ابزار وبمستر

ذائقه ايراني ، كالاي ايراني - حمايت از توليد ملي
معرفی وبلاگ
بازدید کننده ی گرامی؛ این وبلاگ با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، در جهت گسترش و حمایت از تولیدات داخلی و ملی ایجاد شده است. شما عزیزان نیز با بیان نظرات و به خصوص انتقادات خود می توانید در جهت بهتر شدن وبلاگ با ما همکاری فرمایید.
صفحه ها
دسته
آرشیو
لینک دوستان
پیوندهای مرتبط
لوگوی وبلاگ ما

ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی

لوگوی دوستان
ابزارها و برنامه ها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 873874
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 9
 حمايت از توليد ملي
این سایت را حمایت می کنم
کلیپ صوتی وبلاگ




تدوين رشته‌هاي جديد اقتصاد مقاومتي در دانشگاه علامه طباطبايي


رئيس دانشگاه علامه طباطبايي از اتمام بازنگري رشته اقتصاد در آينده نزديك خبر داد و گفت: در روزهاي آينده موارد بازنگري شده به وزارت علوم ارسال خواهد شد.

سيد صدرالدين شريعتي در گفت‌وگو با ايسنا با تشريح برنامه‌هاي دانشگاه در سال تحصيل جديد اظهار كرد: توسعه كمي و كيفي در حوزه پنج دانشكده، پژوهشكده و پژوهشگاه به ويژه در حوزه قم از مهمترين برنامه‌هاي دانشگاه علامه در سال تحصيلي 91- 92 است.

وي همچنين از تلاش براي ايجاد چندين دوره دكتري جديد در سال جديد خبر داد و افزود: همچنين در رابطه با اقتصاد مقاومتي در حال تدوين رشته‌هايي در حوزه اقتصاد مقاومتي، مديريت اقتصاد مقاومتي و فرهنگ اقتصاد مقاومتي هستيم.


اشتراک این مطلب در :

مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان البرز:

اقتصاد تعاوني مردمي ترين نوع اقتصاد و بازوي اقتصاد مقاومتي است

مهر: مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان البرز ضمن برشمردن برنامه هاي هفته تعاون، اقتصاد تعاوني را مردمي ترين نوع اقتصاد خواند و گفت: لازمه اقتصاد مقاومتي، مردمي كردن اقتصاد است و بي شك بخش تعاوني به عنوان مردمي ترين نوع اقتصاد مي تواند تضمين كننده موفقيت اجراي اقتصاد مقاومتي باشد.

كاوه حداد پور هفته تعاون را بهترين زمان براي اطلاع رساني چگونگي ارائه خدمات توسط تعاوني ها و اتحاديه ها در جامعه برشمرد و گفت: اقدامات موثر بخش تعاون در حوزه هاي مسكن، اشتغال، ايجاد تعاونيهاي جديد دانش بنيان، پاركهاي علم و فناوري و نيز تشكيل تعاوني هاي سهام عدالت و ساير فعاليتهاي مرتبط بيش از پيش در اين هفته معرفي و برجسته شود.

 

وي با اشاره به اهميت اقتصاد تعاوني در جهان و نامگذاري سال 2012 به عنوان سال بين المللي تعاون از سوي سازمان ملل متحد افزود: با توجه به اينكه رويكرد بين المللي در سال 2012 به تعاون و تقويت و رشد تعاوني ها در كشورهاي جهان و تغيير نوع اقتصاد به شيوه اقتصاد تعاوني است، بايد نقش تعاوني ها در اعتلاي جامعه بسيار بيشتر از آنچه هست، مورد توجه قرار گيرد.

وي با اشاره به سهم 25 درصدي تعاون از اقتصاد ملي يادآور شد: تنها زماني مي توان جايگاه بخش تعاون را در اقتصاد ملي تثبيت كرد كه سهم 25 درصدي آن با بهره گيري از ابزارهاي مختلف محقق شود.

حداد پور اقتصاد تعاوني را به عنوان مردمي ترين نوع اقتصاد خواند و آن را بازوي مناسب اجراي اقتصاد مقاومتي مورد تاييد مقام معظم رهبري دانست و گفت: لازمه اقتصاد مقاومتي، مردمي كردن اقتصاد است. بي شك بخش تعاوني به عنوان مردمي ترين نوع اقتصاد نه تنها مي تواند راهگشاي مشكلات باشد، بلكه تضمين كننده موفقيت اجراي اقتصاد مقاومتي است.

وي افزود: اين نوع اقتصاد اهرم مناسبي براي توسعه اقتصادي كشور و نيز بهبود شرايط زندگي، ‌اشتغال و توليد خواهد بود كه اميدواريم با همت روزافزون تعاونگران بتوان به اين مهم جامه عمل پوشاند.

تعاونگران برتر البرز تجليل مي شوند

مدير كل تعاون كار و رفاه اجتماعي استان البرز در خصوص برنامه هاي هفته تعاون نيز گفت: حضور تعاونگران در مرقد مطهر امام و تجديد ميثاق با آرمانهاي امام (ره)، ديدار با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، ‌ائمه جمعه، استاندار البرز، برگزاري همايش بزرگ تعاونگران استان در روز چهارشنبه 15 شهريور و تجليل از تعاوني هاي برتر از ديگر برنامه هاي اين هفته است.

وي از كلنگ زني محل ساختمان اتاق تعاون استان، بازديد از شهرستانهاي ساوجبلاغ و نظرآباد و ديدار با تعاونيهاي ايثارگران استان، همچنين حضور تعاونگران در مراسم عبادي سياسي نماز جمعه استان و شهرستانها به عنوان برنامه هاي ديگر اين هفته نام برد.

هفته تعاون همه ساله از 13 تا 19 شهريورماه در سراسر كشور برگزار مي شود.


اشتراک این مطلب در :

جوانان،مهم ترين عامل براي تحقق توليد ملي(قسمت اول)

«توليد ملى، حمايت از كار و سرمايه‌ى ايرانى» يك شعار ساده نيست بلكه نقشه راهي است كه رهبر فرزانه انقلاب پيش روي يكايك ايرانيان به تصوير كشيده اند. در اين ميان اما برخي از اقشار جامعه همچون جوانان مخاطب اصلي اين پيام به شمار مي آيند چراكه هم نيروي مولد جامعه و ركن اساسي توليدند و هم گرايش آنها به برندها و مارك هاي خارجي در توليدات گوناگون مي تواند ماحصل دستان توانمند خودشان را با بي مهري مواجه سازد و چرخ هاي اقتصاد جامعه را از چرخش بازدارد. 
 
 امسال نيز همچون سال هاي گذشته حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب در لحظات نخست سال تحويل در پيام نوروزي شان امسال را سال «توليد ملى، حمايت از كار و سرمايه‌ى ايرانى» نامگذاري و با اين شعار جهت گيري فعاليتها و برنامه هاي كشور در سال جديد را معين فرمودند .براي تحقق اين شعار تمامي اقشار جامعه ،مردم و مسئولين هر كدام سهم و نقشي دارند اما طبق فرمايشات مقام معظم رهبري سهم مردم به عنوان مصرف كننده توليدات ملي مهم تر و تاثير گذار تر است و در بين آحاد مردم نيز شايد بتوان جوانان را مهم ترين ركن هم در توليد ملي و هم در استقبال و استفاده از كالاهاي داخلي دانست به شرط آنكه گرفتار «آفت اجتماعي» دلبستگي به توليدات بيگانه نشوند . 
 
 مارك خارجي ضامن فروش كالاي داخلي! 
 اگر براي خريد سري به فروشگاه ها بزنيد متوجه خواهيد شد كه با وجود كالاهاي باكيفيت داخلي تمام قفسه هاي فروشگاه ها با اجناس خارجي پر شده است .اجناس وطني هم هست اما فروشنده ها وقتي با مشتري جوان خود مواجه مي شوند يا جنس ايراني را نشان نمي دهند و يا با رفتار و حتي آهنگ صدايشان،آنچنان كالاي ساخت داخل را تحقير مي كنند كه مشتري جوانشان اگر هم جنس ايراني بخواهد خجالت ميكشد به زبان بياورد! جوان است ديگر و مي خواهد با مارك هم كه شده ديده شود و اصلا حواسش نيست ،كالاي ايراني را جوان ايراني ديگري كه دوست، همسايه و از همه مهمتر هموطن اوست توليد كرده و فروش نرفتن كالاي ايراني يعني بيكاري و چالش هاي اقتصادي – اجتماعي براي او و هم وطنانش. 
 
 از آن طرف نيز توليد كنندگان و فروشندگان داخلي گاهي ماركهاي خارجي خريد و فروش مي كنند تا به مدد مارك و برند بيگانه، كالاي ايراني خريدار ايراني پيدا كند و به نام جنس خارجي به فروش برسد! 
 
 جوانان نوك پيكان تبليغ كالاهاي خارجي 
 
چرخش چرخ هاي اقتصادي و سلامت اجتماعي جوامع به اشتغال مولد باز مي گردد و نيروي انساني جوان و متخصص اصلي ترين سرمايه توليد است ؛سرمايه اي كه ما در اختيار داريم .اين را آمار بيش از ۲۳ درصدي مركز آمار ايران مي گويد و اين همه نيروي جوان يعني تضمين يكي از مهم ترين زير ساختهاي رشد اقتصادي و اجتماعي يعني توليد است. 

 
 از سوي ديگر، جوانان همانگونه كه بيشترين سهم را در توليد دارند ،اصلي ترين مصرف كنندگان جامعه هستند و به همين دليل است كه انواع و اقسام ابزار ارتباطاتي نظير اينترنت و ماهواره و پيامك هاي تبليغاتي در دنياي مصرف زده امروز، تمركز ويژه اي روي نسل جوان دارند و تمامي تبليغات و برنامه ريزي هايشان بر روي سوق دادن جوانان به سوي مصرف متمركز شده است .در اين ميان اما ما آنقدر در معرفي كالاهاي مرغوب توليد داخل و فرهنگ سازي براي شكست «اسطوره مرغوبيت كالاهاي خارجي» ضعيف عمل كرده ايم كه تب مارك گرايي و چشم دوختن به توليدات بيگانه در بين همه اقشار جامعه به ويژه جوانان ايراني بالا گرفته است.


اشتراک این مطلب در :

با توجه به اينكه رهبر انقلاب به عنوان بالاترين جايگاه تصميم گيري و تعيين اهداف و مسير اصلي كشور امسال را به عنوان چهارمين سال از دهه پيشرفت و عدالت به نام "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" نامگذاري كرده اند، گسترش حمايت از توليدات ساخت داخل و سرمايه ايراني بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد چرا كه توليد و صنعت، نقش بي بديل و ركن مهم پيشرفت كشور تلقي مي شود......

 

  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

X