• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1680
تعداد نظرات : 271
زمان آخرین مطلب : 4583روز قبل
اخبار

امروزه با پیشرفت چشمگیر فناوری هنوز کاغذ جایگاه خود را بین ابزارهای ارتباطی حفظ کرده است. کاغذ اولین بار در چین سال ۱۰۵ بعد از میلاد تولید شد و هنوز با وجود مانیتور‌های LCD، LED و Plasma با همان کارایی ساده همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مجله کلیک، تقریبا به مدت ۲۰۰۰ سال، نوشتن با جوهر روی کاغذ تنها راه نشان دادن یک نوشته یا تصویر بود و هنوز از نظر قیمت و قابل حمل بودن، بهتر از فناوری‌های رایانه‌ای است و به منبع انرژی خارجی هم نیازی ندارد. تنها مشکل آن، ‌این است که یک بار می‌شود روی آن نوشت و اگر بخواهیم تعداد زیادی کتاب جا به‌جا کنیم، حمل آنها بسیار سخت است. فناوری جوهر الکترونیک راه‌حل مناسبی برای‌این مسأله است.در نگاهی گذرا، جوهر الکترونیک شبیه جوهر عادی به نظر می‌رسد؛ اما با دقت در ماهیت آن، می‌توان به تفاوت‌های آن پی برد. جوهر الکترونیک در شرکت‌های مختلفی تولید می‌شود و با وجود تفاوت محصولات آنها، ۳ ویژگی بین آنها مشترک است که باعث می‌شود جوهر تحت فرمان شما باشد: وجود میلیون‌ها میکروکپسول کوچک، جوهر یا روغنی که میکروکپسول را پر می‌کند و رنگدانه‌های باردار که در کپسول شناورند.

جوهر الکترونیک می‌تواند مانند جوهر معمولی روی اجسام چاپ شود. برای مثال در یک کتابخوان الکترونیک صفحه از یک پلاستیک بسیار نازک ساخته شده است. جوهر همه صفحه را در بر می‌گیرد که در سلول‌های مجزا قرار گرفته‌اند (مانند خانه‌های کاغذ شطرنجی یا پیکسل‌های صفحه نمایش رایانه‌تان) و هر سلول به یک قطعه الکترونیک که درون پلاستیک قرار گرفته، متصل است.‌ این قطعات الکترونیک با‌ایجاد بار مثبت یا منفی، تصویر دلخواه را در صفحه به وجود می‌آورند.

میکروکپسول‌ها بسیار ریز هستند و قطر آنها ۱۰۰میکرون است و می‌توان تقریبا صد هزار میکروکپسول را در یک‌اینچ مربع کاغذ جای داد. در هر میکروکپسول صدها رنگدانه وجود دارد. با به کار بردن رنگدانه‌ها با رنگ‌های متفاوت می‌توان صفحه‌های رنگی نیز تولید کرد.

با اعمال بار مثبت یا منفی به میکروکپسول‌ها، رنگدانه‌ها یا به طرف بالا می‌روند یا به طرف پایین کشیده می‌شوند. وقتی به سمت بالای کپسول بروند، رنگ سفید مشاهده می‌شود و وقتی به پایین کشیده شوند، بیننده فقط رنگ مشکی جوهر را می‌بیند. به‌این وسیله الگوهای سیاه و سفید به وجود می‌آیند که کلمه‌ها و تصاویر را تشکیل می‌دهند. ‌این مکانیسم استفاده شده در جوهر الکترونیک شرکت E Ink است.

شرکت Xerox از روش دیگری استفاده می‌کند که به آن کاغذ الکترونیک می‌گوید که اولین بار در دهه ۷۰ به وجود آمد. در‌ این روش به جای استفاده از رنگدانه‌های شناور در جوهر تیره، از توپ‌های میکروسکوپی استفاده می‌شود که یک طرف آن، مشکی و طرف دیگر آن، سفید است. همانند جوهر الکترونیک،‌ این توپ‌ها با اعمال بار الکتریکی رفتار مناسب را نشان می‌دهند که با چرخش توپ، الگو‌های سیاه و سفید را برای نمایش تصویر تولید می‌کنند. در ‌این روش برای تولید کتابخوان‌های الکترونیک، Xerox از صفحه‌های پلاستیک بهره می‌برد و توپ‌ها را در مایعی روغنی در صفحه شناور می‌کند.

یکی از مشکلات استفاده از جوهر الکترونیک در کتابخوان‌ها، سیم‌کشی صفحه است که با توجه به ضخامت کم صفحه کار بسیار سختی است. در‌این زمینه E Ink با بستن قرار دادی با شرکت Lucent Technologies گام بزرگی برداشته است که به E Ink اجازه می‌دهد از ترانزیستور‌های پلاستیکی ساخت Lucent استفاده کند.‌ این ترانزیستورهای کوچک روی صفحه چاپ می‌شود و می‌تواند بار الکتریکی لازم را برای تغییر رنگ سلول‌ها تولید کند.

هدف اصلی فناوری جوهر الکترونیک، تولید کتابخوان‌هایی است که کاربر با خواندن آن حس کند یک کتاب معمولی را می‌خواند و درست مانند یک کاغذ به نظر بیاید. با‌این کتابخوان‌ها شما می‌توانید ده‌ها هزار کتاب را همراه خود جا به‌جا کنید، از مزیت‌های کاغذ بهره‌مند شوید و هم مشکلاتی مانند وزن زیاد را فراموش کنید.

میکروکپسول‌ها بسیار ریز هستند 

و قطر آنها ۱۰۰میکرون است و می‌توان تقریبا صد هزار میکروکپسول را در یک‌اینچ مربع کاغذ جای داد. این قطعات الکترونیک با‌ایجاد بار مثبت یا منفی، تصویر دلخواه را در صفحه به‌وجود می‌آورند

همان‌طور که‌این دستگاه‌ها می‌توانند روش کتابخوانی را تغییر دهند، می‌توانند روش خواندن روزنامه را تحت تأثیر خود قرار دهند. به جای خریدن روزنامه تنها با فشار یک دکمه می‌توانید روزنامه را در کتابخوان خود مشاهده کنید.‌ این تغییرات می‌تواند بر صنعت روزنامه و کتاب تأثیربگذارد. البته خواندن روزنامه کاغذی ممکن است حس بهتری داشته باشد، اما نباید مزایای استفاده از کتابخوان را فراموش کنیم. برای مثال می‌توانیم در مصرف کاغذ صرفه‌جویی کنیم و از دردسر نگهداری روزنامه باطله رها شویم.

علاوه بر تولید کتاب‌ها و روزنامه‌های دیجیتال، E Ink صفحه‌هایی برای گوشی‌های همراه، پیجر‌ها و حتی ساعت‌ها نیز تولید می‌کند. ‌این شرکت با شرکت موتورولا نیز قرارداد همکاری بسته است. صفحه‌های جوهر الکترونیک نسبت به صفحه نمایش‌های دیگر کم‌مصرف، منعطف و خواناتر است.

E Ink اولین محصول خود را که از جوهر الکترونیک استفاده می‌کرد، سال ۱۹۹۰ به نمایش گذاشت. ‌این محصول که صفحه نمایش بزرگی بود و Immedia نام داشت، تنها ۱/۰ وات مصرف می‌کرد؛ یعنی با انرژی که می‌توان یک لامپ ۱۰۰ وات را روشن نگه داشت، می‌توان از ۱۰۰۰ صفحه Immedia استفاده کرد. به گزارش E Ink استفاده از جوهر الکترونیک در دستگاه‌های الکترونیک به جای LCD، ۵۰ تا ۱۰۰ برابر مصرف انرژی آنها را کمتر می‌کند؛ چراکه ‌این فناوری تنها زمانی که می‌خواهد صفحه خود را عوض کند، از برق بهره می‌گیرد. به همین دلیل یک کتابخوان الکترونیک می‌تواند یک صفحه کتاب را هفته‌ها نمایش دهد، بدون‌این که به منبع انرژی متصل باشد.

جوهر الکترونیک را می‌توان روی هر سطحی مانند دیوار، بیلبوردهای تبلیغاتی، برچسب‌ها و حتی لباس چاپ کرد. برای مثال اگر از جوهر الکترونیک در کاغذدیواری خانه خود استفاده کنید، با فرستادن سیگنال مناسب می‌توانید هر وقت که خواستید، طرح آن را عوض کنید. انعطاف‌پذیری‌ این فناوری نیز ویژگی مفیدی است که برای مثال می‌توان با آن صفحه نمایش تاشو و قابل انعطاف تولید کرد.

خوانا بودن یکی دیگر از ویژگی‌های مفید آن است. جوهر الکترونیک برای خواندن مناسب‌تر است و به کاغذ شباهت زیادی دارد و به همین دلیل چشم‌های خواننده را خسته نمی‌کند. با‌این حال هر دو شرکت Xerox و E Ink باید کیفیت و وضوح صفحه‌های نمایش خود را ارتقا دهند تا محبوبیت‌‌شان بین کاربران افزایش یابد و محصولاتشان کاربردی‌تر شود. Xerox صفحه نمایشی تولید کرده است که وضوح آن dpi 200 است که تقریبا مانند صفحه نمایش‌های LCD است. همچنین E Ink با استفاده از فناوری ترانزیستور‌های Lucent می‌تواند وضوح صفحه نمایش خود را افزایش دهد تا به یک کاغذ واقعی نزدیک‌تر شود.

تولیدکنندگان جوهر الکترونیک توقع ندارند مردم با به بازار آمدن‌این صفحه‌ها دیگر از کاغذ یا مانیتور استفاده نکنند. اما‌ این فناوری بتدریج جای صفحه‌ها و کاغذ‌های سنتی را می‌گیرد و تأثیرات چند میلیاردی بر صنعت نشر دارد. 

منبع : برسام 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:33
کامپیوتر و اینترنت

ایجاد رمز عبورهای ۱۰۰ کاراکتری! تکمیل خودکار فرم‌های ثبت‌نام با یک کلیک ماوس، ورود خودکار به سایت‌ها و سرویس‌های مورد علاقه بدون نیاز به وارد کردن رمز عبور و حفاظت از اطلاعات شخصی شما در بانک‌های اطلاعاتی رمزنگاری شده برخی از امکاناتی است که به‌وسیله این برنامه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از مجله کلیک، ایمیل، وبلاگ شخصی، عضویت در سایت‌های علمی و فرهنگی، حساب‌های بانکی، اینترنت بانک و… از جمله سرویس‌هایی هستند که عضویت و دسترسی به آنها نیازمند رمزعبور است که از جانب شما تعیین می‌شود.

این رمزها با افزایش سرویس‌های تحت کنترل شما، روز‌به‌روز افزایش می‌یابند و به‌خاطر سپردن آنها برای افراد باهوش نیز کار دشواری است! بسیاری از کاربران برای این که رمزهای خود را فراموش نکنند، همه آنها را یکسان می‌کنند که همین کار موجب می‌شود با لو رفتن یکی از رمزها دسترسی به تمام سرویس‌های کاربر امکان‌پذیر شود. نرم‌افزارهای مختلفی برای رفع این مشکل و مدیریت رمزهای عبور طراحی شده‌اند که برخی آنها را در این ویژه‌نامه معرفی کرده‌ایم. این هفته نیز قصد داریم یکی دیگر از این نرم‌افزارها را که امکانات متعددی را در اختیارتان قرار می‌دهد، به شما پیشنهاد کنیم.

مدیریت + کمک‌رسانی

نرم‌افزار قدرتمند Sticky Password شما را قادر می‌سازد تا علاوه بر ایجاد رمز عبورهای پیچیده، از همگی آنها در یک محیط امن و با استفاده از یک رمز اصلی محافظت کنید و همچنین هنگام عضویت در سایت‌های مختلف نیز فرم‌های ثبت‌نام را با یک کلیک تکمیل کنید!

‌‌ـ‌ ایجاد کلمات عبور، رمزنگاری آنها و ذخیره در محیطی امن

‌‌ـ‌ محافظت از شما در برابر سرقت هویت، حملات فیشینگ و کی‌لاگرها

‌‌ـ‌ مدیریت آسان رمز عبور برنامه‌ها و سرویس‌های تحت وب

‌‌ـ‌ تکمیل خودکار فرم‌های عضویت با یک کلیک

‌‌ـ‌ ورود خودکار به سایت‌های مورد علاقه

اینها برخی امکاناتی است که به وسیله این نرم‌افزار در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

شانس سرقت را از خرابکاران بگیرید

با شنیدن خبرهای مختلف درباره خطراتی که روزانه در محیط اینترنت، ما را تهدید می‌کنند، نمی‌توانید بحث امنیت در اینترنت را ساده بگیرید و از کنار آن بگذرید؛ چرا که یک اشتباه کوچک می‌تواند صدمات جبران‌نا‌پذیری را برای شما به‌همراه داشته باشد. از این رو محافظت از رمز عبورها، هویت شخصی و… اهمیت بسیار زیادی دارد که نرم‌افزار Sticky Password نیز به‌همین منظور طراحی شده است.به‌کمک این نرم‌افزار، رمز عبورها و اطلاعات شخصی شما در یک بانک اطلاعاتی رمزنگاری شده ذخیره می‌شود و این اطمینان به شما داده می‌شود که رمزهایتان به‌هیچ‌وجه در اختیار افراد ناشناس قرار نخواهد گرفت.

همچنین این نرم‌افزار عملیات ورود به سایت‌های موردعلاقه شما را به‌طور خودکار به‌انجام می‌رساند تا علاوه بر صرفه‌جویی در وقت شما، حتی اگر به اشتباه اطلاعات ورود به سایت موردعلاقه‌تان را در سایت‌های مخرب یا جعلی به‌کار ببرید، از اطلاعات شما محافظت می‌کند.ایجاد رمز عبورهای طولانی (شامل ۵، ۱۰، ۳۰ و حتی بیش از ۱۰۰ کاراکتر)، بی‌معنی و منحصر‌به‌فرد از دیگر امکاناتی است که این برنامه در اختیار شما قرار می‌دهد.

وقت طلاست

روز‌به‌روز ارزش طلا در بازارهای جهانی افزایش می‌یابد و این نشانه آن است که وقت شما هر روز گرانبهاتر می‌شود. نرم‌افزار Sticky Password نیز برای حفظ این ارزش طراحی شده است و شما را قادر می‌سازد تا براحتی فرم‌های عضویت در سایت‌های مختلف را تکمیل کنید. به‌کمک این برنامه می‌توانید طولانی‌ترین فرم‌ها را که برای پرکردن آنها به ده‌ها دقیقه وقت نیاز است، در چند ثانیه و بدون هیچ‌گونه خطای تایپی تکمیل کنید!

برای استفاده از این قابلیت می‌بایست یک‌بار اطلاعات مورد نیاز برای عضویت در سایت‌های مختلف را در بانک اطلاعاتی برنامه به‌ثبت برسانید. پس از آن، اطلاعات شما رمزنگاری شده و هر زمان که به آ‌نها نیاز باشد، با توجه به اطلاعات درخواستی در فرم‌های ثبت‌نام، آنها را مورد استفاده قرار می‌دهد و بیش از هزاران فرم با همان اطلاعات اولیه برای شما تکمیل می‌شود.

مدیریت هوشمندانه

حفظ رمز عبورهای مختلف در بانک اطلاعاتی رمزنگاری شده و به‌کارگیری آنها در مواقع ضروری از مهم‌ترین امکانات این نرم‌افزار است. با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانید هزاران رمز عبور مختلف را در یک بانک اطلاعاتی کاملا امن که با یک رمز اصلی محافظت می‌شود، ذخیره کنید و هنگام ورود به سایت‌های مختلف نیز بدون به‌خاطرآوری رمز عبور و حتی بدون وارد کردن آن، عملیات ورود را به‌طور خودکار به‌انجام برسانید. نرم‌افزار فوق از مرورگرهای مختلفی همچون اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، کروم، اپرا و همچنین نرم‌افزارهای گوناگونی اعم از یاهو مسنجر، اسکایپ، آی‌تونز و… پشتیبانی می‌کند و براحتی عملیات ورود خودکار در آنها را برای شما انجام می‌دهد.

همیشه با شما

این نرم‌افزار یک نسخه قابل حمل نیز در خود دارد که به شما این امکان را می‌دهد تا بانک اطلاعاتی رمز عبورهای خود را همیشه و همه جا در حافظه فلش خود به‌همراه داشته باشید. به ‌این ترتیب می‌توانید هر زمان که بخواهید، به رمز عبورهای پیچیده خود دسترسی داشته باشید و براحتی از آنها استفاده کنید.

نرم‌افزار فوق در ۲ نسخه رایگان و تجاری ارائه شده است که امکانات نسخه رایگان کمتر از نسخه تجاری آن است. برای دانلود هر یک از این نسخه‌ها می‌توانید به لینک‌های زیر مراجعه کنید:

دانلود نسخه رایگان بدون محدودیت اجرا:

http:‌/‌‌/‌tiny.cc‌/‌stpass_free

دانلود نسخه تجاری به‌صورت آزمایشی:

http:‌/‌‌/‌tiny.cc‌/‌stpass_trial 

منبع : برسام

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:32
کامپیوتر و اینترنت

همانطور که قبلا در خبرها خواندید گوگل هم برای ایجاد سرگرمی بیشتر در شبکه اجتماعی خود گوگل پلاس ( google+ ) و بیشتر نگه داشتن کاربران در این شبکه اجتماعی بخش بازی آن را نیز راه اندازی کرده بود که در آن یک سری بازی خوب و محبوب مانند پرندگان خشمگین ( angry birds ) می توانست اوقات کاربران را پر نماید. طبق اخبارواصله و تایید شرکت zynga که ارایه دهنده بازی های آنلاین برای شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک می باشد بازی پرطرفدار cityVille به بازی های گوگل پلاس اضافه شدند و از این پس کاربران شبکه اجتماعی گوگل هم می توانند از آن لذت ببرند.

طبق اعلام Zynga با توجه به همکاری با گوگل جهت ارایه بازی پوکر بدلیل دسترسی کاربران بیشتری به بازی CityVille  این بازی را هم برای google+ ارایه داد که نامش در آن CityVille+ می باشد. اگر شما هم جزو ۴۳ میلیون کاربر گوگل پلاس هستید و دنبال سرگرمی و بازی هستید فرصت مناسبی است تا این بازی را تجربه کنید.

منبع : آی تی بلاگ 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:25
اخبار
Toshiba Thrive 7

توشیبا تبلت جدید خود را این بار در سایز 7 اینچ عرضه می کند تبلت 10 اینچی Toshiba Thrive حدود 3 ماه پیش وارد بازار شد. تبلت جدید 7 اینچی توشیبا از نظر صفحه نمایش، ضخامت، وزن و نسخه سیستم عامل اندروید با تبلت 10 اینچی متفاوت است. نمایشگر 7 اینچی این تبلت وضوح تصویر 1280x800 پیکسل دارد. در ادامه مشخصات کامل این تبلت که قرار است تا دو ماه دیگر وارد بازار شود را مشاهده خواهید کرد.

برخلاف تبلت های معمول بازار که وضوح تصویر 1024x768 دارند، صفحه نمایش 7 اینچی Toshiba Thrive وضوح تصویر بالای 1280x800 پیکسل دارد. ضخامت این تبلت حدود 1.19 سانتی متر (0.47 اینچ) و وزن آن 399 گرم است. ضخامت باریک و وزن کم، این تبلت حمل این تبلت را بسیار راحت کرده است.

سیستم عامل Toshiba Thrive 7 جدیدترین نسخه سیستم عامل گوگل، اندروید 3.2 یا Honeycomb است که رابط کاربری مخصوص تبلت ها را دارد.

جها مشاهده مشخصات فنی تبلت 10 اینچی Toshiba Thrive به این مقاله مراجعه کنید.

Thrive 7 اینچ مجهز به پردازنده دو هسته ای Tegra 2 با سرعت 1GHz و 1GB حافظه RAM و 16GB / 32GB حافظه ذخیره سازی است. این تبلت دارای یک دوربین 5 مگاپیکسلی در پشت و یک دوربین 2 مگاپیکسلی در جلو خواهد بود. از دیگر مشخصات سخت افزاری Toshiba Thrive 7 می توان به جک 3.5 میلی متری هدفون، خروجی mini HDMI، پورت miniUSB، اسلات micro SD، پورت داک، بلوتوث 3.0 و شبکه بی سیم Wi-Fi اشاره کرد.

نمایشگر AutoBrite LED Backlit HD این تبلت لذت تماشای فیلم و بازی را برای کاربر به ارمغان می آورد. رابط کاربری سیستم عامل اندروید 3.2 نیز کاملا با صفحه نمایش چند لمسی تبلت ها سازگار است و کاربر به راحتی می تواند از امکاناتی نظیر اجرای همزمان چند برنامه ( Multi-Tasking) و مرور سریع صفحات وب بهرمند شود.

توشیبا Thrive 7 قرار است با قیمت حدود 400 دلار در ماه نوامبر وارد بازار شود.

منبع : زومیت 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:25
اخبار

شاید در انبوه اطلاعات عصر دیجیتالی و در ژرفای كار روزمره سری به سایت فیدیلیو زدن بتواند انگیزه كاری‌تان را دو چندان كند.


به گزارش ایسنا همزمان با ورود تكنولوژی به چرخه زندگی، شیوه بسیاری از تعاملات انسانی با محیط تغییر یافته است به گونه‌ای كه اگر در گذشته‌ مردم برای رفع نیازهای خود مجبور بودند مسیرهای طولانی را طی كنند و یا به مكان‌هایی قدم بگذارند كه تا به حال گذرشان به آنجا نیافتاده است، امروز این كار توسط اینترنت قابل انجام است.


تجارت الكترونیكی مسیر را برای آسوده زیستن مهیا كرده است هرچند كه با گذشت زمان مردم را بیشتر به خود وابسته می‌كند و به قول روانشناسان قدرت تصمیم‌گیری و انتخاب راه را از انسان می‌گیرد اما سرانجام آسایش و رفاه را به دنبال دارد و به همین خاطر مردم ترجیح می‌دهند بیش‌تر نیازهای خود را برروی این بستر گردآورند و پاسخی برای آن بیابند.


در جوامع تكنولوژیك كه نیاز دسترسی به اینترنت و تعاملات مبتنی بر شبكه از نیاز به غذا خوردن هم مهم‌تر است، جنب و جوش‌های فیزیكی جایگزین اعمال شمیایی ذهن و مغز می‌شود و حال نیاز است در این محیط خوراكی هم برای تغذیه افراد یافت شود تا به راحتی بتوانند با كسب انرژی مضاعف به انجام امورات خود بپردازند.


فیدیلیو یكی از گزینه‌هایی است كه با اطلاع‌رسانی به‌موقع و ارائه بانك جامعی از اطلاعات به كمك شهروند الكترونیكی می‌آید تا پس از فعالیت‌هایی مداوم و كم‌تحرك با سیستم‌های رایانه‌یی و مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات، موقعیتی به دور از تنش را در اختیار كاربران قرار دهد تا بتوانند مدت زمانی را در مكانی سرشار از آرامش و رفاه در كنار اعضای خانوانده و یا دوستان خود بگذرانند.


از سرویس‌های ویژه‌ای كه فیدیلیو در اختیار افراد و تمامی علاقه‌مندان به سورپرایز انجام می‌دهد، این است كه در ایران با همکاری چند رستوران برتر تهران امکانی را پدید آورده است و عملكرد این سرویس ویژه به این نحو است كه سفارش‌دهنده می‌تواند میز خود را قبل از ورود میهمانش سفارش دهد.


فیدیلیو با در اختیار داشتن بانك اطلاعاتی جامع از رستوران‌های ایران، راهنمای مناسبی برای افراد در جهت انتخاب بهترین مكان برای صرف وعده‌ای غذا است تا به دور از تنش‌های روزمره با مراجعه به سایت فیدیلیو بتوانند با در اختیار داشتن این بانك اطلاعاتی و ویژگی‌های رستوران‌های منطقه‌ای بهترین مكان را انتخاب كنند و علاوه بر این از برخی امتیازات از قبیل كوپن‌های تبلیغاتی كه برروی این سایت منتشر می‌شود، استفاده كنند.


در اختیار داشتن انواع و لیست غذایی اكثر رستوران‌های مناطق مختلف، سبك غذایی هم‌چون اروپایی و آسیایی، سطح قیمت و هم‌چنین نوع رستوران از دیگر ویژگی‌های این سایت است چراكه افراد به راحتی می‌توانند از شرایط محیطی، ویژگی‌ها، انواع غذاهای سروی و قیمت محصولات مطلع شوند و با در نظر گرفتن تمامی موارد به انتخاب رستوران مورد علاقه خود بپردازند.


كافی‌شاپ‌ها و مكان‌های تفریحی از جمله دیگر ویژگی‌های این سایت است كه فرصت را در اختیار كسانی كه نیاز به دوری موقت از دنیای پرهیاهوی اطراف‌مان دارند، قرار می‌دهد.


فعالیت 3 ساله این پایگاه اطلاع‌رسانی مكان‌های تفریحی توانسته آن را به یكی از مراكزی در این زمینه تبدیل كند تا اهالی این صنف هم به راحتی بتوانند به آن اطمینان كرده و در راستای افزایش مشتریان خود به راحتی آمار خود را در اختیار آن قرار دهند و به تعامل با آن بپردازند.


نسخه جاوا فیدیلیو از دیگر امكاناتی است كه گمان عده‌ای از افراد را به این سمت برده است كه فیدیلیو برنامه كاربردی برای موبایل است چرا كه دانلود صدهزار مرتبه‌ای در حدود 2 سال پیش گویای این ماجراست.


مشایخی - مدیر این سایت - درباره فعالیت‌های آینده این پایگاه جامع اطلاع‌رسانی گفت: 2 كاربرد جدید را برای فیدیلیو در نظر گرفتیم و نسخه‌هایی از آن را برای IOS آیفون و آندروید در دست انتشار داریم و در حال حاضر هر دو این نسخ در مرحله تست قرار دارند.


وی گفت: در حال حاضر تنها یك نسخه از نرم‌افزار موبایل دارد كه در تاریخ‌های 4/12/89 و 1/5/1389 برروی سایت www.fidilio.com معرفی شده است اما تصمیم داریم در آینده نسخه‌ای از فیدیلیو را نیز برای ویندوز فون داشته باشیم.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:23
اخبار

منشی کمیسیون صنایع و معادن اعلام کرد: بررسی سرعت پایین اینترنت در کشورمان در دستور کار هیات رییسه مجلس قرار گرفت و تا چندی دیگر وزیر ارتباطات باید در صحن علنی مجلس در این زمینه پاسخگو باشد.

به گزارش دنیای اقتصاد سید شریف حسینی با اشاره به حضور رضا تقی پور در کمیسیون صنایع و معادن مجلس در هفته گذشته اعلام کرد: طاهرخانی یکی از نمایندگان کمیسیون صنایع در جلسه هفته گذشته کمیسیون، در خصوص سرعت پایین اینترنت توضیحاتی را از وزیر ارتباطات خواستار شد.
وی گفت: نماینده مذکور از توضیحات وزیر ارتباطات قانع نشد و بر همین اساس قرار شد یا جلساتی دیگر در این زمینه با طاهرخانی گذاشته شود یا اینکه در صورت صلاحدید هیات رییسه مجلس، این موضوع در صحن مطرح شود.
حسینی گفت: ولی با توجه به اینکه این موضوع جنبه ملی دارد و به همه مردم ایران مربوط می‌شود به احتمال زیاد در صحن مجلس مطرح خواهد شد و باید وزیر ارتباطات در این باره توضیح بدهد.
منشی کمیسیون صنایع و معادن در ادامه با انتقاد به قیمت بالای اینترنت گفت: قیمت اینترنت با توجه به سرعت موجود چندین برابر سایر کشورها است که باید این موضوع نیز مورد بررسی قرار بگیرد.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:23
اخبار

دنیای اقتصاد - بیشتر مدارس در ایران به اینترنت متصل نیستند و آنهایی که متصل‌اند محتوای چندانی برای آموزش به دانش‌آموزان ندارند.


تا همین چند سال پیش که دانش‌آموز بودیم نه اجازه داشتیم با خودمان تلفن‌همراه به مدرسه بیاوریم و نه اجازه داشتیم به یک یا دو کامپیوتری که در اتاق‌های ویژه‌ای به نام کامپیوتر بود دست بزنیم. این داستان تا دوران دانشجویی هم ادامه داشت. همیشه فکر می‌کردیم دیگر به دانشگاه که راه پیدا کنیم حتما می‌توانیم از کامپیوتر‌های دانشگاه و اینترنت رایگان آن برای کارهای تحقیقاتی خود استفاده کنیم. اما این اتفاق در این دوران هم رخ نداد. در واقع کامپیوترها بیشتر دستگاه‌های تجملی قلمداد می‌شدند که تنها در کتابخانه می‌توانسیتم به آنها دسترسی داشته باشیم که اکثر اوقات هم استفاده از آنها ممکن نبود؛ چرا که مسوول این کامپیوترها به همراه رمز ورود به دستگاه در اکثرمواقع در دانشگاه حضور نداشتند. اما حالا گویا داستان فرق کرده است البته نه فرق آنچنانی‌ اما گویا چندین مدرسه به صورت آزمایشی اقدام به راه‌اندازی مدارس هوشمند (SMART SCHOOLS) کرده‌اند و حتی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم قول داده است که مهر ماه امسال 20 هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات وصل می‌شوند. با تمام تلاش‌هایی که وزارت ارتباطات و وزارت آموزش و پرورش در راه‌اندازی مدارس هوشمند و گسترش استفاده از اینترنت در مدارس کشور انجام‌ داده‌اند، اما گویا این تلاش‌ها تا کنون به نتیجه‌ مطلوبی نرسیده است. 
جدیدترین گزارش مجمع جهانی اقتصاد‌ از نظر شاخص دسترسی مدارس به اینترنت، ایران‌ از میان 142 کشور، رتبه 118 را به خود اختصاص داده است.‌ 
در این رده‌‌بندی کشورهای ایسلند، سوئد، استونی، فنلاند، هلند، سنگاپور، قطر، دانمارک، سوئیس و کره جنوبی با کسب بالاترین نمره، رده‌‌های اول تا دهم را از آن خود کرده‌اند و کشورهای بوروندی، یمن،‌ آنگولا، چاد و ‌هائیتی در پایین‌ترین رده جدول دسترسی به اینترنت در مدارس قرار گرفته‌اند. همچنین چین پرجمعیت‌‌ترین کشور جهان در این رده‌بندی رتبه 28 را به خود اختصاص داده است.
در منطقه خاورمیانه بهترین وضعیت از نظر شاخص دسترسی مدارس به شبکه اینترنت مربوط به کشورهای قطر، امارات و بحرین است و ایران از نظر این شاخص در بین کشورهای خاورمیانه، بالاتر از سوریه قراردارد و این در حالی است که براساس آمار وب سایت Internet World Stats بیش از نیمی از کاربران اینترنت خاورمیانه به کشور ایران اختصاص دارند، ولی با این حال ایران نتوانسته از نظر شاخص پیشرفت در زمینه اتصال مدارس به اینترنت جایگاه مناسبی را به خود اختصاص دهد.

مدارس بی‌اینترنت
تلاش‌های مشترک دو وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و آموزش و پرورش برای اتصال مدارس کشور به شبکه ملی اینترنت از سال 86 آغاز شد که در فاز پایلوت منجر به اتصال 5800 مدرسه به این شبکه شد. براین اساس مقرر شد در یک بازه زمانی 3 تا 5 ساله تمامی مدارس کشور که حدود 150 هزار مدرسه در 100 هزار نقطه است تجهیز و متصل به شبکه ملی اینترنت شوند. ضمن آنکه امکان توسعه کیفیت آموزش تحصیلی در مدارس کشور اقتصادپذیر نیز باشد و در قالب اجرای پروژه‌ها و مناسبت‌های ملی و انجام طرح‌های آمارگیری نیز به‌صورت الکترونیکی از بستر ایجاد شده استفاده شود.


 



در آن زمان تدوین طرح جامع اتصالات وزارت آموزش و پرورش، برقراری ارتباط 20 هزار نقطه به شبکه ملی اینترنت در فاز نخست، ایجاد ایمیل رایگان برای جامعه دانش‌آموزی کشور، تجهیز 500 آزمایشگاه فناوری اطلاعات در مدارس و تولید محتوای الکترونیکی 50 عنوان درسی دردستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفت. در آن زمان مدیر کل برنامه‌ریزی و کنترل برنامه‌های شرکت فناوری اطلاعات گفته بود که ارائه سرویس‌های نرم‌افزارهای آموزشی و مالتی‌مدیا و تولید محتوای الکترونیکی بسته‌های آموزشی برای پاسخگویی به نیازهای دانش‌آموزان در زمره سرویس‌های تکلیفی مصوبه هیات دولت است که در این راستا 50 عنوان درسی با پیشنهاد سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی از مقاطع تحصیلی مختلف انتخاب و تولید آن در دست تهیه است. شهریورماه سال گذشته نیز بار دیگر وزرای ارتباطات و آموزش‌و‌پرورش در نشست مشترکی ابعاد مختلف طرح اتصال مدارس به شبکه ملی اینترنت را مورد بررسی قرار دادند و پیش‌بینی کردند که تا پایان سال تحصیلی 90، اتصال 70 هزار مرکز آموزشی به شبکه ملی اینترنت علمیاتی شود. سعید مهدیون، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات ایران، که متولی اتصال مدارس به شبکه ملی اینترنت است در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر از پیشرفت مناسب طرح اتصال مدارس به شبکه ملی خبر داده و تاکید کرده‌ که لزوما نیازی به اتصال مدارس به شبکه اینترنت جهانی به صورت مستقیم وجود ندارد و شبکه ملی اینترنت تمامی نیازهای مدارس به اینترنت را تامین خواهد کرد.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه‌ای برای اتصال مدارس به شبکه اینترنت جهانی ندارد، ادامه داد: هم اکنون طرح اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات یا همان اینترانت ملی در دست انجام است که این شبکه می‌تواند تمامی نیازها را پاسخ دهد.
وی با اشاره به بر‌نامه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد که این برنامه طبق زمان‌بندی پیش می‌رود و قرار است در هر فاز 20 هزار مدرسه کشور تحت پوشش این شبکه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه این شبکه برای پاسخگویی به نیاز کادر آموزشی و محصلان در مدارس در نظر گرفته شده است، گفت: با اتصال مدارس به شبکه ملی، امکان ارائه دروس الکترونیکی و ایجاد مدارس هوشمند فراهم شده و برنامه‌هایی که از سوی وزارت آموزش و پرورش تدوین می‌شود در این شبکه کاربردی خواهد شد.

مدرسه هوشمند کجاست؟
اما به غیر از طرح اتصال مدارس به شبکه ملی اینترنت که تا کنون به نتیجه دلخواه نرسیده است، تشکیل مدارس هوشمند هم در‌هاله‌ای از ابهام قرار دارد. براساس گزارش‌های منتشر شده طبق مصوبات شورای ICT وزارت متبوع در سال تحصیلی1383-84، طرح پایلوت مدارس هوشمند را‌ به سازمان آموزش و پرورش شهر تهران‌ واگذار کرد.
پس از طرح موضوع در شورای راهبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، تعداد 4 دبیرستان در 4 منطقه تهران انتخاب و از سال تحصیلی بعد اجرای آزمایشی طرح در این مدارس آغاز شد. برای اجرای طرح، وضعیت موجود مدارس از لحاظ تجهیزات و وضعیت نیروی انسانی مورد بررسی قرار گرفت. مدیران مدارس فوق ضمن شركت در جلسات متعدد كارشناسی در جریان کارها‌ قرارگرفتند.‌ تجهیز و ایجاد شبكه واحدهای داخلی و نحوه تولید محتوای الكترونیك‌، آموزش معلمان (زبان انگلیسی و مهارت‌های ICDL) نیز به انجام‌ رسید.
جهت بررسی چگونگی عملکرد طرح مدارس هوشمند بارها با مسوولان‌ سازمان فناوری اطلاعات و مدیریت این مدارس تماس گرفتیم، ولی موفق به صحبت با هیچ کدام از این مسوولان نشدیم. گفته می‌شود مدارسی که به صورت آزمایشی اقدام به راه‌اندازی مدارس هوشمند کرده‌اند عبارتند از: دبیرستان آبسال منطقه 4 www.aabsalschool.com، دبیرستان دکتر مصاحب منطقه 5 www.mosahebhighschool.com و دبیرستان ندای آزادی منطقه 7 www.nedaye-azadi.sch.ir‌ . 
از بین این چند سایت تنها آدرس اینترنتی یکی از مدرسه‌ها باز می‌شود که آن‌قدر طراحی آن پیچیده است که نمی‌توان چندان اطلاعات دقیقی در مورد روش تدریس از طریق مدارس هوشمند به دست آورد. با تمام اینها، هرچند توسعه مدارس هوشمند درسال‌های اخیر دردستور كار مسوولان قرار گرفته، ولی مشكلاتی وجود دارد كه مانع توسعه همه جانبه در این زمینه می‌شود.
بستر‌های قانونی مورد نیاز دراین مدارس با مدارس سنتی متفاوت است. بنابراین نبود مقررات در این زمینه باعث ایجاد مشكلات متعدد در مدرسه هوشمند شده است. همچنین باورهای فرهنگی جامعه به ویژه اولیای دانش‌آموزان نیز یكی از موانع بزرگ در مسیر طرح مدارس هوشمند است. علاوه بر این مشکلات یکی از پیش‌زمینه‌های اصلی در تشکیل مدارس هوشمند در کشور یعنی اینترنت با موانع زیادی همراه است.‌ متاسفانه به‌رغم پیشرفت قابل توجه اینترنت‌ در دنیا، هنوز شبكه‌های ارتباطی كشور توسعه لازم را نیافته‌ و برقراری تعاملات اینترنتی مخابراتی چندان آسان نیست.

 

 

منبع : ایستنا 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:22
اخبار


حالا بعد از بازدید انتخاباتی و حضور باراک اوباما در جلساتی مشترک با شرکت‌هایی مانند فیس‌بوک و توییتر، گویا نوبت به شرکت Linkedin رسیده است. 

به گزارش دنیای اقتصاد روز دوشنبه رییس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در جلسه‌ای غیر رسمی از شرکت Linkedin حضور پیدا کرده و درباره نقش شبکه‌های اجتماعی در رشد ارتباطات و به دنبال آن ایجاد شغل و رونق اقتصادی کشور صحبت کرد. او معتقد است که شرکت‌های تکنولوژی فعال در این کشور سهم قابل‌توجهی از رونق اقتصادی آمریکا را به خودشان اختصاص داده‌اند. در این تصویر باراک اوباما در کنار «جف وینر» مدیرعامل شرکت Linkedin قرار دارد.

 
منبع : ایستنا 

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:20
اخبار

قانون‌گذاران دولت هند بر اساس آخرین تصمیمات خود اعلام کردند که از این پس برای ارسال پیامک در این کشور محدودیت ایجاد می‌شود و به عبارت دیگر هندی‌ها مجبورند در طول روز تعداد محدودی پیامک بفرستند.


به گزارش دنیای اقتصاد بر اساس قانون جدید تصویب شده در هند از این پس هیچ یک از شهروندان هندی نمی‌توانند روزانه بیش از 100 پیامک ارسال کنند.این قانون برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های ناخواسته به میلیون‌ها مشترک تلفن‌همراه در هند است که این پیامک‌ها در برخی موارد مشکلات فراوانی را برای کاربران به وجود می‌آورند. دولت هند تا پیش از این تلاش فراوانی را در زمینه کنترل و مدیریت شرکت‌های تبلیغاتی ارتباطی انجام داد تا جلوی سوءاستفاده از مشترکان تلفن‌همراه گرفته شود. اما با این وجود گفته می‌شود که بیشتر این تلاش‌ها تاکنون بی‌نتیجه بوده است. بر اساس قانون جدید هند مشترکان تلفن‌همراه در این کشور از این پس می‌توانند شماره‌های خود را با ارسال یک پیامک در «لیست ملی عدم تماس» ثبت کنند.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:19
اخبار

موتور جستجوی بینگ، برای برنامه‌ریزی و زمان بندی فعالیت‌های روزانه و مناسبت‌ها، قابلیت جدیدی را اضافه کرده است.
به گزارش برنا، موتور جستجوی بینگ مایکروسافت، سرویس جدیدی راه‌اندازی کرده که به کاربران این امکان را می‌دهد که اوقات خود را به صورت مناسبی برنامه‌ریزی کنند.


بر اساس گزارش تلگراف، بینگ ایونتس (Bing Events) نام سرویس برنامه‌ریزی است که به صورت اجتماعی طراحی شده و گفته می‌شود مایکروسافت به منظور رقابت با موتور جستجوی قدرتمند گوگل آن را معرفی کرده است.


این برای اولین‌بار است که یک موتور جستجو چنین سرویسی راه‌اندازی می‌کند. کاربران با نوشتن یک مکان به خصوص به طور مثال تمام اتفاقات و برنامه‌های سرگرمی که قرار است در آن‌جا روی دهد را متوجه خواهد شد.

منبع : ایستنا

 

پنج شنبه 21/7/1390 - 20:19
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته