• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1680
تعداد نظرات : 271
زمان آخرین مطلب : 4583روز قبل
اخبار
 شرکت کره‌ای سامسونگ که در فصل دوم سال جاری میلادی با افزایش چشمگیر فروش گوشی‌های خود در بازار جهانی مواجه شد، احتمالا در این دوره زمانی در زمینه فروش گوشی‌های هوشمند از شرکت‌های نوکیا و اپل پیشی گرفته است.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) شرکت سامسونگ هم‌اکنون یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان موسوم به Galaxy S II را در بازار به فروش می‌رساند.


"نِیل ماوستون"(Neil Mawston) یکی از تحلیلگران مرکز Strategy Analytics توضیح داد که به احتمال قوی فروش گوشی‌های هوشمند سامسونگ طی سه ماه آوریل، می و ژوئن 2011 از شرکت‌های نوکیا و اپل بیشتر بوده است.


او در این خصوص گفت: «بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده در فصل دوم سال جاری میلادی سامسونگ بین 18 تا 21 میلیون دستگاه گوشی هوشمند را در بازار جهانی به فروش رسانده است. این رقم برای شرکت نوکیا 7/16 میلیون دستگاه و برای اپل 3/20 میلیون دستگاه گزارش شده است».


لازم به ذکر است که 21 میلیون گوشی فروخته شده توسط سامسونگ مربوط به Galaxy S II نمی‌شود. این شرکت کره‌ای هنوز گوشی مذکور را وارد بازار آمریکا نکرده است و بر این اساس پیش‌بینی می‌شود که در فصول آتی موفقیت بیشتری از آن سامسونگ شود.

سه شنبه 4/5/1390 - 21:22
اخبار
 حمید ضیایی‌پرور - همشهری: زمانی تلویزیون مرکز سرگرمی خانه بود، بعد این جعبه جادویی جای خود را به رایانه داد و با ورود اینترنت به خانه، این فناوری جدید جای تلویزیون را گرفت و به مرکز تفریحات و وقت گذرانی افراد خانواده تبدیل شد.

حالا با آمدن نسل جدیدی از تلویزیون‌ها که اینترنت را نیز پشتیبانی می‌کنند، فناوری جدیدی ظهور کرده است که می‌توان از آن به تلویزیون‌های اینترنتی تعبیر کرد؛ تلویزیون‌هایی که نه تنها می‌توانند به اینترنت متصل شوند بلکه قادرند با فناوری‌هایی نظیر نمایش سه بعدی، به ابزاری برای استفاده همزمان از تلویزیون و اینترنت یا حتی تماشای تلویزیون از طریق اینترنت تبدیل شوند. منتهی شاید این بار به جای نشستن پشت میز بتوان همزمان با لم دادن بر مبل‌های راحتی، صفحات وب را مرور کرده و همزمان با تماشای یک برنامه مورد علاقه تلویزیونی به بحث در باره آن در شبکه‌های اجتماعی با دوستان نیز پرداخت. تلویزیون‌هایی که به تلویزیون‌های هوشمند یا تلویزیون‌های اجتماعی مشهور شده‌اند فقط یک فناوری جدید به شمار نمی‌روند بلکه با تغییر عادت‌های کاربران و بینندگان، محیطی تازه از سرگرمی، کار و تفریح و دگرگونی در سبک زندگی مدرن را نیز به همراه می‌آورند.
تلویزیون در تمام نیم قرن گذشته مهم‌ترین فناوری زندگی بشری بوده است. شاید خانه‌ای را نتوان بدون تلویزیون تصور کرد. اساسا چیدمان وسایل منزل براساس نحوه قرارگرفتن تلویزیون صورت می‌گیرد. انگار همه دور این وسیله گرد‌آمده‌اند تا از دریچه آن به دنیا بنگرند.


تلویزیون علاوه بر جنبه سرگرم‌کنندگی اعضای خانواده، نقش وسیله خبر رسانی و اطلاع‌رسانی را نیز ایفا کرده است. حالا با ادغام این فناوری با رایانه و اینترنت و تکنولوژی‌های نمایش وسیع و چند‌بعدی یا نمایشگرهای لمسی، دیجیتال، پلاسما، ‌ای‌سی‌دی و ال‌ای‌دی، پدیده‌ای در دسترس همگان قرار گرفته که تا پیش از آن تصورش هم برای خیلی‌ها غیرممکن بود.
در حال حاضر اکثر تولیدکننده‌های تلویزیون، Smart TV تولید می‌کنند ولی برخی، نام‌های متفاوتی برای تلویزیون‌های هوشمند خود گذاشته‌اند. به هر حال منظور از تلویزیون هوشمند تلویزیونی است که قادر است به اینترنت متصل شود و سرویس‌های اینترنتی را در اختیار کاربر قرار دهد. تلویزیون هوشمند مانند تلفن هوشمند عمل می‌کند. این تلویزیون‌ها قادرند سرویس‌های مختلف اینترنتی را از طریق تلویزیون به کاربر ارائه دهند. یعنی تلویزیون هوشمند معادل یک تلویزیون معمولی با یک کامپیوتر داخلی است که سرویس‌های متنوعی به کاربر می‌دهد. کاربر می‌تواند در تلویزیون هوشمند خود نرم افزار نصب کند، ویدئو و تصاویر آنلاین را مشاهده کند، صفحات وب را مرور کند، بازی اجرا کند و از همه مهم‌تر به کانال‌های اینترنتی IPTV متصل شود. شرکت‌های بزرگی هم‌اکنون Smart TV تولید می‌کنند، مثل Google TV که نتیجه همکاری گوگل، ‌سونی، اینتل و Logitech است یا شرکت ال‌جی با LG Smart TV‌، مایکروسافت با Mediaroom‌، تلویزیون‌های هوشمند Viera Cast از پاناسونیک و حتی Yahoo! Connected TV.


اما شاید بزرگ‌ترین اتفاق در دنیای تلویزیون‌های هوشمند که عنوان Smart TV را نیز برای نخستین‌بار به این کلاس وارد کرد در خلال نمایشگاه CES 2011 در لاس وگاس آمریکا به عموم معرفی شد. در این نمایشگاه علاوه بر ابداعات و تجهیزات رنگارنگ ارائه شده، نسل جدید تلویزیون‌های Smart TV"s با قابلیت‌هایی انقلابی به نمایش گذاشته شد.البته باید اشاره کرد که تعدادی از اپراتورهای مخابراتی در دنیا نیز به ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی پرداخته‌اند که کاربران را قادر می‌سازد روی این تلویزیون‌های هوشمند محتوای کافی و مفید هم مشاهده کنند چرا که بدون محتوای قابل مشاهده، این فناوری‌ها قابلیت چندانی برای کاربران نخواهد داشت.با این حال از طریق تلویزیون‌های هوشمند می‌توان علاوه بر مشاهده برنامه‌های تلویزیونی معمولی، با استفاده از یک رابط کاربری، یک خط تلفن یا یک اتصال اینترنتی، از همه امکانات یک رایانه متصل به اینترنت نیز استفاده کرد، در داخل این تلویزیون‌ها نیز ابزارها و رابط‌هایی برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات روی شبکه‌ها و رسانه‌ها اجتماعی، مشاهده ای‌میل، وبگردی، بازی آنلاین و سایر ابزارهای سرگرمی آنلاین تعبیه شده است.


جست‌وجوی اینترنتی در موتورهای جست‌وجو، اتصال به تلویزیون‌های کابلی، چت‌کردن، مشاهده فوری اخبار و اطلاعات تکمیلی در باره یک برنامه تلویزیونی و مشارکت در بحث‌های کاربران در باره یک برنامه خاص از دیگر مزایای استفاده از این تلویزیون‌ها است.
این نوع تلویزیون‌ها همچنین ابزاری سودمند برای محیط‌های کاری هستند، قابلیت اتصال به انواع رابط‌های سخت‌افزاری و
هارد دیسک‌ها امکان ضبط و پخش تصاویر و برنامه‌ریزی زمانی برای ضبط خودکار برنامه‌های مورد علاقه کاربران را فراهم می‌کند. این به معنای گرفتن ورودی و خروجی‌های متنوع از این وسیله است. حتی با داشتن امکانی مثل وب‌کم، این دستگاه می‌تواند به یک وسیله ارتباط تصویری یا ویدئو کنفرانس برای خانواده یا محیط کاری تبدیل شود.


البته این نوع تلویزیون‌های هوشمند ایرادات و اشکالاتی نیز دارند مثلا فقدان قابلیت اتصال به اینترنت دایل‌آپ و محدودیت دسترسی به بسیاری از سرویس‌های پایه در ایران از‌جمله مشکلاتی است که کاربران ایرانی این نوع فناوری‌ها تا سال‌های سال با آن دست به گربیان خواهند بود.شاید به این دلیل که اساسا این فناوری‌ها برای کشورهایی مثل ایران تولید نشده‌اند هر چند به‌تازگی خط تولید این نوع تلویزیون‌ها در ایران هم راه‌اندازی شده اما تا زمانی که زیرساخت‌های ارتباطی ایران مانند توسعه خطوط اینترنت پرسرعت و توسعه شبکه‌های تلویزیونی دیجیتال و برنامه‌های تلویزیونی متنوع و‌ای‌پی‌تی‌وی ‌ها در ایران صورت نگرفته شاید استفاده از این تلویزیون‌های هوشمند که نسبتا هم برای یک خانواده ایرانی گران‌قیمت به شمار می‌روند مقرون به صرفه نباشد.


با این حال آن دسته از گروه‌های اجتماعی در ایران که کاربر اینترنت پر‌سرعت هستند و نیز خانواده‌هایی که به دلایل خاص ترجیح می‌دهند استفاده از اینترنت در محیط عمومی خانه صورت گیرد تا اتاق ویژه رایانه، احتمالا جزو مشتریان پر‌و‌پا قرص این فناوری‌های جدید خواهند بود.


تلویزیون هوشمند یا تلویزیون اینترنتی اینک‌ رویا و ایده دست‌نیافتنی نیست به محیط اجتماعی ما راه‌یافته است، این خاصیت فناوری است که سریع‌تر از تحولات حرکت می‌کند باید آن را بشناسیم و قابلیت‌های آن را در زندگی روزمره خود به‌کار بگیریم و پیش از آنکه به ما آسیب برساند رویکرد مناسبی در مواجهه با آن اتخاذ کنیم.

 

سه شنبه 4/5/1390 - 21:21
اخبار

درآمد صادرات نرم‌افزار هند برابر درآمد نفت ایران است. این تیتر خبری بود که چند ماه پیش از سوی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اعلام شده بود.


محمد مهدی نژاد چندی پیش با اشاره به اینکه درآمد هند از صادرات نرم‌افزار با درآمد ما از نفت برابر است، گفته بود که این امر نتیجه سرمایه‌گذاری است که آنها در حوزه دانش انجام داده‌اند.
اما درست چند ماه بعد رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار ایران اعلام کرد که سال گذشته یعنی سال 89 ایران 80 میلیون دلار صادرات نرم‌افزار داشته است.
رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار با اشاره به بررسی اسناد و مدارک صادرکنندگان نرم‌افزار برای برآورد رقم صادرات نرم‌افزار سال 89 گفت: پیش‌بینی می‌شود که در سال 89 بالغ بر 80 میلیون دلار نرم‌افزار به خارج از کشور صادر شده باشد.
محمدرضا طلایی با بیان اینکه آمار صادرات نرم‌افزار هر سال در نیمه اول سال بعد اعلام خواهد شد، اظهار كرد: هم‌اکنون اسناد و مدارک جمع‌آوری شده از صادرکنندگان نرم‌افزار کشور به سازمان توسعه تجارت ارسال شده است و این سازمان پس از بررسی و تایید کمیسیون ماده 19 مبلغ صادرات نرم‌افزار طی سال 89 را اعلام خواهد کرد.
وی با بیان اینکه برآوردهای اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار از رقمی حدود 80 میلیون دلار برای صادرات نرم‌افزار در سال 89 حکایت دارد، ادامه داد: صادرات نرم‌افزار کشور سالانه حدود 20 درصد رشد داشته است، اما سال 89 نسبت به سال 88 رشد کمتری را در این بخش شاهد هستیم.
طلایی با بیان اینکه صادرات نرم‌افزار در سال 88 مبلغ 75 میلیون دلار بوده و این رقم در سال 87 حدود 65 میلیون دلار اعلام شده است، ادامه داد: به طور قطع در این حوزه صادرات بیشتری را از سوی شرکت‌های داخلی شاهد هستیم، اما بسیاری از این شرکت‌ها اسناد و مدارک خود را به اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار ارائه نکرده‌اند و در لیست نهایی صادرکنندگان برای برآورد مبلغ صادرات قرار نمی‌گیرند.
رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار همچنین از شرکت‌های تولیدکننده و صادرکننده نرم‌افزار خواست تا با عضویت در این اتحادیه هم از بسته حمایتی و تسهیلاتی که سازمان توسعه تجارت در اختیار این بخش می‌گذارد استفاده کنند و هم آمار صادرات نرم‌افزار را در کشور بهبود بخشند. به گفته طلایی، در برنامه پنجم توسعه سهم 5/1 درصد برای فناوری اطلاعات و ارتباطات در تولید ناخالص ملی دیده شده است که امید می‌رود با افزایش میزان صادرات نرم‌افزار این مهم محقق شود.

هر سال بهتر از پارسال
هر ساله ارائه آمارهایی از این دست حرف و حدیث‌های بسیاری را از سوی کارشناسان و تولیدکنندگان نرم افزار در کشور به وجود می‌آورد. بسیاری بر این باورند که ارائه این آمار بیشتر مربوط به نرم‌افزارهایی است که جنبه سرگرمی دارند. مانند دیوان اشعار و یا نرم‌افزارهای آموزشی و این درحالی است که این نوع از نرم افزارها بیشتر در رسته نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای یا تعاملی دسته‌بندی شده و تفاوت بسیاری با معنی اصلی نرم‌افزار دارد.
مهدی صارمی، قائم‌مقام مرکز رسانه دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این باره می‌گوید: امروزه نرم‌افزارها به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند. نرم افزارهای کاربردی، نرم‌افزارهای سیستمی، نرم افزارهای چندرسانه‌ای و نرم‌افزارهای تعاملی از جمله تقسیم‌بندی‌هایی هستند که امروزه در دنیای نرم‌افزارها به آن پرداخته می‌شود. وی در مورد ارائه آمار صادرات 80 میلیون دلاری نرم‌افزار در سال گذشته می‌گوید: ارائه آمار دقیق صادرات نرم‌افزار بنا به دلایل متعددی مقدور نیست. البته شاید این مهم درست باشد که این میزان صادرات مربوط به نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای باشد اما باز هم به دلیل اینکه پخش و توزیع نرم‌افزار این روزها از طرق مختلف صورت می‌گیرد در نتیجه نمی‌توان به رقم دقیق صادرات اشاره کرد.
صارمی در ادامه به فروشگاه نرم‌افزارهای اپل اشاره می‌کند و می‌گوید: با توجه به بررسی‌هایی که صورت گرفته هم‌اکنون چند برنامه فارسی در این فروشگاه به فروش می‌رسد که در ایران تولید شده اند اما بر بستر اینترنت به فروش می‌رسد. مانند این نمونه هم زیاد دیده می‌شود. اما به دلیل آنکه پدیدآورندگان این نرم‌افزارها تمایلی برای ثبت نرم افزار خود یا ارائه آمارهای فروش خود ندارند در نتیجه نمی‌توان به آمار دقیقی در بخش صادرات دست یافت.
قائم‌مقام مرکز رسانه دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: علاوه بر موارد فوق هستند شرکت‌هایی که در ایران به تولید نرم‌افزار می‌پردازند اما نرم‌افزار خود را با یک نام خارجی و در یک کشور دیگر به ثبت رسانده و اقدام به بازاریابی و فروش آن می‌کنند که مواردی از این دست هم می‌تواند جزو آمار صادرات ما قرار گیرد.
وی می‌افزاید: برآیند عوامل فوق به راحتی نشان می‌دهد که آمار صادرات نرم‌افزار ما حتی می‌تواند بالاتر از رقم اعلام شده 80 میلیون دلار باشد.

افزایش صادرات با ایجاد فضای شفاف
پرویز رحمتی، رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و از فعالان با سابقه صنعت نرم‌افزار نیز در باره صادرات این حوزه می‌گوید: بحث صادرات خیلی مفصل است و همه در سطح دولت و بخش خصوصی مایلیم راهكارهایی را برای توسعه صادرات تعریف كنیم كه واقعی و عملیاتی باشد، چرا كه از سال 77 تا كنون، روی شعار یك میلیارد دلار صادرات در حوزه‌ نرم‌افزار كلید كردیم و متوقف شدیم و هیچ اتفاقی در این ارتباط نمی‌افتد و ارقامی كه در این حوزه مطرح می‌شود، حداكثر ارقام دو رقمی به میلیون دلار است.
وی ادامه می‌دهد: علت این است كه در اصل وقتی بحث صادرات مطرح می‌شود، دو نگاه در ارتباط با این موضوع وجود دارد یا اینكه نگاه براساس ایجاد ظرفیت‌هایی در داخل و برطرف‌ كردن نیازهای داخلی قابلیت‌هایی ایجاد شود كه زمینه صدور پیدا كنند یا اینكه بدون توجه به‌ نیاز داخلی روی این مسیر حركت شود كه نگاه دوم در كشور‌هایی از جمله هندوستان و ایرلند و نگاه اول در كشوری از جمله برزیل اتفاق افتاد.
رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای كشور می‌گوید: ما از ویژگی‌هایی برخوردار هستیم و باید یك حداقل‌هایی را در ارتباط با بازار داخلی خودمان داشته باشیم و به عنوان مثال در كشوری مثل افغانستان؛ این سازمان تلاش كرده از طریق ایجاد كنسرسیوم ظرفیت‌سازی برای حضور در بازارهای خارج داشته باشد. رحمتی می‌گوید: تصور من این است كه باید سیاست‌های حمایتی مشخص در این ارتباط به وجود آید و فضای شفافی ایجاد شود كه افراد با موفقیت بگویند ما به این میزان صادرات دست یافتیم، بدون ترس از بیمه، مالیات و شهرداری. رحمتی تاكید كرد: هرچند شرایط ما برای توسعه صادرات با شرایط سایر كشور‌هایی كه مشمول فشارها نیستند، متفاوت است اما انتظار می‌رود برمبنای خرد جمعی راهكارهای مشخصی دنبال شود و در بازارهای منطقه كه مزیتی از نظر حضور داریم بتوانیم حضورداشته باشیم.
کاوه ثروتی، از کارشناسان حوزه نرم‌افزار نیز در این باره به تحریم‌های اقتصادی اشاره می‌کند و می‌گوید: ما توان تولید نرم‌افزارهای کاربردی و سیستمی را داریم چرا که در حال حاضر چند شرکت ایرانی اقدام به تولید نرم‌افزارهایی به سفارش چند شرکت آلمانی و کانادایی کرده‌اند که با استقبال خوبی هم در این کشورها روبه‌رو بوده‌اند. اما مشکلات تحریم باعث شده شرکت‌های ایرانی تحت نام‌های خارجی و در یک کشور ثالث به عقد قراردادهای خود اقدام کنند.

باز هم تدوین سند
اما در حالی که به نظر می‌رسد سازمان نظام صنفی رایانه‌ای که با هدف حمایت از پدیدآورندگان نرم‌افزار شکل گرفته است باید به دنبال راهکاری جامع برای بخش صادرات نرم‌افزار کشور باشد، رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار از تهیه سند جامع صادرات نرم‌افزار تا پایان سال جاری خبر داد.
طلایی اظهار امیدواری می‌کند که با ارائه این سند جامع، آمار صادرات در این بخش افزایش یابد و این سند نقطه حمایتی برای حل مشکلات شرکت‌های صادر و تولیدکننده نرم‌افزار در کشور باشد. وی می‌گوید: تهیه و تدوین سند جامع صادرات نرم‌افزار با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان فناوری اطلاعات و وزارت صنایع و معادن صورت می‌گیرد و با تدوین سند جامع صادرات نرم‌افزار، صادرکنندگان نرم‌افزار در تمامی فرآیندهای تولید و توزیع تا صادرات محصول خود مورد حمایت قرار می‌گیرند.
طلایی با تاکید براینکه برای تدوین سند جامع صادرات نرم‌افزار، شورای خبرگی متشکل از اساتید و صاحبنظران و دست‌اندرکاران وزارتخانه‌های مرتبط ایجاد شده است، ادامه می‌دهد: مشکلات، راهکارها و موانع موجود بر سرراه تولید و صادرات نرم‌افزار، نحوه حمایت بانک‌ها از فعالان این حوزه، معضلات موجود در گمرکات و مشکلات مالیاتی و حتی قیمت‌گذاری محصولات نرم‌افزار برای تدوین این سند جامع، از سوی این شورا در دست بررسی قرار دارد.
رییس اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار اظهار امیدواری کرد که با ارائه سند جامع صادرات نرم‌افزار آمار صادرات به طور قطع افزایش یابد و این سند نقطه حمایتی برای حل مشکلات شرکت‌های صادرکننده و تولیدکننده نرم‌افزار در کشور باشد.

سخن آخر
همه اینها در شرایطی اتفاق می‌افتد که بسیاری از فعالان صنعت نرم‌افزار ایران اعتقاد دارند که ارائه آمارهای میلیاردی از صادرات نرم‌افزار ایران رویاهایی محقق نشده است. برخی حتی از آمارسازی‌ها برای کسب جوایز صادراتی سخن به میان می‌آورند و برخی دیگر درخواست آمارهای دقیق صادرات هر محصول توسط هر شرکت را دارند. هرچه باشد نگاهی به روند تولید محصول شرکت‌های بزرگ نرم‌افزاری ایران و فعالان این صنعت در داخل کشور نشان می‌دهد که حداقل این صنعت از نظر پیشرفت به مرحله صادرات نرسیده هر چند ممکن است معدود نرم‌افزارهایی با کاربری خاص توسط شرکتی مورد تقاضا قرار گیرد.

سه شنبه 4/5/1390 - 21:20
اخبار
زمان مشخص 10 میلیون مشترک ایرانی با پنهای باند 20 مگابیت بر ثانیه به شبکه اینترنت دسترسی پیدا کنند.
به گزارش مهر، رضا تقی پور صبح امروز سه شنبه در سومین همایش بین المللی مخابرات ایران که با محوریت توسعه شبکه ملی اطلاعات برگزار شد به تشریح سیاست های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای اجرایی شدن این شبکه در جهت تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه پرداخت.

وی با بیان اینکه امروزه ارتباطات صوتی و دیتا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از اهمیت گذشته برخوردار نیست اظهار داشت: با توجه به ظهور پدیده رسانه های مولتی مدیا نیاز به توسعه شبکه ها و ارتباطات شبکه ای، ارزش آفرینی جدیدی در جوامع از خود نشان داده است به طوریکه اقتصاد دانش بنیان با تکیه بر مباحث فناوری اطلاعات بوجود آمده است.


تقی پور با بیان اینکه آمارهای ارائه شده از یک سوم حجم اقتصاد کشورهای دنیا که مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است حکایت دارد تاکید کرد: این تحول عظیم و تغییر رویکرد نیز باید در کشور ما پیاده شود.


جایگاه فناوری اطلاعات ایران در اقتصاد شایسته نیست


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ایران در گذشته اقدامات خوبی در توسعه ارتباطات داشته و در این بخش تلاش های خوبی صورت داده است، ادامه داد: اما جایگاه این حوزه در اقتصاد ما جایگاه شایسته ای نیست و یکی از مباحث مورد بحث برای توسعه شبکه ها این است که بتواند نیازهای کسب و کار و نیازهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را پاسخگو باشد. بر این اساس با توجه به وضعیت موجود نیازمند یک جهش در این حوزه خواهیم بود.


وی با بیان اینکه هم اکنون 10درصد رشد در ضریب نفوذ فناوری اطلاعات و ارتباطات اقتصاد کشورهای پیشرفته 1.4 درصد افزایش رشد تولید ناخالص ملی را به دنبال دارد، افزود: این رقم در کشورهای در حال توسعه به 1.2 درصد می رسد. بر این اساس در برنامه پنجم توسعه ما نیز پیش بینی شده که با افزایش باند پهن شاهد یک توسعه جهشی در این بخش باشیم.


ضریب نفوذ موبایل 75 درصد؛ اینترنت 42.6 درصد


تقی پور با اشاره به ضریب نفوذ ارتباطات در برنامه چهارم توسعه اظهار داشت: هم اکنون ضریب نفوذ تلفن ثابت به 35.3 درصد رسیده است که میزان واگذاری این نوع تلفن به روز است و در کشور به اشباع رسیده است.


وی ادامه داد: در ورود به برنامه چهارم توسعه ضریب نفوذ موبایل در کشور 12.43 صدم درصد بود که در پایان برنامه چهارم به 75 درصد رسیده است که این به این معناست که هر فرد فعال جامعه حداقل یک سیم کارت در اختیار دارد. همچنین ضریب نفوذ اینترنت از 10 درصد در ابتدای برنامه چهارم به 42.6 درصد در پایان این برنامه رسیده است اما هنوز استفاده های اینترنت حرفه ای نبوده و برای کسب و کار و تولید ثروت به کار گرفته نمی شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات میزان پهنای باند بین الملل را از 11 لینک STM1 به 205 لینک STM1 برشمرد و گفت: میزان دسترسی اینترنت در ابتدای برنامه چهارم 1.7 گیگابیت در ثانیه بود که هم اکنون این ظرفیت به 32 گیگ بر ثانیه رسیده است. همچنین ظرفیت پنهای باند اینترنت داخل کشور نیز 43.5 گیگا بیت بر ثانیه اعلام شده است.


سهم 5 درصدی IST در تولید ناخالص ملی


تقی پور همچنین به مواد 46، 47، 48 و 49 برنامه پنجم توسعه در راستای تحقق شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت: تا پایان این برنامه دستیابی حداقل 60 خانوار به این شبکه در افزایش سهم ارتباطات و فناوری اطلاعات از تولید ناخالص ملی به رقم 5 درصد در نظر گرفته شده است.


وزیر فناوری اطلاعات همچنین ایجاد 80 درصد پرداخت الکترونیکی، صد در صد خدمات الکترونیکی بین دستگاهی و 70 درصد خدمات الکترونیکی قابل ارائه به مردم را از دیگر اهداف این برنامه عنوان کرد و ادامه داد: باید تا پایان این برنامه 1.5 درصد صادرات محصولات غیر نفتی به صادرات این حوزه اختصاص یابد.


پهنای باند مورد نیاز خانوارها را تامین می کنیم


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به بحث شبکه ملی اینترنت اظهار داشت: در راستای این شبکه پهنای باند مورد نیاز در اختیار همه کسب و کارها، خانوارها و مراکز علمی قرار می گیرد و همه فعالان اقتصادی بدون هیچ محدودیتی می توانند از این شبکه استفاده کنند.


وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها این تجربه را قبل از ما انجام داده اند و ما خیلی دیر به فکر ایجاد شبکه ملی اینترنت افتاده ایم، اضافه کرد: این کشورها با استقرار این شبکه مسائل امنیتی شان را نسبت به شبکه های جهانی حل کرده اند.


آمریکا هم به اینترنت ملی نیاز دارد


تقی پور با بیان اینکه اظهارات مسئولان آمریکایی نشان می دهد که این کشور نیز نیاز به اینترنت جدیدی دارد که برای اطلاعات حیاتی و حساس، امن و حفاظت شده باشد، خاطر نشان کرد: مدیریت اصلی اینترنت در اختیار آمریکاست اما باز هم این کشور از منظر امنیتی اینترنت را یک شبکه امن نمی داند و نمی تواند امنیت اطلاعات موجود در شبکه اش را تامین کند.


وی گفت: ما در کنار شبکه ملی اینترنت، اینترنت را به عنوان یک سرویس با همان مسائلی که تا کنون وجود داشته است کماکان خواهیم داشت و پهنای باند داخل را به صورت امن و حفاظت شده برای کسب و کار اقتصادی و حریم شخصی خانوارها توسعه خواهیم داد.


ایجاد فیلترینگ برای حفاظت از شبکه اطلاعات


وزیر ارتباطات با بیان اینکه مبحث فیلترینگ فقط آنچه که امروز در ذهن کاربران است مطرح نیست ادامه داد: فیلترینگ برای حفاظت از شبکه و جلوگیری از تهاجم اینترنتی و بسیاری از مسائل دیگر به صورت نامرعی در شبکه اینترنت وجود دارد و حتی کشوری مانند کره جنوبی که از جمله پیشگامان فناوری اطلاعات و ارتباطات است نیز به دلیل مسائل امنیتی فیلترینگ را اعمال می کنند.


تقی پور گفت: سایت هایی که هویتشان مشخص نیست با توجه به مباحثی که وجود دارد باید برایشان فیلترینگ اعمال شود و ما به صورت پرحجم این سایت ها را ارزیابی می کنیم.


ایمیل ها را داخل کشور مدیریت می کنیم


تقی پور با اشاره به اینکه در شبکه ملی اینترنت موتور جستجوی ملی و ایمیل ملی خواهیم داشت اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی امروز شبکه اینترنت جمع آوری اطلاعات و مدیریت ایمیل ها در داخل کشور است تا مباحث امنیتی در این بخش مورد توجه قرار گیرد.


استفاده از تجربیات کشورهای مختلف در شبکه ملی


وی با اشاره به استفاده از تجربه کشورهای مختلف در شبکه ملی گفت: کشورهایی مانند هند، روسیه و ترکیه ایمیل ملی را پیش از این راه اندازی کرده اند و در راستای ایجاد زیر ساخت های مبتنی بر فیبر نوری نیز تجربیات کشورهای ژاپن، کره، تایوان، آمریکا، روسیه ، چین، هنگ کنگ، سوئد و فرانسه استفاده خواهد شد که با اتصال منازل به فیبر نوری به کشور یکی از رکن های اساسی شبکه ملی اطلاعات برداشته می شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تلویزیون اینترنتی، ویدئو درخواستی، آموزش از راه دور، دورکاری، سلامت الکترونیکی و تجارت الکترونیکی را از جمله برنامه های قابل ارائه بر روی شبکه ملی اینترنت عنوان کرد و گفت: فاز اول این شبکه طی 6 ماهه اول امسال به بهره برداری می رسد و تا قبل از پایان برنامه پنجم این شبکه به طور کامل اجرایی خواهد شد.

سه شنبه 4/5/1390 - 21:15
دعا و زیارت

این حدیث را بخونید تا متوجه باشید که کارنیکی که انجام می دهید مورد قبول خدا واقع میشود یا نمیشود :

• امام صادق (سلام الله علیه) : •


كار نیك كامل نمى‏شود مگر به سه چیز: شتاب در انجام دادن، كوچك شمردن و پنهان داشتن آن.
سه شنبه 4/5/1390 - 12:56
اخبار
 موقعیت جغرافیایی ایران، فرصتی بین المللی برای انتقال پهنای باند است

به گزارش دفتر روابط عمومی وامور بین الملل زیرساخت، مدیرعامل زیرساخت بابیان این مطلب افزود: شركت ارتباطات زیرساخت باتوجه به اینكه شبكه مادر مخابراتی دركشور است، علاوه بر تامین نیازهای داخلی ،نگاه ترانزیت را درسطح بین المللی دنبال می كند.


خسروی با اشاره به كنسرسیوم ایپگ اظهاركرد: زیرساخت به عنوان نهاد حاكمیتی از كنسرسیوم های دوجانبه و چندجانبه استقبال می كند.


وی ترافیك كانال سوئز و قطعی های احتمالی، به دلیل و قایع طبیعی را دلیل توجه به سایر راه های بین المللی عنوان كرد و گفت: درصدد هستیم بخشی از ارتباط جنوب به شمال ازمسیر ایران ترانزیت شود


خسروی توجه به برنامه پنجم توسعه را ضروری دانست و افزود : در دسترسی به پهنای باند در طول 5سال، 24میلیون پورت باید ایجاد شود و این هدف مهم نه تنها سرمایه گذاری وسیع می طلبد بلكه فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی را فراهم می كند.


مدیرعامل زیرساخت در پایان تصریح كرد: 46 هزار كیلومتر فیبر نوری و اتصال به 20نقطه از كشورهای مختلف، از جمله فعالیت های شركت ارتباطات زیرساخت در این زمینه است.


در نشست تخصصی "انتقال پهنای باند بین الملل، فرصت های همكاری و رفع موانع سرمایه گذاری" ، كه صبح امروز در شركت زیرساخت برگزارشد، مهمانان خارجی از كشورهای اوكراین، هند، آذربایجان حضور داشتند و نمایندگانی از شركت مخابرات ایران، پیشگامان، برهان مبین و سایرفعالان عرصه آی تی به بیان پیشنهادهای خود پرداختند.

 

دوشنبه 3/5/1390 - 19:37
اخبار
 


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از افزایش سرعت اینترنت تا شهریورماه امسال خبر داد.


به گزارش موج، تقی پور، در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر علت کندی سرعت اینترنت بویژه در تهران گفت: غیر از تهران در همه استانها 50 درصد ظرفیت برای اینترنت پرسرعت ایجاد شده که این ظرفیتها هنوز بدون استفاده مانده است.
وی افزود: درشهر تهران به علت تراکم و مراجعه زیاد تا حدی با محدودیت امکانات فنی مواجهیم البته اپراتورها در این زمینه برنامه های خود را به وزارتخانه داده اند و تا شهریور سرعت اینترنت افزایش خواهد یافت.
وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات درخصوص اختلال در انتقال پیامک در هفته اخیر گفت: این مسئله ناشی از به روز کردن نرم افزار از جانب همراه اول و ایرانسل است.

 

دوشنبه 3/5/1390 - 19:21
طنز و سرگرمی
1- شش سال اوّل زندگی:

• گریه نکن
• شیطونی نکن
• دست تو دماغت نکن
• تو شلوارت پی‌پی نکن
• مامانت رو اذیّت نکن
• روی دیوار نقاشی نکن
• انگشتت رو تو پریز برق نکن
• دمپایی بابا رو پات نکن
• به خورشید نگاه نکن
• شبها تو جات جیش نکن
• تو کمد مامان فضولی نکن
• با اون پسر بی‌تربیته بازی نکن
• اسباب‌بازی‌ها رو تو دهنت نکن 
• دماغت رو تو لوله جاروبرقی نکن



2- دوره دبستان:

• موقع رفتن به مدرسه دیر نکن
• پات رو تو جامیزی نکن
• ورقهای دفترت رو پاره نکن
• مدادت رو تو دهنت نکن
• به دخترهای مدرسه بغلی نگاه نکن
• تخته پاک‌کن رو خیس نکن
• حیاط مدرسه رو کثیف نکن
• دست تو کیف بغل دستیت نکن
• تخته‌سیاه رو خط‌خطی نکن
• گچ رو پرت نکن
• تو راهرو سرو صدا نکن
• تو کلاس پچ‌پچ نکن
• ATARI بازی نکن



3- دوره راهنمایی:

• ترقّه بازی نکن
• SEGA بازی نکن
• جاهای بدبد فیلمها رو نگاه نکن
• موقع برگشتن از مدرسه دیر نکن
• تو کوچه فوتبال بازی نکن
• دست تو جیبت نکن
• با مامانت کل‌کل نکن
• تو کلاس صحبت نکن
• بعد از ظهر سروصدا نکن
• با دختر شمسی خانوم منچ بازی نکن
• اتاقت رو شلوغ نکن
• روی میز بابات کتابهات رو ولو نکن 
• با بچّه‌های بی‌ادب رفت و آمد نکن
• جرّ و بحث نکن




4- دوره دبیرستان:

• با کامپیوتر بازی نکن
• تقلّب نکن
• با دوستات موتورسواری نکن
• عصرها دیر نکن
• با دختر شمسی خانوم صحبت نکن
• با بابات دعوا نکن
• تو کلاس معلّمتون رو مسخره نکن
• تو خیابون دنبال دخترها نکن
• مردم‌آزاری نکن
• فیلم زیاد نگاه نکن
• وقتت رو با مجله تلف نکن
• چشم‌چرونی نکن



5- دوره دانشگاه:

• رشته‌ای رو که دوست داری انتخاب نکن
• ?? ساعته چت نکن
• سر کلاس درس غیبت نکن
• خیابون‌ها رو متر نکن
• تو سیاست دخالت نکن
• شب برای شام دیر نکن
• با مأمور پلیس کل‌کل نکن
• چراغ قرمز رو عشقی رد نکن
• موبایلت رو Reject نکن
• حذف پزشکی نکن
• آستین کوتاه تنت نکن
• همه رو دودره نکن




6- دوره سربازی:

• موهات رو بلند نکن
• روت رو زیاد نکن
• از اوامر سرپیچی نکن
• فرار نکن
• با اسلحه شوخی نکن
• غیبت نکن
• به آینده فکر نکن
• درگیری ایجاد نکن
• به فرمانده بی‌احترامی نکن
• غیر از خدمت به هیچ چیز دیگری فکر نکن
• با رئیس عقیدتی جرّ و بحث نکن
• اعتراض نکن
• با دختر شمسی خانوم نامه‌نگاری نکن
• از تلف شدن وقتت ناله نکن
• از آشپزخونه دزدی نکن




7- دوره شوهر بودن:

• با زنت شوخی نکن
• زنت رو با دختر شمسی خانوم مقایسه نکن
• به زنت خیانت نکن
• با دوستانت الواتی نکن
• تو Orkut خودت رو Single معرفی نکن
• به زنهای دیگه نگاه نکن
• موبایلت رو قایم نکن
• از عکسهای قبل از ازدواجت نگهداری نکن
• پولت رو خرج دوستات نکن
• رفتار دوران مجرّدی رو تکرار نکن
• غیر از زندگی مشترک به هیچ چیز فکر نکن
• ریسک نکن
• بدون اجازه زنت هیچ کاری نکن



8- دوره پدر بودن:

• بچّه رو تنبیه نکن
• به بچّه بی‌توجّهی نکن
• بچّه‌ت رو با بچّه‌های دیگه مقایسه نکن
• به بچّه توهین نکن
• بچّه رو از بازی منع نکن
• بچّه‌ت رو به کتک زدن بچّه دختر شمسی خانوم تشویق نکن
• با بچّه کل‌کل نکن
• بچّه رو محدود نکن
• بچّه رو از جنس مخالف دور نکن
• به مادر بچّه بی‌توجّهی نکن
• بچّه رو به هیچ چیز مجبور نکن
• آزادی بچّه رو محدود نکن
• از خواستهای بچّه چشم‌پوشی نکن



9- دوره پیری:

• برای بچّه‌هات مزاحمت ایجاد نکن
• نوه‌هات رو لوس نکن
• با پیرزن‌های دیگه معاشرت نکن
• به خاطراتت فکر نکن
• پولت رو خرج نکن
• غیر از آخرتت به هیچ چیز فکر نکن
• با زنت بی‌وفایی نکن
• از رفتن به خانه سالمندان احساس نارضایتی نکن
• لباس شاد تنت نکن
• به بیوه شدن دختر شمسی خانوم توجّه نکن
• تو وصیتنامه، هیچکس رو فراموش نکن
• از گذشته ناله نکن
• به هر کی رسیدی، نصیحت نکن
• به آینده فکر نکن



10- دوره پس از مرگ!
• حالا دیگه دوره نکن تموم شد! حالا هر کاری دلت می‌خواد بکن....
يکشنبه 2/5/1390 - 11:3
اخبار
 


شركت اپل روز چهارشنبه محصول جدید خود یعنی نسل جدید لپ‌تاپ‌های مك‌بوك ایر را عرضه كرد كه از پردازنده سندی بریج و پورت فوق سریع Thunderbolt بهره می‌برد.


به گزارش ایسنا مدل‌های جدید مك‌بوك ایر از پردازنده‌های Core-i سندی بریج و پورت فوق سریع Thunderbolt بهره می‌برند.


مدل 11.6 اینچی با قیمت 999 دلار و ظرفیت 64 گیگابایت و دو گیگابایت رم از پردازنده 1.6 گیگاهرتزی Core i5 استفاده می‌کند.


قیمت مدل 13 اینچی هم از 1299 دلار شروع می‌شود و دارای 128 گیگابایت SSD و چهار گیگابایت رم و Core i5 با سرعت 1.7 گیگاهرتز است.


تغییر دیگر اضافه شدن چراغ‌های کی‌بورد است؛ مثل همانی که در Macbook Pro وجود دارد. باتری مدل 11 اینچی 5 ساعت و مدل 13 اینچی 7 ساعت طول عمر دارد. سیستم عامل هم آخرین نسخه سیستم عامل اپل یعنی Lion است.


مك‌بوك ایر كه لپ‌تاپی سبك و با ضخامت بسیار اندك است، از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین محصولت اپل محسوب می‌شود.


گمانه‌زنی‌ها حاكی است كه اپل تا چند ماه دیگر آیفون 5 كه نسل جدید تلفن‌های هوشمند این شركت است و هم‌چنین آی‌پد 3، نسل جدید تبلت‌های خود را به بازار روانه می‌كند.





شنبه 1/5/1390 - 21:43
اخبار
 

مصرف کنندگان سرویس های مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیا درحالی در مقایسه با دو سال گذشته 18 درصد کمتر برای دریافت خدمات ارتباطی مورد نیاز خود می پردازند که این رقم در ایران صفر درصد است.


به گزارش عصرارتباط، طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) هزینه‌های پرداخت شده برای خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت متوسط 18 درصد و در بخش ارتباطات باند پهن (اینترنت پرسرعت) نیز به میزان 50درصد کاهش یافته است. این درحالی است که برآوردهای صورت گرفته در ایران حاکی از آن است که تعرفه‌های ارایه خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات برای شهروندان هیچ کاهش محسوسی نداشته است. اطلاعات منتشر شده ITU درخصوص سال 2010 درباره سبد هزینه‌های ICT حاکی از آن است که هزینه‌های سرویس‌های تلفن همراه علیرغم افزایش تعداد مشترکان آن از 4 میلیارد نفر به 4/5 میلیارد نفر، از سال 2008 تا 2010 کاهشی تقریبا 22 درصدی داشته درحالیکه این میزان برای تلفن ثابت به‌طور متوسط 7 درصد بوده است. این درحالی است که در این باره آمار قابل توجه و ملموسی در ایران وجود ندارد و تاکنون تعرفه‌ها به واسطه تغییر ماهیت خدمات از لوکس به پایه تغییر یا کاهش یافته‌‌اند.


حمدون توره، دبیرکل اتحادیه بین‌المللی مخابرات به دلیل آنکه ICT را موتور محرک توسعه‌های اقتصادی و اجتماعی می‌داند، کاهش هزینه‌های آن را نیز بسیار موثر توصیف می‌کند اما بازار ICT ایران که به تازگی وارد مرحله رقابت شده، هنوز جنگ را چندان به میدان رقابت تعرفه‌ها نکشانده است به‌طوریکه سرویس‌های مخابراتی ارایه شده در کشور از سوی هر یک از اپراتورهای تلفن همراه، ثابت و اینترنت با قیمت‌های متفاوتی از یکدیگر عرضه می‌شوند که هر یک بر مبنای سیاست‌های اقتصادی خود و کمتر برای کسب سهم بیشتر از بازار، آنها را تدوین می‌کنند.


در این میان کمیسیون تنظیم مقررات فارغ از موفق بودن یا نبودن، طی چند سال گذشته سعی کرده تا بازار سرویس‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات ایران را به‌صورت رقابتی و به نفع مصرف‌کننده درآورد اما هنوز نتایج قابل توجهی در این باره حاصل نشده است.


از جمله اقدامات رگولاتوری در این میان تصویب سقف تعرفه خدمات و مجاز دانستن اپراتورها به ارایه خدمات خود به کمتر از تعرفه مصوبه است که براساس آن هر یک از اپراتورها می‌توانند با درنظر گرفتن سیاست‌ها و استراتژی سرویس‌دهی خود نسبت به ارایه سرویس‌های خود با قیمت مصوب یا کمتر از آن اقدام کنند.


این اقدام رگولاتوری درحالی انجام می‌شود که پیش از این کمیسیون تنظیم مقررات تعرفه‌ها را ویژه خدمات شرکت مخابرات دولتی ایران تصویب می‌کرد و براساس آن شرکت‌های خصوصی باتوجه به مدل تجاری خود مجاز به ارایه خدمات با تعرفه‌ای 20 درصد بیشتر از تعرفه مصوبه مشترکان بودند.


موبایل رقابتی‌ترین بخش ICT کشور


بخش خدمات تلفن همراه عرضه شده در کشور را می‌توان رقابتی‌ترین بخش ارایه خدمات در حوزه ارتباطات کشور دانست به‌طوریکه با واگذاری دومین پروانه اپراتور تلفن همراه در کشور، اپراتور کهنه‌کار دولتی نیز به تکاپو افتاد و سعی کرد نه تنها بازار قبلی خود را حفظ کند بلکه بر وسعت آن نیز بیافزاید.


از همین‌روی، رگولاتوری که حضور دو اپراتور تلفن همراه را برای رقابتی شدن عرصه خدمات تلفن همراه در کشور ناکافی می‌دانست، با اعطای مجوز سومین اپراتور تلفن همراه سعی در به هم زدن بیشتر نظم بازار و جلوگیری از تبانی اپراتورها کرد. گرچه سومین اپراتور تلفن همراه کشور هنوز وارد عرصه تجاری و عملی سرویس‌دهی خود نشده است، با ارایه برخی تعرفه‌های خدمات اپراتورهای فعلی در جدول مشخص می‌شود که چقدر رقابت دو اپراتور تلفن همراه موجود در کشور برای کسب سهم بیشتر از بازار نزدیک است.


تلفن ثابت در کشاکش افزایش تعرفه


درحالیکه روند دنیا درباره میزان استفاده از تلفن ثابت و توسعه آن رو به کاهش است و به دنبال آن سکون تعرفه‌های آن و سرمایه‌گذاری در این باره را در پی داشته اما ایران همچنان به دنبال توسعه و درآمدزایی از این خطوط سیمی است.


ایران دومین کشور دنیا در برخورداری از تعرفه‌های ارزان تلفن ثابت است و همین امر خطوط تلفن ثابت ایران را به یکی از روش‌های امن و با صرفه برای قاچاقچیان مکالمات تلفن اینترنتی تبدیل کرده است. از همین‌رو مدیران آن از زمان خصوصی شدن، به دنبال افزایش تعرفه‌های آن به نسبت هزینه تمام شده آن هستند. تعرفه‌هایی که به تازگی یک رقیب در عرصه تلفن ثابت آن هم ویژه تهران پیدا کرده که سعی دارد وزنه انحصار شرکت مخابرات ایران در برخورداری از این بازار را به هم بزند.


تعرفه مکالمه با تلفن ثابت عرضه شده از سوی شرکت مخابرات و 5 اپراتور معروف به اپراتورهای خصوصی تلفن ثابت متفاوت است. نرخ هر پالس مکالمه با تلفن ثابت مخابرات و هر پالس برابر با 2 دقیقه و 24 ثانیه، 07/44 ریال است.


از سوی دیگر، دو شرکت خصوصی نسبت به بسته‌های مکالمه با تلفن ثابت در تهران اقدام کرده‌اند که براساس آن متقاضیان بسته‌های 500 دقیقه‌ای مکالمه شهری، بین شهری و موبایل با این خطوط، ماهانه مبلغ 19هزار و 900 تومان می‌پردازند که این رقم برای تلفن‌های ثابت فعلی مخابرات رقمی حدود 46 هزار تومان خواهد بود. در همین حال مکالمه نامحدود با خطوط "الو تهران" در طی یک ماه نیز هزینه‌ای حدود 24 هزار و 900 تومان خواهد داشت.


قیمت اینترنت یک کلام


پهنای باند در ایران همیشه گران بوده است و به دنبال آن بازار ارایه خدمات اینترنت پرسرعت در ایران هنوز با چالش‌های فراوانی روبه‌رو است که تاکنون 11 شرکت دارای مجوز ارایه ADSL با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردند. گرچه قیمت خدمات ارایه شده از سوی آنها در مقایسه با 5 سال پیش از تفاوت فاحشی برخوردار است اما هنوز نتوانسته جای خود را در سبد خانوار باز کند.


مقایسه تعرفه‌های آنها با یکدیگر حاکی از آن است که حداقل قیمت ارایه خدمات از سوی آنها برای ارایه پهنای باند اینترنت پرسرعت 3 هزار و 800 تومان و حداکثر 599 هزار و 900 تومان است که باتوجه به میزان پهنای باند و ترافیک ارایه شده متفاوت است.

 

شنبه 1/5/1390 - 21:42
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته