• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1680
تعداد نظرات : 271
زمان آخرین مطلب : 4583روز قبل
اخبار

 


دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی در راستای پاسخ‌گویی به نیازمندی کشور در حوزه ارتباطات سایبری و همچنین صیانت از اطلاعات الكترونیكی مبادله شده در كشور، خبر از سرویس‌دهی پست الكترونیك چاپار با آدرس chmail.ir  از 20 آذر ماه به عموم مردم داد.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی، حجت ‌الاسلام سعید سالاریان، قائم مقام دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی، هدف از ارائه پست الكترونیك چاپار در سطح عمومی در کشور را ایجاد دانش فنی در حوزه سرویس‌دهی گسترده در كشور و ایجاد فضایی برای صیانت از اطلاعات الكترونیكی مبادله شده دانست و خاطرنشان ساخت: در حوزه ارائه سرویس‌های گسترده مانند پست الکترونیک و موتور جستجو و اصولا هر نوع سرویس عمومی ما به یک محصول روبرو نیستیم و در حقیقت ارائه سرویس به صورت دفعی اتفاق نمی افتد. بدان معنا که بسیاری از تکنولوژی‌ها در این بخش باید براساس نیازمندی کشور تولیدشود و در دنیا قابل خریداری نیست, بلکه نتیجه یک سرمایه‌گذاری و کار میان مدت و یا بلند مدت و البته با نگاه خاص به نیروی انسانی متخصص است .

وی در ادامه گفت: اساسا در این حوزه و در لایه سرویس‌دهندگان بزرگ، محصولات، سخت‌افزارها و اکثر نیازمندیها در دنیا ارائه نمی‌شود. بدان معنا که شما نمی‌توانید یک محصول سخت‌افزاری خریداری کنید که در حوزه جلوگیری از  میل ناخواسته در حوزه‌های بسیار بزرگ عمل کند .
قائم مقام دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی با اشاره به اینکه اصولا در حوزه راهبردی ما با سه نگاه وارد این حوزه شده‌ایم، بیان داشت: در حوزه ارائه سرویس گسترده در کشور با توجه به آنکه جامعه مخاطبان بسیار گسترده است بنابراین در کشور باید سرویس‌دهندگان مختلف شکل گیرند وحمایت شوند. لذا یک وزارتخانه، نهاد و یا بخش به تنهایی نمی تواند جوابگوی این حوزه  باشد .

وی افزود: نگاه دیگر در این حوزه، تولید و بومی‌سازی دانش‌های خاص نرم‌افزاری و در صورت امکان سخت‌افزاری در لایه‌های گسترده است. تلاش ما این است که بتوانیم این دانش‌ها را در سطح کشور پس از مدتی منتشر و اصولا به این سمت پیش برویم که گروه‌های تولید دانش و جامعه‌های دانشی شکل گیرد. البته این حوزه نیاز به حمایت از نیروهای انسانی متخصص دارد.

قائم مقام دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی، با اشاره به اینکه در کشور از سرویس دهندگان پست الکترونیک قفل شکسته و ناامن در سطح انواع سازمان‌ها و نهادها استفاده می‌شود، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا یک نسخه از محصولی را ارائه نماییم که در سازمان‌ها به صورت رایگان و براساس نگاه  متن باز قابل سرویس‌دهی باشد. همچنین براساس مستندات کاملی که ارائه می‌شود، سازمان‌ها خود قادر به سفارشی‌سازی محصول باشند. این مشکل امنیتی در کشور بسیار مهم است و متاسفانه کسی بدان توجه نمی نماید.

در ادامه این مراسم مدیر پروژه پست الكترونیك چاپار با ارائه مشخصات عمومی پروژه اعلام کرد : این پروژه بیش از یک سال و نیم است که با حمایت دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی در بخش خصوصی در حال انجام است و بیش از 20 نفر در 10 تخصص مختلف در حال کار  بر روی این پروژه هستند.

وی اعلام داشت: جامعه مخاطب هدف این پروژه در فاز اول یک میلیون کاربر در فاز دوم 5 میلیون کاربر است و همچنین به منظور ارائه سرویس هیچ گونه مدارکی برای دریافت سرویس لازم نیست و سرویس به صورت رایگان ارائه می‌شود.

مدیر پروژه پست الکترونیک چاپار افزود: همزمان با ارائه سرویس پست الکترونیک، با توجه به نیازمندی عموم مردم به دسترسی خیر برخط (off Line )به اطلاعات موجود در صندوق پست الکترونیک خود، برای اولین بار نرم‌افزار Mail Client با قابلیت نصب بر روی انواع سیستم‌عامل در روز  20 آذر مصادف با شروع سرویس‌دهی عمومی به مردم، به صورت رایگان ارائه می‌شود.

وی افزود : نرم‌افزار میل کلاینت در زمان‌هایی که فرد امکان دسترسی به اینترنت و یا اینترانت را ندارد و قصد دارد از منابع صندوق پست الکترونیک خود استفاده کند، کاربرد دارد.
وی با اشاره به این که بر روی آدرس chmail.ir امکان دیدن تصاویر بخش‌های مختلف سرویس پست الکترونیک مهیا شده است، گفت : طی روزهای آتی با راه‌اندازی سامانه چاپار (chaapaa.ir) امکان رصد بخش‌های مختلف سرویس برای کاربرانی که آدرس پست الکترونیک خود را در این سامانه وارد کرده‌اند، مهیا می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان ساخت: سامانه chaapaar.ir در حقیقت پورتال دسترسی به انواع خدمات ارتباطی محسوب می‌شود  که تنها یکی از این خدمات سرویس پست‌الکترونیک است که با آدرس اختصاری chmail.ir قابل دسترسی خواهد بود. نرم افزار Mail Client و اخبار دیگر سرویس‌ها نیز همزمان با ارائه سرویس عمومی در 20 آذر بر روی سامانه چاپار قابل دسترسی خواهد بود.

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 21/7/1390 - 20:18
موبایل
یک شرکت در نظر دارد در بهار سال 2012 تلفن همراه قابل انعطافی را عرضه کند که می توان به راحتی آن را به هر زاویه ای تا زد و حتی با چکش بر روی آن کوبید. به گزارش خبرگزاری مهر، این تلفن همراه که ظاهری مانند گوشی های "گلکسی" ا دارد به اندازه ای قابل انعطاف است که می توان آن را به راحتی به شکل لوله درآورده و یا تا زد. 

شرکت سامسونگ در دورانی که به نمایش گذاشتن نمایشگرهای قابل انعطاف به یکی از اصلی ترین بخشهای نمایشگاه های تکنولوژی به شمار می رود، موفق شده قدمی بزرگ را در زمینه تحقق بخشیدن به ایده ای رویایی به جلو بردارد. 


این شرکت در ماه ژانویه سال جاری نمایشگرهای قابل انعطاف AMOLED خود را با ابعاد 4.5 اینچ و ضخامت 0.3 میلیمتر به نمایش گذاشت و بر اساس گزارشات جدیدی که از محصولات این شرکت ارائه شده، تلفنهای همراه مجهز به این تکنولوژی در سه ماهه دوم سال آینده در بازارها عرضه خواهند شد. 


این تکنولوژی بر اساس صفحات کربنی به ضخامت یک اتم که گرافن نامیده می شوند، ابداع شده است، این لایه های باریک بر روی یکدیگر قرار می گیرند و سپس لایه ای از کریستال مایع به عنوان محافظ کل این لایه ها را پوشش می دهد. سامسونگ تصاویری از طرح اولیه این تلفن همراه با نام "گلکسی اسکین" را منتشر کرده است. 

تلفنهای همراهی که در ساخت آنها از گرافن استفاده شود عملا نشکن خواهند بود، ویژگی که موجب محبوبیت فوری و بی چون و چرای این تلفنهای همراه نسبت به دیگر مدلهای موجود در بازار خواهد شد. 

منبع : ایران حال 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:14
اخبار


شاید کمی دور از ذهن به نظر برسد؛ اما گویا ثروتمندترین کاربران موبایل ترجیح می‌دهند از گوشی‌های بلک‌بری استفاده کنند. جدیدترین تحقیقات انجام شده توسط موسسه تحقیقاتی Prosper Mobile Insights در این مورد نشان می‌دهد که کاربران ثروتمند ترجیح می‌دهند به جای گوشی آیفون از گوشی‌های بلک‌بری استفاده کنند.

این تحقیق که روی 25 هزار نفر از کاربران آمریکایی ثروتمند با درآمد سالانه حداقل 150 هزار دلار در سال انجام شده است، نشان می‌دهد که 3/11 درصد از این افراد از گوشی‌های بلک بری، 9/10 درصد از آنها از گوشی آیفون و 2/7 درصد از این کاربران از موبایل‌های آندرویدی استفاده می‌کنند. 

بر اساس این تحقیق از میان کاربران با درآمد سالانه بین 100 هزار تا 150 هزار دلار، 2/21 درصد از کاربران بلک بری، 1/19 درصد از کاربران آیفون و 8/15 درصد از کاربران موبایل‌های آندرویدی را ترجیح می‌دهند. به این ترتیب است که نتیجه اعلام شده این تحقیق نشان می‌دهد که کاربران با درآمد بیشتر گوشی‌های موبایل بلک بری را ترجیح می‌دهند. موبایل‌های آندرویدی مورد توجه کاربرانی از طبقه متوسط بوده و آیفون تنها نظر کاربران حرفه‌ای را جلب می‌کند.

 

 

منبع : ایستنا 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:11
اخبار


تحقیقات نشان داده یک سوم کودکان زیر 10 سال در انگلیس گوشی تلفن همراه دارند.


به گزارش دنیای اقتصاد دنیا در حال پیشرفت است و تلفن‌های همراه در کیف و جیب همه مردم وجود دارد تا آنجا که کودکان زیر 10 سال هم از گوشی تلفن همراه استفاده می‌کنند. 

گزارش‌هایی که به تازگی منتشر شده نشان داده که از هر سه کودک زیر 10 سال در انگلیس یکی تلفن همراه دارد. به این ترتیب، آمارها نشان داده که حدود 33 درصد کل کودکان زیر 10سال در انگلیس تلفن همراه دارند.این در حالی است که گزارش‌های زیادی درباره مشکلاتی که این دستگاه‌ها ممکن است به لحاظ جسمانی برای افراد ایجاد کنند، منتشر شده است.

 
منبع : ایستنا 

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:11
اخبار

دفتر گروه ICT مرکز پژوهش‌های مجلس اعلام کرد: با توجه به وظایف بانک مرکزی، اجرای طرح جیرینگ همراه اول نوعی مداخله در سیستم بانکی است و علاوه بر افزایش حجم پول، سامانه بانکی خارج از نظارت بانک مرکزی ایجاد می‌کند.
 
به گزارش فارس، دفتر مطالعات ارتباطات و فناوری‌‌های نوین (گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات) مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی به بررسی خدمات مالی همراه در کشور پرداخته است.
در این گزارش، علاوه بر بررسی خدمات مالی همراه، به بررسی خدمات مالی تلفن همراه نیز پرداخته شده است.
این گزارش به مواردی از جمله سامانه همراه 24، سامانه خدمات مالی همراه اول (جیرینگ)، چالش‌ها و تبعات طرح جیرینگ و راه‌کارهای موجود پرداخته است.
در بخش سامانه همراه 24 این گزارش می‌خوانیم.


بستر USSD تنها روش مورد تایید بانک مرکزی برای پرداخت با تلفن همراه


نخستین خدمت حقیقی پرداخت همراه در کشور با همکاری شرکت پرداخت الکترونیک سامان، بانک سامان و شرکت بین‌المللی تی‌کی‌سی راه‌اندازی شده است.
تمامی دارندگان سیم‌کارت‌های تالیا و همراه کیش و ایرانسل می‌توانند با شماره‌گیری کد، خدمات دلخواه خود را انتخاب نموده و دستور تراکنش را صادر نماید. 
استفاده از بستر USSD برای انجام خدمات در این سامانه، یکی دیگر از نکات قابل توجه است.
با توجه به اینکه روش‌های مختلفی برای پرداخت با تلفن همراه در دنیا و ایران وجود دارد، به دلایل فنی و حقوقی استفاده از این بستر، تنها روش مورد تایید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، به لحاظ امنیتی است.
عدم نیاز به نصب نرم‌افزار،‌ امکان اتصال چندین کارت بانکی به تلفن همراه، رایگاه بودن استفاده از سامانه، امنیت بالا و همیشه در دسترس بودن، از جمله مزایایی کاربرد این سامانه است.


سامانه خدمات مالی همراه اول (جیرینگ)


سیستم بانکداری همراه اول با نام جیرینگ، در آبان‌ماه سال گذشته در نمایشگاه یازدهم ایران تلکام راه‌‌اندازی شد.
این سیستم، یک سامانه تحت تلفن همراه برای سهولت در انجام امور مالی نظیر انتقال وجه بین اشخاص، پرداخت صورت‌حساب‌های ماهیانه، پرداخت‌های روزانه و اقتصاد خانواده طراح شده است که قرار است عملیات مالی را در هر زمان و هر مکان با اطمینان انجام دهد.
پیش از این، اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) با همکاری یکی از بانک‌های کشور، اقدام به راه‌اندازی خدمات بانکی روی سیم‌کارت‌های خود نموده است.
تمرکز خدمات «جیرینگ» بیشتر روی خریدهای روزانه و مبالغ خرد است که این کار، نیاز به انجام تراکنش‌‌های بانکی متعدد را برای بانک‌ها و مؤسسات، مرتفع ساخته است.
خدماتی که قرار است از طریق همراه اول ارائه شود، تحت عنوان «سبد خدمات مالی همراه» مطرح است شامل پرداخت از طریق تلفن همراه،‌ انتقال وجه از طریق تلفن همراه (فرد به فرد) و بانکداری همراه (فرد با بانک) می‌شود.


همراه اول: 27 درصد از جمعیت 75 میلیونی کشور، فاقد حساب بانکی هستند


طبق تحقیقات انجام شده توسط همراه اول، از جمعیت 75 میلیونی کشور، 27 درصد از جمعیت کشور، فاقد حساب بانکی هستند که از این میزان، 90 درصد درآمد و 94 درصد پرداخت‌هایشان به صورت نقد است.
همچنین 49 درصد جمعیت کشور، دارای حساب بانکی غیرفعال هستند که 65 درصد درآمد و 87 درصد پرداخت‌هایشان به صورت نقد است.
در نهایت، 24 درصد جمعیت کشور دارای حساب بانکی فعال هستند که 40 درصد درآمد و 65 درصد پرداخت‌هایشان به صورت نقدی است.
هدفی که همراه اول آن را مدنظر خود قرار داده است، همکاری و تشریک مساعی با شبکه بانکی کشور است.


جیرینگ، ورود به حوزه‌ای است که برای شبکه بانکی صرفه اقتصادی ندارد


حوزه‌‌ای که همراه اول قصد ورود به آن را دارد، حوزه‌ای است که شبکه بانکی کشور بنا به شرایطی از جمله عدم صرفه اقتصادی قصد ورود به آن را ندارد و یا مصلحت را در ورود به این حوزه‌ها نمی‌بیند.
از چهار بستر موجود ارائه خدمات روی سیم کارت، بستر موردنظر برای ارائه خدمات مالی USSD انتخاب شده است که راهکار بهتر و مناسبت‌تری برای پرداخت به شمار می‌آید. سیستم USSD بر پایه Session نهاده شده است، بدین معنی که یا ارتباطی برقرار می‌شود و پیام می‌رسد و یا پیام دریافت نمی‌شود، بنابراین همانند سیستم‌های SMS ابهام در رسیدن یا نرسیدن پیام ندارد.
اپراتور همراه اول هدف خود را از گسترش این شبکه، ارائه خدمات و تکمیل فعالیت‌های جاری بانک‌ها می‌داند.


چالش‌ها و تبعات طرح جیرینگ و راهکارهای موجود


بنا به تعریف بانک مرکزی، پول الکترونیک ابزاری پولی مبتنی بر فناوری است که به مردم و کسب و کارها امکان می‌دهد تا تبادلات مالی را با استفاده از سازوکار پردازش الکترونیکی انجام دهند.
پول الکترونیک در تعریف به معنی ارزش پولی ذخیره شده بر روی رسانه‌های فیزیکی است که مستقلا دارنده آن را دارای توان پرداخت می‌نماید و از این جهت خواص حقوقی و اقتصادی پول الکترونیکی با سایر ابزارهای پرداخت و قابل انتقال نظیر اسکناس و مسکوک و ایران چک بانک مرکزی مشابهت دارد.


جیرینگ، سامانه بانکی خارج از نظارت بانک مرکزی ایجاد می‌کند


با توجه به وظایف بانک مرکزی، اجرای طرح جیرینگ نوعی مداخله در سیستم بانکی کشور است و علاوه بر افزایش حجم پول، سامانه بانکی خارج از نظارت بانک مرکزی ایجاد می‌کند که سیاست‌های پولی و بانکی بانک مرکزی را برای کنترل اقتصاد کشور بی‌اثر می‌کند.
ضمن اینکه همراه اول با نگهداری وجوه الکترونیکی در خارج از شبکه بانکی می‌تواند به خود از این محل وام صفر درصد اعطا کند که باز به نوعی دخالت در شبکه بانکی و اقتصاد کشور است.


استمرار و توسعه جیرینگ، نیازمند اخذ مجوز تاسیس بانک از بانک مرکزی است


طرح جیرینگ فعالیت‌های یک بانک همچون دریافت، پرداخت و انتقال وجه بین مشتریان را انجام می‌دهد و استمرار و توسعه آن نیازمند اخذ مجوز تاسیس بانک از بانک مرکزی است.
نظر بانک مرکزی این است که توسعه این سامانه می‌تواند مبتنی بر اخذ مجوز کیف پول الکترونیکی یک بانک از بانک مرکزی صورت گیرد.
یعنی همراه اول باید از بانک مرکزی مجوز بانک دریافت کند و پس از آن باید براساس الگوی کارکردی صدور و راهبردی کیف پول الکترونیکی که در تاریخ 2 آبان 87 توسط بانک مرکزی در اجرای ماده 22 آیین‌نامه نظام بانکداری الکترونیکی مصوب 22 اسفند 86 هیئت وزیران و بند 6 ماده 43 بسته سیاستی ـ نظارتی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در سال 87 توسط اداره نظام‌های پردامت بانک مرکزی تدوین و تصویب شده است، نسبت به دریافت مجوز کیف پول الکترونیکی اقدام نماید.
به عقیده بانک مرکزی، اصرار اپراتور تلفن همراه بر اختیار گرفتن مدیریت و مالکیت کیف پول بانکی و مداخله در حوزه حاکمیت بانکی است و خطر تبدیل m1 به m2 (پول نقدی) یکی از پیامدهای پیش‌بینی شده بانک مرکزی در اثر اجرای طرح است.


بانک مرکزی: همراه اول باید از ترافیک کسب سود کند؛ نه از تراکنش‌های شبکه پرداخت


یکی دیگر از مسائلی که مورد بحث است، رسیدگی به مغایرت‌های ناشی از اشتباهات تراکنش‌ها در سیستم جیرینگ است، بنا به نظر بانک مرکزی همراه اول، توان پاسخگویی به مغایرت‌ها و اشکالات تراکنش‌های این سیستم را ندارد که البته همراه اول این مشکل را ناشی از شبکه بانکی کشور می‌داند.
از نظر شبکه بانکی، نظام بانکی، دارای اصولی تغییرناپذیر است و راه‌حل مناسب فراهم کردن بستر پرداخت همراه توسط همراه اول برای بانک‌هاست به طوری که همراه اول از ترافیک ایجاد شده در شبکه، کسب سود نماید.
براساس نظر بانک مرکزی همراه اول نباید به اطلاعات تراکنش‌های شبکه پرداخت همراه دسترسی داشته باشد.
در کنار مسائل موجود در حوزه پولی و بانکی باید مدل تجاری فعالیت اپراتورها برای ارائه پرداخت همراه نیز مدنظر قرار گیرد. با توجه به آزادسازی ارائه خدمات تلفن همراه وجود سه اپراتور در بازار اطلاعات تلفن همراه باید به بحث ایجاد فضای رقابتی برای فعالیت اپراتورهای توجه کافی از طرف تنظیم کننده بخش حوزه مخابرات،‌ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و شورای رقابت به عنوان تنظیم کننده کلان بازار مبذول گردد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی علاوه بر توجه به مباحث رقابتی باید در جهت رعایت حقوق مصرف کنندگان استانداردهای ارائه خدمات را تدوین کند.

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 21/7/1390 - 20:0
اخبار

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی اعلام كرد: شركت‌های دارای پروانه ارائه خدمات ارتباطات بی‌سیم مبتنی‌بر فناوری wimax از ابتدای سال تاكنون در تعداد مشتركین 5/131 درصد و در مقدار پهنای باند فروخته شده 5/182 درصد رشد داشته‌اند.
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی حسن رضوانی با اشاره به روند رشد بالای شركت‌های دارنده پروانه wimax گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در زمینه بهبود كیفیت نظارت بر اپراتورهای این بخش و ساماندهی ساختارهای نظارتی، نوع تكنولوژی و تمایل بهره‌برداران به دریافت این سرویس پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری تعداد مشتركین این سرویس در سراسر كشور به بیش از 250 هزار مشترك برسد.


وی ماهیت ارائه خدمات ارتباطات مبتنی‌بر فناوری wimax مانند بهره‌برداری سریع، سرعت بالای انتقال داده، كیفیت خدمات و امنیت بالا، پوشش وسیع و بی‌نیاز از سرمایه‌گذاری در استفاده از امكانات سیمی و كابلی و امكان ارائه خدمات VOIP، IPTV ،VOD  ، Backhaul   و ..... را از عواملی برشمرد كه در گسترش این فناوری تاثیرگذار است.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 19:59
اخبار

در درگاه جدید ایران، یک هزار و ۷۰۰ خدمت الکترونیکی در ۱۸ بسته بندی به کاربران عرضه می‌شود.
به گزارش 
آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سعید مهدیون، نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان فناوری اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف درگاه ایران، ارائه خدمات الکترونیکی یکپارچه به مردم است که به موجب استفاده از آن بتوانند در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنند.
وی افزود: در همین راستا، بسته خدمات الکترونیکی ایران با هدف ایجاد تسهیل برای کابران در درگاه جدید ایران را اهندازی شده است.
وی خاطر نشان کرد: بهره برداری از این بسته یک گام مهم در راستای ساماندهی و ایجاد فضایی به منظور تمرکز هرچه بیشتر خدمات الکترونیکی قابل ارائه توسط دستگاه های دولتی و غیر دولتی محسوب می شود.
مهدیون با بیان این مطلب که در حال حاضر یک هزار و ۷۰۰ خدمت الکترونیکی از طریق درگاه جدید ایران به مردم عرضه می شود، تصریح کرد: از مجموع خدمات الکترونیکی عرضه شده در این درگاه، ۹۵۱ خدمت به صورت اطلاع رسانی، ۴۸۴ خدمت به صورت تعاملی و ۲۵۵ خدمت به صورت تراکنشی به متقاضیان ارائه می شود.
وی تاکید کرد: خدمات الکترونیکی ارائه شده توسط درگاه ایران مبتنی بر دو رویکرد تازگی و کاربردی بودن خدمات است که در بسته جدید به صورت همزمان مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به دایرکتوری درگاه ایران، گفت: این دایرکتوری امکاه جستجوی هدفمند را برای کابران در میان سایت های فارسی زبان فراهم می کند.
وی با اشاره به دو زبانه بودن این دایرکتوری، ادامه داد: در حال حاضر بیش از دو هزار پایگاه اینترنتی به زبان انگلیسی در این دایرکتوری به ثبت رسیده اند.
مهدیون اظهار داشت: به منظور فراهم آوردن امکان جستجوی هدفمند برای کاربران، پایگاه های اینترنتی در این مجموعه به ۲۵ گروه کابردی دسته بندی شده اند.
وی تاکید کرد: ارائه سرویس در درگاه ایران، در راستای تحقق شعار دولت الکترونیکی و به منظور فراهم آوردن امکان صرفه جویی در زمان و هزینه های مردم صورت می گیرد.

منبع : ایستنا 

پنج شنبه 21/7/1390 - 19:57
اخبار

نتایج یک گزارش نشان می‌دهد آی‌پد در بین تبلت‌های دیگر بیشترین استفاده برای مرور صفحات وب را دارد.
به گزارش Pcworld، نتایج مطالعات شرکت comScore نشان می‌دهد در آمریکا 97 درصد ترافیک اینترنت تبلت‌ها از طریق آی‌پد تولید می‌شود.


این در حالی است که تبلت‌های مجهز به سیستم عامل اندروید با داشتن 20 درصد بازار تبلت آمریکا کاربرد کمی برای مرور وب دارند.


علاوه بر این تبلت آی‌پد با داشتن 46.8 درصد ترافیک وب نسبت به گوشی‌های آی‌فون با 42.6 درصد کاربرد بیشتری برای مرور وب دارند.


در بین تمام دستگاه‌های موبایل در آمریکا، سیستم عامل iOS 43 درصد ترافیک وب را داراست. از طرفی دستگاه‌های مجهز به اندروید که بیشترین سهم از بازار دستگاه‌های موبایل را دارند در این دسته بندی تنها 34 درصد از ترافیک وب را تولید می‌کنند.


آمار موسسه comScore کاربردهای آی‌پددر آمریکا را نیز بررسی کرده است. بر اساس این آمار بیشترین استفاده از آی‌پد برای خرید، مرور اخبار و استفاده از شبکه‌های اجتماعی است. یک سوم کاربران آی‌پد بین سن 25 تا 34 سال هستند و در آمدی زیر 100 هزار دلار در سال دارند.


این آمار همچنین نشان می‌دهد کاربران آمریکایی آی‌پد علاقه زیادی به مطالعه اخبار دارند. در صدر اخبار مورد علاقه این افراد اخبار جهان، آمریکا و اخبار محلی قرار دارد.

 

منبع : ایستنا
پنج شنبه 21/7/1390 - 19:22
اخبار

معاون شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان این مطلب که اختلالات شبکه اینترنت طی روزهای گذشته، ارتباطی به شرکت ارتباطات زیر ساخت ندارد، اعلام کرد:


به گزارش دنیای اقتصاد طی این روزها هیچ‌گونه قطعی درشبکه دیده نمی شود.احمد پورنگ نیا با بیان اینکه همه کابل‌های شرکت ارتباطات زیر ساخت درسراسر کشور سالم است، ادامه داد: کندی سرعت اینترنت و اختلالات در این شبکه از جای دیگرناشی می‌شود. وی وضعیت شبکه را عادی و طبیعی اعلام کرد و گفت: باید سازمان‌های دیگری جوابگوی این اختلالات باشد.
اختلالا‌ت اینترنت طی روزهای اخیر شکایت بسیاری از مشترکان و شرکت‌های اینترنتی را به دنبال داشت که در پاسخ به این مساله، هیچ نهاد خاصی پاسخگو نبوده است. هم‌اکنون نیز این مشکل به صورت اختلال‌های جزئی و افت سرعت اینترنت در برخی ساعات ادامه دارد.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 19:18
موبایل

nokia-603


نوکیا امروز گوشی هوشمند رنگی و ارزان قیمت نوکیا ۶۰۳ را معرفی کرد. در این گوشی جدیدترین برنامه‌ها از پیش روی آن نصب شده است و این قابلیت را دارد که تنها با یک ضربه کوچک از طریق فناوری NFC محتوا را به اشتراک گذارد و برچسب‌ها را بخواند. 

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از وبلاگ فارسی نوکیا نوکیا ۶۰۳ برای جذب کاربرانی طراحی شده که می‌خواهند برای اولین بار یک گوشی هوشمند را تجربه کنند و همین طور برای کسانی که می‌خواهند از گوشی‌های قدیمی، مخصوصا گوشی‌های هوشمند نوکیا به مدل‌های جدید ارتقا دهند؛ یعنی کسانی که به استقبال یک گوشی با جدیدترین فناوری‌ها و امکانات در پکیجی خواهند رفت که هنوز نوکیای بی‌همتاست.


این گوشی هوشمند جدید نمونه بارزی از باور نوکیا به این است که مقرون‌به‌صرفه بودن نباید کیفیت تجربه را قربانی کند. نوکیا ۶۰۳ طراحی جمع و جور و یکپارچه‌ای دارد که باعث شده به عنوان بهترین صفحه‌نمایش ۳٫۵ اینچ ClearBlack بادوام و ضدخش برای استفاده در زیر نور خورشید بهینه شود. انتظار می‌رود قیمت نوکیا ۶۰۳ حدود ۲۰۰ یورو (بدون اضافه شدن مالیات و گمرکات) باشد. این گوشی با نقشه‌ها و جدیدترین بازی‌ها از پیش نصب‌شده، امکان تصویربرداری، ویرایش و اشتراک‌گذاری عرضه می‌شود و همه اینها با گرافیک پرسرعت یک گیگاهرتز در این گوشی اجرا می‌شود. نوکیا ۶۰۳ نوآوری NFC را برای مردم بیشتری با امکان اشتراک گذاشتن محتوا، اتصال به لوازم جانبی نظیر هدست بلوتوث نوکیا Luna و در دسترس قرار دادن تجربیات جدید مانند مراحل دیده نشده از بازی Angry Birds فراهم می‌آورد.
نوکیا ۶۰۳ با برخورداری از جدیدترین نرم‌افزارهای سیمبین بل، از ۶ صفحه‌نمایش اصلی با قابلیت سفارشی کردن و ویجت‌های زنده و پویا برای شخصی‌سازی بهتر و اولویت دادن به محتوای مورد علاقه شما بهره‌مند است.
نوکیا ۶۰۳ در رنگ‌های سفید و مشکی با قاب‌های پشت در ۶ رنگ متفاوت سفید، مشکی، سبز، زرد، سرخابی و آبی و هدست بلوتوث نوکیا Luna نیز در رنگ‌های سفید، مشکی، سبز، آبی و سرخابی عرضه خواهند شد. انتظار می‌رود عرضه هر دو محصول در سه ماه چهارم ۲۰۱۱ آغاز شود.

 

 

 منبع : ایستنا 

پنج شنبه 21/7/1390 - 19:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته