ابزار وبمستر

ذائقه ايراني ، كالاي ايراني - راهكار حمايت از توليد ملي
معرفی وبلاگ
بازدید کننده ی گرامی؛ این وبلاگ با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، در جهت گسترش و حمایت از تولیدات داخلی و ملی ایجاد شده است. شما عزیزان نیز با بیان نظرات و به خصوص انتقادات خود می توانید در جهت بهتر شدن وبلاگ با ما همکاری فرمایید.
صفحه ها
دسته
آرشیو
لینک دوستان
پیوندهای مرتبط
لوگوی وبلاگ ما

ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی

لوگوی دوستان
ابزارها و برنامه ها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 878790
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 9
 حمايت از توليد ملي
این سایت را حمایت می کنم
کلیپ صوتی وبلاگ




با يك جستجو در اينترنت به نظرات انواع كارشناسان بر مي خوريم كه در تلاشند با سخنان خود نكته اي را درباره حمايت از توليد ملي بيان كنند. اما در ميان مثلث حمايت از توليد ملي كه مسئولين، كارگران، مردم وجود دارند كدام مهمتر است؟

آنچه بيشتر در فضاي مجازي حاكم شده است پر رنگي نقش مسئولين و كارگران در گفتار كارشناسان است و معمولا همه يك حرف را مي زنند: «دولت بايد از كارگران حمايت كند، تا كارگران و صنعتگران جنس با كيفيت بسازند تا مردم به سمت مصرف توليد داخلي روي بياورند. وگرنه شعار امسال ناكارآمد مي ماند». هر چند در صحت اين سخنان هيچ شكي نيست اما چرا همه يك مطلب را مي گويند و چرا همه دولت و كارگران را مهمتر مي دانند؟

  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

حسب فرمايشات عاقلانه و آينده نگر مقام معظم رهبري در نامگذاري سال 1391 به نام سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني لازم است براي رسيدن به اين هدف متعالي و ارزشمند، هر ايراني به سبد هزينه اي خود دقت بيشتري كند، آن را تحليل كند، اصلاح كند تا بتواند سرمايه هاي خود را در قالب هزينه هاي خود در صنعت توليد ايراني تزريق كند تا وظيفه خود در رشد و ارتقاي توليد ملي كه منجر به اشتغال زايي، رفاه، زندگي مطلوب تر، حفظ سرمايه هاي طبيعي ملي و در نهايت امنيت غيرقابل خدشه اقتصادي و اجتماعي و قطع دست سوء استفاده گران خارجي و داخلي از دارايي ملت ايران مي شود را انجام دهد.

بخش عمده اي از سبد هزينه اي هر ايراني خوراك مصرفي وي است كه خوشبختانه بخش عمده آن، محصولات توليد ايران است كه الحق و الانصاف داراي كيفيتي در شأن بازارهاي جهاني است.
 
البته طي ساليان اخير برخي اشتباهات و برخي سوء استفاده ها از شرايط منجر به ورود محصولات خارجي در حوزه افزودني ها، تنقلات و بخصوص ميوه و برنج شده كه اين خطري براي آينده صنعت موادغذايي و كشاورزان زحمت كشي كه در اثر واردات محصولات خارجي در معرض ضرر و حتي ورشكستگي و كنار گذاشتن مزرعه و باغ هستند است.
  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

رهبر دور انديش انقلاب چند سالي است كه شعار اصلي كشور را در شروع سال جديد در حوزه اقتصاد انتخاب مي كنند همت و تلاش مضاعف،اصلاح الگوي مصرف و جهاد اقتصادي كه به صورت كلان مطرح شد و البته جاي تاسف دارد كه مسئولين كشور آن طور كه بايد به آن بها ندادند.


نه اينكه كاري نشده است، بلكه وقتي شعاري به عنوان جهت گيري يك ساله ي كشور، آن هم از سوي رهبري جامعه انتخاب مي شود، مسلما بنا بر نياز روز و جدي كشور و بر مبناي وجود يك تهديد و يا يك فرصت بالقوه انتخاب شده است، پس بايد در همان سطح هم تمامي فعاليت هاي كلان دستگاه هاي اجرايي كشور به سمت آن حركت كنند، نه اينكه با چاپ چند كتاب و برگزاري چند همايش كه بيلان كاري را پر مي كند و بودجه كشور را تلف! ، و به زعم خود اداي دين كرده باشند.
  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

نامگذاري امسال به عنوان سال توليد ملي مي تواند بسيار راهگشا بوده و برخي از كمبودهاي 3 دهه گذشته اقتصاد را جبران كند...


مقام معظم رهبري با ديدي روشن و نگاهي آگاهانه، از دهه چهارم انقلاب يعني از 4 سال گذشته، عناوين اقتصادي را براي نامگذاري هر سال برمي گزينند، علت چنين اقدامي از سوي ايشان نيز اين است كه كشور در بخش هاي مختلف پيشرفت هاي خوبي داشته، اما در بخش اقتصاد آنچه كه در حد و اندازه و شايستگي نظام باشد، هنوز محقق نشده است.

  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

فناوري نانو يا نانوتكنولوژي رشته‌اي از دانش كاربردي و فناوري است كه جستارهاي گسترده‌اي را پوشش مي‌دهد و كاربردهاي فراواني دارد؛ با توجه به تعداد كابردهاي آن در زندگي روزمره، اين فناوري مي تواند در تحقق شعار «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» نقش بسزايي داشته باشد.
 
نانوفناوري يك دانش ميان‌رشته‌اي است و به رشته‌هايي چون پزشكي، داروسازي و طراحي دارو، دامپزشكي، زيست شناسي، فيزيك كاربردي، مهندسي مواد، ابزارهاي نيم رسانا، شيمي ابرمولكول و حتي مهندسي مكانيك، مهندسي برق و مهندسي شيمي نيز مربوط مي‌شود.
 
تحليلگران بر اين باورند كه فناوري نانو، فناوري زيستي (Biotechnology) و فناوري اطلاعات (IT) سه قلمرو علمي هستند كه انقلاب سوم صنعتي را شكل مي دهند و در اين ميان فناوري نانو كاربردهاي گسترده‌اي در دانش‌هاي گوناگون دارد كه از موردهاي مهم آن مي‌توان به كاربردهايش در پزشكي براي ساخت داروهاي بدون اثرهاي جانبي اشاره كرد كه تنها بر يك بافت ويژه تأثير مي‌گذارند.
 
از كاربردهاي ديگر نانوفناوري مي‌توان به ساخت نانوجوراب‌ها، نانو لوله‌هاي كربني، داروسازي هوشمند و غيره اشاره كرد؛ كاربردهاي نانو در زندگي روزمره مردم، توانايي هاي دانشمندان كشورمان را نمايان مي كند؛ به طوري كه دانشمندان ما به دنبال اين هستند كه نيازهاي كشور را شناسايي، و آنها را از طريق علم نانو تامين كنند.
  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

موضوع قيمت گذاري كالاهاي استراتژيك درسه دهه اخير، همواره يكي از دغدغه هاي مسوولان كشور و نهادهاي تنظيم بازار مانند وزارت بازرگاني و همچنين يكي از چالش هاي توليدكنندگان و صنعتگران بوده است.

مديران صنعتي با تجربه، اقتصاد دانان و نهاد گرايان توسعه، همواره تاكيد دارند كه مشكلات بازار و توليدكننده و مصرف كننده، بايد از طريق نهادسازي هاي بخش خصوصي و تدبير دولت حل شود و مهمترين نهاد بازار و تدبير دولت، توجه به مكانيزم قيمت ها و نهاد "قيمت" در بازار است زيرا قيمت درست هم به عوامل طرف عرضه، توليد وسرمايه گذاري و كار و هم به عوامل طرف تقاضا يعني مصرف كننده و مشتري و توزيع كالا و انبارداري و صادرات، علامت درست مي دهد كه چقدر سرمايه گذاري و توليد كنند، چند نفر كارگر مشغول كار كنند، كي بخرند و بفروشند وبه كدام بازار عرضه يا صادرات كنند و...

  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

X