. از این به بعد داستان را خودتان حدس بزنید!

Aidreder.A، این یکی را اصلا جدی نگیرید
تاکنون ویروس‌های زیادی تولید شده‌اند که با موضوع پیشگویی آینده و فال‌بینی، كاربران را به دانلود فایل‌های آلوده تحریک کرده‌اند، اما بی‌شک این ویروس سمج، عجیب‌ترین آنهاست؛ چون پس از نفوذ در سیستم، پیغام‌هایی را به صورت پی در پی به شما نمایش می‌دهد مبنی بر این که شما به زودی کشته خواهید شد یا به نحو مرموزی خواهید مرد! تصور کنید که این پیغام‌ها به صورت پی در پی و آزارنده‌ای نیز برای شما نمایش داده شوند. مضاف بر این اگر شما گزینه OK را كه در زیر این پیغام قرار داده شده کلیک نکنید، پنجره حاوی آن روی صفحه نمایش شما باقی خواهد ماند. شاید منتشر کننده این ویروس فکر کرده این یعنی این که شما با مرگ خود در آینده‌ای نزدیک موافقید!!

Banker.LLN، همه خرابکاری‌های رئیس‌جمهور!
اگر با یک فایل با تصویر پرچم ایالات متحده برخورد کردید، حتما به آن شک کنید. به احتمال زیاد این فایل، به یک کرم رایانه‌ای آلوده است که از طریق حافظه‌های جانبی، صندوق‌های پست الکترونیک و یا از طریق کنجکاوی شما برای مشاهده یک فیلم اینترنتی جذاب از انتخابات اخیر ایالات متحده در رایانه شما وارد شده است. رمزهای عبور و اطلاعات بانکی شما هدف اصلی این کرم محسوب می‌شوند. پس یا از ضدویروس‌های به روز استفاده كنید و یا هفته‌ای یكبار تمام اطلاعات بانكی خود را تغییر دهید!

Banbra.GDB به هر حال شما بی‌گناه نیستید (قسمت دوم)!
اگر روزی پلیس به منزل شما مراجعه کند، شاید در را به روی او باز کنید و وی را به منزل خود راه دهید و شاید از او درخواست مدارک شناسایی کنید. در مورد انتشار کرم Banbra.GDB نیز دقیقا همین شرایط حاکم است. این بدافزار خود را به عنوان یك اطلاعیه پلیسی جا می‌زند و به کاربر اعلام می‌کند که متأسفانه از رایانه وی در یک حمله خرابکارانه اینترنتی استفاده شده و از وی می‌خواهد كه اطلاعات مفصل را با مراجعه به لینك زیر دریافت نماید. به محض این كه کاربر برای درخواست اطلاعات بیشتر، روی لینک موجود در پایین نامه کلیک می‌کند یک کرم اینترنتی به شکل نامحسوس در رایانه وی نصب می‌شود و به سرقت اطلاعات شخصی وی می‌پردازد.

بر اساس اعلام PandaLabs، لابراتوارهای امنیتی پاندا، با توجه به منسوخ شدن بسیاری از روش‌های فریبکارانه که کاربران را به دانلود فایل‌های آلوده یا کلیک بر روی لینک‌های مخرب تحریک می‌کنند، بکارگیری روش‌های جدید مانند استفاده از کدهایی به نام ترس‌افزار یا Shockware مورد توجه خرابکاران اینترنتی قرار گرفته است. این نوع بدافزار كه نمونه‌هایی از آنها را در همین گزارش ملاحظه فرمودید، با دستپاچه کردن کاربران و ایجاد ترس و دلهره آنها را به انجام عملکردهای سریع و ناآگاهانه که معمولا بسیار ناایمن هستند، وادار می‌کند.

برای اطمینان از عدم وجود کدهای مخرب در سیستم ها و شبكه‌های رایانه‌ای می‌توانید به ترتیب از برنامه‌های آنلاین و رایگان Panda ActiveScan و Panda MalwareRadar به آدرس www.infectedornot.com استفاده فرمایید.

دوشنبه 23/10/1387 - 17:15
کامپیوتر و اینترنت

نتایج نخستین تحقیقات در مورد سیستم عامل آینده مایكروسافت

نکته جالب توجهی که در این تحقیقات به‌دست آمد، در مورد تغییر سیستم‌عامل کاربران به Windows 7 در زمان عرضه آن بود. آن دسته از کاربرانی که از سیستم‌های عامل لینوکس و Mac استفاده می‌کردند، اعلام کردند که قصد تغییر سیستم‌عامل خود را به ویندوز ندارند.

استفاده از نخستین نسخه بتای سیستم‌عامل Windows 7 در تعطیلات کریسمس تجربه بسیار خوبی است، زیرا این امکان را فراهم می‌کند تا کارشناسان بتوانند این برنامه را در معرض عموم قرار دهند و بازخوردهای موجود را از کاربران در مورد سیستم‌عامل جدید مایکروسافت که قرار است در آینده وارد بازار شود، دریافت کنند.

بازخوردهایی که هم‌اکنون از کاربران به‌دست آمده مربوط به آن دسته از افرادی می‌شود که از این سیستم‌عامل استفاده کرده‌اند و سپس از آنها سوال شده است که در مورد این سیستم‌عامل چگونه فکر کرده‌اند.

به طور کلی، بازخوردهای دریافت شده از همه گروه‌ها که از سیستم‌های عامل ویندوز، Mac و لینوکس استفاده می‌کردند، مثبت بوده است.
به هر حال باید توجه داشت، در دنیای کنونی که کاربران پس از دسترسی به اینترنت، سر زدن به پست الکترونیکی، به‌اشتراک گذاشتن تعدادی تصویری و انجام بازی‌های کامپیوتری احساس رضایت می‌کنند، این مسئله امری شگفت‌انگیز نیست.

البته در این میان برخی بازخوردهای منفی نیز وجود داشته است که برخی از آنها شامل موارد زیر می‌شود:

• تصاویر مربوط به بخش startup که به هنگام اجرای اولیه سیستم‌عامل نمایان می‌شوند، بسیار سیاه و تاریک بوده‌اند و این تفکر را ایجاد می‌کنند که یک چیزی مشکل دارد.

• بخش Taskbar بسیار بزرگ و گیج کننده و خیلی جدید شده است.

• در بخش Start Menu شکل کلاسیک آن حذف شده است.

• نسبت به دو سیستم‌عامل ویندوز XP و ویستا موارد بسیار زیادی تغییر کرده است.

نکته جالب توجهی که در پی این تحقیقات به‌دست آمد، در مورد تغییر سیستم‌عامل کاربران به Windows 7 در زمان عرضه آن بود.
آن دسته از کاربرانی که از سیستم‌های عامل لینوکس و Mac استفاده می‌کردند، اعلام کردند که قصد تغییر سیستم‌عامل خود را به ویندوز ندارند.

آن دسته از کاربران لینوکس و Mac که هم‌اکنون به صورت محدود برای بازی یا اجرای برخی برنامه‌ها، از ویندوز استفاده می‌کنند نیز خاطرنشان ساختند که به استفاده از دو سیستم‌عامل ویندوز XP و ویستا به عنوان سیستم‌عامل دوم خود ادامه خواهند داد تا اینکه یا ویندوز را به طور کامل کنار بگذارند و یا مجبور به استفاده از نسخه جدید این سیستم‌عامل شوند.

دوشنبه 23/10/1387 - 17:14
کامپیوتر و اینترنت

تلویزیون‌های جدید LG با قابلیت پخش فیلم‌های on-demand

شرکت LG با همکاری Netflix بزودی تلویزیون‌هایی را وارد بازار خواهد نمود که می‌توانند بدون نیاز به هیچگونه تجهیزات جانبی فیلم‌های این شبکه را پخش نمایند.

این همکاری در ادامه همکاری بود که این دو شرکت در سال گذشته آغاز نمودند.
بر اساس آن برنامه، شرکت LG دستگاه‌های set-box و پخش‌کننده Blu-Rayای را معرفی نموده بود که کاربران با استفاده از آنان می‌توانستند فیلم‌های شبکه Netflix را در منزل تماشا کنند.

مطابق برنامه جدید از این پس LG تلویزیون‌هایی را وارد بازار خواهد نمود که دیگر نیازی به هیچگونه تجهیزات اضافی نداشته و از طریق اینترنت می‌توانند فیلم‌های موجود در شبکه Netflix را بصورت بلادرنگ تماشا کنند.

مشترکین می‌بایستی سرویس مورد نظر خود را که بصورت ماهیانه عرضه می‌گردد انتخاب نموده و پس از آن به دوازده هزار عنوان فیلم و سریال دسترسی خواهند داشت.

Netflix پیش از این نیز همکاری‌های مشابهی را با برخی دیگر از شرکت‌ها مانند مایکروسافت صورت داده که بر اساس آن کاربران می‌توانند از سرویس‌های این شرکت بر روی Xbox 360 استفاده کنند.

دوشنبه 23/10/1387 - 17:13
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته