ابزار وبمستر

ذائقه ايراني ، كالاي ايراني - راهكار حمايت از توليد ملي
معرفی وبلاگ
بازدید کننده ی گرامی؛ این وبلاگ با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، در جهت گسترش و حمایت از تولیدات داخلی و ملی ایجاد شده است. شما عزیزان نیز با بیان نظرات و به خصوص انتقادات خود می توانید در جهت بهتر شدن وبلاگ با ما همکاری فرمایید.
صفحه ها
دسته
آرشیو
لینک دوستان
پیوندهای مرتبط
لوگوی وبلاگ ما

ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی

لوگوی دوستان
ابزارها و برنامه ها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 878789
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 9
 حمايت از توليد ملي
این سایت را حمایت می کنم
کلیپ صوتی وبلاگ




جوانان،مهم ترين عامل براي تحقق توليد ملي(قسمت اول)

«توليد ملى، حمايت از كار و سرمايه‌ى ايرانى» يك شعار ساده نيست بلكه نقشه راهي است كه رهبر فرزانه انقلاب پيش روي يكايك ايرانيان به تصوير كشيده اند. در اين ميان اما برخي از اقشار جامعه همچون جوانان مخاطب اصلي اين پيام به شمار مي آيند چراكه هم نيروي مولد جامعه و ركن اساسي توليدند و هم گرايش آنها به برندها و مارك هاي خارجي در توليدات گوناگون مي تواند ماحصل دستان توانمند خودشان را با بي مهري مواجه سازد و چرخ هاي اقتصاد جامعه را از چرخش بازدارد. 
 
 امسال نيز همچون سال هاي گذشته حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب در لحظات نخست سال تحويل در پيام نوروزي شان امسال را سال «توليد ملى، حمايت از كار و سرمايه‌ى ايرانى» نامگذاري و با اين شعار جهت گيري فعاليتها و برنامه هاي كشور در سال جديد را معين فرمودند .براي تحقق اين شعار تمامي اقشار جامعه ،مردم و مسئولين هر كدام سهم و نقشي دارند اما طبق فرمايشات مقام معظم رهبري سهم مردم به عنوان مصرف كننده توليدات ملي مهم تر و تاثير گذار تر است و در بين آحاد مردم نيز شايد بتوان جوانان را مهم ترين ركن هم در توليد ملي و هم در استقبال و استفاده از كالاهاي داخلي دانست به شرط آنكه گرفتار «آفت اجتماعي» دلبستگي به توليدات بيگانه نشوند . 
 
 مارك خارجي ضامن فروش كالاي داخلي! 
 اگر براي خريد سري به فروشگاه ها بزنيد متوجه خواهيد شد كه با وجود كالاهاي باكيفيت داخلي تمام قفسه هاي فروشگاه ها با اجناس خارجي پر شده است .اجناس وطني هم هست اما فروشنده ها وقتي با مشتري جوان خود مواجه مي شوند يا جنس ايراني را نشان نمي دهند و يا با رفتار و حتي آهنگ صدايشان،آنچنان كالاي ساخت داخل را تحقير مي كنند كه مشتري جوانشان اگر هم جنس ايراني بخواهد خجالت ميكشد به زبان بياورد! جوان است ديگر و مي خواهد با مارك هم كه شده ديده شود و اصلا حواسش نيست ،كالاي ايراني را جوان ايراني ديگري كه دوست، همسايه و از همه مهمتر هموطن اوست توليد كرده و فروش نرفتن كالاي ايراني يعني بيكاري و چالش هاي اقتصادي – اجتماعي براي او و هم وطنانش. 
 
 از آن طرف نيز توليد كنندگان و فروشندگان داخلي گاهي ماركهاي خارجي خريد و فروش مي كنند تا به مدد مارك و برند بيگانه، كالاي ايراني خريدار ايراني پيدا كند و به نام جنس خارجي به فروش برسد! 
 
 جوانان نوك پيكان تبليغ كالاهاي خارجي 
 
چرخش چرخ هاي اقتصادي و سلامت اجتماعي جوامع به اشتغال مولد باز مي گردد و نيروي انساني جوان و متخصص اصلي ترين سرمايه توليد است ؛سرمايه اي كه ما در اختيار داريم .اين را آمار بيش از ۲۳ درصدي مركز آمار ايران مي گويد و اين همه نيروي جوان يعني تضمين يكي از مهم ترين زير ساختهاي رشد اقتصادي و اجتماعي يعني توليد است. 

 
 از سوي ديگر، جوانان همانگونه كه بيشترين سهم را در توليد دارند ،اصلي ترين مصرف كنندگان جامعه هستند و به همين دليل است كه انواع و اقسام ابزار ارتباطاتي نظير اينترنت و ماهواره و پيامك هاي تبليغاتي در دنياي مصرف زده امروز، تمركز ويژه اي روي نسل جوان دارند و تمامي تبليغات و برنامه ريزي هايشان بر روي سوق دادن جوانان به سوي مصرف متمركز شده است .در اين ميان اما ما آنقدر در معرفي كالاهاي مرغوب توليد داخل و فرهنگ سازي براي شكست «اسطوره مرغوبيت كالاهاي خارجي» ضعيف عمل كرده ايم كه تب مارك گرايي و چشم دوختن به توليدات بيگانه در بين همه اقشار جامعه به ويژه جوانان ايراني بالا گرفته است.


اشتراک این مطلب در :

الگوي مطلوب براي توليد كالاي ايراني چيست؟


مقايسه‌ي اقتصادي دو كشور كره‌ي جنوبي و شمالي و رشد فزاينده‌ي كره‌ي جنوبي در مقابل همسايه‌ي شمالي‌اش در توليد ملي، اين سؤال را در اذهان متصور مي‌سازد كه آيا مي‌توان با الگويي مشابه كره‌ي جنوبي باعث توسعه‌ي اقتصاد كشور شد؟ و آيا سياست‌گذاران ما هم مي‌توانند با الگويي مشابه سبب توسعه‌ي اقتصادي كشور شوند؟


استاندارد زندگي كشورهاي صنعتي در چند قرن گذشته رشد فراواني داشته است. شواهد نشان مي‌دهد متوسط درآمد سرانه‌ي واقعي در ايالات متحده‌ي آمريكا و اروپاي غربي 50 تا 300 برابر بيشتر از مقدار آن در 2 قرن قبل مي‌باشد. مثال بارز ديگر از رشد، در وضعيت دو كره قابل مشاهده است. با وجود جدايي اين دو كشور در 60 سال پيش و يكسان بودن شرايط اقتصادي دو كشور در آن زمان، اكنون درآمد سرانه‌ي كره‌ي جنوبي 13 برابر بيشتر از همسايه‌ي شمالي خود است. كره جنوبي، يكي از كشورهاي (OECD) محسوب مي‌شود در حالي كه كره‌‌ي شمالي به كمك‌هاي بين‌المللي براي تأمين نيازهاي اوليه‌ي مردم خود و رفع مشكل قحطي مواد غذايي محتاج است.........

  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

با توجه به اينكه رهبر انقلاب به عنوان بالاترين جايگاه تصميم گيري و تعيين اهداف و مسير اصلي كشور امسال را به عنوان چهارمين سال از دهه پيشرفت و عدالت به نام "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" نامگذاري كرده اند، گسترش حمايت از توليدات ساخت داخل و سرمايه ايراني بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد چرا كه توليد و صنعت، نقش بي بديل و ركن مهم پيشرفت كشور تلقي مي شود......

 

  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، نويد كمالي در جلسه هم انديشي با جمعي از فعالان حوزه گردشگري كشور در مشهد مقدس با تاكيد بر نقش فناوري اطلاعات در افزايش رونق صنعت گردشگري كشور از طب سنتي و اسلامي به عنوان ارزش افزوده اي منحصر به فرد براي افزايش درآمد هاي ارزي كشور در حوزه توريسم ياد كرد و در ادامه افزود :استفاده از فن‌آوري ارتباطات و اطلاعات در حوزة خدمات سلامت عمومي و در سطوح مختلف آن به موضوع روز دولت ها و مؤسسات كوچك و بزرگ متولي اين خدمات در دنيا بدل شده است .
وي ادامه داد: علت اصلي اين روند چالشهاي اساسي در كيفيت عرضة خدمات سلامت در دنياي امروز و زياد شدن توقع عمومي از نظام‌هاي سلامت بوده است و كاربرد فن‌آوري هاي جديد را در كمك به ارتقاء كيفي خدمات سلامت بر مي‌شمارد و بر تحول فرايندي عرضة خدمات همزمان با بكار گرفتن فن‌آوري تأكيد مي‌كند.
دبير علمي كارگروه فناوري اطلاعات طب سنتي موسسه تحقيقات حجامت ايران با توجه به تلاشهاي صورت گرفته در دولت نهم و دهم امروزه بخش گسترده از جمعيت ايران به اينترنت و فناوري هاي لازم براي دسترسي بهينه به اين شبكه دسترسي دارند .
وي متذكر شد:آمارها ملي و بين المللي نشان مي دهد كه امروزه بيش از 33 ميليون كاربر اينترنت و بيش از 73 ميليون كاربر تلفن همراه در كشور وجود دارد كه حاكي از برخورداري بيش از 85 % اعضاء خانواده هاي ايراني از تلفن همراه است , اين آمار قابل رقابت با كشورهاي منطقه خاورميانه و بعضا كشورهاي عضو اتحاديه اروپاست .
عضو انجمن تجارت الكترونيك ايران بيان كرد:بر اساس سياستهاي محروميت زدايي دولت براي سهولت ايجاد دسترسي به اينترنت و خدمات مبتني بر اين شبكه از جمله خدمات دولت الكترونيك بيش 10 هزار دفتر ICT روستايي نيز ايجاد كرده است.
وي ابراز داشت:ضريب رشد 43.2 درصدي و سريع تعداد كاربران اينترنت در كشور مي تواند فرصتي ارزنده در راستاي افزايش و بهبود وضعيت سلامت شاخصهايي سلامت كشور باشد گرچه اين افزايش سريع تعداد كاربران خود مي تواند در صورت عدم مديريت صحيح در حوزه سلامت مي تواند مخاطرات خاص خود را داشته باشد.
كمالي تاكيد كرد:بطور مثال بدليل اعتماد زياد كاربران اينترنت به مطالب منتشر شده در وبسايتها و وبلاگهايي كه در حوزه پزشكي و دارو فعاليت مي كنند بعضا شايد افزايش خود درمانگري هاي بي قاعده و خطرساز توسط كاربران هستيم .
وي ابراز تاسف كرد: تا به امروزه ساماندهي مناسبي در حوزه پايگاههاي حوزه سلامت از سوي مراجع ذي صلاح و ناظر صرت نگرفته است اما خوسبختانه نيروي انتظامي و بازوي سايبري آن پليس فتا اقدامات خوب و موثري را تا به حال در حوزه مبارزه با سوء استفاده كنندگان از فضاي مجازي در حوزه پزشكي و سلامت انجام داده اند كه قابل تقدير و تشكر است .
وي عنوان داشت:كارگروه فناوري اطلاعات طب سنتي ايران – موسسه تحقيقات حجامت ايران پس از مطالعه و پژوهش هاي بلند مدت در حوزه نقش فناوري اطلاعات در بهبود و افزايش سطح سلامت شهروندان كشور و بهره گيري از جديترين فناوريهاي اطلاع رساني و آموزش در حوزه اينترنت و تلفن همراه الگوهاي جهان سلامت را در قالبي بومي و ملي ارائه نمايد .
عضو انجمن تجارت الكترونيك ايران خاطر نشان كرد:حوزه توريسم درماني هم از مهمترين اهداف و راهبردهاي بلند مدت موسسه تحقيقات حجامت ايران است كه اميدواريم كارگروه فناوري اطلاعات طب سنتي ايران به عنوان بازوي علمي و اجرايي اين موسسه در حوزه فناوري اطلاعات بتواند با برنامه ريزي هاي صورت گرفته و راهبردهاي تعريف شده و با حمايت مسئولين كشوري , شهر مقدس مشهد را به عنوان قطب توريسم درماني خاورميانه با محوريت طب كل نگر معرفي كنيم .
وي گفت:بصورت ساليانه وجود 30 ميليون گردشگر در شهر مقدس مشهد و حضور بيش از 2 ميليون گردشگر كه براي استفاده از خدمات درماني خاورميانه كه تنها از كشور آمريكا راهي كشورهاي منطقه مي شوند و تجارت بيش از 1 ميليارد دلاري گردشگر درماني مي تواند دليل خوبي براي آغاز پروژه هاي توريسم درماني در كشور باشد .

وي اذعان داشت:لذا موسسه تحقيقات حجامت ايران در راستاي ترويج طب كلنگر و بهره گيري از سرمايه هاي داخلي و اشتغال زايي مضاعف با تشكيل كارگروه فناوري اطلاعات طب سنتي اقدام كرده است كه اميدوارم نتايج پژوهشها و پروژه هاي اين كارگروه موجبات سرافرازي ملت شريف ايران و خوشنودي رهبر معظم انقلاب را فراهم آورد.

منبع: باشگاه خبرنگاران


اشتراک این مطلب در :

X