• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 539
تعداد نظرات : 437
زمان آخرین مطلب : 2418روز قبل
اخبار
به گزارش صراط،امسال نیز مردم حماسه ساز كشورمان از تمام اقشار و گروه‌ها آماده‌اند تا فردا در سی وچهارمین سالگرد بهار آزادی حماسه حضور را پرشورتر از همیشه به تصویر بكشند و با حركت كوبنده خود، یك‌بار دیگر دشمن را ناكام نمایند.
۳۴ سال پیش بود كه درست در همین روزها به یمن اتحاد و انسجام ملی حول محور رهبری معمار كبیر انقلاب، زیباترین حماسه جهان توسط ملت آزاده ایران خلق شد؛‌حماسه‌ای كه تا همیشه تاریخ نام ایران و ایرانی را جاودانه كرد. این پیروزی شیرین اما میوه درخت اتحاد و انسجامی است كه به رهبری امام خمینی‌(ره) كاشته شد و امروز ۳۴سال است كه ریشه‌های مستحكم این درخت به باغبانی رهبر معظم انقلاب اسلامی پشتوانه هویت اسلامی – ایرانی یكایك ملت ایران است و این اتحاد زیر سایه ولایت رمز انگیزه و نشاطی است كه موجب شده ملت ایران، یكه‌تاز میادین پیشرفت و توسعه باشند.

ثمره اتحاد و انسجام ملی
فرقی نمی‌كند از كدام نسل باشید؛ این نقطه مشترك تمام نسل‌های ایرانی است كه وقتی به مسیر طی شده در طول این ۳۴ سال نگاه می‌كنند، از۳۴ سال تلاش و ایستادگی در كنار هم و به پشتوانه یكدیگر احساس غرور دارند. ثمره این تلاش و ولایت مداری پیشتازی ایران اسلامی در عرصه‌های گوناگون پیشرفت و توسعه و خودكفایی بوده است؛ امری كه بی‌تردید محصول وحدت كلمه و انسجام اجتماعی و نشاطی است كه با هم بودن را برایمان به ارمغان آورده است.
جایگاه ایران در میادین گوناگون جهانی،امری است كه بدخواهان این مرز و بوم هم به آن اذعان دارند. كافی است تا نگاهی به آمار و ارقام ارائه شده از سوی معتبرترین سازمان‌های ارزشیابی بین‌المللی نگاهی بیندازید؛ بنا به اعتراف پایگاه اسكوپوس، ایران با ۱۴ هزار مقاله در سال ۲۰۱۳ در رتبه سیزدهم تولید علم در دنیا ایستاده است. به گفته رئیس مركز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری تاكنون ۲۰ هزار مقاله در اسكوپوس و ۱۲ هزار نشریه معتبر در ISI نمایه‌سازی شده است و تولید علم در ایران ۱۱ برابر دنیاست. خودكفایی در تولید بسیاری از داروهایی با تكنولوژی ساخت پیچیده، دستیابی به پیچیده‌ترین روش‌های درمانی همپا یا حتی جلوتر از كشورهای توسعه یافته، عبور از مرز آسمان با ارسال ماهواره و یك گام تا پا گذاشتن نخستین فضانورد ایرانی به آن سوی مرزهای زمین، پیشرفت‌های چشمگیر در راستای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای و بسیاری از قله‌های دیگری كه توسط ملت سرفراز ایران اسلامی فتح شده، همه و همه ثمراتی است كه در طول این ۳۴ سال به بار نشسته است. با وجود این آیا بدون اتحاد، انسجام، همدلی و نشاط ناشی از این انسجام اجتماعی، امكان فتح این قله‌های پیشرفت و فناوری وجود داشت؟ آیا طعم دلپذیر خودكفایی بدون اراده ملی برای قطع وابستگی‌ها امكانپذیر بود؟
آیا جز سیل خروشان و مشت‌های گره كرده‌ای كه حكایت از قلب‌های گره خورده با مهر یكدیگر بود می‌توانست بساط استعمار و استبداد بیگانه را از ایران اسلامی برچیند و توطئه‌های پی در پی دشمنان ملت ایران را خنثی سازد؟
پیروزی انقلاب اسلامی و سربلندی مردم بلند همت ایران در هشت سال دفاع با دست خالی در برابر دشمن تا بن دندان مسلح آیا جز با همدلی و همراهی و ایستادگی ولایتمدار امكان‌پذیر بود؟
تجربه ۳۴ سال پیروزی ملت ایران نشان می‌دهد رمز توفیقات این ملت ولایت مدار، حضور در تمامی میادین و اتحاد است. مشاركت قاطع در انتخابات، حضور گسترده در راهپیمایی‌ها و ایثار‌گری تا پای جان، تجلی اخلاص مردمی است كه بنا به تأكید رهبر انقلاب، یكی از بهترین ملت‌ها هستند.

حضوری پرشورتر در ۲۲ بهمن سال ۹۱
امسال نیز تمامی اقشار جامعه از دانش‌آموز و دانشجو گرفته تا معلم و استاد، ‌از كاسب و پیشه‌ور گرفته تا پزشك، مهندس، محقق و حتی اقلیت‌های مذهبی آماده حضور گرم و صمیمی در راهپیمایی ۲۲ بهمن هستند تا یك بار دیگر دشمنان خود را ناكام و ناامید كنند. ۳۴ سال پیشرفت و توسعه نتیجه حضور متعهدانه و همیشگی این مردم در كنار یكدیگر بوده است. با وجود این دشمنان ملت ایران كه همواره از همین اتحاد و همدلی این مردم واهمه دارند از مدت‌ها قبل در تلاشند تا با دمیدن در بوق‌های رسانه‌ای خود این حضور گسترده را كمرنگ جلوه دهند، هرچند ملت ما اثبات كرده‌اند هر سال با نشاط‌تر از سال گذشته حضور می‌یابند و سیلی سخت‌تری به صورت بدخواهان خود می‌نوازند.

اعلام آمادگی تمام اقشار
اقشار مختلف ملت نیز همگی طی اعلامیه‌هایی بر حضور حداكثری در این راهپیمایی تأكید كرده‌اند.
پزشكان، ‌پرستاران، ورزشكاران، اصناف، ‌اتحادیه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی، روحانیون، ‌احزاب سیاسی و اقلیت‌های مذهبی همه و همه همراه و همدل با یكدیگر می‌خواهند زیباترین حماسه حضور را خلق كنند و بر مشروعیت نظام جمهوری اسلامی مهر تأییدی دوباره بزنند.

۲ هزار و ۷۰۰ خبرنگار و عكاس می‌آیند
بنا به اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مراسم امسال را ۲ هزار و ۷۰۰ عكاس و خبرنگار داخلی و خارجی پوشش رسانه‌ای می‌دهند. بر این اساس، در مراسم امسال یك‌هزار و ۲۰۰ خبرنگار از رسانه‌های داخلی و خارجی به همراه یك هزار و ۵۰۰ عكاس حضور دارند. حضور۲ هزار و ۷۰۰ خبرنگار و عكاس باعث می‌شود تا این حضور میلیونی با انعكاس خوب آنها جلوه بهتری یابد.

تدابیر ترافیكی و حمل‌و‌نقل رایگان برای راهپیمایان
شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها نیز برای فردا برنامه‌های وی‍ژه‌ای تدارك دیده‌اند. شهرداری تهران نیز همچون همیشه با برپایی ایستگاه‌های فرهنگی و هنری در مسیر راهپیمایی مردم را همراهی می‌كند. تدابیر ویژه ترافیكی و حمل و نقل از دیگر تمهیداتی است كه شهرداری‌ها در نظر گرفته‌اند.
معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران از تدارك گسترده ناوگان حمل و نقل عمومی برای حضور میلیونی شهروندان تهرانی در راهپیمایی بزرگ یوم‌الله۲۲ بهمن خبر داد و اعلام كرد: به این منظور اتوبوسرانی، مترو و تاكسیرانی با به كارگیری تمام توان خود نسبت به جا به جایی راهپیمایان به مقصد میدان آزادی اقدام خواهند كرد. به گفته سید جعفر تشكری هاشمی، سرویس‌های ویژه شركت واحد اتوبوسرانی از ساعت ۷ صبح ۲۲ بهمن در ۴۵ مبدأ از جمله میدان‌ها، پایانه‌ها و شهرك‌ها آماده‌اند تا شهروندان را به صورت رایگان به میدان آزادی برده و باز گردانند.
بنا به تأكید وی، همچنین به منظور رفاه حال شهروندان جهت حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن از آغاز فعالیت در نخستین ساعات صبح تا پایان مراسم راهپیمایی تمامی خطوط مترو به صورت رایگان در خدمت شهروندان خواهد بود. وی همچنین از اختصاص ۱۰ خط تاكسیرانی از ساعت ۷ صبح ۲۲ بهمن با اختصاص ۲۰۰ دستگاه ون برای جابه‌جایی رایگان شهروندان در راهپیمایی خبر داد و اضافه كرد: این خطوط به سمت میدان انقلاب اسلامی و میدان آزادی پیش بینی شده‌اند، ضمن اینكه سایر خطوط تاكسیرانی به صورت عادی به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیز از تجهیز و آماده باش نیروهای این سازمان برای خدمات‌رسانی به مردم در روز ۲۲ بهمن خبر داد.
منبع: جوان آنلاین
شنبه 21/11/1391 - 15:23
اخبار
به گزارش صراط، «... از امروز تا روز انتخابات هر كس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به كار گیرد، قطعاً به كشور خیانت كرده است».

بسیاری بر این عقیده اند که یکشنبه سیاه مجلس از قبل توسط دو جریان مطرود فتنه و انحراف طراحی شده بود تا مردم را به نظام و انقلاب بدبین کنند و بر روند حضور مردمی در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات آتی ریاست جمهوری تاثیر بگذارند.

چند روز پیش کیهان در این زمینه نوشت: "بدخواهان با دو بازوی- فتنه و حلقه انحراف- مجلس و دولت را به سوی درگیری تازه سوق داده اند تا از مردم متدینی انتقام بگیرند كه حماسه نهم دی را -فارغ از بازی نامزدها- آفریدند، پای انقلاب ایستادند و در همین انتخابات مجلس سال گذشته با مشاركت معنادار خود به دهان دشمن زدند."

سردار کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی نیز دیشب در جشن پیروزی انقلاب اسلامی در قم، با ارائه 110 صفحه سند و مدرک از پشت پرده ای خطرناک خبر داد که عده ای درصدد تحقق اهداف خود برای به چالش کشیدن نظام و ولایت هستند.

وی نقش هاشمی رفسنجانی در این وقایع را پررنگ ترسیم کرد و از جلسات محرمانه برخی نمایندگان مجلس با وی و اظهارات در این جلسه پرده برداشت که بزودی متن کامل اظهارات وی از سوی پایگاه خبری بی باک منتشر خواهد شد.

حجت الاسلام روانبخش عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) نیز در این مراسم تصریح کرد: سیاست‌مداران آمریکایی عقیده دارند که رهبر ایران پشت پرده تمام نقشه‌های استکبار را متوجه می‌شود و آن را اعلام می‌کند؛ امروز دوره ترور، تحریم و جنگ گذشته و تنها یک راه برای غرب باقی مانده و آن انداختن رهبری از چشم مردم و شکستن ولایت است تا فتنه دیگری رقم بخورد و در این میان خواصی که جزو ساکتین فتنه به شمار می‌روند و نیز جریان انحرافی عملا به این مسئله دامن می‌زنند.

روانبخش با بیان اینکه هر فردی تکیه‌گاه یا ساکت فتنه باشد یا به جریان انحرافی وابستگی داشته باشد مورد بیزاری مردم واقع می‌شود گفت: ولایت‌مداری و باورمندی به ارزش‌های اسلامی باید در رأس ویژگی‌های رئیس جمهور آینده باشد.

اما اینکه مصداق انحراف و فتنه را در کجا باید جستجو کرد، اختلاف نظر می باشد. برخی راس فتنه و انحراف را در خارج از کشور جستجو می کنند و عده ای نیز این دو جریان ورشکسته را بدون نقش آفرینی عوامل داخلی، هیچ می دانند.

اما بی شک انتشار فایل صوتی از سوی توکلی و نقش وی و علی مطهری در جنجال سازی علیه دولت و پای ثابت آنها در به حاشیه کشاندن مجلس و به خیانت واداشتن مسئولین در این میان بی تاثیر نبوده و نیست.



علی رغم هشدارهای مکرر حضرت امام خامنه ای مبنی بر وحدت و همدلی و تعامل قوا، این دو نماینده حاشیه ساز مجلس تمام سعی و تلاش خود را برای اختلاف افکنی و ایجاد شکاف در بین مسئولین قوای مختلف انجام داده اند.

البته این موضوع به هیچ وجه از بی تدبیری و قصور رئیس جمهور و رئیس مجلس نمی کاهد به گونه ای که انتظار رفتار وزین از سوی روسای قوا آنهم در چنین شرایطی، انتظار زیادی نیست.

در شرایط فعلی کمتر کسی اتفاقات مجلس را امری طبیعی و غیر مدیریت شده تلقی می کند اما در این میان حجت الاسلام علی بنائی مشاور رییس قوه قضاییه در امور مجلس و نماینده سابق قم معتقد است که اتفاقات رخ داده در یکشنبه سیاه مجلس مدیریت نشده بود.

بنابراین گزارش ،حجت الاسلام "علی بنایی"  در حاشیه افتتاح 10 طرح صنعتی در استان قم با رد برنامه از پیش تعیین شده برای اتفاقات یکشنبه سیاه مجلس گفته است: اتفاقات رخ داده در مجلس به صورت اتفاقی و ناگهانی صورت گرفت که امکان مواجه مناسب با این اقدامات وجود نداشت و پیش بینی نشده بود.

وی در ادامه افزود: برنامه استیضاح نیز از برنامه های مجلس شورای اسلامی نبوده و مجلس نیز با این اقدام موافق نبود.

بنائی خاطر نشان کرد: مجلس هیچ گاه در سال آخر دولت ها اقدام به استیضاح نمی کند تا دولت با خوبی و خوشی مدت چهار ساله خود را بگذراند و به برنامه های خود بپردازد.

وی با تاکید بر اینکه طرح استیضاح به مجلس تحمیل شد، خاطر نشان کرد: مجلس اغلب استیضاح را به عنوان آخرین راهکار بکار می برد. تصمیم استیضاح با ناچار به گردن مجلس گذاشته شد!



نماینده سابق قم در بخش دیگری از سخنان خود بر حضور حداکثری مردم در انتخابات تاکید کرد و گفت: برنامه ها و فعالیت مسوولان و متولیان باید بر تحقق این هدف مهم برای خنثی کردن توطئه های دشمنان باشد.

بنایی بیان داشت: نظام بر دوش آحاد مردم استوار است بنابراین همه باید در زمینه حضور حداکثری در این عرصه مهم سیاسی تلاش کنند.

وی ادامه داد: در این زمینه و رسیدن به این هدف مهم باید از دعوا، اختلاف و تفرقه خودداری کنند و تلاش ها مبتنی بر همگرایی و وحدت باشد.

مشاور رییس قوه قضاییه یادآور شد: انتخابات یک فرصت ارزشمند است که از جهات داخلی و خارجی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

بنایی تاکید کرد: مسوولان باید زمینه برگزاری انتخاباتی شاداب و پویا را فراهم کنند که در این زمینه نهادهای مردمی و دولتی و دینی نقش مهم و موثری دارند.

وی در پایان بر پیروی از دستورالعمل های رهبر فرزانه انقلاب تاکید کرد و گفت: با اجرایی کردن این الگوها می توان انتخاباتی شاداب برپا کرد تا دشمنان نظام و انقلاب را ناامید ساخت.
منبع: بی باک
شنبه 21/11/1391 - 15:22
سينمای ایران و جهان
به گزارش صراط، نهمین روز جشنواره فیلم فجر با نمایش آثار کلیشه ای به پایان رسید که یا داستان هایی با مضامین تکراری را رنگ و آبی تازه بخشیده بودند یا خرده داستان های غیرمتصلی را با بودجه های کلان بخش غیرخصوصی روایت کرده بودند که اگر مضامینش تازگی داشت اما از ساختار جدی برخوردار نبود تا در روزی که فیلم ها حرفی برای گفتن باقی نگذاشتند، «لیلا حاتمی» با بازی متفاوتش، چهره روز باشد. در این شرایط، نامزدهای بخش مسابقه «نگاه نو» (فیلم اولی ها) نیز اعلام شد که «برلین منفی هفت» و «دهلیز» در این بخش پیشتازند.
جشنواره فیلم فجر در آستانه پایان سی و یکمین دوره اش و در روز نهم، با نمایش آثار متوسطی پشت سر گذاشته شد تا درباره افزایش میزان فروش سینمای ایران در سال 92 تردیدها بیشتر شوند و اقتصاد حوزه سینما به عنوان مهم ترین رکن روشن ماندن آپارات سالن های کشورمان با چنین آثاری، متزلزل تر از سال 91 جلوه کند.

«فرزند چهارم» ساخته وحید موسائیان یک اثر سفارشی پیرامون فاجعه سومالی بود که روایتگر سفر مهتاب کرامتی به عنوان یک بازیگر برای عکاسی از کودکان سومالیایی و همسفری با مظفر (مهدی هاشمی) است که برای یافتن برادر زنش (حامد بهداد) راهی سومالی شده است. فیلم که جزو فیلم های فاخر محسوب می شود، در 20 دقیقه نخست وقت بیننده را تلف می کند و خیلی دیر وارد جریان اصلی داستان می شود و در طول داستان برای جبران دقایق محدود باقی مانده، برخی سکانس های کلیدی همچون فرجام رابطه بهداد با پزشک سومالیایی به نامفهوم ترین شکل ممکن بیان می شود.

مهدی هاشمی بازی ارزنده ای داشته و در نقش یک کارخانه دار ورشکسته به خوبی ظاهر شده اما در این داستان حتی توانمندی های او نیز تضعیف شده است. نویسنده و کارگردان «فرزند چهارم» از پیش بردن داستان ها در کنار هم به خصوص در نیمه دوم ماجرا پرهیز کرده و شتاب ریتمیک فیلم تحت الشعاع فضای خطی ساده پرده پایانی این فیلم شده است.

فیلم البته حرف جدی نیز به جز نمایش فقر و جنگ در سومالی که در گزارش های خبری بارها اعلام شده نمی زند و متاسفانه به شدت نگاه کلیشه ای نیز ارائه میدهد. اینکه کودک سومالیایی که با کلاشینکف نگهبانی می دهد و در خانه شان نیز تقریباً وسیله ای نیست، یک پیانو داشته باشد و در حد یک پیانیست نیمه حرفه ای پیانو بزند، همان قدر شبیه شوخی است که شیر دادن مهتاب کرامتی که ماه ها پیش کودکش سقط شده و طبیعتاً اگر شیری هم داشته، خشک شده، به دست انداختن مخاطب می ماند.

«فرزند چهارم» شاید به اعتبار مهدی هاشمی و با حضور مهتاب کرامتی و حامد بهداد در گیشه شکست سنگینی نخورد اما اینکه در سال آتی شاهد فروش بالایی برای این فیلم باشیم، اندکی دور از انتظار خواهد بود و به نظر می رسد این سبک فیلم ها که تعدادشان در جشنواره سی و یکم نیز کم نیست و ارقام میلیاردی سنگینی برای تولید هریک درنظر گرفته شده، اکثراً سرنوشت مشابهی بیابند، به خصوص آنکه برای مدیران سینمایی دولت بعدی، زمین خوردن این فیلم ها شاید اتفاق بدی هم تلقی نشود!


«جیب بر خیابان جنوبی» آخرین اثر سینمایی سیاوش اسعدی به عنوان فیلمی تجاری، دومین نمایش روز هشتم بود. داستانِ فیلم روایت کاوه دربندی با بازی مصطفی زمانی یک دزد سابقه دار بود که پس از آزادی با طلا فروشنده یک مانتوفروشی با نقش آفرینی نورا هاشمی آشنا می شود و طلا را نیز ترغیب به جیب بری می کند. فیلم به واسطه ضبط در دو مقطع و سکته در تولید، با اشتباهات فاحشی همراه بود اما همه این خطاها به این سکته زمانی باز نمی گشت.

نورا هاشمی در نقش یک دختر فقیر ترسو بازی باورپذیری داشت و امیر جعفری نیز در کاراکتر یک مالخر پیر، توانسته بود از پس این نقش متفاوت که با گریم خاصی همراه بود، برآید اما از مصطفی زمانی بازی متفاوتی با نقش های پیشینش شاهد نبودیم و انگار کاراکتر او در «برلین منفی هفت» در این فیلم نیز کپی شده بود، هرچند از او همچون دیگر چشم رنگی های سینمای ایران نمی توان توقع بازیهای متفاوت داشت و اصولاً برای چهره او همچون گلزار قرارداد بسته می شود تا سطح بازیگری اش.

در زمانی نشانه ای از رفتار لات مابانه یک زندانی سابقه دار که حتی مادرش نیز یک جیب بر سابقه دار بوده، مشاهده نمی شود و حتی در برخی سکانس ها در برخورد با طلا، چنان ادبیات سنگین و فلسفی به کار می برد که گویی با چهره تحصیلکرده دارای سطح اجتماعی بالا مواجه هستیم. از بازیها که بگذریم، فیلمبرداری و طراحی صحنه نیز به خطاهای فراوانی همراه بود که کارگردان پس از نمایش فیلم، این خطاها را به روشن نشان دادن فیلم در سالن میلاد ارتباط داد و اعتقاد داشت در صورت اکران فیلم با نور کمتر، این خطاها دیده نمی شد.

علی سرتیپی قطعاً سال آتی بابت فروش این فیلم نگران نخواهد بود و این فیلم می تواند حداقل هزینه های تولیدش را با اندکی سودآوری در صورت اکران در فصل مناسب بازگرداند اما بی شک این فیلم حرف جدی برای گفتن نخواهد داشت و در اختتامیه جشنواره نیز بعید است که این فیلمی سهمی هرچند اندک از جوایز داشته باشد.

«سربه مهر» سومین فیلمی بود که از بخش فیلم اولی ها جشنواره اکران شد. صبا با نقش آفرینی «لیلا حاتمی» مستاصل شده و برای رفع این استیصال نماز خواندش را آغاز می کند. احساسات صبا در طول فیلم در قالب نوشتار در وبلاگش و همچنین نریشن یا نوشته ها بیان می شود و بخشی از داستان فیلم نیز در حرکتی متفاوت در همان تیتراژ فیلم در قالب مرور چند وبلاگ توسط صبا ارائه می شود و کارگردان تا حدودی برای طرح ماجرا کار ساده تری پیش رو دارد. «ساکن خانه چوبی» نیز آخرین اکران شب نهم در بخش خارج از مسابقه بود که بهتر است اصلاً درباره اش صحبت نکرد!


ریتم کند فیلم نخستین مشکلی بود که مخاطب با آن مواجه بود و کوچکی داستان فیلم باعث شده بود، سکانس های کشدار کنار هم قرار بگیرد. به جز ریتم کند که بخشی از آن به کارگردان نیز باز می گردد، منطق روایی داستان به شدت محل چالش است. لیلا حاتمی ترس از بیان موضوع نماز خواندنش در فضایی دارد که طرف مقابل نه چهره هایی ضددین یا بی دین جلوه داده شده اند و نه حاتمی عنوان کرده نماز نمی خواد که دروغگو جلوه کند و به نظر می رسد حداقل در این بستر، چنین واکنشی منطقی نباشد.

«سر به مهر» اگرچه اثری دینی است و تا حدودی نیز پرداختِ حساب شده ای به مسئله تاثیر نماز داشته اما همین فقدان استدلال محکم روایی، به باور مخاطب ضربه می زند اما در عین حال این ضربه آنچه محکم نخواهد بود که مخاطب را از فیلم زده کند و بازیها فیلم را پیش می برد. بازیگر نقش اول «سر به مهر» یکی از بهترین بازیهایش را در این فیلم ارائه کرده و باید اذعان کرد روز نهم، روزِ لیلا حاتمی بود.

در نهایت اینکه اسامی نامزدهای بخش «نگاه نو» (مسابقه فیلمسازان اول) پس از داوری مینو فرشچی، ابراهیم فیاض، مسعود فراستی، محمدرضا عرب، حسین زندباف، مانی حقیقی و فریدون حسن‌پور اعلام شد که در بخش های مختلف از این قرارند:

نامزدهای بهترین دست‌آوردهای فنی هنری
بابک اردلان برای صدابرداری روز روشن
محمدرضا شیرخانلو برای بازی در دهلیز
فرشاد محمدی برای فیلمبرداری برلین منفی 7
حمید نعمت‌اله/ هادی مقدم‌دوست برای فیلمنامه سر به مهر
میثم ریاحی برای فیلمبرداری او خوب سنگ می‌زند

نامزدهای بهترین کارگردانی
دانش اقباشاوی (تاج‌محل)
بهروز شعیبی (دهلیز)
رامتین لوافی (برلین منفی 7)
هادی مقدم‌دوست (سر به مهر)
روح‌ا... سهرابی (خاکستر و برف)

نامزدهای بهترین فیلم
برلین منفی 7 (سیامک پورشریف)
دهلیز (سیدمحمود رضوی مجد)
روز روشن (غلامرضا گمرکی)
سر به مهر (محمدرضا شفیعی)
تنهای تنهای تنها (ادریس عبدی‌پور)

در آخرین روز جشنواره سی و یکم جشنواره فیلم فجر، «ترنج» به کارگردانی مجتبی راعی اکران می شود؛ فیلمی که ابتداً به بخش اصلی راه نیافت و در تجدیدنظر بعدی در لیست قرار گرفت. انیمیشن «9:20 در بوشهر» که درباره فعالیت های هسته ای ایران است در سانس دوم اکران خواهد شد و سپس نوبت به اکران فیلم «زیباتر از زندگی» به کارگردانی انسیه شاه حسینی می رسد.

«هیس دخترها فریاد نمی زنند» در سانس چهارم اکران خواهد شد و شاید «زندگی مشترک آقا و خانم محمودی» ساخته روح‌الله حجازی نیز در سانس آخر اکران شود و روز شلوغی برای اهالی رسانه و منتقدان خواهد بود.
منبع: تابناک
شنبه 21/11/1391 - 15:22
سينمای ایران و جهان
به گزارش صراط، حقیقتش درباره رسوایی قصد نوشتن نداشتم، نه از این جهت که ارزشش را ندارد و هیچ منتقدی قلمش را برای آن به حرکت در نمی‌آورد، نه از این جهت که انتقاد ناپذیر هستند و هر انتقادی را به پای حسادت می‌گذارند، نه(با لهجه عباس آژانس شیشه‌ای بخوانید!)، به این دلیل قصد نوشتن نداشتم که تصور می‌کردم در جریان کنونی تنها منتقد"رسوایی" و دیگر فیلم‌های ده‌نمکی هستم.

اما حالا که نقد آقای محمد صادق کوشکی را به عنوان عضو ارشد انصار حزب الله خواندم امیدوار شدم به اینکه هنوز آرمان‌های این افراد تغییر پیدا نکرده و هر کسی که در جهت خلاف این آرمان‌ها حرکت کند ساکت نمی‌نشینند، حالا این فرد می‌تواند خودش یکی از افرادی باشد که سابقه...دارد و الآن در سینما... کار می‌کند.

صحبت با چند نفر از اصحاب رسانه و منتقدان هم مزیدی شد بر قطعیت نوشتن، نوشتن درباره: رسوایی.

گفته شده که این فیلم آدم را به یاد کارهای ابتدایی مخملباف می‌اندازد اما باید بگویم در این سطح هم نیست. معناگرایی"توبه نصوح" کجا و معناگرایی! این کار کجا؟

فیلم‌فارسی اصطلاحی است که در ادبیات سینمایی کشورمان جایگاه ویژه‌ای دارد که به فیلم‌های چاقوضامن‌داری، ناموس پرستی، دفاع از زن و دیگر موضوعاتی که می‌توان تمام آنان را در کارهای مسعود کیمیایی دید، اطلاق می‌شود و این دقیقا همان اتفاقی است که برای ساخته اخیر ده‌نمکی هم افتاده است.

این بدین معنی نیست که آثار قبلی او فیلم‌فارسی نبوده چرا که عوام پسندی و فروش میلیاردی سه گانه"اخراجی‌ها" موید این ادعاست اما در هر صورت ساخته اخیر سردبیر مجلات هفتگی دوران اصلاحات که به شدت سینمای آن دوران را به باد نقد خود می‌گرفت و به حق از فیلم‌های دختر و پسری آن زمان انتقاد می‌کرد چیزی فراتر از"مهدی پاشنه طلا" نیست.

"مهدی پاشنه طلا" فیلمی قبل انقلابی است با بازی ناصر ملک مطیعی که امثال آن را به وفور در سینمای فیلم‌فارسی قبل انقلاب داشته‌ایم اما این فیلم مصداقی نزدیک‌تر به"رسوایی" است. ناصر ملک مطیعی دختر فاحشه‌ای را به خانه خود می‌آورد و آدمش می‌کند، همین!

در"رسوایی"، اکبر عبدی که چهره‌ای کمیک به همراه سابقه‌ای کمدی دارد نقش آخوندی را بازی می‌کند که طی دقایقی می‌بایست دختر فاحشه‌ای، فاسد و یا هر چیز دیگری که نمی‌دانم چه اسمی باید روی آن گذاشت را به راه بیاورد. این آخوند دارای کرامت است! آینده را می‌بیند و دیگر.

این آخوند اما انگار در این جامعه زندگی نمی‌کند، لابد امروزی نیست که معنای لغت نسل دو دهه قبل را نمی‌فهمد و با شنیدن"پیچاندن" می‌گوید: چی‌چی پیچ؟ و یکسری لغات دیگر که بسیار مضحک از کار درآمده است.

(داخل پرانتز بگویم که بعد از دیدن فیلم با چند روحانی داخل سالن سینما حرف زدم و نظرشان را پرسیدم که یکی از آنان به شدت درباره اینگونه صاف و صادق بودن آخوند فیلم انتقاد داشت و می‌گفت: برای آن‌که نشان داده شود یک روحانی درستکار اهل دغل‌بازی نیست و مثلا تاکنون حرف نامربوطی از دهانش بیرون نیامده لازم نیست او را کودن و پخمه نشان دهیم تا حدی که مثلا حتی نداند"پیچاندن" یعنی چه، اتفاقا روحانیت الآن باید با ادبیات جامعه آشنا باشد تا بتواند مشکلات را بفهمد و با آن‌ها ارتباط برقرار کند، اصلا این تعریفی که در فیلم از روحانیت شده اشتباه است.)

من هم با نظر این روحانی داخل سالن موافقم که تعریفی اشتباه و البته عوام پسند از روحانیت در"رسوایی" شد. اگر آخوند فیلم دارای کرامت نبود چگونه می‌شد مشکل دختر را حل کرد؟ همه روحانیت باید دارای کرامت باشند تا قابل احترام؟

درباره تکنیک حرف نزنیم بهتر است که باید گفت عوامل هالیوود باید درس یاد بگیرند! اما چرا واقعا با این فیلم و تمام امکاناتی که در اختیار دوستان قرار می‌گیرد باز هم اینگونه در نشست رسانه‌ای، خودشان را در جایگاه منتقد قرار می‌دهند و از موانع پیش رو برای کار کردن حرف می‌زنند و می‌گویند: همین مانده بود که از اداره آب اجازه بگیریم(نقل به مضمون). بهترین زمان اکران، خود را در جایگاه نظام قرار دادن و دهان انتقادات را بستن، فوکوس دوربین روی چهره دخترانی با هفت قلم آرایش و لب‌های بوتاکس کرده که بچه مذهبی‌ها  آنان را به خوشنامی نمی‌شناسند چرا که هم سوابق بازیگری و هم عکس‌های آتلیه‌ای آنان حکایت زشتی را بیان می‌کند سهم چه کسی در سینمای ایران است؟

مطلب خیلی پراکنده شد اما... لوگوی فیلم کفش زنانه پاشنه بلند است که نماد... بوده و آغاز فیلم اینگونه است که الناز شاکردوست مجبور است برای خرج خانه و بدبختی‌هایش(فقر و فحشا مثلا) تن فروشی کند که البته بالاخره معلوم نمی‌شود او اینکاره است یا نه چون یک جایی حاضر نمی‌شود در قبال صیغه شدن فردی متظاهر(قطعا بازیگر شریفی‌نیاست) خانواده‌اش را نجات دهد از طرفی به راحتی در سکانسی آماده می‌شود که با آخوند مشهور محل... در قبال یک شب پناه دادن. البته آخوند خوب محل که در حال چایی ریختن است به مانند عالم مشهور شیعه دستش(ماجرای سوزاندن انگشتان توسط شمع برای پرهیز از گناه) را زیر شیر سماور می‌گیرد و به حیاط می‌رود و به راز و نیاز می‌پردازد.

اسماعیل خلج هم نقش لحاف دوز بازارچه را دارد که با گریمش به راحتی می‌توان فهمید قصد و غرض تیپ‌سازی از رجبعلی خیاط است، او عکسی از میرزا اسماعیل دولابی را روی دیوار مغازه خود دارد.

گفته می‌شود کل ماجرا هم الهام گرفته از مرحوم قوام است، خلاصه ملغمه‌ایست از خوبی‌ها که به زشتی نشان داده شده‌اند.

اما نکته جالب‌تر اینجاست که تمام مردان موجود در فیلم از اهالی محل گرفته تا بازار و غیره که مشتی از خروار ایران هستند اجمعین، جماعتی هیز و چشم ناپاک نشان داده شده‌اند که با حضور دختری با هفت قلم آرایش، لباس‌های زننده (واقعا در فیلم اینگونه است و حتی این قدر هنرمندی در فیلم وجود ندارد که فهم فاحشه بودن دختر به مخاطب واگذار شود بلکه کاملا آرایش و لباس‌های زننده الناز شاکردوست با فوکوسی عالی روی بدن و صورتش دیده می‌شود به علاوه اینکه دائم در حرف و کلام هم به زیبایی او اذعان می‌شود، هم از سوی خودش و هم از سوی دیگران) حواسشان پرت می‌شود، یکی دستش را می‌برد، یکی چایی رویش می‌ریزد و ... .

حالا این جماعت افرادی نیستند جز نمازخوان‌های مسجد و پامنبری‌های آخوند اهل کرامت که اینگونه هیز و چشم‌ناپاک هستند! واویلا!

بگذریم، تنها به این ماجرا بسنده کنم که شنیدم آقای سلحشور برای ساخت اصل ماجرای داستان یوسف و زلیخا(ماجرای تمنا) با بزرگی مشورت می‌کند و کسب تکلیف (بنده از منتقدان سر سخت یوسف پیامبر هستم)، آن بزرگ می‌گوید که اگر باعث مفسده نمی‌شود بسازید و گرنه جایز نیست و چقدر خوب از آب درآمد این قسمت از سریال یوسف پیامبر با وجود تمام ایراداتی که در سریال وجود داشت. حالا این شده حکایت فیلم‌ها و سریال‌های امروز ما.

کلاه پهلوی را می‌خواهند بسازند می‌گویند که مجبوریم یک زن فرانسوی را اینگونه نشان دهیم با هفت قلم آرایش و لباس‌های مانکنیسم! رسوایی را می‌سازند می‌گویند نمی‌توانیم که سر زن فاحشه چادر بکشیم که! اما نمی‌دانم چرا دوستان متوجه نیستند که کار هنر و هنرمند همین است، اینکه مخاطب را متوجه مقصودت کنی بدون کوچکترین برداشت ناصواب دیگری.

من‌باب تذکر: راستی آخوندی که دارای کرامت است و درس و بحث، نمی‌داند که خوردن تخم‌مرغ در شب مکروه است؟!
منبع: افکار
برچسب ها: نقد ، رسوایی ، فیلم ، مهد
شنبه 21/11/1391 - 15:21
اخبار

تابناک: با وجود بیانات روز گذشته رهبر معظم انقلاب درباره ادعاهای آمریکا نسبت به مذاکره با ایران، دولت این کشور بار دیگر بر پیشنهاد خود مبنی بر برگزاری مذاکره دوجانبه با ایران تأکید کرد. وزارت خارجه آمریکا حتی زمان موردنظر خود برای برگزاری این مذاکرات را نیز پیشنهاد داده است.

 

به گزارش «تابناک»، بار دیگر روز گذشته ایالات متحده، بر تمایل خود بر برگزاری مذاکرات دوجانبه با ایران تأکید و ابراز امیدواری کرد که ایران آماده گفت‌و‌گوهای بنیادین درباره برنامه هسته‌ای خود باشد.

به نوشته خبرگزاری کویت، «ویکتوریا نولند»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت: «وقتی بایدن، معاون رئیس جمهوری در مونیخ بود، به روشنی اعلام کرد که در متن فرایند مذاکره ایران و ۱+۵، از جمله گفت‌و‌گوهای آتی در آلماتی، ما آماده گفت‌و‌گوی دوجانبه با ایران هستیم».

وی افزود: «آن‌ها قاعدتاً باید خودشان درباره اینکه چگونه می‌خواهند در چهارچوب ۱+۵ پیش بروند، تصمیم گیری کنند».

نولند گفته ایالات متحده امیدوار است زمانی که در هفته‌های آینده مذاکرات ایران و ۱+۵ برگزار می‌شود، ایرانی‌ها آمادگی راهیابی به موضوعات اساسی را داشته باشند. وی در ادامه گفته است: «چه آن‌ها بخواهند گفت‌و‌گو‌ها را با حضور همه ما انجام دهند و چه خواهان دیدار دوجانبه با ما باشند، ما نسبت به هر چیزی که بتواند روند را پیش ببرد، آمادگی داریم».

با این حال، وی ضمن تکرار ادعاهای پیشین مقامات آمریکایی، اظهار داشته توپ اکنون در زمین ایران است و تحریم‌ها نیز تنها در صورتی برداشته خواهد شد که ایران به طور اساسی در روند مذاکرات درگیر شود. نولند در این رابطه گفته: «ما همیشه گفته‌ایم هر اقدام طرف ایرانی با اقدامی از جانب ما پاسخ داده می‌شود؛ بنابراین، بر عهده ایران است که در صورت تمایل به کاهش تحریم‌ها، در این فرایند درگیر شود».

نولند همچنین با به‌کارگیری لحن تهدیدآمیز همیشگی آمریکا گفته در صورت عدم حصول پیشرفت در مذاکرات، فشار‌ها بر ایران افزایش خواهد یافت. وی تهدید کرده در صورت «عدم پاسخگویی ایران به نگرانی‌های جامعه جهانی»، آمریکا اقدام به افزایش فشار و منزوی کردن ایران خواهد کرد.

اما این اظهارات در حالی بار دیگر از سوی دولت آمریکا مطرح می‌شود که مقام معظم رهبری، روز گذشته در بیاناتی آشکار بیان کردند که سخن گفتن از مذاکره همزمان با ادامه فشار و تهدید هیچ معنایی ندارد و ملت ایران نیز به هیچ وجه حسن نیت آمریکایی‌ها را باور نخواهد کرد.

بد نبود وزارت خارجه آمریکا پیش از بیان این مواضع تکراری، نگاهی به سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای می‌انداختند که خطاب به آنها گفته بودند: «توپ در زمین شماست، چرا که شما باید پاسخگو باشید، آیا سخن گفتن از مذاکره همزمان با ادامه فشار و تهدید اصولاً معنایی دارد؟»

از سوی دیگر، بنا بر تأکید مقام معظم رهبری، تا زمانی پیشنهاد‌های آمریکا برای مذاکره، با تغییر رفتار و کارکرد آن‌ها همراه نشود، نمی‌توان به چنین پیشنهادی اعتماد کرد؛ بنابراین، بیان چندباره مواضع تکراری از سوی مقامات آمریکایی، نخواهد توانست در اصل موضوع و در عرصه عمل تغییری پدید بیاورد. بلکه آنان تلاش می‌کنند به رغم اینکه تغییری در مواضع و سیاست‌هایشان در قبال ایران انجام نداده‌اند، دست پیش را گرفته و اینگونه وانمود کنند که آنان خواهان مذاکره هستند و این ایرانیان هستند که از مذاکره طفره می‌روند. در حالی که بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به روشنی ترفند‌ها و حیله‌های آنان در این استراتژی را آشکار ساخت.

گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی

http://www.tabnak.ir/fa/news/301420

شنبه 21/11/1391 - 15:2
آلبوم تصاویر

 

ژست احمدی نژاد در کنار مرسی (عکس)

 

شنبه 21/11/1391 - 15:0
آلبوم تصاویر

عصر ایران - نلسون ماندلای 95 ساله با نوه 1 ساله خود که کوچکترین عضو خانواده ماندلا است.

بزرگترین و کوچکترین عضو خانواده ماندلا (عکس)

گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی

شنبه 21/11/1391 - 14:59
آلبوم تصاویر

نشست خبری فیلم «دهلیز» با حضور عوامل روز گذشته برگزار شد.
خانواده مشهور فجر امسال / عطاران، توسلی و فرزندشان+تصاویر

خانواده مشهور فجر امسال / عطاران، توسلی و فرزندشان+تصاویر

 خانواده مشهور فجر امسال / عطاران، توسلی و فرزندشان+تصاویر

 خانواده مشهور فجر امسال / عطاران، توسلی و فرزندشان+تصاویر

خانواده مشهور فجر امسال / عطاران، توسلی و فرزندشان+تصاویر

گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی

شنبه 21/11/1391 - 9:28
آلبوم تصاویر

عکس زیر، در اواخر دی ماه 1357 و در تهران و در یکی از خیابان های فرعی پشت مجلس گرفته شده است.

اعلیحضرت در خرابه (عکس)

عصر ایران

گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی

شنبه 21/11/1391 - 9:27
اخبار

واحد مرکزی خبر:این راهپیمایی مردمی در تهران از ساعت9صبح یکشنبه22بهمن همراه با خروش یکپارچه‌ ملّت بزرگ و فهیم ایران اسلامی و غریو فریادهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» از مسیرهای ده گانه به سمت میدان بزرگ آزادی آغاز می‌شود.‌

مسیرهای ده گانه راهپیمایی یوم‌الله بیست و دوم بهمن سال1391به این شرح است:

- مسیر شماره 1 ، مسجد امام حسین (علیه‌السلام)، میدان امام حسین (علیه‌السلام)، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 2 ، مسجد جامع ابوذر، میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 3 ، مسجد امام هادی(علیه‌السلام)، خیابان شهید آقایی، میدان معلم، خیابان تختی، خیابان شهید آیت‌الله سعیدی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 4 ، مسجد دارالسلام، میدان منیریه، خیابان شهید معیری، خیابان کارگر، میدان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 5 ، مسجد الجواد (علیه‌السلام)، میدان هفتم تیر، خیابان شهید آیت الله دکتر مفتح، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 6 ، مسجد حضرت امیر (علیه‌السلام)، خیابان کارگر شمالی، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 7 ،‌ مسجد المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، خیابان ستارخان، خیابان شادمهر، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 8 ، مسجد حضرت ابوالفضل(علیه‌السلام)، خیابان ستارخان، میدان توحید، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 9 ، مسجد امام سجاد(علیه‌السلام)، خیابان آیت‌الله اشرفی اصفهانی، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی.

- مسیر شماره 10 ، مسجد امام جعفر صادق(علیه‌السلام)، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمدعلی جناح، میدان بزرگ آزادی.

شامگاه 21بهمن،گلبانگ تکبیر؛نورانی شدن آسمان ایران

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد مرکزی دهة فجرانقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: در شامگاه 21 بهمن‌ماه (شب 22 بهمن) سراسر کشور همزمان با تهران ساعت 21 در 331 شهر و شهرستان و همزمان در 17 منطقه از میدان های اصلی و مکان‌های عمومی شهر تهران نور باران می شود.

کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد مرکزی دهة فجرانقلاب اسلامی ، این شورا با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: نوای روحانی ، دل‌انگیز و روح‌بخش‌ گلبانگ تکبیر ؛ ملت بزرگ و استوار ایران اسلامی در شب پیروزی انقلاب اسلامی در کران تا کران آسمان گلگون میهن عزیزمان طنین‌انداز می‌شود و با مدد ؛ دم قدسیایی شهدا و امام شهیدان، همراه با فریادهای " الله اکبر" ملت شجاع و قهرمان ایران اسلامی در حمایت از ملت‌های مسلمان وستمدیده جهان، بر اندام نحیف استکبار جهانی و تمامی کاخ‌های ظلم و طاغوت لرزه انداخته و تمامی نقشه‌های شوم دشمنان انقلاب اسلامی را منهدم نموده و تحریم‌های یک جانبه استکبار را ناکام می‌گذارد‌.

در این اطلاعیه همچنین آمده است: ایران اسلامی در شب پیروزی انقلاب اسلامی (شب 22 بهمن) به یکباره می‌خروشد و از اقیانوس بیکران ملت به پاخاسته و مصمم ایران غریو فریادهای توفنده‌ "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" را که تجلی‌بخش کلمه وحدت‌ و‌ وحدت کلمه‌ امت سربلند ایران اسلامی را سر می‌دهند. "الله اکبری"؛ که از اعماق وجود یکایک ملت مسلمان و سلحشور ایران اسلامی به پا خاست و تمامی کاخ‌های ظلم ستمشاهی را ویران کرد. "الله اکبری"‌؛ که تمامی مرزهای جغرافیای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی را در نوردیده ‌و به وسعت پهنه‌ پهناور زمین و تمامی قلوب عاشق حق و حقیقت گسترش یافت و به‌عنوان الگویی برتر در صدر نظام‌های سیاسی جهان قرار گرفت‌.

این اطلاعیه می افزاید : "الله اکبری"‌؛ که به‌عنوان پیام صلح‌ و ‌آزادی‌ وعدالت‌ و استکبارستیزی در بین کشورهای مسلمان وآزادیخواه جهان مورد پذیرش قرار گرفت‌. "الله اکبری"‌؛ که امیدبخش دوستان و بیم‌دهنده دشمنان و نویدبخش طلوع ستاره‌‌ فجر انقلاب در پگاه صبح امید در آسمان پرفروغ ایران اسلامی است. "الله اکبری"‌؛ که تجلی‌بخش همبستگی عمومی اراده‌ و اتحاد ملی و انسجام اسلامی در سایه‌سار کلمه وحدت و وحدت کلمه است.

در این اطلاعیه همچنین آمده است: اینک ملت آگاه و بیدار ایران اسلامی به شکرانه سی و چهار سال افتخار و اقتدارآفرینی و با پشتوانه اراده‌های راسخ ملت شجاع و قهرمان ایران در آغاز ورود به سی وپنجمین سال از حیات طیبه و پربرکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و درشامگاه بیست و یکم بهمن‌ماه می‌خروشند و فریاد رسای تکبیر خود را از مأذنه‌ها و گل‌دسته‌های مساجد ، پشت بام منازل و اماکن و هیئات مذهبی و در خیابان‌ها و کوچه‌ پس کوچه‌های شهرها و روستاهای سراسر کشور به گوش جهانیان می‌رساند‌.

دراین اطلاعیه همچنین افزوده شده است : "الله اکبر"‌؛ ‌به سی و چهار سال وحدت و اتحاد حول محور مقام ولایت فقیه ،"الله اکبر"‌؛ ‌به سی و چهار سال ایستادگی و پایداری جانانه ملت قهرمان ایران اسلامی در مقابل نظام سلطه ،"الله اکبر"‌؛ ‌به سی و چهار سال حیات طیبه و پربرکت در پرتو نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران "الله اکبر"‌؛ ‌به سی و چهار سال عزت و سربلندی در سایه‌سار اندیشه‌های ناب قرآن کریم و ائمه معصومین«علیهم‌السلام» "الله اکبر"‌؛ ‌به سی و چهار سال نقش‌آفرینی در جهت پویایی و استحکام نظام اسلامی "الله اکبر"‌؛‌ به سی و چهار سال جهاد پرتلاش و خستگی‌ناپذیر برای برافراشتن پرچم "لا اله الا الله" ، "الله اکبر"‌؛ ‌به سی و چهار سال صیانت و حفاظت و حراست از ‌شعار انقلاب "‌استقلال‌، آزادی‌، جمهوری اسلامی" ،"الله اکبر"‌؛‌ به سی و چهار سال حماسه‌آفرینی و حضور آگاهانه در صحنه‌های مختلف برای تعیین سرنوشت کشور "الله اکبر"‌؛ ‌‌به این همه شور و شوق که در اعماق قلوب ملت رشید ایران موج‌زنان تمامی نقشه‌های شوم استکبار ‌جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب را نقش بر ‌آب می‌کند‌.

در پایان این اطلاعیه آمده است‌: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد مرکزی دهه فجرانقلاب اسلامی ؛ از ملت استوار و سربلند ایران اسلامی می‌خواهد تا بار دیگر در شامگاه 21 بهمن و آغاز سی و پنجمین سالگرد پیروزی افتخارآفرین و شکوهمند انقلاب اسلامی همزمان با نورافشانی ، با بانگ رسای تکبیر، پیام انقلاب اسلامی را که همانا ( استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی)است، سر داده و ضمن فریاد بانگ تکبیر،پاسخ کوبنده به یاوه‌گویان جهانی به سرکردگی آمریکای ام‌‌الفساد و اذناب داخلی‌اش ، وحدت و انسجام خود را با زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره‌‌ شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای امام راحل عظیم‌الشأن به اثبات برسانند و با تجدید میثاقی حماسی از اصل مترقی ولایت فقیه حمایت کرده و در راستای اطاعت از فرامین رهبری و حفاظت از دستاوردهای سترگ انقلاب اسلامی لحظه‌ای از پای ننشینند
iribnews.ir

شنبه 21/11/1391 - 9:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته