• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 0
زمان آخرین مطلب : 3666روز قبل
اخبار

  شروط دشوار برای حضور زنان عربستانی در محافل بین‌المللی

 

 

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری العالم، روزنامه فرا منطقه ای "الحیات" اعلام کرد که وزارت خارجه عربستان به تازگی از ادارات و دستگاه های دولتی درخواست نموده تا بانک اطلاعاتی کاملی درباره زنان عربستانی داوطلب مشارکت در کنفرانس های بین المللی مرتبط با زنان تاسیس کنند تا بتوان از این راه اطلاعات جامعی درباره زنان متقاضی شرکت در سمینارهای علمی کسب کنند.

به نوشته این روزنامه، وزارت خارجه عربستان شرایط متعددی را برای مشارکت زنان این کشور در کنفرانس های بین المللی مرتبط با جامعه زنان تعیین کرده که داشتن مدارک دانشگاهی (دکترا، فوق لیسانس و لیسانس)، داشتن سابقه مشارکت در یکی از سمینارها یا کنفرانس های خارج از کشور و سخنرانی  در این کنفرانس ها، داشتن تحقیقات منتشر شده در امور زنان و نیز تسلط بر یک زبان خارجی از مهم ترین شرایط مشارکت زنان عربستان در این محافل برشمرده است.

این وزارتخانه، نگارش یا انتشار مقالات مطبوعاتی در امور زنان، مشارکت فعال در سمینارهای فرهنگی و نیز داشتن سابقه مشارکت در نسشت ها و سمینارهای داخلی و خارجی را به عنوان شرایط لازم برای زنان عربستانی داوطلب مشارکت در محافل و سمینارهای فرهنگی بیان کرده است.

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1587841#sthash.2HxX2pNl.dpuf


 
 منبع: http://fa.alalam.ir/news/1587841

چهارشنبه 3/2/1393 - 22:32
اخبار

http://i.alalam.ir/news/Image/original/2014/04/23/alalam_635338787988690113_25f_4x3.jpg همسر اسد، مانع نامزدی شوهرش در انتخابات می‌شود؟!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در حالی که با اعلام نامزدی دو تن از فعالان سیاسی سوریه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، روند انتخابات از امروز (چهارشنبه) وارد مرحله جدیدی شده است، مخالفان نامزدی بشار اسد که پیروزی قاطع وی را پیش بینی می کنند، با بهانه های کودکانه سعی در خدشه دار کردن روند این انتخابات و انحراف افکار عمومی از ایجاد تحولات زیربنایی در ساختار دموکراسی در این کشور دارند.

در همین راستا، برخی از رسانه ها و شبکه های تلویزیونی به تازگی موضوع تاریخ گذشته ای را برای این کار انتخاب کرده اند که مطرح کردن آن، بیش از هر چیز، ناآگاهی آنان از قانون انتخابات سوریه - یا تظاهر آنها به ناآگاهی- را آشکار می کند.

در این فضاسازی رسانه ای جدید، ادعا شده که تابعیت "فرعی" اسماء اسد همسر رئیس جمهور سوریه، مانع از نامزدی بشار اسد برای انتخابات خواهد بود؛ زیرا کسی که همسرش تابعیت غیر سوری داشته باشد، نمی تواند رئیس جمهور شود.

نحوه پرداختن به این خبر، به گونه ای است که نمی توان مشخص کرد که آیا به راستی شبکه های مطرح کننده این موضوع و میهمانان آنها تا این اندازه از قانون و حقیقت بی خبرند، یا این که خودشان هم می دانند این یک "شوخی رسانه ای" است که البته می تواند برای مدت کوتاهی هم که شده، ذهن افراد ناآگاه را به خود مشغول کند.

در واقع آنچه در قانون اساسی سوریه آمده این است که نامزد ریاست جمهوری نباید همسر غیر سوری (خارجی) داشته باشد، و بر همگان روشن است که اسماء همسر بشار اسد، از پدر و مادری سوری در خاک انگلستان متولد شده و از لحظه تولد دارای تابعیت سوری (اصلی) بوده و بنا بر قانون برخی کشورها که تابعیت "خاک" را به همه نوزادان متولد شده در آن کشور اعطا می کنند، اسماء اسد هم تابعیت فرعی انگلیسی دارد و داشتن تابعیت کشور دیگر به عنوان تابعیت فرعی، مشکلی در این زمینه ایجاد نمی کند.

گفتنی است، پدر اسماء الاخرس، "فواز الاخرس" پزشک سوری متخصص قلب و مقیم انگلستان بود و مادرش سحر العطری هم در زمان ولادت اسماء در سفارت سوریه در لندن کار می کرد. اسماء در 11 اوت 1975 در لندن متولد شده است.

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1587875#sthash.NOszIa3n.dpuf


- http://fa.alalam.ir/news/1587875

چهارشنبه 3/2/1393 - 22:30
اخبار

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد اوزومجو" با صدور بیانیه ای از مقر این سازمان در شهر لاهه هلند از بارگیری‌ محموله‌ای جدید از سلاح شیمیایی در یک کشتی در بندر لاذقیه، استقبال کرد.
وی تأکید کرد: پس از بارگیری این محموله، 86.5 درصد از مخازن سوریه  نابود شده است؛ که این امر بیانگر شتاب گرفتن گامها برای رهایی کامل از سلاح شیمیایی سوریه است.
مدیرکل سازمان منع سلاح شیمیایی گامهای اخیر را امیدوار کننده توصیف کرد و گفت، احتمالا هدف تعیین شده از سوی شورای اجرایی این سازمان برای نابودسازی برنامه شیمیایی سوریه در 30 ژوئن آینده، عملی شود.
این هفدهمین محموله‌ای است که از آغاز فرایند نابودکردن سلاح شیمیایی سوریه در آوریل گذشته بارگیری می شود. ازمجو به تاریخ بارگیری این محموله اشاره‌ای نکرد.
"زیگرید کاگ" هماهنگ کننده کمیته مشترک نابودسازی سلاح شیمیایی سوریه روز شنبه گفت: دمشق هشتاد درصد ازسلاح های شیمیایی خود را از بین برده است، و انتظار می رود طی روزهای آتی گامهای بیشتری برای تکمیل این عملیات برداشته شود.

منبع خبر : http://fa.alalam.ir/news/1587709

چهارشنبه 3/2/1393 - 12:44
اخبار

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "فایننشال تایمز" روز چهارشنبه در تحلیلی درباره تحولات مصر با عنوان «زندان های سری مصر»؛ هشدار داد که بازداشت هزاران نفر از مخالفان در مصر و حبس کردن آنها در زندان ها ممکن است به شکل گیری جریان افراطی جدیدی منجر شود.

نویسنده در این خصوص به یکی از زندانیان مصری اشاره کرده و نوشته است: "احمد عبدالسمیع" سی و یک ساله و دارای سه کودک است که نزدیک به یک ماه است که بازداشت شده است؛ و خانواده اش هیچ اطلاعی از او ندارند؛ پس از این مدت فرد ناشناسی در تماس تلفنی به آنها فقط اطلاع داده است که وی در زندان العزولی محبوس است.
پدر این زندانی گفته است که از مسئولان وزارت دادگستری و کشور بسیار خواهش و تمنا کرده است که مکان حبس وی را اطلاع دهند که بی نتیجه بوده است و در این مدت به بیشتر زندان های معروف مصر سر زده است، اما تاکنون نام زندان «العزولی» را نشنیده بود.

این نشریه افزوده است که برخی از فعالان سیاسی مصر و سازمان های حقوق بشر بین المللی اعلام کرده اند که این جوان مصری در یکی از زندان ها و بازداشتگاه های مصر در حبس به سر می برد؛ البته دولت مصر وجود مجموعه بزرگی از زندان ها در این کشور را قبول نمی کند و در نتیجه بسیاری نیز از وجود این زندان ها اطلاعی ندارند.

به نوشته این نشریه، شمار زندان های مخفی و سری در مصر پس از تشدید اقدامات امنیتی علیه مخالفان پس از کودتای نیز افزایش یافته است.
این روزنامه انگلیسی خاطرنشان کرد، وزارت دادگستری و وزارت کشور به درخواست شهروندان و خانواده ها درباره سرنوشت عزیزانشان پاسخ نمی دهند زیرا اساس این وزارتخانه ها نیز اطلاعای از این بازداشتگاه ها ندارند. بازداشتگاه العزولی نیز صرفا یکی از ده ها پایگاه های موجود در مصر است که نیروهای امنیتی در آنجا از بازداشت شدگان و مخالفان که بیشتر آنها حامی محمد مرسی، رئیس جمهور پیشین مصر هستند، تحت شکنجه بازجویی می کنند.
نویسنده این نشریه در ادامه افزوده است: افزایش اینگونه مراکز بازداشت و حبس ممکن است به شکل گیری گروه های تندروی جدید در مصر منجر شود، همان گونه که ایده و افکار ایمن الظواهری و ابو مصعب الزرقاوی از سرکرده های القاعده نیز در داخل چنین زندان ها و بازداشتگاه هایی تغییر کرد

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1587721#sthash.t7a7OY06.dpuf

 

منبع خبر : http://fa.alalam.ir/news/1587721

چهارشنبه 3/2/1393 - 12:33
اخبار

این هشتگ با عکسهایی از مناطق دیدنی، تاریخی، طبیعی و یا فرهنگی ایران همراه است.
این موج توییتری حتی با همراهی برخی از مقامات دیپلماتیک کشورهای غربی از جمله سفیر هلند در ایران، روزنامه نگاران نامداری چون لورا روزن نیز واقع شده است و آنها نیز جملات و یا تصاویری از ایران با هشتگ "ماست سی ایران" منتشر کرده اند.
با آغاز سال 2014، بسیاری از نشریات بین المللی از جمله فایننشال تایمز، ایران را یکی از بهترین کشورهایی در دنیا معرفی کردند که توریست ها باید به آن سفر کنند. خبرها حاکی است که برخی از شرکتهای گردشگری در پاریس نیز از افزایش افرادی که خواهان سفر به ایران هستند، خبر داده اند.
منبع خبر : http://fa.alalam.ir/news/1587713

چهارشنبه 3/2/1393 - 11:17
اخبار

 43کشته در حملات مشترک آمریکا و یمن علیه القاعده

حملات پهپادهای آمریکایی در یمن با همکاری دولت صنعا، که با هدف جلوگیری از حملات القاعده صورت می گیرد به کشته شدن 43 نفر منجر شد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک مقام ارشد یمنی و مسوول این عملیات اعلام کرد که عملیات گسترده و بی سابقه تعقیب عناصر وابسته به گروهک تروریستی القاعده در مناطق شبوه، ابین و بیضاء در جنوب و مرکز یمن ادامه دارد.
گفته می شود که در عملیات مشترک دولت یمن و نظامیان آمریکایی، علاوه بر کشته شدن 43 نفر از اعضای القاعده یکی از سرکردگان این گروه نیز به هلاکت رسیده است.
این مقام یمنی خاطرنشان کرد: پس از دریافت اطلاعاتی درباره آموزش عناصر القاعده برای اجرای سلسله اقداماتی علیه تاسیات حیاتی امنیتی، نظامی و خارجی در یمن، حمله علیه تروریست ها را از سرگرفتیم.
از روز شنبه تاکنون هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی؛ سه بار عناصر القاعده را در یکی مهمترین پایگاه های این سازمان در یمن مورد حمله قرار داده اند.
به گفته یک مقام یمنی در حملات هوایی شامگاه یکشنبه علیه پایگاه های القاعده در جنوب این کشور سه تن از سرکردگان محلی این گروه به هلاکت رسیدند
منبع :  http://fa.alalam.ir/news/1587523

سه شنبه 2/2/1393 - 15:0
اخبار

 رقابت 9هزار نفر برای 328 کرسی پارلمان عراق

کمیسیون انتخابات عراق تعداد نامزدهای انتخابات پارلمانی در این کشور را 9 هزار و 32 نفر اعلام کرد. نامزدهای انتخاباتی برای کسب 328 کرسی در مجلس نمایندگان با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، "کاطع زوبعی" معاون رییس شورای کمیساریای انتخابات عراق در بیانیه ای تعداد نامزدها را 6هزار و 425 نفر مرد و 2 هزار و 607 نفر زن اعلام کرده است.
زوبعی با اشاره به رقابت نامزدهای انتخاباتی برای کسب 328 کرسی در پارلمان آینده عراق، افزود: از مجموع کرسی ها، پنج کرسی متعلق به اقلیت مسیحی و سه کرسی نیز میان یزیدی ها و صائبین تقسیم خواهد شد. پارلمان پیشین عراق حدود 320 کرسی داشت.
نامزدها، تبلیغات انتخاباتی خود را پس از اعلام مواقفت کمیساریای انتخابات با فهرست های انتخاباتی آنها و شورای استانهای منطقه کردستان، از 31 مارس 2014 آغاز خواهند کرد.
قرار است انتخابات پالمانی عراق که بزرگترین رویداد سیاسی در این کشور به شمار می آید، 30 آوریل سال جاری برگزار شود، در نتیجه جنبش های سیاسی ائتلاف های جدیدی را به منظور رقابت و حضور فعال در انتخابات تشکیل داده اند.


منبع : http://fa.alalam.ir/news/1587501

سه شنبه 2/2/1393 - 14:58
اخبار

رئیس منطقه کردستان عراق دلیل مشکلات امنیتی این کشور را بحران‌های سیاسی دانست و ابراز امیدواری کرد نتایج انتخابات در بهبود وضعیت امنیتی این کشور موثر واقع شود. Tweet به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری شبکه «العالم»، «مسعود بارزانی» رئیس منطقه کردستان در حاشیه نشست با هیئت سفارت آمریکا در بغداد به ریاست مسئول دفتر همکاری ملی، مشکلات امنیتی عراق را با بحران های سیاسی در این کشور مرتبط دانست. وی در این بیانیه تاکید کرد که اوضاع امنیتی عراق به مرحله خطرناکی رسیده و امید است که نتایج انتخابات در کاهش مشکلات امنیتی موثر باشد. بارزانی دلیل معضلات امنیتی عراق را وجود مشکلات سیاسی دانست و اظهار داشت: با رفع بحرانهای سیاسی عراق مشکلات امنیتی نیز پایان خواهد یافت. وی همچنین از ابراز نگرانی «پینارک» از افزایش عملیات تروریستی در مناطق مختلف عراق خبر داد. انتخابات پارلمانی که پایان ماه جاری میلادی برگزار می شود بزرگترین رخداد سیاسی عراق به شمار می آید زیرا با انتخاب نمایندگان، فراکسیونی که اکثریت را به دست آورد علاوه بر معرفی نخست وزیر، پست های کلیدی را نیز در دست می گیرد. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930202000789#sthash.Rq15Lt5v.dpuf


- منبع : http://fa.alalam.ir/news/1587504

سه شنبه 2/2/1393 - 14:57
اخبار

 "العربیه" از عضویت در بعث تا چراغ سبز به تروریستها

 

 

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ائتلاف العربیه، یکی از تشکلهای اقلیت اهل سنت به ریاست صالح مطلک عمر  است که مهمترین شعار آن تغییر (تغییر قانونی اساسی و .. ) است.

این ائتلاف از گروهها و تشکلهای زیر تشکیل شده است :
- الجبهه العراقیه للحوار الوطنی به رهبری صالح مطلک عمر
- حرکه النهرین الوطنیه به رهبری مشعان مهدی جبار نصیف
- حزب النشور العراقی به رهبری عماد جابر ابراهیم محمد الراوی
- ائتلاف  الجماهیر الوطنیه به رهبری احمد عبدالله عبدالجبوری
- کتله الجماهیر السامیه به رهبری عدنان ذیاب غانم مجذاب
- تجمع العهد الوطنی در صلاح الدین به رهبری خالد عبدالله الجباره
- تجمع مقتدرون للسلم و البناء به رهبری بدر محمود فحل خلیل
- کتله الاستقرار به رهبری جاسم محمد حسن عطیه
- عراق الحضاره(النور) به رهبری طلال حسین محسن علی

* "صالح مطلک عمر" مردی با مواضع بی ثبات
صالح مطلک معاون امور خدماتی نخست وزیر عراق که ریاست ائتلاف العربیه را در انتخابات پارلمانی این کشور برعهده دارد، مواضع باثباتی ندارد.
مطلک در انتخابات سال 2010 با ایاد علاوی نخست وزیر اسبق ائتلاف کرد که با ائتلاف العراقیه در دومین انتخابات پارلمانی پس از سرنگونی رژیم صدام معدوم شرکت کرده بود.
این سیاستمدار سنی ملی گرا در کنار ایاد علاوی سیاستمدار شیعه سکولار و طارق الهاشمی معاون رئیس جمهوری وقت که پس از افشای دست داشتن وی در اقدامات تروریستی به خارج از عراق گریخت، اتحاد سه گانه ای را تشکیل داده و بیشترین تعداد کرسیها را هم از آن خود کردند.
صالح مطلک، سابقه عضویت در حزب سرنگون شده بعث صدام را هم دارد، با این حال وی به همراه ایاد علاوی که او نیز سابقه عضویت در این حزب منحل را دارد، گفته بودند که روند آشتی ملی عراق باید شامل بعثی هایی که دستشان به خون بیگناهان آغشته نیست، شود.
وی در حالی که پس از انتخابات پارلمانی 2010 با ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی ائتلاف کرد و البته به عنوان معاون مالکی در امور خدماتی هم تعیین شد، اخیرا مواضع ضد و نقیضی اتخاذ کرده که این مواضع بر خلاف ائتلافش با دولت قانون قلمداد می شود.
در حالی که ارتش و نیروهای امنیتی بنا به درخواست مردم و برای بازگرداندن امنیت به برخی مناطق غربی عراق به ویژه شهر فلوجه که به اشغال گروههای تروریستی تکفیری موسوم به داعش درآمده، مطلک در اظهارنظری که بیشتر به نفع این گروههای فتنه گر قلمداد می شود، با عملیات مبارزه با این گروهها اینگونه مخالفت کرده است : "ما هرگز با کسی که شهرهای کشورش را هدف حمله قرار داده و به مردم خود ظلم می کند، ائتلاف نخواهیم کرد."
شعاری که مطلک انتخاب کرده، همچون برخی گروههای دیگر شعار تغییر است. وی بر ضرورت مشارکت همه عراقیها در انتخابات برای انجام تغییر تاکید کرده است.
مطلک رویکرد ائتلاف العربیه پس از انتخابات را اعلام کرده است : تنها با کسانی ائتلاف خواهیم کرد که به آشتی ملی فراگیر ایمان داشته باشند تا عراقیها در امنیت و صلح زندگی کنند.
وی در ادامه اظهاراتی که بیشتر مصرف تبلیغاتی دارد و با هدف جلب آرای رای دهندگان مطرح شده است، به اظهار نظر درباره فساد پرداخته است : نظام در برابر فاسدان سکوت کرده و هر کس را که فاسد نبود به فساد تشویق کرد، زیرا مجازاتی در کار نیست و پرونده های فساد در مواضع مشخصی برای فشار بر سیاستمداران مورد استفاده قرار گرفته است.
مطلک در اظهاراتی که روز شنبه 19 آوریل در جمع هواداران خود ایراد کرد، قانون اساسی را قانون ظالمانه توصیف کرد که به ادعای وی فرصتی برای دیکتاتوری و تکروی می دهد و چنین قانونی باید تغییر کند.
سخنگوی ائتلاف العربیه هم روز پنجشنبه 17 آوریل گفته بود از ائتلاف با هر جریان سیاسی که تضمین کننده حقوق و منافع عراق و طرفداران ائتلاف العربیه نباشد، خودداری خواهد کرد.
این ائتلاف که تلاش می کند خود را در قامت ناجی عراقیها نشان دهد، اعلام کرده است با حمایت از دیکتاتوری و تکروی و انحصارطلبی و بازگشت سناریوی حذف و انزوا و سرکوب آزادیها و گرفتن تصمیمات به تنهایی مخالف است .
سخنگوی مطلک با نادیده گرفتن حضور تروریستهای تکفیری در شهرها و اشغال شهر فلوجه از سوی آنها و ارتکاب جنایت علیه مردم در راستای حمایت از تروریستها گفته است : "ما هرگز با کسی که ارتش را به شهرها وارد کرد و برای از هم گسستگی کشور و درگیریهای طایفه ای میان مردم تلاش می کند، تعامل و همکاری نخواهیم کرد."
این سخنگو مهمترین هدف ائتلاف العربیه را تلاش برای تغییر نخست وزیر دانسته است : ائتلاف العربیه این روزها با افزایش دیدارها و نشستهایش برای انتخاب فردی مقبول و ملی تلاش می کند که بتواند منصب نخست وزیری را در دولت آتی برعهده گیرد، و برای وحدت و خاموش کردن آتش فتنه ها و برقراری امنیت و همزیستی مسالمت آمیز میان همه عناصر تشکیل دهنده جامعه عراق تلاش کند.
ائتلاف العربیه در موضعی که بیشتر چراغ سبز به گروههای تروریستی به شمار می رود، ائتلاف دولت قانون را به بحران آفرینی در برخی مناطق و وارد کردن نیروهای مسلح در نبردهای شکست خورده متهم کرده است.
این ائتلاف در تلاش برای تحریک اقلیت اهل سنت، مدعی شده است که عملیات ارتش علیه گروههای تروریستی در حقیقت تلاش برای ترساندن مردم اهل سنت و جلوگیری از مشارکت آنها یا کاهش آن است.
اظهارات تند ائتلاف العربیه و شخص صالح مطلک علیه دولتی که خود یکی از اعضای ارشد آن به شمار می رود، اذهان را متوجه ولید جنبلاط سیاستمدار جنجالی و معروف به مواضع ضد و نقیض در لبنان می کند، فردی که هیچ گاه مواضع ثابتی اتخاذ نکرده است.
این اظهارات در حالی است که هادی العامری دبیرکل سازمان بدر یکی از گروههای تشکیل دهنده ائتلاف دولت قانون به ریاست نوری مالکی خاطر نشان کرده است مواضع شجاعانه مالکی به حفظ وحدت عراق کمک کرده است.
وی افزود جنگ ما با بعثی ها پایان یافته و ما وارد مرحله سازندگی شده ایم، ما در مقابل واقعیت جدیدی قرار گرفته ایم و کسی که دیروز دشمن ما بود، امروز همپیمان ما شده است.
العامری دبیرکل سازمان بدر که پس از 29 سال جهاد با صدام و رژیم بعثی از مجلس اعلای اسلامی عراق جدا شد و به ائتلاف دولت قانون مالکی پیوست؛ درباره صالح مطلک گفته است که عراق مدیون آقای مالکی و حکمت و دوراندیشی اش است، چرا که وی توانست صالح مطلک را طی چهار سال گذشته به دولت ملحق کند و مشعان الجبوری را به انتخابات بازگرداند و این مواضع شجاعانه به حفظ عراق یکپارچه کمک کرده و کمک خواهد کرد که متحد باقی بماند.
شاکر الدراجی از اعضای ائتلاف دولت قانون در واکنش به اظهارات منفی مطلک و شعار تغییر وی در انتخابات می گوید : مطلک از قانون اساسی می ترسد و از برخی مواد آن که از بعثی زدایی و جلوگیری از ورود بعثیها به روند سیاسی سخن می گوید، ناراضی است.
الدراجی اظهارات مطلک درباره قانون اساسی و ظالمانه خواندن آن را در چارچوب تبلیغات انتخاباتی و تلاش وی برای جلب آرای اهل سنت و تحریک دیگران توصیف کرده است.
به گفته الدراجی، قانون اساسی و مرجعیتی که برای حل برخی اختلافات میان گروهها و دولتهای محلی و مرکزی به آن رجوع می کنیم، سوپاپ اطمینان عراق هستند.
ائتلاف العربیه سومین تشکل وابسته به اقلیت اهل سنت به شمار می رود که در ژستی تبلیغاتی و با هدف کسب رای مدعی شده است که با نوری المالکی پس از انتخابات آتی ائتلاف نخواهد کرد. پیشتر نیز فراکسیون متحدون للاصلاح به رهبری اسامه النجیفی رئیس پارلمان و فراکسیون الکرامه به رهبری خمیس خنجر از بازرگانان عراقی تعهد داده بودند با مالکی ائتلاف نکنند، باید منتظر ماند که آیا حرف با عمل سران این گروهها یکی خواهد بود و یا اینکه نتایج انتخابات پارلمانی آتی می تواند مواضع آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
یک خبرنگار و فعال عراقی به نام هایده العامری در مطلبی در انتقاد از صالح مطلک نوشته بود وی حدود دویست هزار دلار از گروه تروریستی منافقین دریافت می کرده است.
اگر چه صالح المطلک با هدف کسب رای و نشان دادن چهره ضد مالکی از خود، انتقادهای شدیدی را علیه نخست وزیر عراق مطرح کرده است، اما تحلیلگران بر این باورند که موضعگیری منفی مطلک علیه مالکی صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و با هدف کسب بیشترین تعداد رای در میان اقلیت اهل سنت مطرح شده و گمانه زنی ها در صحنه سیاسی عراق حاکی از این است که وی با نوری مالکی پس از انتخابات آتی هم برای تشکیل دولت جدید ائتلاف خواهد کرد.
این فرضیه را اختلاف صالح مطلک با تمام سیاستمداران و رهبران اهل سنت که از ابتدای تظاهرات در استانهای غربی در اواخر سال 2012 و حمایت وی از تدابیر دولت در پایان بخشیدن به این تحرکات تقویت می کند، تظاهراتی که به سبب سوء استفاده گروههای تروریستی مسلح از آن به چالش بزرگی برای دولت و ملت عراق تبدیل شده بود، اما ورود مقتدرانه نیروهای ارتش و پلیس به صحنه سبب پایان یافتن این تحرکات شد.
وحده الجمیلی از اعضای ائتلاف متحدون للاصلاح به ریاست اسامه النجیفی مهمترین تشکل سیاسی وابسته به اقلیت در عراق درباره صالح مطلک گفته است : ستاره صالح مطلک رئیس ائتلاف العربیه، افول کرده است.
به گفته وی، اسامه النجیفی رئیس ائتلاف متحدون که ریاست پارلمان عراق را هم برعهده دارد، "مرد مرحله سُنی" به شمار می رود و رافع العیساوی(البته این سیاستمدار سنی رد صلاحیت شده است) ممکن است در صورتی که قدرت خود را بازیابد، وی را پشت سر بگذارد.
* سیاستمدار جنجالی و ضد ایرانی در ائتلاف مطلک
مشعان الجبوری سیاستمدار اهل سنت که به سبب متهم بودن به نژادپرستی و طایفه گری سه بار رد صلاحیت شده بود، با یک تصمیم قضایی به رقابتهای انتخاباتی عراق بازگشت.
این سیاستمدار جنجالی وجود هرگونه معامله با نوری مالکی نخست وزیر عراق چه در خصوص بازگشت خود به عراق و یا مشارکت در انتخابات آتی از طریق جبهه الانصاف که ریاست آن را برعهده دارد و از همپیمانان ائتلاف العربیه صالح المطلک به شمار می رود، تکذیب کرده است.
الجبوری 55 ساله به روزنامه سعودی الشرق الاوسط گفته بود بازگشتم به انتخابات به این دلیل بود که اطلاعات و مطالبی که به کمیساریای عالی انتخابات داده شده بود، دروغین و بی اساس بود.
صفاء الموسوی سخنگوی کمیساریای عالی انتخابات عراق گفته بود رد صلاحیت مشعان الجبوری به سبب اظهارات طایفه ای وی(علیه کردها) در گفتگو با شبکه العربیه صورت گرفته بود که بعدا مشخص شد این اظهارات چند ماه پیش از آغاز فعالیتهای انتخاباتی مطرح شده است.
مشعان الجبوری اخیرا در اظهاراتی خصمانه علیه ایران مدعی شده بود که عراق و وحدت آن برای ایرانی ها مهم نیست و آنها از عراقی ها به سبب پیروزی بر آنها در جنگهای اول و دوم قادسیه کینه به دل دارند.
برخی جریانهای سیاسی و در راس آنها جریان صدر و ائتلاف کردستان از بازگشت الجبوری به رقابتهای انتخاباتی و تایید صلاحیت مجدد وی خشمگین هستند، الجبوری گفته است این طرفها از حضور من در پارلمان و دولت نگران هستند و در نتیجه تلاش کردند با داستانهای ساختگی وجهه مرا مخدوش کنند.
در حالی که برخی جریانها مدعی معامله پنهانی مشعان الجبوری با نوری المالکی با هدف مخدوش کردن وجهه مالکی هستند، الجبوری به صراحت این اتهام را رد کرده و می گوید از سال 2006 با مالکی دیدار نداشته و آخرین دیدارش با نخست وزیر هم در داخل پارلمان  انجام شده و بازگشت وی(تایید صلاحیت مجدد وی) به سبب مالکی نبوده، چرا که اگر اختیار به  دست مالکی بود، او را کنار می گذاشت.
وی افزود رقبای مالکی که با سومین نخست وزیری وی مخالف هستند، این داستان(دخالت مالکی برای تایید صلاحیت الجبوری) را ساخته اند.
مشعان الجبوری در گفتگو با العربیه گفته بود " خواهان پایان اشغالگری کردها در عراق است"
نمایندگان جریان صدر هم الجبوری را به طایفه گری متهم کرده بودند. دستگاه قضایی عراق پیشتر، الجبوری را به اتهام فساد اداری مربوط به حضورش در وزارت دفاع عراق طی سالهای 2004 و 2005 میلادی به 15 سال حبس محکوم کرده بود. پارلمان عراق هم در دوره نخست خود در سپتامبر 2007 تصمیم به لغو عضویت الجبوری گرفت.
الجبوری گفته بود "برنامه انتخاباتی ام مبتنی بر پایان اشغالگری کردها یا تشکیل منطقه عربی است که با منطقه کردستان مقابله کند و این ماموریت اصلی ام است و اولین اولویتهایم رهایی عراق از بقایای اشغالگری آمریکایی است که همان کردها هستند و این ماموریت را از طریق ایجاد اقلیم (ایالت) برای اعراب در مقابل کردها در عراق یا جدا کردن کردها از عراق انجام خواهم داد."
ائتلاف العربیه در استانهای بغداد، صلاح الدین، الانبار، نینوی و کرکوک نامزد معرفی کرده است.
مطلک در انتخابات سال 2010 با تشکل موسوم به فراکسیون عربی گفتگوی ملی در قالب ائتلاف العراقیه ایاد علاوی شرکت کرد و توانست 11 کرسی کسب کند.
ائتلاف العربیه با تکیه بر گرایشهای طایفه ای و ادعای حمایت از حقوق اهل سنت و مخالفت با آنچه انزوا و به حاشیه رفتن آنها می خواند، به دنبال کسب رای اهل سنت است، اما تحلیلگران و ناظران سیاسی موفقیت چندانی برای ائتلاف العربیه قائل نیستند.
برخی نامزدهای این ائتلاف در تبلیغات خود شعار نژادپرستانه ای را با این مضمون "اگر اعراب خوار و ذلیل شوند، اسلام خوار خواهد شد" که نشان دهنده اوج تعصب و حاکم شدن گرایشهای جاهلی بر برخی نامزدهای این ائتلاف است.
موفق طه محمد سعید العبیدی از نامزدهای ائتلاف العربیه در شعار  انتخاباتی خود اینگونه ادعا کرده است که به دستور رسول خدا(ص) خود را نامزد انتخابات کرده است.
تلاش برای تبدیل استان الانبار به ایالت یا اقلیم از جمله هدفهای نامزدهای العربیه اعلام شده است.
غیرت عربی، با هم به خاطر عراق، تکیه ویژه بر کرکوک از دیگر شعارهای انتخاباتی نامزدهای  ائتلاف العربیه است که این شعارها با رنگ و بوی تعصب و نژادپرستی و با هدف کسب آرای اهل سنت سر داده می شود.
منبع: خبرگزاری تسنیم

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1587509#sthash.v1rLTiAx.dpuf


- ادامه لینک خبر: http://fa.alalam.ir/news/1587509

سه شنبه 2/2/1393 - 14:55
اخبار

  قرضاوی: در قطر دفن خواهم شد

 

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، قرضاوی که اخیرا به سبب مشکلات به وجود آمده با عربستان، بحرین و امارات از امامت نماز جمعه دوحه کنار گذاشته شد، فعالیت خود را از طریق پایگاه های ارتباط اجتماعی به ویژه تویتر ازسر گرفت.

قرضاوی با انتشار بیانیه ای در سایت خود، تلاش کرد از شدت تنش های به وجود آمده میان قطر و برخی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس بکاهد و اظهاراتش را نظر شخصی و نه موضع رسمی دولت قطر خواند.

قرضاوی همچنین با تاکید بر این که حاضر نیست از قطر به تونس یا دیگر کشورهای عربی برود، گفت: بیش از 53 سال است که در قطر سخنرانی می کنم، فتوا می دهم، تدریس و تبلیغ می کنم و می نویسم، بنابراین به هیچ وجه به جای دیگر نخواهم رفت و در قطر به خاک سپرده خواهم شد. مگر آن که خداوند تقدیر دیگری برای من خواسته باشد.

وی همچنین با رد هرگونه ناخرسندی در قطر از حضور او در این کشور، تاکید کرد که هم مردم و هم حکام قطر او را دست دارند.

قرضاوی همچنین با بیان این که همه کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را دوست دارد و همه آن ها نیز او را دوست دارند، افزود: همه این کشورها را کشوری واحد و خانه ای واحد می دانم. همه پادشاهان و حکام این کشورها را از نزدیک می شناسم و امیدوارم ابرهای تاریک از آسمان روابط این کشورها کنار برود.

وی با بیان اینکه مهم ترین جایزه هایش را از عربستان و امارات گرفته است، مدعی شد: من به عنوان مسلمان، ماموریت دارم از حق دفاع کنم و در برابر باطل ایستادگی کنم و به یاری مظلومان برخیزم و هر کس که مخالف این رویکرد باشد، واقعیت دین اسلام را درک نکرده است.

این در حالی است که روزنامه العرب، چاپ لندن به نقل از منابعی که نام آن ها را فاش نکرد، اعلام کرد که دوحه، برای یوسف قرضاوی که دردسرسازترین شخصیت برای قطر بوده است، راه حلی یافته و انتظار می رود به زودی مقر تدریس او به تونس منتقل شود.
این منبع، انتقال قرضاوی به تونس را بخشی از بسته شروط کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس برای قطر دانست که دوحه اجرای آن را پس از امضای توافقنامه با عربستان در روز پنج شنبه گذشته، آغاز کرده است.

عربستان، امارات و بحرین، روز 5 مارس گذشته، سفرای خود را از قطر فراخواندند. یکی از دلایل این تصمیم، اظهارات آتشین یوسف قرضاوی  ضد سیاستهای سران این کشورها بود

- See more at: http://fa.alalam.ir/news/1587513#sthash.RKpqRI5A.dpuf

 

منبع : http://fa.alalam.ir/news/1587513

سه شنبه 2/2/1393 - 14:49
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته