• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1680
تعداد نظرات : 271
زمان آخرین مطلب : 4583روز قبل
موبایل

داستان همیشه این گونه است: دو نگاه و سلیقه متفاوت باعث ارائه دو گروه متمایز از یک محصول می‌شود و فضایی دو قطبی با طرفداران دو آتشه به وجود می‌آید که وصف شاخ‌وشانه‌کشی آن‌ها دیدنی و شنیدنی است.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ماهنامه شبکه، درست مثل خیلی از دو قطبی‌های دیگر، فضای تبلت‌ها نیز به دو گروه متفاوت تقسیم شد: برخی شرکت‌ها مانند ، نمایشگر ۱۰  اینچی را حداقل اندازه لازم برای ساخت یک تبلت با عملکرد سودمند دانستند و از طراحی نمونه‌های کوچک‌تر خودداری کرده‌اند؛ گروهی دیگر هم، چنین اندازه‌ای را بزرگ می‌دانند و به طراحی تبلت‌های ۷  اینچی روی آورده‌اند.

در میان  سازندگان این محصولات، کم هستند شرکت‌هایی که برای تغییر این فضای دو قطبی و ارائه راه‌حلی بینابین اقدامی انجام داده باشند.

سامسونگ یکی از همین شرکت‌ها است که علاوه‌بر عرضه دو تبلت ۷ و ۱۰ اینچی از سری گالاکسی، نمونه‌ای ۸,۹  اینچی خانواده کهکشانی‌ها را نیز معرفی کرده است.

البته، معرفی چنین محصولی مثل راه رفتن روی لبه تیغ است: ممکن است طرفداران هر دو گروه را راضی کند و شاید هم برای هیچ کدام از دو طرف جذابیتی نداشته باشد! پس با این اوصاف، باید منتظر ماند و وضعیت استقبال از این محصول را در آینده‌ای نه چندان دور تماشا کرد. در ادامه به معرفی  و بررسی Galaxy Tab 8.9  خواهیم پرداخت.

سامسونگ پس از عرضه تبلت هفت اینچی خود موسوم به Galaxy Tab 7  برای ساخت دو تبلت دیگر از خانواده کهکشانی‌ها اقدام کرد تا طیف بیشتری از مخاطبان را پوشش داده و از این رهگذر فروش محصولاتش را افزایش دهد.

یکی از اعضای جدید این خانواده Galaxy Tab 8.9 است. تبلتی که تا به امروز با ضخامت ۸,۹ میلی‌متر، عنوان باریک‌ترین تبلت جهان را به‌خود اختصاص داده و از لحاظ مشخصات فنی، یکی از بهترین‌ها محسوب می‌شود.

سامسونگ گالاکسی تب حاضر با طول تقریبی ۲۳۱ و عرض ۱۵۸ میلی‌متر، خاص کاربرانی طراحی شده که تبلت‌های هفت اینچی را کوچک و انواع ده‌‌اینچی را بسیار بزرگ می‌دانند.

دستاورد میانه‌رو سامسونگ را می‌توان جزء طراحی‌های افقی دانست، که سازندگانش تمایل دارند تا کاربران آن را به‌صورت افقی در دست گرفته و استفاده کنند.

موضوعی که محل قرارگیری دوربین دو مگاپیکسلی،  دکمه‌های روشن/خاموش، خروجی صوتی ۳,۵ میلی‌متری و دکمه‌های تنظیم صدا به‌خوبی آن را آشکار می‌سازد.

اگرچه ممکن است در این مورد اختلاف‌نظرهایی وجود داشته باشد، اما حقیقت آن است که اغلب کاربران، از دوربین جلو، نه برای برقراری تماس‌های تصویری، که برای ثبت تصاویر دسته‌جمعی استفاده کرده و در نتیجه استفاده از آن در حالت افقی به‌مراتب مفیدتر خواهد بود.

به‌رغم قابلیت حمل بسیار بالا، به‌واسطه طراحی خاص و وزن ۴۷۰ گرمی، هنگام کار با تبلت ۸,۹ اینچی سامسونگ مشکلی وجود دارد و آن این‌که هنگام استفاده از صفحه کلید به‌خصوص در حالت عمودی کاربر مجبور می‌شود تا با یکی از انگشتانش پشت دستگاه را نگه دارد که این کار برای طولانی ‌مدت ناخوشایند و خسته‌کننده خواهد بود.

در حالی که به‌کارگیری نوعی پایه نگه‌دارنده علاوه‌بر حل این مشکل، می‌توانست تماشای فیلم یا مطالعه کتاب را نیز به‌تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل کند.

سامسونگ، گالاکسی تب ۸,۹ را به‌مجموعه‌ای از ویژگی‌های روح‌نواز تجهیز کرده که در صدر این مشخصات، می‌توان به قابلیت اتصال به شبکه HSPA+ با سرعت بارگذاری ۲۱ مگابیت در ثانیه یعنی چیزی حدود ۱۶۰ برابر سرعت سرویس‌های اینترنت‌ خانگی اشاره کرد که درکنار اتصال بی‌سیم نوع a/b/g/n، بلوتوث نگارش ۲,۱، درگاه کارت‌خوان microSD با پشتیبانی از حافظه‌های تا ۳۲ گیگابایت (علاوه‌بر حافظه داخلی ۱۶ یا ۳۲ گیگابایتی)، حسگرهای مکان‌نما، شتاب‌سنج، نورسنج، قابلیت فیلم‌برداری با وضوح ۷۲۰ پیکسل، پخش مداوم ویدیوهای با وضوح کامل (۱۰۸۰P) روی نمایشگر۸۰۰ ×۱۲۸۰ پیکسلی برای ده ساعت، پشتیبانی از فلش و همچنین بهره‌گیری از پردازنده دو هسته‌ای با توان پردازشی یک گیگاهرتز در هر هسته، این تبلت را ازجهت مشخصات و ویژگی‌های فنی به گزینه‌‌ای درخور‌توجه تبدیل می کند.

اما موضوعی که  باید به آن توجه ویژه داشت آن است که مشخصات فنی، تنها سوخت لازم را برای پیمودن نیمی از راه موفقیت برای یک تبلت فراهم کرده وویژگی‌هایی مانند سادگی کاربری، لطافت بصری و از همه مهم‌تر، تنوع برنامه‌های کاربردی هستند که مابقی راه را هموار می‌کنند.

استفاده سامسونگ از سیستم‌عامل آندروئید ۳، اگرچه می‌توانست در کنار قدرت و سرعت پاسخ‌گویی پردازنده دو هسته‌ای و نمایشگر پر از رنگ، زیبا و شفاف ۸,۹ اینچی، گالاکسی‌تب را به تبلتی منحصربه‌فرد تبدیل سازد، اما تعبیه رابط‌کاربری TouchWiz UI نگارش‌۴، این رؤیا را تا اندازه‌ای نقش بر آب کرده و شاید زمان آن رسیده که سامسونگ به فکر چاره‌ای اساسی  برای این بخش باشد.

شلوغی بیش از حد صفحه خانگی، امکان انجام یک عمل مشخص از چندین روش متفاوت  که می‌تواند موجب سردرگمی کاربر شود، عدم پشتیبانی از برخی نیازها همچون حذف برنامه‌های پیش‌فرض و بسیاری کاستی‌های دیگر از جمله مواردی هستند که ما را در تصور آینده‌ای درخشان برای این تبلت دچار مشکل می‌کنند.حقیقت دوست‌داشتنی درباره سامسونگ آن است که هرگز دست از تلاش برنداشته است و همواره سعی دارد تا با عرضه محصولاتی متفاوت خود را در بالاترین سطح رقابت حفظ کند.

تلاشی که پس از عرضه نخستین تبلت این شرکت آغاز شده و بدون شک در سال‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت. اما ناگفته پیدا است که امروز، اولویت نخست برای هر تولید‌کننده تبلت، طراحی واسط گرافیکی کاربرپسند و فراهم آوردن مجموعه‌ای قابل قبول از انواع برنامه‌های کاربردی است.

موضوعی که سامسونگ با TouchWiz UI و سیستم عامل آندروئید، تا‌کنون به آن دست نیافته است و در نتیجه، سایر زیبایی‌های محصولاتش نیز زیر این سایه سنگین، درخشندگی همیشگی خود را از دست داده‌اند. شاید برای سامسونگ زمان درانداختن طرحی نو فرا رسیده باشد!

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 17:10
اخبار

در گذشته افراد صاحب‌نظر برای انتشار مطالب خود باید وارد حوزه روزنامه‌نگاری یا انتشار کتاب می‌شدند؛ اما با پدید آمدن وبلاگستان‌ها، شرایط بهتری برای افراد صاحب‌نظر به وجود آمد و توانستند بدون طی کردن پروسه‌ای خاص، افکار و مطالب خود را به‌صورت رایگان و مستقل در شبکه‌ اینترنت قرار دهند و به صورت مستقیم با خوانندگان خود ارتباط برقرار کنند.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، محمدرضا فخری  با اشاره به دوره‌های متعددی که وبلاگ‌نویسی پشت سر گذاشته است، اظهار کرد: در سال‌های اولیه ورود وبلاگ به ایران، برخی، از وبلاگ برای کارهای مجرمانه استفاده می‌کردند و مسائل قضایی مربوط به آن موجب شده بود مردم نگاه مناسبی به آن نداشته باشند اما با گذشت زمان و جذب افراد دارای انگیزه‌های دینی و فرهنگی به وبلاگستان، این دیدگاه بهبود یافت.

وی افزود: در دوره‌های اخیر شاهد روند رو به بهبودی بوده‌ایم اما از حیث حجم تولیدی مطالب، با رکود مواجه‌ایم و رونق سابق وجود ندارد.

مدیر سایت پارسی بلاگ در ادامه با بیان اینکه “بسیاری از کاربران اینترنت، شبکه‌های اجتماعی را به وبلاگ نویسی ترجیح می‌دهند، خاطرنشان کرد: شبکه‌های اجتماعی به خاطر حالت آنلاین و تعاملات سریع‌تر، برای کاربران جذاب‌تر است.

همچنین جدیتی که در پست وبلاگی وجود دارد، در شبکه‌های اجتماعی دیده نمی‌شود و افراد با وسواس و دقت کمتری می‌توانند مطالب خود را به اشتراک بگذارند. چنین شرایط باعث شده تعداد زیادی از کاربران اینترنت، شبکه‌های اجتماعی را به وبلاگ نویسی ترجیح دهند.

مدیر پارسی بلاگ در پایان با اشاره به اینکه وبلاگ‌ها قابلیت استناد حقوقی و قانونی ندارند و کنترل مناسبی روی آن‌ها نیست، اظهار کرد:

اگر وبلاگ‌نویسان در چارچوب قوانین رسمی کشور فعالیت کنند و از سرویس‌های وبلاگ‌نویسی ایرانی استفاده نمایند مانع خاصی سر راه‌شان وجود ندارد اما ارائه افکار و ایده‌های سیاسی و اجتماعی که با قوانین کشور همخوانی نداشته باشد ممکن است موجب فیلتر شدن آن‌ها شود.

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 17:9
اخبار

یک مرد ۳۶ ساله اهل تگزاس پس از آنکه همسر  سابقش را به بهانه اینکه مطلب او را در فیس‌بوک لایک نزده، مورد ضرب و شتم قرار داد از سوی پلیس بازداشت شد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارنت، آپولینار از منطقه پکوز روز چهارشنبه در حالی تحت بازداشت قرار گرفت که در حال نزاع با دالورز آپولینار در خانه‌اش در نیومکزیکو بود.

پلیس اعلام کرده است که ظاهرا آپولینار مطلبی در خصوص سالگرد درگذشت مادر خود در فیس‌بوک منتشر کرده بوده است اما پس از آنکه متوجه می‌شود همسر سابقش مطلب او در این خصوص را در فیس‌بوک لایک نزده تا همدردی خود را نشان دهد، عصبانی شده و به او حمله‌ور می‌شود.

پلیس اعلام کرده که ظاهرا آپولینار در جریان این حمله حالت عادی نداشته و مست بوده و خطاب به همسر خود اعلام داشته است که:  این شگفت‌آوره که هر کسی استاتوس‌های مرا لایک بزند اما تو همسر من هستی و باید اولین نفری باشی که استاتوس‌های مرا لایک می‌زند.

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 17:8
اخبار

اطلاعات و شایعات جدیدی در خصوص نسل بعدی گالکسی اس یعنی SIII به بیرون درز شده که نشان دهنده مشخصه های این گوشی است و مبنای این شایعات یک عکس گرفته شده از اسلایدی است که در آن سیر تحول و تکامل گالکسی s را نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ۱itblog، نسلی که با گالکسی اس شروع و با گالکسی SII دوام و قوام یافت و در نوک هرم همان طور که در عکس هم مشخص است گالکسی SIII قرار دارد که در مقابل آن مشخصات این مدل درج شده است.

طبق این شایعات گالکسی SIII دارای یک پردازنده دو هسته ای ۱٫۸ گیگا هرتزی از نوع Exynos 4212 و RAM دو گیگابایتی است.

صفحه نمایشگر آن ۴٫۶ اینچی با کیفیت نمایش HD است و قرار است از نسخه ۴ اندروید در آن استفاده شود. دوربین آن ۱۲ مگا پیکسلی بوده و NFS و LTE را پشتیبانی می‌کند.

این اطلاعات هنوز توسط سامسونگ و یا مرجع خاصی تایید نشده است و با وجود معرفی سنسور ۱۶ مگا پیکسلی CMOS و پردازنده Exynos 1.5 گیگا هرتزی توسط سامسونگ بعید نیست گالکسی بعدی با چنین مشخصاتی عرضه شود.

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 17:7
اخبار

عبارت “مشترک گرامی مبلغ … ریال بابت تخفیف در طرح برکت ماه مبارک رمضان در صورتحساب این دوره شما محاسبه شده است” که در قبوض این ماه مشترکان همراه اول درج شده است و میزان مبلغ آن بعضا از دو یا سه ریال آغاز شده و مبالغ بیش‌تری را هم شامل می‌شود، بعضا سوالاتی را برای مشترکان ایجاد کرده است.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، در قبوض این دوره مشترکان شرکت ارتباطات سیار یک دقیقه مکالمه رایگان به ازای هر سه دقیقه مکالمه در ماه رمضان محاسبه شده و در پایین قبوض میزان تخفیف در طرح برکت ماه مبارک رمضان به مشترکان اعلام و این رقم به طور دقیق آورده شده است.

بنا بر اعلام همراه اول حتی اگر مشترکی سه دقیقه و چند ثانیه نیز مکالمه داشته، این تخفیف برای چند ثانیه مشترک هم محاسبه شده است؛ بن براین هرچقدر که میزان این مکالمه مشترکان بیش‌تر بوده، از تخفیف بیش‌تری برخوردار شده‌اند.

بر اساس این گزارش، فعال‌سازی این طرح بدون هیچگونه هزینه بوده و برای مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری به‌صورت خودکار فعال شده بود.

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 17:6
اخبار

ظاهرا”همه برنامه ریزیهای کشور ما مانند سایر برنامه ها مانند توسعه اینترنت به موفقیت دست یافته است! این آمار و اخبار را ببینید:

-ایران باید طبق چشم انداز در سال ۱۴۰۴ شمسی به رتبه اول در تمامی جوانب در خاور میانه به رتبه اول برسد!!!

-براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۸۸ (پایان این برنامه) تعداد پورت های فعال ADSL باید به یک و نیم میلیون پورت می رسید.

-هم اکنون (مهر ۱۳۹۰) بر اساس آمارهای سایت NetIndex از میان ۱۷۰ کشور جهان، کشور ایران در رتبه ۱۶۴ میانگین سرعت اینترنت قرار گرفته است که برخی از کشور هایی که از ما جلوتر هستند شامل:افغانستان ۸ رتبه بالاتر از ما، عراق ۱۰ رتبه بالاتر از ما، مغولستان ۱۲۰ رتبه بالاتر از ما و قرقیزستان رده ۱۱۵ رتبه بالاتر از ایران هستند.

-قیمت اینترنت در ایران گرانترین قیمت ممکن در دنیا به نسبت سرعت و کیفیت و حجم دانلود است. برای مثال در کشور بلغارستان به ازای هر ۱Mbps قیمتی که دریافت می شود $ ۰٫۶۷ دلار در ماه است. قیمت معمول یک سرویس ۴۰ مگابیتی با حجم نامحدود ماهیانه در دنیا در حدود ۳۰ دلار در ماه است.

-از تابستان ۱۳۹۰ استفاده از شبکه تورنت (Torrent) که یکی از مهمترین منابع اشتراک گذاری در اینترنت است در ساعات ۱ تا ۸ صبح ناممکن شد.

-رفع محدودیت حجمی در استفاده از اینترنت پر سرعت که اکنون ۳ سال از تصویب آن می گذرد هرگز اجرایی نشد و علت آن هم کاهش سرعت اعلام شد! زیرا هر کاربر در واقع از جریانی در اینترنت استفاده می کنند که اشتراکی بین وی و حداقل ۱۰ نفر دیگر است!

-قیمت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیت و ۵۱۲ کیلوبیت به صورت اختصاصی و غیر اشتراکی با حجم ماهیانه ۸۰ و ۱۶۰ گیگابایت برابر تقریبا”۲۶۰ و ۵۲۰ هزار تومان است!!! با این قیمت شما در استاندارد جهانی می توانید به مدت دو سال از اینترنت پر سرعت با سرعت بالای ۵۰ مگابیت و حجم نامحدود بهره مند شوید!!!

واقعا”پشت پرده تصمیمات اینترنتی کشور چه کسانی هستند؟ چرا این همه محدودیت بر اینترنت اعمال می شود؟

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 16:59
موبایل

رقابت در دنیای تبلت ها بسیار تنگاتنگ است رقابتی که با ورود ipad توسط اپل آغاز شد و هنوز هم ادامه دارد. بازار تبلت ها آنقدر جذاب است که حتی سایت آمازون هم تبلت مخصوص خود را معرفی و به زودی روانه بازار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از آی تی بلاگ، مشخصه بارز تبلت ۷ اینچی kindle fire قیمت مناسب و ۱۹۹ دلاری آن بود که در همان ۵ روز اول ۲۵۰ هزار درخواست خرید از سوی کاربران به آمازون ارایه شد و این روند همچنان ادامه دارد. با ارایه تبلت کیندل فایر ۱۹۹ دلاری شرکت لنوو هم دست به کار شد و برای اینکه از قافله عقب نماند تبلت هفت اینچی خود موسوم به IdeaPad A1 را با قیمت ۱۹۹ دلار به بازار روانه خواهد کرد.IdeaPad A1 در تقابل با kindle fire علاوه بر قیمت دارای امکانات مناسبی هم هست. یک تبلت با صفحه نمایشگر ۷ اینچی مالتی تاچ با رزولوشن ۱۰۲۴×۶۰۰ پیکسل است که یک پردازنده تک هسته ای TI OMAP 3622 از نوع یک گیگا هرتزی در قلب آن می‌تپد و با ۵۱۲ مگابایت رم امکان نصب برنامه و بازی بیشتری را به دارنده آن می‌دهد.

این تبلت با ضخامت ۱۱٫۹ میلی‌متر و وزن ۴۰۰ گرم مقبول به نظر می‌رسد و دو دوربین ۲ مگا پیکسلی برای تماس‌های ویدیویی و ۵ مگا پیکسلی جهت عکاسی از امکانات دیگری است که Lenovo برای این تبلت در نظر گرفته است. 

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 16:49
اخبار

آیا واقعا استفاده از وی‌پی‌ان غیر قانونی است؟ و آیا وزیر اطلاعات می‌تواند شخصا چنین قانونی وضع کند و از مخابرات بخواهد به صورت گسترده استفاده از وی‌پی‌ان را محدود کند؟

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از همشهری، بیش از یک هفته از اختلالاتی که در سرویس‌های وی‌پی‌ان کشور به وجود آمده می‌گذرد.

عده‌ای مخابرات را پشت این ماجرا می‌دانند و معتقدند مخابرات با بستن یا محدود کردن پورت‌های pptp و l2tp اتصال به وی‌پی‌ان را در سراسر کشور محدود کرده است.

مخابرات نه تنها چنین چیزی را تکذیب نکرده، بلکه وزیر مخابرات استفاده از وی‌پی‌ان را غیر قانونی اعلام کرده است. به گزارش ایسنا وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود قطعی VPN به خاطر شبکه ملی اینترنت است، گفت: این دو موضوع با هم ارتباطی ندارند و اساسا VPN و استفاده از آن یک اقدام خلاف قانون است که این موضوع نیز ابلاغ شده است.

اما آیا واقعا استفاده از وی‌پی‌ان غیر قانونی است؟ و آیا وزیر ارتباطات می‌تواند شخصا چنین قانونی وضع کند و از مخابرات بخواهد به صورت گسترده استفاده از وی‌پی‌ان را محدود کند؟

ابتدا بیایید ببینیم وی‌پی‌ان چیست و اساسا به چه دردی می‌خورد. VPN کوتاه شده عبارت Virtual Private Network یا شبکه مجازی خصوصی است. همانطور که از نامش پیداست، این روش اتصال به اینترنت برای حفظ امنیت و حریم شخصی کاربر است.

در این روش اطلاعات شخصی کاربر کدگذاری می‌شود و از شبکه‌ای عبور داده می‌شود که ردیابی آن برای یک هکر یا خراب‌کار اینترنتی غیر قابل ردیابی باشد.

مثلا اطلاعات بانکی کاربر از مهم‌ترین اطلاعات اوست که اگر این اطلاعات به دست یک دزد اینترنتی بیفتد، ممکن است کاربر قربانی یک دزدی اینترنتی شود.

همین‌طور بانک‌ها که ممکن است هر روزه بخواهند اطلاعات مالی خودشان و هزاران مشتری‌شان را جابجا کنند، باید از یک چنین شبکه امنی استفاده کنند تا احتمال ردیابی این اطلاعات را به حداقل برسانند.

بنابراین یکی از مهمترین کاربردهای وی‌پی‌ان رمزنگاری اطلاعات و بالاتر بردن خطوط ارتباطی تحت وب است. تا اینجا واضح است که کسانی که برای امن‌‌تر کردن خطوط ارتباطی‌شان از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند، مرتکب جرمی نشده‌اند.

اما نباید منکر این نکته شویم که در کشور ما عده‌ای از وی‌پی‌ان برای عبور از فیلترینگ استفاده می‌کنند. اما آیا استفاده از وی‌پی‌ان برای عبور از فیلترینگ جرم محسوب می‌شود؟

با مرور قوانین جرایم رایانه‌ای ایران به راحتی می‌توان دید که هیچ بندی در مورد استفاده از وی‌پی‌‌ان در آن وجود ندارد و نمی‌توان بنا به قانون، استفاده از وی‌پی‌ان را جرم دانست. 

در همین راستا و در واکنش به گفته وزیر ارتباطات که استفاده از وی‌پی‌ان یک اقدام خلاف قانون است، علیرضا شیرازی، مدیر سایت بلاگفا، یادداشتی در وبلاگش منتشر کرد و در این یادداشت چنین عنوان کرد: «در قانون جرایم رایانه‌ای اشاره مشخصی به فیلترشکن نشده است اما در مصادیق اعلام شده در سایت دادستانی کل کشور با توجه به بند ج ماده ۲۵ قانون جرایم رایانه‌، انتشار فیلتر شکن‌ها و آموزش روش‌های عبور از سامانه‌های فیلترینگ به عنوان محتوای مجرمانه ذکر شده است.»

بند ج ماده ۲۵ قانون جرایم رایانه‌ای از این قرار است: «آموزش نحوه ارتکاب جرایم دسترسی غیرمجاز، شنود غیرمجاز، جاسوسی رایانه‌‌ای و تخریب و اخلال در داده‌‌ها یا سیستم‌‌های رایانه‌ای و مخابراتی.»

همان‌طور که مشخص است در این بند، استفاده از وی‌پی‌ان و یا حتی فیلترشکن ذکر نشده است. ضمن آنکه طبق توضیحات قبل، هدف اصلی استفاده از وی‌پی‌ان، نه تنها دسترسی غیر مجاز نیست، بلکه روشی است برای جلوگیری از دسترسی‌های غیر مجاز و هرچه امن‌تر کردن تبادل اطلاعات. 

هرچند با وجود اینکه وی‌‎پی‌ان در اصل یک فیلترشکن محسوب نمی‌شود اما در کشور ما وی‌پی‌ان به عنوان یکی از ابزارهای عبور از فیلتر محسوب می‌شود و بنا به بند قانونی فوق، آموزش استفاده از آن به عنوان یک فیلترشکن می‌تواند جزء جرایم رایانه‌ای به شمار رود.

سایت پایگاه خبررسانی قانون هم طی گزارشی با عنوان «استفاده از VPN جرم نیست» به این موضوع و اظهار نظر وزیر ارتباطات پرداخته است.

در این گزارش هم به قانون جرایم رایانه‌ای استناد شده و ادعا شده است که مطابق این قانون استفاده از VPN و حتی فیلترشکن جرم محسوب نمی‌شود.

در این گزارش چنین آمده است: «در سال ۱۳۸۸ قانون جرایم رایانه‌ای در ایران به تصویب رسید که طبق آن استفاده از فیلترشکن جرم نیست. کسانی هستند که ماده یک آن قانون را دلیل ممنوعیت استفاده از فیلترشکن می‌دانند اما این افراد باید دوباره آن ماده را بخوانند.

در این ماده آمده است: «هرکس به طور غیرمجاز به داده‌‎ها یا سیستم‌های رایانه‌‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد».

آن‌طور که می‌بینید در این ماده آمده است که داده‌ها باید به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده باشد و این یعنی قانون‌گذار این ماده را برای ممنوعیت و جرم‌انگاری هک کردن سیستم‌های رایانه‌ای وضع کرده است. فیلترینگ، حفاظت به وسیله تدابیر امنیتی نیست که استفاده از فیلترشکن ذیل ماده یک قرار بگیرد.»

علیرضا شیرازی در پایان یادداشتش چنین نوشته است: VPN در واقع یک مفهوم است و پروتکل‌های متفاوتی برای پیاده‌‌سازی این مفهوم وجود دارد و حتی برخی از نرم‌افزارهای تامین کننده سرویس VPN به صورت  Open Source نیز وجود دارند و این بدین معناست که مسدودسازی یک پورت خاص یا یک پروتکل خاص، شاید در کوتاه مدت تاثیر داشته باشد اما به زودی ارائه کنندگان VPN در پورت‌ها و پروتکل‌های غیر معروف وحتی اختصاصی خود اقدام به ارائه VPN خواهند کرد که در این حالت دیگر حتی برای شرایط اضطراری هم امکان مسدود سازی موقت VPN نیز وجود نخواهد داشت.

در این میان می‌توان به نظر نماینده مجلسی که قانون جرایم رایانه‌ای توسط آنها به تصویب رسیده هم استناد کرد. علی مطهری رئیس کمیسیون مخابرات مجلس شورای اسلامی نیز در زمینه قانونی یا غیرقانونی بودن استفاده از VPN می‌گوید:‌ بر اساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای ، استفاده از VPN به دلیل دسترسی مستقیم به اینترنت و عبور نکردن از فیلترینگ، قانونی محسوب می‌شود.

وی در ادامه در خصوص این که چرا دسترسی به VPN اخیرا از طرف کارگروه فیلترینگ غیرقانونی اعلام شده است، تشریح می‌کند: کارگروه فیلترینگ بر حسب موقعیت جامعه می‌تواند تصمیم‌گیری کند و به همین دلیل اگر این کارگروه استفاده از VPN را غیرقانونی دانسته پس قانون نیز این کارگروه حمایت خواهد کرد. 

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 16:47
موبایل

مجموعه ی تحقیقات giz  : چه چیز هوشمندی در آنتن گوشی آیفون ۴s وجود دارد ؟

اپل به شما تضمین میدهد که با استفاده از آیفون ۴ شما میتوانید در هر جای دنیا با آن کار کنید ، بهترین استفاده را از آن ببرید

چگونه ممکن است ؟  در یک کلمه : یک آنتن هوشمند

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتکا، فیل شیلر ، رییس بازار گورو گفت : آی فون ۴ ، هوشمندانه بین دو آنتن برای دریافت و ارسال سوییچ ها عمل میکند …. جالب اما مبهم آن هم اینکه این آنتن چگونه عمل می کند.

هنگامی که شما میخواهید از یک ابزار کوچک و نازک برای دریافت و ارسال سیگنال های مختلف بدون نویز استفاده کنید باید خلاقیت بیشتری به خرج بدهید ، همانطور که ما در آیفون ۴ با استفاده از فن آوری antennagate  که حتی بهترین های فن آوری هم آن را بزور میتوانند تهیه کنند یک آنتن کامل ساختیم .اما انحمن گفتگوی بررسی آنتن ها که مقداری زیادی از ترفند ها را از آستین تا جوراب خود پر کرده است میگوید به نظر میرسد که اپل با اشاره به تعویض و یا روش پردازش انتخابی خود با گرفتن بهترین سیگنال بین چند سیگنال و استفاده از فن آوری مهندس آرون ورونکو که از بنیان گزاران اپل در میشیگان بود یک گام در مسیر درست قدم گزارد .

اما بسیاری از دیگر موانع در پیش روی آنتن وجو دارد که اگر آنتن ها را زیادی بهم نزدیک کنید ممکن است اتفاقات بدی بیفتد و تلفن های کمی وجود دارد که بتوانند این مشکل را حل کنند یکی از راه های حل این مشکل در آیفون با قرار دادن چند آدرس مختلف و برنامه های مشکل یابی در آنتن آن میباشید که به عبارت دیگر روش تنوع فضایی ….

در نسخه های AT & T از آیفون ۴ ، دو آنتن در دو سلول مختلف در پایین تلفن بودند بنابراین اگر شما دو ایفون را نزدیک آن بگیرید با سیگنال هایی بصورت میرایی مواجه میشدید

اما ورایزون مستلزم آن است که آنتن بر روی تلفن های خود در بالا و پایین از دستگاه جدا بشوند به این ترتیب اگر شما پایین تلفن رو با چیزی بپوشونید به احتمال زیاد فقط یک خط آنتن رو خواهید داشت

با این حال از آنجا که تلفن همراه آنقدر کوچک است که در همه جا ؛ جا بشود به سادگی تداخلی در آنتن بوجود نمی آید در کمترین طول موج که حدود ۹۰۰ مگاهرتز میباشد حد اقل ۱۳ اینچ فضا لازم است حتی تلفن گوردن که نه کاملا بزرگ و خیلی هم کوچک بود (۹٫۸ اینچ)نیز از این فنآوری استفاده شد …

اما در نسخه ی بعدی آیفون ۴ احتمالا اپل پذیرش تماس ها بهتر ؛ اما سیگنال های مورد نیاز برای خدمات بهتر فقط مختص تماس های دریافتی می باشد , و تماس های خروجی مانند یک آنتن معمولی عمل میکنند

بزرگترین محدودیت در گذشته هزینه و در دسترس نبودن پردازنده بود ، که پردازش های سیگنال های رادیویی خاصی را بررسی کند

Vronko  گفت کار یک پردازش خوب و معمولی ارسال و دریافت امواج رادیویی از بلند ترین برج های فرستنده است

اما شما نیاز به یک چیپ ست مجزا برای سرویس های GSM , CDMA و تراشه پر حجم و گران دارید تا بتوانید همچین کاری را انجام دهید ؛ من احتمال میدهم که اپل برای ساخت اینگونه پردازنده های از شرکت های Boardcam و Marvell  کمک گرفته است

اما بسیاری از تلفن های جهان فقط بخاطر قیمت گران خود از رده کنار میروند

اگر واقعا ادعای سران اپل درست بود من حاظرم خود برای خرید یک گوشی آیفون اقدام کنم اما چه کسی دروغ نمیگه ؟ شما همیشه برای حمل و خرید یک چیزی باید خرج های بعدش رو نیز قبول کنید ، که در این مورد من فکر میکنم چیزی حدود ۵۰۰ دلار از اب در می اید .

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 16:43
اخبار

دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی – ایران تله‌کام ۲۰۱۱ – از ۲۴ تا ۲۷ آبانماه امسال در تهران برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مهر، نمایشگاه ایران تله کام بزرگ‌ترین رویداد و گردهمایی بخش مخابرات و ارتباطات کشور محسوب می شود که تاکنون ۱۱ دوره آن توسط شرکت پالارسامانه و با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی برگزار شده است.

علاقمندان به شرکت در این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاههای بین‌المللی تهران برپا خواهد شد، تا ۲۱ مهرماه برای ثبت نام در این نمایشگاه بین‌المللی و رزرو غرفه فرصت دارند.

ارگان‌ها، شرکت‌های دولتی و خصوصی، وندورها و شرکت‌های خارجی از شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه هستند که آخرین دستاوردها و تجارب خود را در معرض دید علاقمندان قرار خواهند داد.

 ارتقاء دانش فناوری و تبادل اطلاعات روز در موضوعات صنایع مخابراتی، معرفی آخرین دستاوردها و توانمندیها و پیشرفت های کشورمان در زمینه های مخابرات و اطلاع رسانی، ارتقاء سطح مبادلات تجاری کشور در جهت توسعه صادرات غیرنفتی کشور و آشنائی شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان از نمایشگاه با آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی ایران و جهان در حوزه ارتباطات از جمله اهداف برگزاری تله کام عنوان شده است.

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 16:42
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته