تبیان، دستیار زندگی
یک شرکت کننده آلمانی در کنفرانس برند گفت: ایران نیازی به پیروی از الگوهای غربی در ساخت نشان تجاری ندارد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ایران نباید در ساخت برند از الگوهای غربی پیروی کند
اریک یووا کیمز تالر

یک شرکت کننده آلمانی در کنفرانس برند گفت: ایران نیازی به پیروی از الگوهای غربی در ساخت نشان تجاری ندارد.

اریک یووا کیمز تالر  در سومین کنفرانس بین المللی برند با اشاره به کلاسیک بودن رویکرد کشورهای غربی در ساخت نشانهای تجاری گفت: به نظر نمی رسد این شیوه برای ایران کافی باشد، بنابراین ایران نیازی به پیروی از کشورهای غربی در این زمینه ندارد.

وی افزود: به نظر می رسد در چنین شرایطی فعالان عرصه های اقتصادی و تجاری این کشور باید به فکر ایجاد تفاوت در ساخت نشانهای تجاری یا برند باشند. این درحالی است که برندها زندگی بهتری را برای مردم هر کشور فراهم می کنند.

به گفته این کارشناس، در عرصه رقابت در بخش قیمت، جایگاه شرکتهای دارای برند قطعا تنزل می یابد. این درحالی است که ساخت نشان تجاری مناسب تنها گزینه و یگانه راه رهایی شرکتها از عقب ماندگی در بازار تجارت است.

نشان تجاری یک نگاره برای کالاهای ایرانی است که این نگاره هرچه قدر توسط مردم به اشتراک گذاشته شود قطعا قدرت و لرزش آن بیشتر می شود

همچنین در ادامه، میر احمد امیرشاهی، عضو شورای سیاستگذاری سومین کنفرانس برند نیز گفت: یکی از نقطه ضعفهای اساسی شرکتهای ایرانی کم توجهی آنها به بازارهای جهانی و سایر نشانهای تجاری دنیا است، این درحالی است که مدیریت اثربخش برند نیازمند کسب سود و نه سهم بازار است.

وی خاطرنشان کرد: نشان تجاری یک نگاره برای کالاهای ایرانی است که این نگاره هرچه قدر توسط مردم به اشتراک گذاشته شود قطعا قدرت و لرزش آن بیشتر می شود.

به گفته امیرشاهی، نشان تجاری ابزار سمبولیک شرکتها نبوده و به عنوان برنامه استراتژیک آنها نقش آفرینی می کند.این درحالی است که در حال حاضر 50 شرکت معتبر دنیا در زمینه نشان تجاری فعال بوده که بیش از 70 درصد از کل دارایی شرکتهای معتبر جهانی را از این طریق حاصل می کند.

روابط عمومی تبیان

گروه جامعه و سیاست