• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 42209
تعداد نظرات : 4513
زمان آخرین مطلب : 4124روز قبل
اخبار
جام جم آنلاین: همزمان با ایام دهه مبارك فجر سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ماهواره ملی "نوید علم وصنعت" با موفقیت به فضا پرتاب شد. رییس جمهوری اسلامی ایران پنجشنبه شب از طریق ویدئو كنفرانس و با ذكر«یا مهدی(عج)» دستور پرتاب ماهواره ملی را صادر كرد. این ماهواره دارای كاربردهای مختلف عملیاتی در حوزه های جوی و علوم هواشناسی،مدیریت بلایای طبیعی، بررسی رطوبت و دمای هوا و مواد شیمیایی جو، بادها، برف و باران و اقیانوس ها است.

در اتاق فرمان پرتاب ماهواره نوید علم وصنعت؛علی اكبر صالحی وزیر امور خارجه،كامران دانشجو وزیر علوم ،تحقیقات وفناوری و " حمید فاضلی" رییس سازمان فضایی كشور حضور داشتند.

آقای احمدی نژاد به هنگان صدر فرمان پرتاب چنین گفت:با یاد خداوند قادر متعال و به مناسبت سالروز آغاز امامت حضرت امام عصر (عج) و با عزمی راسخ و دلهای سرشار از ایمان و امید به آینده درخشان برای ملت عزیر ایران و با ذكر یا مهدی، آغاز كاری بزرگ و راهگشا را اعلام می كنم. امیدوارم این اقدام،نویدبخش دوستی بیشتر برای همه بشریت باشد.

در همین رابطه،رییس سازمان فضایی كشور در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا در باره پرتاب این ماهواره و مشخصات آن گفت: این ماهواره از جمله ماهواره های سنجش از راه دور می باشد كه ماموریت آن تصویربرداری از زمین با دقت تصویربرداری مناسب است.

حمید فاضلی با بیان اینكه ماهواره ملی نوید علم وصنعت در مدار بیضوی و در ارتفاع 250 تا 375 كیلومتری قرار می گیرد؛خاطرنشان كرد: این ماهواره به وزن 50 كیلوگرم و در زاویه انحراف مداری 55 درجه قرار دارد و از كلاس ماهواره های میكرو است.

وی تصریح كرد: این ماهواره دارای كاربردهای مختلف عملیاتی در حوزه های جوی و علوم هواشناسی،مدیریت بلایای طبیعی، بررسی رطوبت و دمای هوا و مواد شیمیایی جو، بادها، برف و باران و اقیانوس ها است.

رییس سازمان فضایی كشور؛ اظهار داشت : ماهواره نوید علم و صنعت ؛ كاملا بومی و دارای زیر سیستم های تامین توان، زیرسیستم تعیین و كنترل وضعیت با استفاده از حس گرها و عملگرهای دینامیكی است.

فاضلی گفت: در این ماهواره حس گرهایی چون حس گر خورشیدی، مغناطیسی و عملگر مغناطیسی نصب شده است.
وی افزود: این ماهواره همچنین دارای زیرسیستم الكترونیك روی برد كه شامل كامپیوتر مركزی ، فرماندهی ، بخش تله متری و دارای كامپیوتر روی برد و قابلیت صدور فرمان از ایستگاههای زمینی است، می باشد.

رییس سازمان فضایی كشور خاطرنشان كرد:برای پیگیری و رصد، دریافت و ارسال فرامین در فواصل عبور از روی ایران در مدار بیضوی پنج ایستگاه زمینی در نقاط مختلف كشور ایجاد شده است.

فاضلی تصریح كرد:پیش بینی شده كه ماهواره بومی نوید علم و صنعت هر 90 دقیقه یك دور به دور زمین بچرخد و دوربین نصب شده روی آن كه از رزولوشن مناسبی برخوردار است به گرفتن عكس از روی ایران و ارسال آن به ایستگاه های زمینی اقدام كند.

وی با موفقیت آمیز توصیف كردن پرتاب ماهواره نوید علم و صنعت اظهار داشت: ماهواره بر "سفیر" حامل این ماهواره از قدرت پیشران بالایی در مقایسه با ماهواره برهای پیشین كه در پرتاب ماهواره های امید و رصد استفاده شده اند، برخوردار است و 20 درصد به قدرت پیشران آن افزوده شد.

رییس سازمان فضایی كشور گفت:ماهواره نوید علم وصنعت در مقایسه با ماهواره های قبلی پرتاب شده از تكنولوژی كنترل وضعیت جدیدتری بهره مند و پایداری آن چرخان بوده و سیستم رزولوشن تصویر برداری آن افزایش یافته است و سیستم توان آن نیز از طریق سلول های خورشیدی انرژی مورد نیاز آن را تامین می كند

جمعه 14/11/1390 - 20:12
اخبار
جام جم آنلاین: یکی از راهبردهای مهم بیگانگان تلاش برای تکرار تجربه بحران انتخاباتی 88 در انتخابات مجلس نهم با القای عدم سلامت انتخابات است. قبل از هر چیز قدرت های غربی به‌ویژه امریکا و انگلیس در پی آن هستند كه چالش های انتخابات ریاست جمهوری که مبتنی بر ادعای تقلب و مهندسی آرا در انتخابات بود، از یاد نرود و از این طریق در صددند تا تنش های "سال 88" به لحاظ زمانی تداوم یابد.

به همین دلیل است كه در هفته های گذشته مجدداً بحث های مربوط به تشكیك در سلامت انتخابات یا احتمال مداخله دولت در آن از جانب هم رسانه های بیگانه مانند بی‌بی‌سی، رادیو فردا، صدای آمریکا، یورو نیوز، دویچه وله و رادیو اسرائیل همراه با محافل ضد انقلاب به‌عنوان یك پروژه مستمر در دستور كار قرار گرفته و متأسفانه برخی اصول‌گرایان هم به خیال اینكه در حال مبارزه با جریان انحرافی هستند، در این دام افتاده اند.

به گزارش رجا نیوزآمریكایی ها اكنون مشغول كدگذاری در ذهن افكار عمومی هستند، درست مثل كاری كه در ماه های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری 88 كردند. هدف هم این است كه با تولید انبوهی از كُدهای ریز و درشت و كشاندن برخی خودی های غافل به ورطه عملیات روانی‌شان، زمینه را برای زیر سؤال بردن اصل انتخابات در روزهای پس از برگزاری آن فراهم كنند.

 رقابت اخلاقی 

 رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان با تاکید بر ضرورت فراهم آوردن زمینه های مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: جبهه متحد اصولگرایان نیز خود را مهیا و آماده یک رقابت اخلاقی کرده است.

علیرضا زاکانی عصر در همایش جبهه اصولگرایان استان لرستان با اشاره به برنامه ریزی فتنه گران برای انتخابات مجلس تصریح کرد: تمام تلاش عناصر فتنه این است که رقبای جدی برای جریان اصولگرا باشند.

به گزارش مهر، دبیرکل جبهه رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر عناصر فتنه در کمال سکوت مشغول فعالیت هستند، ادامه داد: عناصر فتنه اندیشه و باورهای اسلامی را باور ندارند.

وی با بیان اینکه در کنار عناصر فتنه عناصر جریان انحرافی فعال هستند، یادآور شد: عناصر انحرافی نیز در صحنه انتخابات با قدرت، ثروت و هزینه های گزاف به میدان رقابت آمده اند.

تائید صلاحیت اصلاح‌طلبان

سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس با بیان اینکه صلاحیت تمامی نمایندگان اصلاح‌طلب به غیر از یک نماینده از سوی شورای نگهبان تائید شده است، گفت که حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات در افزایش مشارکت مردم تاثیرگذار است.

داریوش قنبری در گفت‌وگو با فارس، گفت: جبهه مردم سالاری و خانه کارگر به عنوان تشکل‌های اصلاح‌طلب تحرکاتی را برای ارائه لیست سراسری انجام داده‌اند که احتمال منتج به نتیجه نیز خواهد شد.

وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان خواستار حضور باشکوه و گسترده مردم در انتخابات هستند، افزود: حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات بر مشارکت مردم تاثیرگذار خواهد بود.

قنبری با بیان اینکه رقابتی شدن و رقابتی بودن فضای انتخابات تضمین کننده مشارکت گسترده است، تصریح کرد: میزان مشارکت مردم در انتخابات بستگی به احساس آنها مبنی بر میزان رقابتی بودن انتخابات و حضور سلیقه‌ها مختلف دارد.

اعتراف به قدرت ایران

یک اندیشکده آمریکایی با اقرار به توانمندی‌های بالای نظامی ایران در کنترل تنگه هرمز معتقد است قدرت روزافزون نظامی ایران، آمریکا را نگران منافع خود در جنوب غربی آسیا کرده است و واشنگتن نمی‌تواند از عهده چالش ایران برای منافع حیاتی‌اش در خلیج فارس برآید.

به گزارش فارس، اندیشکده «ارزیابی‌های راهبردی و بودجه‌ای» آمریکا در گزارشی به قلم «مارک گانزینگر» و «کریس دوگرتی» به بررسی عملکرد آمریکا در مقابله با تهدیدهای «ضد دسترسی و مانع ورود» ایران پرداخت.

به گزارش فارس، این مقاله ابتدا به ارزیابی برنامه‌های احتمالی ایران برای سود بردن از ویژگی‌های منحصر به فرد خلیج فارس و همچنین فن‌آوری‌های پیشرفته با کاربردهای نظامی برای جلوگیری از استقرار نیروهای آمریکا در منطقه در سطوح قابل قبول خطرپذیری می‌پردازد و می نویسد: با گسترش فن‌آوری‌های پیشرفته نظامی، «دوران طلایی» زورگویی آمریکا در حال پایان است.

جمعه 14/11/1390 - 20:11
اخبار
جام جم آنلاین: همزمان با ایام الله دهه فجر و در آستانه سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی در نماز جمعه پر شکوه تهران، با ارائه تحلیل جامعی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، مطالب مهمی در خصوص مسایل داخلی، تهدیدات دشمنان، اوضاع منطقه و جهان و همچنین انتخابات نهمین دوره مجلس بیان کردند.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری،  حضرت آیت الله خامنه ای در مقدمه خطبه اول با گرامیداشت دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شکر برای این نعمت بزرگ الهی را لازم دانستند و افزودند: در این ایام باید از ملت ایران نیز تشکر کرد که در 33 سال گذشته، از خود وفاداری، ایثار، شجاعت، جوانمردی، بصیرت و حضور دائمی در صحنه نشان دادند.

ایشان همچنین با اشاره به حال و هوای متفاوت دهه فجر امسال بدلیل انقلاب های پیروز منطقه بویژه در تونس، مصر و لیبی، خاطر نشان کردند: این تحولات، برای ملت ما مژده بزرگ و حادثه شیرین و مبارکی است و ملت ایران با پیروزی این انقلابها، بطور نسبی از غربت در آمد.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به خطوط اساسی و دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کردند و افزودند: انقلاب، رژیم ضد اسلام و دیکتاتور و مستبد را از بین برد و رژیمی اسلامی و مردم سالار بر سرکار آورد.

 حضرت آیت الله خامنه ای، از بین رفتن وابستگی و جایگزینی استقلال همه جانبه، از بین رفتن اختناق نفس گیر و حاکمیت فضای آزادی، رهایی از تحقیرشدگی تاریخی و بدست آوردن عزت ملی، از بین رفتن ضعف نفس و خودکم بینی و حاکم شدن روحیه اعتماد به نفس ملی را از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی برشمردند و تاکید کردند: یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب، تبدیل شدن ملت ایران، از ملتی منزوی و بی نقش در مسایل سیاسی و کشور، به ملتی آگاه و دارای تحلیل سیاسی و تاثیر گذار در مسایل کشور است.

ایشان با تاکید بر اینکه این دستاوردها و خطوط اساسی انقلاب نهادینه شده است، خاطر نشان کردند: امروز شعارهای انقلاب همان شعارهای روزهای اول انقلاب و این نشان دهنده سلامت انقلاب است.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: شعارهای انقلاب همچون علامت اشاره به سمت اهداف انقلاب هستند و هنگامی که شعارها تغییر نکرده باشند، این، به معنای منحرف نشدن مسئولان و مردم از صراط مستقیم انقلاب اسلامی است.

 حضرت آیت الله خامنه ای بعد از برشمردن برخی دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، به بیان  برخی نقاط قوت و همچنین نقاط ضعف پرداختند و تاکید کردند: ما ضمن تقویت نقاط قوت، نباید نقاط ضعف را پنهان کنیم بلکه باید با برطرف کردن ضعف ها، از نهادینه شدن آنها جلوگیری کنیم.

ایشان خاطرنشان کردند: در حرکت 33 ساله انقلاب اسلامی، افت و خیز بوده اما حرکت به سمت اهداف اصلی، هیچگاه متوقف نشده و همواره ادامه داشته است.

رهبر انقلاب اسلامی، غلبه بر چالش ها را یکی از نقاط قوت بسیار مهم انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، قدرتهای جهانی همواره تلاش داشتند تا با مانع تراشی های فراوان همچون تحمیل جنگ هشت سال ، انجام اقدامات تروریستی، و تحریم ها، حرکت ملت ایران را متوقف کنند و انقلاب اسلامی را به زانو در آورند و ملت را پشیمان کنند اما، با وجود همه این چالش ها، نظام اسلامی راه خود را با قوت ادامه داده و بر آنها غلبه کرده است.

حضرت آیت الله خامنه ای گسترش کیفی و کمی خدمات درجه اول به مردم، در سراسر کشور را از دیگر نقاط قوت نظام اسلامی دانستند و با اشاره به پیشرفتهای علمی خاطر نشان کردند: پیشرفتهای علمی و فناوری، یکی دیگر از نقاط قوت بسیار مهم است زیرا علم زمینه ساز اقتدار و پایه پیشرفت همه جانبه کشور است.

ایشان، پیشرفتهای علمی 33 ساله کشور را حیرت آور توصیف کردند و افزودند: این پیشرفتهای علمی در عرصه های مختلف بوده اما برخی از آنها همچون فناوری هسته ای بیشتر معروف شده است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفت های علمی شگفت آور در بخش های هوا- فضا، پزشکی، رادیو داروها، زیست فناوری، نانو فناوری، سلول های بنیادی و شبیه سازی،  داروهای ضد سرطان، ساخت ابر رایانه ها، و انرژی های نو، تاکید کردند: معتبرترین مراکز علمی دنیا، این پیشرفتها را تایید کرده اند و بر اساس گزارش سال 2011 میلادی یکی از این مراکز معتبر علمی، رشد علمی ایران سریعترین رشد علمی در دنیا بوده است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: بر اساس همین گزارش، رتبه علمی ایران در منطقه، رتبه اول و در دنیا، هفدهم است.

ایشان خاطر نشان کردند: بر اساس سند چشم انداز ما باید در سال 1404، به رتبه اول علمی منطقه دست پیدا می کردیم اما اکنون، سالها زودتر از پیش بینیها به این رتبه رسیده ایم.

رهبر انقلاب اسلامی، پیشرفت های کشور در ایجاد زیر ساخت های فنی و مهندسی صنعتی، راهها و ارتباطات، مخابرات و صنعت را از دیگر نقاط قوت نظام اسلامی برشمردند و خاطر نشان کردند: با وجود این پیشرفتهای عظیم، اما گزارش های خوب و روشنی از این پیشرفتها به مردم داده نمی شود که جای تأسف دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای، انتقال ارزشهای انقلاب اسلامی به نسل های دوم و سوم را از دیگر نقاط قوت نظام اسلامی دانستند و افزودند: گواه آشکار این موضوع، دانشمندان شهید مصطفی احمدی روشن و رضایی نژاد هستند، که با اینکه دوران انقلاب و امام و دوران جنگ را درک نکرده بودند اما با درک وظایف انقلابی و اسلامی به درجات عالی علمی نیز رسیدند و با وجود مورد تهدید بودن، به راه خود ادامه دادند.

ایشان با تأکید بر اینکه شهیدان احمدی روشن و رضایی نژاد نسل سوم انقلاب بودند، خاطر نشان کردند:‌ حرکت عظیم جوانان، بعد از شهادت شهید احمدی روشن، در اعلام آمادگی برای ادامه مسیر علمی این شهید، حرکتی بسیار مهم و نمونه دیگری از انتقال ارزشها به نسل سوم است.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته در کنار این رویش ها، توبه کار و پشیمان از انقلاب هم داشتیم اما رویش ها بیشتر از ریزش ها بوده است.

ارتقای جهش وار ملت ایران در اثرگذاری در مسایل منطقه و حتی جهان، بنیه قوی و ساخت مستحکم کشور و نظام در مواجهه با دشمنی ها، و ارتقای کمی و کیفی دانشگاهها و حوزه های علمیه، از دیگر نقاط قوتی بودند که رهبر انقلاب اسلامی به آنها اشاره کردند.

حضرت آیت الله خامنه ای بعد از بیان این نقاط قوت، تأکید کردند: همه این پیشرفت های علمی، اجتماعی و فنی در شرایط تحریم همه جانبه محقق شده که این، موضوع مهمی است و امیدها را افزایش می دهد.

 ایشان در ادامه به برخی نقاط ضعف نیز اشاره کردند و افزودند: یکی از این ضعف ها، گرایش برخی مسئولان به دنیا طلبی، مادی گرایی، ثروت، تجمل، تشریفات و اشرافی گری است که نتیجه این گرایش نیز، گسترش این روحیه در میان مردم و جامعه است.

رهبر انقلاب اسلامی با اظهار تاسف از وجود روحیه اسراف و مصرف زدگی در جامعه تأکید کردند: باید تلاش شود تا مصرف زدگی و حرص به دنیا کاهش پیدا کند و این نقیصه از جامعه برطرف شود.

حضرت آیت الله خامنه ای نبود پیشرفت مطلوب و مورد توقع در اخلاق، معنویت و تزکیه نفس بموازات پیشرفتهای علمی و محقق نشدن عدالت اجتماعی مورد نظر اسلام را از دیگر نقط ضعف دانستند که باید برای رفع آنها همت و تلاش بیش از پیش شود.

ایشان وظایف مسئولان و  مردم برای ادامه حرکت در مسیر اهداف انقلاب اسلامی و رسیدن به آرمانها را نیز یادآور شدند و افزودند : یکی از مهمترین وظایف ، مسئولیت پذیری بخصوص در میان مسئولان است.

 رهبر انقلاب اسلامی خاطر نشان کردند: مسئولان و خدمتگزاران مردم در دولت، مجلس و قوه قضاییه نباید تقصیرها را به گردن یکدیگر بیاندازند زیرا وظایف رهبری، قوا و دستگاهها در قانون اساسی مشخص شده است و هر یک از مسئولان باید بر اساس وظایف قانونی خود، مسئولیت پذیر باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: حتی اگر اشکالی متوجه رهبری نیز بود، رهبری باید متواضعانه آن اشکال را قبول و سعی کند، آن را برطرف نماید.

غافل نشدن از مسایل و ارزشهای اصلی بدلیل سرگرم شدن به فرعیات، و حفظ اتحاد و همدلی، از دیگر نکاتی بودند که رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان گوشزد کردند.

حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: مسئولان سه قوه و دیگر مسئولان  باید حتی باوجود برخی اختلاف نظرها، اتحاد و همدلی را میان خود حفظ کنند و در جهت گیریهای نظام و کشور، همراه یکدیگر باشند.

 ایشان خاطر نشان کردند: اتحاد و همدلی میان مسئولان، میان مردم ، و میان مردم و مسئولان، علاج قطعی بسیاری از مشکلات کشور است.

حضرت آیت الله خامنه ای هوشیاری در مقابل دشمن و فریب نخوردن در مقابل لبخند و وعده های دروغ او را یکی دیگر از کارهای اصلی برشمردند و خاطر نشان کردند: اوایل برخی ها لبخند دشمن را باور می کردند اما بتدریج پشت صحنه این وعده ها را فهمیدند و متوجه شدند که دشمن چه راحت دروغ می گوید و چگونه بدون واهمه و دغدغه عهد شکنی میکند و بدون احساس خجالت زیرحرف و قولش می زند.

رهبر انقلاب اسلامی با استناد  به وجود نمونه های  متعدد ی که ماهیت حقیقی لبخندهای فریبنده  و حرفهای دروغ دشمن را اثبات می کند، به سخنان و نامه اخیر رییس جمهور امریکا، جواب جمهوری اسلامی به این نامه وعکس العمل و اقدام بعدی آمریکا اشاره کردند و افزودند: روزی که لازم شد واین نامه ها در اختیار افکار عمومی ملتها قرار گرفت همه می فهمند وعده ها و حرفهای امریکا چقدر ارزش دارد و آنها چگونه برخلاف حرفهایشان عمل میکنند.

ایشان در آخرین فراز از محور اول سخنانشان در باره کارهای ضروری ملت و مسئولان، پرهیز از تنبلی، کسالت و کم کاری را مورد تاکید قرار دادند و افزودند: باید در همه زمینه ها از جمله اقتصاد، بطور جهادی کار کرد.

 رهبر انقلاب اسلامی خطبه اول نماز را با تبیین اوضاع منطقه و جهان ادامه دادند.

 حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سرنگونی 4 طاغوت منطقه از دهه فجر سال گذشته تا کنون افزودند: در رویداد بسیار مهم دیگری مردم مصر و تونس در انتخابات به گروههای اسلامی رای دادند این مسئله اثبات کرد همه تلاشهای تبلیغات سیاسی امریکا و صهیونیستها برای ایجاد اسلام هراسی در ملتها و ایجاد وحشت در افکار عمومی مردم از حکومت اسلامی نقش برآب شده و ملتها طرفدار اسلامند.

رهبر انقلاب اسلامی ضعف و انزوای روز افزون رژیم صهیونیستی و افزایش نشاط و امید فلسطینی ها را از برکات بسیار مهم قیام ملتهای منطقه برشمردند و تاکید کردند: غده حقیقتاً سرطانی اسرائیل باید درمنطقه از بین برود و این مسئله بدون تردید روی خواهد داد.

حضرت آیت الله خامنه ای در بحث اوضاع منطقه، مظلومیت مردم بحرین را نیز خاطر نشان کردند وافزودند: دستگاههای رسانه ای مستکبران، با سکوت کامل، این ملت مظلوم را مورد بایکوت قرار داده است اما این کارها اثری نخواهد داشت و ملت بحرین هم به توفیق الهی پیروز خواهد شد .

ایشان با اشاره به ادعای حکام جزیره بحرین در باره دخالت جمهوری اسلامی ایران در اوضاع بحرین افزودند: این حرف کاملا دروغ است چرا که اگر ما دخالت می کردیم اوضاع بحرین جوردیگری می شد .

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: ما هر جا دخالت کنیم صریحا می گوییم همچنانکه به علت ضدیت با غده سرطانی رژیم صهیونیستی در دو جنگ پیرزومند 33 روزه و 22 روزه دخالت کردیم و از این پس نیز هرجا هر ملتی یا گروهی با رژیم صهیونیستی مبارزه و مقابله کند ما به او کمک می کنیم و هیچ ابایی هم از گفتن این مسئله نداریم.

رهبر انقلاب در تبیین اوضاع جهان به ضعف محسوس اقتصادی-مالی و سیاسی امریکا اشاره و خاطرنشان کردند: امریکا در خاورمیانه - فلسطین و مسئله عراق شکست خورده و دولت مردمی و ملت عراق نگذاشتند امریکاییها برغم خواست و تلاش فروانشان ، در عراق بمانند.

ایشان افزودند: البته امریکایی ها هنوز در عراق دخالتهای نفتی و امنیتی دارند که ملت و دولت عراق در آینده حتما برای آن هم فکری خواهند کرد.

رهبر انقلاب اسلامی خودداری اوباما در سخنرانی اخیر در کنگره این کشور از اشاره به تظاهرات 4 ماهه مردم در شهرهای مختلف را یکی دیگر از نشانه های ضعف دولت امریکا برشمردند و افزودند: رئیس جمهور امریکا برای پنهان کردن این ضعفها حتی اشاره به 4 ماه تظاهرات مخالفت آمیز ملت امریکا و سرکوب شدید پلیس نکرد.

حضرت آیت الله خامنه ای دولتهای اروپایی را نیز از لحاظ اقتصادی - مالی و سیاسی دچار ضعف روز افزون دانستند و با اشاره به وابستگی و تبعیت دولتهایی نظیر فرانسه ازامریکا تاکید کردند: اگر روزی ملتهای اروپایی دریابند که علت اصلی مشکلات آنها، تبعیت دولتهایشان از امریکا و شبکه جهانی صهیونیزم است نهضت اجتماعی عظیمی براه خواهد افتاد که در پرتو آن دنیای جدیدی بوجود خواهد آمد.

رهبر انقلاب در تشریح ابعاد مختلف موقعیت ضعیف غربی ها در سطح بین المللی تحریم جمهوری اسلامی و ملت ایران را از نشانه های این ضعف چشمگیر خواندند وافزودند: آنها می خواهند ملت ایران را بخاطر وفاداری به اسلام مجازات کنند اما واقعیت این است که تحریم از 2 جنبه به نفع نظام اسلامی و ملت تمام خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای تکیه ملت ایران به استعدادها و ظرفیتهای داخلی را از جمله نتایج تحریم سی ساله ایران برشمردند و خاطر نشان کردند: اگرآنها ما را تحریم نظامی نمی کردند و نیروگاه بوشهر را می ساختند و درهای علم را بر روی ما نمی بستند، امروز این پیشرفتهای عجیب نظامی و علمی را نداشتیم، در غنی سازی دارای این موقعیت ممتاز نبودیم و در پزشکی و هوا فضا به این حد از موقعیت نمی رسیدیم، بنابر این تحریم از زاویه تکیه نظام و ملت به استعداد و ظرفیتهای بی پایان جوانان ایران به نفع ما بود و باعث شد این چشمه های جوشان هر روز شکوفاتر شوند.

رهبر انقلاب اسلامی در تشریح و اثبات ضرر تحریم ها برای غربی ها افزودند: بگفته غربی ها هدف اصلی تحریم ملت ایران عقب نشینی این ملت از مواضع هسته ای است و چون این نظام و این مردم از دستاوردهای پرافتخار هسته ای  خود عقب نشینی نمی کنند بنابراین این تحریم در نهایت موجب شکسته شدن هیبت تهدیدهای غرب در چشم ملتهای منطقه و جهان می شود و عزت و قدرت ملت ایران را در افکار عمومی جهان بیشتر می کند، بنابراین تحریم از این جهت هم به نفع ماست.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان جمله مکرر مقامات امریکایی را مبنی بر اینکه همه گزینه ها روی میز است، مورد اشاره قرار دادند و افزودند: معنای این جمله تهدید به جنگ است اما همه می دانستند که این تهدید به ضرر امریکاست همچنانکه ایجادجنگ ده برابر بیشتر به ضرر امریکا خواهد بود.

ایشان سخن گفتن مقامات امریکایی را به زبان تهدید نشان دهنده عجز واشنگتن از مقابله منطقی و گفتمانی باجمهوری اسلامی دانستند و افزودند: آنها در میدان مقابله فکر و منطق دچار ضعف هستند و به همین علت از تشبث به زور و توسل به جنگ حرف می زنند و معنای این روش این است که امریکا جز زور هیچ منطقی ندارد و برای غلبه خواستهایش جز جنگ هیچ روشی را نمی شناسند.

حضرت آیت الله خامنه ای توسل امریکا به تهدید و زورگویی را موجب بی اعتباری مقامات این کشور در چشم ملتها و در افکارعمومی ملت امریکا دانستند وتاکید کردند: حکومتی که اعتبارش در چشم ملتش ساقط شود، امیدی به بقایش نیست و هیچ سرنوشتی جز فروپاشی و سقوط نخواهد داشت همینطور که فروپاشی رژیم شوروی نشان دهنده این واقعیت است.

حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه تاکید کردند: آمریکایی ها بدانند و البته می دانند که جمهوری اسلامی در مقابل تهدید به جنگ و تهدید به تحریم نفتی، تهدیدهایی دارد که وقتی لازم باشد انشاالله اعمال خواهد شد.

بخش پایانی خطبه اول حضرت آیت الله خامنه ای به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اختصاص داشت. ایشان انتخابات را مصونیت بخش کشور خواندند و افزودند: ملت عزیز ایران بدانند و می دانند که حضور مردمی اصلی ترین عاملی است که هیبت ایران را به رخ دشمنان می کشد و دشمنان را از تعرض به این کشور می ترساند.

رهبر انقلاب اسلامی حضور در انتخابات 12 اسفند و راهپیمایی 22 بهمن را از جمله مظاهر حضور مردمی برشمردند و افزودند: هر قدر حضور مردم در پای صندوقهای رای بالاتر باشد اعتبار و ارزش ملت بالاتر می رود و امنیت و مصونیت کشور بیشتر و اینده ایران عزیز تامین و تضمین می شود .

رهبر انقلاب  تشکیل مجلس صالح، قوی و سالم را در آینده کشور و عملکرد دستگاهها از جمله دولت و قوه قضاییه، کاملا موثر خواندند و افزودند: چنین مجلسی را فقط حضور پرشورمردم، شکل خواهد داد.

ایشان تلاش چندین ماهه بوقهای تبلیغاتی دشمن را برای ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات یاد آور شدند و افزودند: متاسفانه در داخل هم عده ای غافل بدون آنکه بفهمند با دشمن مغرض هم صدا می شوند.

ایشان بزرگ کردن مسائل کوچک و القای بی مبنای وجود بحران در کشور را ازجمله روشهای  دشمنان برای مایوس کردن ملت از انتخابات مجلس برشمردند و افزودند: در کشوری که کاملا آرام و امن است و دستگاهها و مردم در حال کار و تلاش هستند بحرانی وجود ندارد اما دشمنان و غافلان مدام از آن حرف می زنند.

حضرت آیت الله خامنه ای رقابت سالم وبدون تهمت و بدگویی رامورد تأکید قراردادند و افزودند: فضای انتخاباتی باید سالم باشد و مردم نیز اگر خودشان کاندیداهارا می شناسند براساس این تشخیص عمل کنند و اگر نه، از افراد بصیر و متدین کمک بگیرند.

دقت کامل مجریان در اجرای درست انتخابات نکته دیگری بود که رهبر انقلاب مورد تأکید قرار دادند.

ایشان یادآور شدند بیش از سی انتخابات در سه دهه گذشته با سلامت در کشور برگزار شده  البته تخلفاتی احیاناً بوده و کسانی هم معترض بوده اند که به اعتراض آنها رسیدگی شده اما هرگز عدم سلامت انتخابات وجود نداشته است و بعد از این هم باید این چنین باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای درباره روند احراز صلاحیت هاخاطر نشان کردند: شورای نگهبان از لحاظ قانونی باید صلاحیت افراد را احراز کند البته همیشه گفته ایم که سطح صلاحیتها را در حد معقول نگه دارند و آنقدر بالا نبرند که عده کمی احراز صلاحیت شوند.

ایشان در همین زمینه افزودند: ممکن است کسانی به نتایج نظارت شورای نگهبان معترض باشند و اعتراضشان هم درست باشد اما وقتی یک نهاد مسئول قانونی، تصمیمی می گیرد باید همه تسلیم باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: کسی نباید تصور کند که رد صلاحیت شدگان، لزوماً آدمهای بی صلاحیت هستند چرا که آنها فقط برای نمایندگی مجلس،‌احراز صلاحیت نشده اند اما برای کارهای دیگر شاید دارای صلاحیت باشند ضمن اینکه ممکن است کسانی که او را رد صلاحیت کرده اند اشتباه کرده باشند.

مراقبت همه مردم، نامزدهای انتخاباتی و مسئولان از امنیت کشور و هوشیاری در مقابل توطئه دشمنان آخرین نکته ای بود که رهبر انقلاب درباره انتخابات مجلس یادآورشدند.

 ایشان تأکید کردند کسانی که رأی نمی آورند کاملاً مراقبت کنند کلاهی که بر سر رای نیاوردگان سال 88 رفت بر سر آنها نرود و فریب نخورند.

حضرت آیت الله خامنه ای درپایان خطبه اول نمازافزودند: همه نامزدها، هوادارانشان و مسئولان در مقابل توطئه احتمالی دشمنان برای بر هم زدن امنیت مراقب باشند و هیچ کس با متهم کردن دیگری، آب به آسیاب دشمن نریزد.

رهبر انقلاب اسلامی در خطبه دوم نماز که به زبان عربی بیان شد نخستین سالگرد بهار بیداری انقلاب اسلامی را به امت اسلامی تبریک گفتند و با اشاره به پیروزی جریانهای معتدل اسلامگرا در انتخابات تونس و مصر افزودند: اسلامگرایی با صفاتی چون ضد صهیونیستی بودن، ضدیت با دیکتاتوری، استقلال طلبی، آزادیخواهی و پیشرفت طلبی سرانجام مسیر مبارکی است که همه ملتهای اسلامی در پرتو اراده قاطع خود، طی خواهند کرد.

ایشان با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در سه دهه پیش خاطر نشان کردند پس از گذشت 32 سال از انقلاب پر برکت ملت ایران، بیداری اسلامی، با همان سبک و سیاق و همان خواسته ها، خاورمیانه اسلامی و عربی را در بر گرفته است.

حضرت آیت الله خامنه ای قرن حاضر را قرن اسلام و عصر ملتها خواندند و با اشاره به تأثیرپذیری جوانان و روشنفکران در واشنگتن و پایتخت های اروپایی از قیام میدان تحریر مصر، تأکید کردند: این جریان، در آینده سرنوشت کل بشریت را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

ایشان با اشاره به مبارزه ملتهای عرب با دیکتاتورهای دست نشانده و به ستوه آمدن این ملتها از فقر و عقب ماندگی و تحقیر، و سرخوردگی ملتهای عرب از سوسیالیسم و لیبرالیسم و ناسیونالیسم سکولار افزودند: انتخابات تونس و مصر و شعارها و رویکردهای مردم در یمن، بحرین و سایر سرزمینهای عربی، نشان می دهد همه می خواهند "مسلمان معاصر، بدون افراط خشک سرانه و تفریط غربگرایانه باشد و همه معتقدندملتها در پرتو ترکیب "معنویت، عدالت و عقلانیت" و با تکیه بر روش مردم سالاری دینی، از پس "تحقیر و استبداد و استعمار و فساد و فقر و تبعیض "رهایی می یابند.

حضرت آیت الله خامنه ای، دین ستیزی، سرسپردگی، دیکتاتوری، همراهی و تبعیت از صهیونیستها، فقدان آزادی قانونی و بی اعتنایی به فقر و عقب ماندگی مردم را از جمله خصوصیات حکومتهای دست نشانده خواندند و افزودند: مخالفت و ضدیت ملتها با این خصوصیات، واضح ترین علائم شناخت ماهیت خیزش ملتهای عربی - اسلامی است و آینده این انقلابها نیز، با همین معیارها سنجیده خواهد شد.

رهبر انقلاب، با اشاره به تلاشهای غرب برای تبدیل انقلابهای ملتهای عربی به" ضد انقلاب"، مردم این کشورها و انقلابیون را به مراقبت مستمر فراخواندند و افزودند: غرب با جمع بندی شکستهای پیاپی خود در ایران و عراق و لبنان و فلسطین می داند که تاکتیک اسلام ستیزی و برخورد خشونت بار علنی شکست خورده است. بنابراین در تلاش است با تاکتیک بَدَل سازی و تولید نمونه های تقلبی، انقلابها را مهار کند.

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح این تاکتیک جدید غرب خاطر نشان کردند: مستکبران می کوشند، عملیات تروریستی را بجای شهادت طلبی،"تعصب و تحجّر و خشونت" را بجای "اسلام گرایی و جهاد"، قومیت گرایی و قبیله سازی را بجای "اسلام خواهی و امت گرایی" و "غربزدگی و وابستگی" را بجای "پیشرفت و استقلال" در افکار عمومی ملتها تزریق کند. آنها در تلاشند  سازشکاری را به اسم عقلانیت، "فساد و هرج و مرج اخلاقی" را بجای "آزادی" و دیکتاتوری را به نام "نظم و امنیت" در میان ملتها جا بیاندازند و از این طریق امواج خروشان بیداری اسلامی را کنترل و منحرف کنند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پایان "دو قطبی سرمایه داری و کمونیزم"، افزودند: امروز دو قطبی تقابل "مستضعفین جهان به رهبری جنبش مسلمین" با "مستکبران جهان به رهبری آمریکا و ناتو و صهیونیزم" ایجاد شده است و اردوگاه سومی وجود ندارد.

حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح عوامل و مؤلفه های حاضر در صحنه انقلابهای ملتهای عربی - اسلامی، بر سه مؤلفه تمرکز کردند: 1 - آمریکا، ناتو، رژیم صهیونیستی و متحدان و وابستگانشان 2 - ملتها و جوانان و 3- احزاب و فعالان سیاسی اسلامی و غیر اسلامی.

ایشان گروه اول یعنی آمریکا، صهیونیزم و وابستگانشان را بازندگان اصلی صحنه مصر و تونس و دیگر کشورها خواندند و با اشاره به فرو رفتن این جبهه در بحران عمیق اعتماد جهانی و بحران تصمیم گیری افزودند:" این گروه پس از ناتوانی در مهار و سرکوب بیداری ملتها، تلاش می کنند بر اتاق فرمان انقلاب ها مسلط شوند و با نفوذ به درون احزاب مؤثر، ایجاد تفرقه میان مردم و روشهای گوناگون دیگر، ساختارهای فاسد قبلی را حفظ و خسارات بسیار گسترده ناشی از نهضت بیداری اسلامی را جبران کنند و با کمک دلارهای نفتی حکومتهای وابسته منطقه، ضمن حفظ رژیم صهیونیستی، به جبهه مقاومت  ضربه بزنند.

 ایشان، ملتها را گروه اصلی موثر در روند بیداری اسلامی خواندند و با اشاره به افزایش کاملا محسوس گرایشها ،شاخص ها و معیارهای اسلامی در میان ملتها و نفرت روزافزون آنها از آمریکا و اسرائیل افزودند: ملتهای قیام کننده بدانند که انقلابشان هنوز ناتمام است بنابراین با هوشیاری و قدرت، راهی را که آغاز کرده اند ادامه دهند.

رهبر انقلاب در همین زمینه تاکید کردند ملت مصر دوباره در صف مقدم دفاع از آرمان  فلسطین قرار می گیرد وبا زیر پا گذاشتن پیمان خیانت بار کمپ دیوید،کمکهای رژیم دیکتاتوری مبارک به صهیونیستها را قطع خواهد کرد.

ایشان گروه سوم موثر در سرنوشت  بیداری ملتها یعنی احزاب و نخبگان سیاسی را نیز به هوشیاری، بی اعتمادی به وعده های آمریکا و ناتو، نهراسیدن از تهدیدهای پوشالی دشمنان اسلام ،پرهیز از ورود به بازی دلارهای نفتی  وابستگان و متحدان غرب در میان دولتهای عربی، کمک به روند حیای هویت اسلامی ملتها، تکیه بر مردمسالاری دینی ، بی اعتنایی به اسلام امریکایی وانگلیسی، پافشاری بر اصول، پرهیز از محافظه کاری وتکیه بر عقلانیت وحکمت توصیه کردند.

رهبر انقلاب خطاب به گروهها وجریانهای سیاسی ونخبگان ملتهای عرب افزودند مسئله اصلی شما چگونگی نظام سازی،قانون نویسی و مدیریت کشورها و انقلابها ست و لازم است با ایفای نقش تاریخی خود در این مقطع بسیار حساس، به شیوه ای مردم سالارانه و با رعایت عقلانیت وعلم ،جامعه سازی کنید.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به دو الگوی غرب برای منحرف کردن انقلابهای ملتهای مسلمان یعنی "اسلام تکفیری متحجر و خشن و" اسلام لائیک وسازشکار "تاکید کردند:جریانها و عناصر تاثیر گذار در سرنوشت ملتهای به پا خواسته با تقویت الگوی اسلام اصولگرای معتدل و عقلانی با این تلاشهای منحرف مقابله کنند .

رهبر انقلاب در پایان خطبه دوم با تأکید بر آمادگی جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران برای همکاری و خدمت به ملتهای انقلاب کرده، افزودند: انقلاب اسلامی موفق ترین تجربه اسلامی عصر جدید است و به ملتها می آموزد که  ایستادگی در مقابل زورگوییها و تحریمها و تهدیدهای غرب و صهیونیزم ، و در عین حال دستیابی به قله های پیشرفت امکان پذیر است به همین علت قدرتهای مستکبرکه از پایداری وپیشرفت ملت ایران کاملا عصبانی وخشمگینند تلاش می کنند جلوی پیوند روبه افزایش ملت ایران و دیگر ملتهای مسلمان را بگیرند.

ایشان با یاد آوری حمایتها وکمکهای جمهوری اسلامی و ملت ایران به ملتهای مظلوم افغانستان، بوسنی، لبنان، عراق،فلسطین و دیگر ملتها  تاکید کردند: ملتهای اسلامی عربی در مقابل توطئه ایران هراسی و ایجادتفرقه میان ایران و دیگر مسلمانها تحت عنوان شیعه و سنی هوشیار باشند، چرا که نظام مردم سالار ایران هرگز به دنبال ایرانی کردن اعراب یا شیعی کردن مسلمین نبوده و نیست و با پیشرفتهای چشمگیر خود در همه زمینه های علمی، اقتصادی و سیاسی آماده است تجربیات بی نظیر خود را در راه عزت و اقتدار و پیشرفت امت اسلامی و وحدت و برادری مسلمانان بکار گیرد.

جمعه 14/11/1390 - 20:11
اخبار
جام جم آنلاین: مقام معظم رهبری در نمازجمعه تهران اتحاد و همدلی را علاج قطعی مشكلات كشوردانستندو تصریح كردند: انتخابات مصونیت‌بخش به كشور است و آن چیزی كه هیبت ملت را حفظ می‌كند و قدرت معنوی او را به رخ دشمنان می‌كشاند و از تعرض می‌ترساند، حضور مردمی است كه یكی از مظاهرش، انتخابات پیش‌رو و راهپیمایی 22 بهمن است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای روز جمعه در جمع خیل عظیمی از نمازگزاران حاضر در دانشگاه تهران در بخشی از خطبه‌های اول نماز جمعه فرمودند: هر چه پای صندوق‌های رای شلوغ‌تر باشد، گسترش شركت مردم بیشتر باشد، اعتبار كشور بالاتر می‌رود و صفوف مشاركت مردم می‌تواند آینده كشور را تامین و تضمین كند.

ایشان تاكید كردند: یك مجلس قوی، صالح و سالم بر عملكرد همه دستگاه‌های كشور تاثیرگذار خواهد بود. چنین مجلسی را جز مردم چه كسی می‌تواند تشكیل دهد، دشمن چنین چیزی را نمی‌خواهد و تلاش دارد مردم را مایوس كند تا در انتخابات شركت نكنند.

ایشان خاطرنشان كردند: مسائل كوچك را نباید بزرگ كرد،‌ القای بحران نباید كرد، برخی سعی دارند القا كنند در كشور بحران وجود دارد، اما كدام بحران. همه كارهای گوناگون با همكاری دستگاه‌های مختلف در كشور در حال انجام است و امنیت كامل به توفیق پروردگار وجود دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر ضرورت رقابت سالم در انتخابات تاكید كردند و افزودند: فضای انتخابات باید بدون تهمت و فضایی سالم باشد. مردم اگر خود نامزدهای انتخاباتی را می‌شناسند، طبق تشخیص خود عمل كنند وگرنه از افراد بابصیرت سوال كنند.

ایشان فرمودند: مجریان در اجرای انتخابات دقت كامل را به كار ببرند. این انتخاباتی خوب را برای كشور به ارمغان می‌آورد. خوشبختانه در 32 سال گذشته نیز انتخاباتی سالم را پشت سر گذاشته‌ایم و هرگز عدم سلامت در انتخابات وجود نداشته است.

مقام معظم رهبری در ادامه بیاناتشان در مورد بررسی صلاحیت‌ها و عملكرد شورای نگهبان نیز فرمودند: شورای نگهبان از لحاظ قانونی موظف است صلاحیت‌ها را احراز كند منتهی همیشه توصیه كرده‌ایم سطح صلاحیت‌ها آن‌قدر بالا نرود كه عده‌ معدودی باقی بمانند.

ایشان افزودند: بعضی‌ها به این نظارت‌ها معترضند و شاید اعتراض‌شان بجا باشد منتهی توجه كنیم كه وقتی یك مقام مسوول مورد اعتماد مثل شورای نگهبان تصمیمی گرفت، باید تبعیت كرد.

ایشان همچنین تاكید كردند: ردصلاحیت شدگان لزوما آدم‌های بدون صلاحیت نیستند، بلكه طبق قانون در انتخابات نمی‌توانند شركت كنند. اگر كسی ردصلاحیت شد، معنی‌اش این نیست كه از هستی ساقط است. مسوولان از امنیت و توطئه دشمن در كار انتخابات غافل نشوند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: آن‌ها كه رای نمی‌آورند نیز مراقب باشند كلاهی كه بر سر رای نیاوردگان در سال 88 رفت، بر سر آن‌ها نرود.

ایشان فرمودند: همه نامزدهای انتخابات و هوادارانشان خود را مسوول امنیت در برابر توطئه‌های احتمالی دشمن بدانند و در تبلیغات نیز نباید القای فضای اختلاف و ناامنی شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از بیاناتشان در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران به بیان نقاط ضعف و قوت نظام جمهوری اسلامی ایران پرداختند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه «مقابله با چالش‌ها»، «گسترش خدمات كیفی و كمی به مردم در مقایسه با گذشته‌های دور دست»، «پیشرفت علمی»، «انتقال انقلاب به نسل جوان»، «ارتقای جهش‌وار در اثرگذاری مسائل منطقه و جهان»، «بنیه مستحكم نظام در برابر تهدیدها و تحریم‌ها»، «ارتقای كمی و كیفی مراكز علمی و دانشگاهی و حوزوی» را به عنوان نقاط قوت جمهوری اسلامی ایران برشمردند و یادآور شدند كه همه‌ این پیشرفت‌های علمی، اجتماعی و فنی در شرایط تحریم اتفاق افتاده است.

ایشان همچنین خطرهایی را كه بر سر راه نظام وجود دارد و باید جلوی آن‌ها را گرفت، به عنوان نقاط ضعف عنوان و تاكید كردند: اتحاد و همدلی علاج قطعی مشكلات كشور است.

ایشان در بخشی از سخنانشاش با اشاره به تهدیدهای آمریكا مبنی بر این‌كه همه گزینه‌ها حتی جنگ در مورد ایران روی میز است، خاطرنشان كردند: این تهدیدها به جنگ به ضرر آمریكا و خود جنگ، ده‌ها برابر به ضرر آنان است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: آمریكا جز خونریزی راهی برای پیشبرد خود ندارد و اعتبار آمریكا را بیش از پیش در پیش ملت‌ها و ملت خودش خواهد شكست و این همان چیزی است كه سرنوشت رژیم‌ها را تعیین می‌كند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی خطبه‌های دوم نماز جمعه‌ امروز تهران را نیز به زبان عربی ایراد فرمودند.

در میان بیانات رهبر معظم انقلاب نمازگزاران بارها شعار " ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده" را تكرار می‌كردند. (ایسنا)

جمعه 14/11/1390 - 20:10
اخبار
جام جم آنلاین: لحظاتی بعد از پایان خطبه‌های مقام معظم رهبری در نماز جمعه این هفته تهران، پایگاه‌های اطلاع‌رسانی خارجی و خبرگزاری‌ها اقدام به انعکاس بیانات حکیمانه ایشان کردند.خبرگزاری انگلیسی رویترز در گزارشی از خطبه‌های نماز جمعه تهران نوشت: رهبر عالی ایران روز جمعه تاکید کرد که ایران در برابر فشارها برای کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای خود تسلیم نمی‌شود و هشدار داد که ایران به تحریم‌ها پاسخ خواهد داد.

رویترز به نقل از رهبر انقلاب اسلامی نوشت: «تهدید و حمله به ایران به آمریکا آسیب خواهد رساند... تحریم هیچ تاثیری بر تصمیم ایران جهت ادامه برنامه هسته‌ای ندارد... در پاسخ به تهدیداتی چون تحریم نفت و جنگ، ما نیز تهدیداتی داریم که در زمان مناسب تحمیل خواهد شد.»

رویترز همچنین به نقل از مقام معظم رهبری افزود: «من هیچ هراسی از این ندارم که بگویم ما از هر گروه یا ملتی که بخواهد با رژیم صهیونیستی مقابله کند، حمایت می‌کنیم.»  برخی روزنامه‌ها از جمله روزنامه پاکستانی داون عینا خبر رویترز را منعکس کردند.

خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان نیز به نقل از مقام معظم رهبری نوشت: انقلاب اسلامی برای مردم ایران آزادی و عزت به بار آورد.... انقلاب در ایران رژیم ضداسلامی را در هم شکست و به جای آن رژیم اسلامی به وجود آورد و دیکتاتوری را به دموکراسی بدل کرد.

این خبرگزاری همچنین به نقل از رهبر انقلاب تصریح کرد که ایران علی‌رغم تحریم‌ها موفقیت بزرگی کسب کرده است. ترند همچنین به این فراز از سخنان مقام معظم رهبری که به بحرین اختصاص داشت، اشاره کرده و به نقل از معظم‌له، نوشته است: اگر ایران در بحرین دخالت کرده بود، شرایط به گونه‌ای دیگر می‌شد.

خبرگزاری فرانسه نیز به این فراز از سخنان مقام معظم رهبری توجه کرده است که ایران به تحریم‌ نفتی و تهدیدات نظامی پاسخ خواهد گفت.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز با بازنشر خبر خبرگزاری رویترز، به نگرانی نیک کلگ، معاون نخست‌وزیر انگلیس از هرگونه تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی نوشت: رهبر عالی ایران با سرطانی توصیف کردن اسرائیل اعلام کرد که از هر ملت یا گروهی که در مقابل اسرائیل بایستد، حمایت می‌کند. [آیةالله] خامنه‌ای همچنین تصریح کرد که ایران از حماس و حزب‌الله در جریان نبرد با اسرائیل حمایت کرده است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز این فراز از بیانات مقام معظم رهبری را که «اسرائیل یک غده سرطانی است»  به عنوان تیتر خود در بازتاب بیانات معظم‌له انتخاب کرده است. این روزنامه به نقل از مقام معظم رهبری اضافه کرده است که آمریکا هر چه بیشتر ایران را تهدید کند، خود بیشتر آسیب خواهد دید. روزنامه مزبور به هشدار ایران مبنی بر بستن تنگه هرمز نیز اشاره کرده است.

خبرگزاری آلمان نیز در بازتاب سخنان مقام معظم رهبری نوشت: ایران با تحریم‌ها و تهدیدات جنگی آمریکا و اتحادیه اروپا دست از برنامه هسته‌ای خود نخواهد کشید. آیةالله خامنه‌ای افزود که تحریم‌ها طی سال‌های اخیر باعث شده است که ایران به توانایی‌های بالقوه خود پی برده و از نظر تکنولوژیک از جمله تکنولوژی هسته‌ای پیشرفت کند و تاکید کرد که تحریم‌های جدید نیز تفاوتی با تحریم‌های گذشته ندارند.

این خبرگزاری همچنین به نقل از رهبر انقلاب اسلامی تصریح کرده است که ایالات متحده از گفتگو با ایران در هراس است و منطقی جز جنگ و خون‌ریزی برای دسترسی به اهداف خود نمی‌شناسد.

خبرگزاری روسی نووستی نیز بیانات مقام معظم رهبری را به نقل از خبرگزاری رویترز بازتاب داده است.

گفتنی است، بازتاب بیانات حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی در رسانه‌های جهان همچنان ادامه دارد.(فارس)

جمعه 14/11/1390 - 20:10
اخبار
جام جم آنلاین: دبیر ستاد عمره دانشجویی با اشاره به اینکه برای تعداد اعزام‌ها به عتبات عالیات محدودیتی وجود ندارد،گفت: دانشجویانی که تقاضای اعزام به عتبات عالیات دارند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر نهاد اقدام به ثبت‌نام کنند.

 محمد زارع، با اعلام این خبر اضافه کرد: تعداد تقاضا برای اعزام به عتبات عالیات کم است، اما هر دانشجویی که علاقه ‌مند به اعزام به عتبات عالیات است می‌تواند با مراجعه به دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها درخواست خود را ارائه کند تا هماهنگی لازم در این زمینه صورت گیرد.

وی افزود: دفتر ثبت ‌نام باز است و افراد می‌توانند بدون محدودیت ثبت‌ ‌نام کنند.
 
زارع با اعلام این خبر که کاروان‌های دانشجویی به صورت هوایی و زمینی به عتبات عالیات اعزام می‌شوند، گفت:هزینه اعزام دانشجویان به صورت زمینی کمتر است و تمرکز خود را بر اعزام زمینی قرار داده‌ایم. (مهر)

جمعه 14/11/1390 - 20:9
تاریخ
دین بین فو در محاصره چریك‌‌های ویت‌مین
جام جم آنلاین: 58 سال پیش در روز 3 فوریه سال 1954 میلادی محاصره پایگاه دین بین فو ارتش فرانسه در منطقه کوهستانی شمال تونکن در ویتنام توسط نیروهای ویت مین آغاز شد.

ژنرال ناوار فرمانده نیروهای فرانسوی در ویتنام مطلع شده بود ، چریک های ویت مین قصد دارند دست به یک تهاجم گسترده به خاک لائوس بزنند.

بنابراین تصمیم گرفت در یک پایگاه وسیع دورافتاده در دره دین بین فو در نزدیکی مرز ویتنام با لائوس راه آنها را سد کند.

در روز 20 نوامبر سال 1954 میلادی دو تیپ چترباز به دره دین بین فو که در اشغال یک تیپ ویت مین بود حمله کرده و این پایگاه را متصرف می شود.این آغاز گرفتاری نیروهای فرانسوی بود.

ژنرال ناوار 15000 سرباز که همگی آنها نظامیان حرفه ای بودند را در دین بین فو متمرکز کرد.

هدف اوکاهش فشار نیروهای ویت مین ، حزب کمونیست ویتنام به رهبری هوشی مینه در منطقه ثروتمند دلتای تونکن بود.

در ابتدا نیروهای فرانسوی موفق شدند نیروهای تدارکاتی دشمن را تحت فشار قرار داده و راه های تدارکاتی آنها را از طریق مرز چین مسدود کنند اما هوشی مینه به شیوه ای ابتکاری نیروهای خود را بسیج می کند.

نیروهای ویت مین به کمک دوچرخه شب ها از راه جنگل تجهیزات و نفرات را به پیرامون پایگاه دین بین فو انتقال می دهند.

چند هفته بعد ، توپخانه سنگین و تدارکات برای هزاران چریک ویت مین در پیرامون دین بین فو مستقر می شود.

در روز 3 فوریه سال 1954 میلادی محاصره کامل 15000 سرباز فرانسوی در دین بین فو آغاز شد.

سربازان ژنرال ناوار در تله مرگباری گرفتار می شوند. ژنرال جیاپ ، نابغه نظامی ویتنام 35000 سرباز را در اطراف دین بین فو مستقر کرده و شبانه روز با توپخانه سنگین پایگاه فرانسوی ها را هدف قرار می دهد.

از روز 13 مارس سال 1954 میلادی نبردها شدت می یابد. در ابتدای آوریل فقط 6300 سرباز فرانسوی قادر به جنگ بودند.

تدارکات هوایی برای نیروهای فرانسوی و تخلیه آنها به یک معضل تبدیل می شود ، در حالی که نبردهای خونین بی وقفه ادامه داشتند.

سرانجام در روز 7 مه سال 1954 میلادی ژنرال جپاپ فرمان حمله نهایی را صادر کرده و مواضعی که توسط اندکی بیش از 100 چترباز فرانسوی هنوز حفظ می شد را اشغال می کند.

به این ترتیب ، در روز 3 فوریه سال 1954 میلادی محاصره 15000 چترباز فرانسوی در پایگاه دین بین فو آغاز می شود.

بی تدبیری مارشال ناوار و نبوغ نظامی ژنرال جیاپ موجب شد که نبرد دین بین فو در تاریخ جنگ های جهان جایگاه ویژه ای را بیابد.

آغاز محاصره دین بین فو نقطه عطف پایان یک قرن حضور استعماری فرانسه در منطقه هندوچین بود.

جمعه 14/11/1390 - 20:9
بیماری ها

رییس بیمارستان قلب شهید رجایی با بیان این كه ابتلا به تنگی عروق قلبی در زنان یك دهه دیرتر از مردان اتفاق می‌افتد، خاطرنشان كرد: این بدان معناست كه اگر مردان بین 50 تا 60 سالگی به تنگی عروق قلب دچار ‌شوند، زنان در سنین 60 تا 70 سالگی به آن مبتلا می‌شوند.

دكتر علی رضا جلالی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان این ‌كه به طور متوسط سالانه 6 هزار عمل جراحی قلب در این مركز انجام می‌شود، عنوان كرد: از نظر حجم عمل، جزو چند بیمارستان برتر دنیا هستیم.

وی اضافه كرد: این مركز به 12 اتاق عمل قلب مجهز است و از نظر حجم كار و تعداد تخت در خاورمیانه رتبه اول را داراست.

«بای پس» به منظور رفع تنگی عروق، شایع‌ترین عمل جراحی قلب است

این فوق تخصص بیهوشی قلب، در ادامه با اشاره به این‌ كه عمل «بای پس» به منظور رفع تنگی عروق قلبی شایع‌ترین عمل جراحی قلب است، اظهار كرد: این عارضه،60 درصد حجم عمل‌های جراحی قلب را تشكیل می‌دهد.

حدود 30 درصد تنگی‌های شدید عروق قلبی به سكته منتهی می‌شود

وی در پاسخ به این پرسش كه چه تعداد از افرادی كه به تنگی عروق قلبی مبتلا هستند، دچار سكته و ایست قلبی می‌شوند، گفت: آمار دقیقی در این خصوص وجود ندارد اما در شرایط نرمال در حدود 35 تا 30 درصد موارد، تنگی شدید عروق قلبی به سكته منتهی می‌شود. البته درمان بستگی به این دارد كه عارضه چه زمانی تشخیص داده شود.

سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در كشور پایین آمده است

ایرانیان 15سال زودتر به بیماری‌های قلبی و عروقی مبتلا می‌شوند

 

این فوق تخصص بیهوشی قلب با اشاره به این که سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در كشور پایین آمده است، گفت: به این معنا كه اگر در دنیا سن ابتلا به این عارضه دهه هفتم وهشتم زندگی است در ایران بین دهه ششم و هفتم زندگی است و مردم ما 15 سال زودتر از مردم جوامع دیگر به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا می‌شوند.

مردم پرخوری نكنند

رییس بیمارستان قلب شهید رجایی، همچنین با بیان این که شیوه‌های غیرصحیح زندگی، تغذیه بد، عدم تحرك جسمانی، ‌استرس و اضطراب‌های روزانه همگی بر سلامت مردم اثر گذاشته‌اند و فرهنگ تنبلی و بی‌تحركی و از سوی دیگر استفاده از فست فودها رواج پیدا كرده ‌است، توصیه کرد: مردم از غذاهای چرب و سرخ كردنی كمتر استفاده و پرخوری نكنند.

انتهای پیام

جمعه 14/11/1390 - 18:48
بیماری ها

معاون آموزشی مركز تحقیقات نفرولوژی با بیان اینكه بر اساس برآورد ما سالانه بیش از دو میلیون نفر در كشور به عفونت ادراری مبتلا می‌شوند، گفت: علایم عفونت ادراری در زنان شایع‌تر و با علایم برخی بیماری‌های دستگاه زنانه مشترك است.

دكتر منصور گتمیری در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: حدود 20 درصد زنان در كشورهای غربی در طول سال با علایم مشترك ادراری و دستگاه تولیدمثل به پزشك مراجعه می‌كنند و حدود 3 تا 4 درصد كل جمعیت عمومی یك كشور با علایم عفونت ادراری نزد پزشك می‌روند.

وی تصریح كرد: عفونت‌های ادراری بیماری شایعی در همه جوامع محسوب می‌شود و یكی از مهمترین عفونت‌ها در بدن به شمار می‌رود.

گتمیری در ادامه گفت: هرگونه رشد و تكثیر میكروب در فضاهای مربوط به دستگاه ادراری، عفونت تلقی می‌شود چرا كه ادرار باید عاری از هرگونه میكروب باشد این درحالیست كه همواره در ترشحات داخل دستگاه تنفسی، میكروب وجود دارد ولی وجود میكروب در این دستگاه، عفونت محسوب نمی‌شود. در دستگاه گوارش فوقانی و تحتانی نیز برخی میكروب‌های مفید فعالیت می‌كنند.

معاون آموزشی مركز تحقیقات نفرولوژی با بیان اینكه برخی از عفونت‌های ادراری بدون علامت هستند، تاكید كرد: تشخیص این نوع عفونت‌ها در برخی گروه‌ها مانند زنان باردار اهمیت زیادی پیدا می‌كند چون ابتلای آنان به این بیماری، تاثیرات منفی بر سلامت جنین می‌گذارد بنابراین دادن آزمایش كشت ادرار جزو ضوابط ارزیابی زنان بارداراست.

وی تاكید كرد: در صورت مثبت بودن نتیجه كشت ادرار،عفونت ادراری زنان باردار باید درمان شود حتی بعد از درمان باید وضعیت آنان بررسی شود تا نسبت به بهبودی بیماری این افراد اطمینان حاصل شود.

گتمیری درباره علایم عفونت ادراری گفت: احساس درد و سوزش در مجرای ادرار و هنگام ادرار كردن، تكرر ادرار، اضطراب هنگام احساس نیاز به ادرار، درد در مثانه و شب ادراری در كودكان از علایم ابتلا به عفونت ادراری خفیف است كه همگی یا یكی از همه این علایم ممكن است در یك بیمار بروز كند.

معاون آموزشی مركز تحقیقات نفرولوژی افزود: زمانی كه عفونت به قسمت‌های فوقانی دستگاه ادراری مانند كلیه‌ها سرایت می‌كند با درد پهلو، تب و لرز و افت فشار خون همراه می‌شود. این علایم هنگامی كه عفونت ادراری به خوبی تشخیص داده و درمان نشود، شدیدتر دارد.

گتمیری درباره راه‌های پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های ادراری اظهار كرد: برخی عوامل زمینه‌ای باعث شیوع این بیماری در دوره‌های مختلف در افراد متفاوت می‌شود. در دوران نوزادی، پسران بیشتر از دختران به این بیماری دچار می‌شوند چون ساختمان دستگاه ادراری پسران از دختران پیچیده‌تراست بنابراین اختلالات ساختمان این دستگاه در پسران بیشتر است البته این اختلالات قابل تشخیص و اصلاح است و برخی از آن‌ها مانند ریفلاكس مادرزادی ادرار از مثانه به حالب خود به خود و با افزایش سن بهبود می‌یابد.

این متخصص بیماری‌های كلیوی افزود: از سنین یك سالگی و دو سالگی به بعد عفونت ادراری در دختران شایع‌تر می‌شود چون مجرای ادرار دختران كوتاه‌تر از پسران است. این میزان شیوع در سنین فعالیت جنسی نیز زیاد است اما از سن 40 و 50 سالگی به بعد مردان به علت پروستات نسبت به گذشته بیشتر دچار عفونت ادراری می‌شوند و در این شرایط احتمال ابتلای به این بیماری در دو جنس تقریبا مساوی می‌شود.

گتمیری در پایان تاكید كرد: روابط جنسی خارج از چارچوب خانواده هرچه بیشتر باشد احتمال ابتلای زنان به عفونت ادراری افزایش می‌یابد چرا كه باكتری در دستگاه تولیدمثل آنان بسیار بیشتر جایگزین می‌شود و این امر نسبت مستقیم با تعداد دفعات فعالیت جنسی و تعداد شركای جنسی آنان دارد.

انتهای پیام

جمعه 14/11/1390 - 18:47
بیماری ها

یك متخصص چشم گفت: عدم تشخیص به موقع بیماری آب مروارید در بعضی از افراد تبدیل به آب سیاه می‌شود كه در این صورت بیمار باید سریعا به صورت اورژانسی تحت عمل جراحی قرار گیرد.

 

دكتر "سید محمد حسین محمودی" در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، با بیان این كه آب مروارید توسط پزشك و در معاینه چشم تشخیص داده می‌شود، افزود: در ابتدای پیدایش این بیماری، فرد دچار كاهش و تاری دید می‌شود.

این متخصص چشم با بیان این مطلب كه عمل جراحی آب مروارید توسط دستگاه فیكو انجام می‌شود، تصریح كرد: در مكان هایی كه این دستگاه وجود نداشته باشد، عمل جراحی توسط چشم پزشك و با برش باز انجام می‌شود.

وی با تاكید براین كه این بیماری فقط به روش جراحی درمان می‌شود، بیان كرد: با مصرف دارویی خاص و به روش غیر جراحی نمی‌توان به بهبود این بیماری كمك كرد.

محمودی، شایع‌ترین علت بروز آب مروارید را افزایش سن دانست و افزود: از جمله عوامل دیگری كه گاهی می توانند در بروز آب مروارید دخالت داشته باشند می توان به مواردی همچون ضربات شدید به چشم، مصرف برخی داروها، بیماری هایی مانند دیابت، بیماریهای روماتیسمی، سوء تغذیه و در برخی موارد به مادرزادی بودن این مشكل اشاره كرد.

این متخصص چشم خاطرنشان كرد: از جمله علایم بروز آب مروارید در افراد می توان مواردی مانند تاری دید، كاهش بینایی، اشكال دید در نور و دوبینی را نام برد.

وی عنوان كرد: استفاده از عینك های آفتابی و همچنین تغذیه مناسب از جمله مواردی هستند كه با رعایت آنها می توان تا حدودی از بروز آب مروارید پیش گیری نمود.

محمودی همچنین در خصوص عواملی كه احتمال بروز آب مروارید را افزایش می‌دهند، گفت: مواجهه مستقیم و طولانی مدت با نور خورشید، برخی عوامل شیمیایی و هم چنین ابتلا به بعضی بیماری‌ها از جمله عواملی است كه در بروز هر چه بیشتر آب مروارید دخالت دارند.

وی با بیان اینكه این بیماری در سنین میانسالی و بالاتر از آن اتفاق می افتد، افزود: احتمال پیدایش آب مروارید در سنین بالای 50 تا 60 سال بیشتر به چشم می خورد.

وی در خصوص زمان مناسبی كه فرد باید تحت عمل جراحی آب مروارید قرار بگیرد، اظهار كرد: زمانی كه كاهش بینایی و تاری دید، شخص را از نظر انجام كار روزمره و محیط شغلی دچار مشكل كرده باشد، بهترین زمان برای انجام عمل جراحی است.

این متخصص چشم خاطرنشان كرد: معمولا پس از انجام عمل جراحی و گذاشتن لنز داخل چشمی در اكثر موارد نیازی به تجویز عینك نمی‌باشد.

محمودی در پایان، آب مروارید را یك بیماری مربوط به كدر شدن عدسی چشم انسان عنوان كرد.

انتهای پیام

جمعه 14/11/1390 - 18:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته