تبیان، دستیار زندگی
کار هتاکی به ارزش های ایرانی اسلامی به اهانت و انحراف فکری درباره ائمه رسیده است؛ با جدی نگرفتن تذکرات های اخیر رهبری، اهانت ها و انحرافات بیشتری را شاهد خواهیم بود.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

هتاکی به حضرت زهرا سلام الله در مشهد!

کار هتاکی به ارزش های ایرانی - اسلامی به اهانت و انحراف فکری درباره ائمه رسیده است؛ با جدی نگرفتن تذکرات اخیر رهبری، اهانت ها و انحرافات بیشتری را شاهد خواهیم بود.

امیر رضوانی-بخش اجتماعی تبیان
شهادت حضرت زهرا

نفوذ یکی از کلمات پرتکرار در بیانات اخیر رهبری می باشد که اکنون بعد از چند وقت از به کار گرفته شدن این کلمه و تذکرات نسبت به آن ، نخبگان با گرفتن این سر خط به دنبال روشن سازی افکار عمومی نسبت به این جریان افتاده اند. جریانی که ممکن است رخنه خود را در ابعاد مختلفی نشان دهد که اخیرا هم در بعد رسانه ای  اخباری مبنی بر برخورد امنیتی و دستگیری تعدادی از اهالی رسانه  که از آنها تحت عنوان جریان نفوذ در عرصه رسانه ای نیز نام برده می شود، منتشر شد.
نفوذ در هر عرصه خطرناک خواهد بود و تبعات امنیتی و ضد منافع ملی دارد اما برخی از این ابعاد می تواند در بلند مدت آسیب های خود را بیشتر نشان دهد که از مهمترین مصادیق آن عرصه علمی و دانشگاه ها می باشد.
عرصه دانشگاه به این دلیل که اولا جوانان که سرمایه های کشور محسوب می شوند و در این محیط رشد می یابند، مهم می باشد چرا که هر انحرافی در اندیشه و عملکرد آنان می تواند انحراف درآینده کشور و مسیر پیشرو آن باشد و دوما اینکه عرصه علم عرصه اقتدار کشور محسوب می شود و اگر اندیشه ها و مبانی علمی به طریق نادرست تدوین، آموزش و نهادینه شوند کارکرد اصلی دانشگاه که تولید علم و آموزش آن است با خدشه روبرو خواهد شد. به همین جهت است که نفوذ  فرهنگی علمی مهمتر از نفوذ امنیتی سیاسی است و باید نسبت بدان حساس بود.

برخی اساتید با سست اندیشی یا نفع شخصی وانحرافات فکری جوانان را به  سمت انحطاط سوق می دهند. از بین بردن باور ما و روحیه خود باوری، ناامیدی نسبت به حال و آینده، موجه سازی چهره رژیم های دیکتاتور سابق، حمله به ازرش های ایرانی اسلامی از جمله فرایندها و اهداف این اساتید و جریان است

در همین راستا مقام معظم رهبری بارها نسبت به بومی سازی علوم انسانی و اسلامی شدن دانشگاه ها تاکید داشته اند و در مقابل همواره دانشگاه و دانشگاهیان را نسبت به خطرات و انحرافاتی که با آنها روبرو هستند، تذکر داده اند.
عرصه نفوذ در دانشگاه در زوایای گوناگونی قابل تعریف و پیگیری است از سطح سیاستگذاری های علمی تا رخنه و تغییر در آرایش فکری و ساختاری فرماندهان جنگ نرم که همان اساتید دانشگاه ها می باشند ،اساتیدی که یا دلبسته به غرب و روشنفکرنما هستند یا به دلیل عدم خودباوری و ضعف نگاه نادرستی به غرب و مفهوم خودباوری دارند.
برخی اساتید با سست اندیشی یا نفع شخصی و انحرافات فکری جوانان را به  سمت انحطاط سوق می دهند. از بین بردن باور ما و روحیه خود باوری، ناامیدی نسبت به حال و آینده، موجه سازی چهره رژیم های دیکتاتور سابق، حمله به ازرش های ایرانی اسلامی از جمله فرایندها و اهداف این اساتید و جریان است که نتایج آن تغییر باورها در جهت استحاله جمهوری اسلامی و ارزش های انقلابی ملت است که این جوانان در حفظ و رشد آن نقش به سزایی دارند.
سست باوری، انحرافات فکری و اغراض شخصی اینگونه اساتید بستری مناسب برای موج سواری جریان نفوذ در جهت تحقق اهدافشان است. رهبری در اینباره می فرمایند: " همین طور مدام درباره ی نفوذ دشمن تکرار میکنیم، تأکید میکنیم- ایجاد خلل در باورها است؛ باور انقلابی، باور دینی. در معرفتهای انقلابی و دینی اختلال ایجاد میکنند؛ رخنه کردن در اینها است. و از همه ی طرق هم استفاده میکنند و آدمهای گوناگونی هم دارند؛ استاد دانشگاه هم دارند، فعّال دانشجویی هم دارند، نخبه ی فکری و علمی هم دارند...."
از اهداف دیگر نفوذ علاوه بر رخنه علمی و فرهنگی در دانشگاه ها می توان از ایجاد اختلاف  و دو دستگی در این محیط ها نام برد.آنها می خواهند جهت دهی دانشگاه ها به کشور غیر از جهت دهی اسلامی و در راستای انسجام ملی و پیشرفت علمی باشد. علم و اندیشه ای که جریان نفوذ ایجاد خواهد کرد مقصد آخرش اسلام امریکایی و اندیشه ای است که در آن کشتن انسان هم قابل تعریف است!
اندیشه های انحرافی هر از چند گاهی خود را در گوشه و کنار محیط های علمی نشان می دهند در این راستا موج نا امیدی به کشور و موجه سازی غرب موجی ادامه دار است اما موج حمله به ارزش ها هم اخیرا بیشتر به چشم می آید از جمله این حمله ها درباره حجاب صورت گرفته است که نمونه ای از آن در سال 86 در دانشگاه تهران بود که موجی از اعتراض ها در دانشگاهای کشور داشت که به دنبال بی حرمتی یکی از اساتید به دانشجویی محجبه بود که در کلاس طی  اقدامی غیر اخلاقی حجاب یکی از دختران محجبه را از سرش برداشته بود!

آنها می خواهند جهت دهی دانشگاه ها به کشور غیر از جهت دهی اسلامی و در راستای انسجام ملی و پیشرفت علمی باشد. علم و اندیشه ای که جریان نفوذ ایجاد خواهد کرد مقصد آخرش اسلامی امریکایی و اندیشه ای است که در آن کشتن انسان هم قابل تعریف است!

اما یکی دیگر از این انحرافات اخیرا در دانشگاه آزاد مشهد تحت عنوان اهانت به حضرت زهرا سلام الله علیها بود که رسانه ای شد.
خانم ص.ن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه ماجرای در و دیوار با حمایت کارگزار سفارت انگلیسی ها در بهارستان تهران و در راستای اهداف آنان آغاز شده است، گفت: این موضوع را برای تفرقه میان شیعه و سنی ساخته اند.
وی افزود : حضرت زهرای زار و نزاری که ۴ بچه داشته و در ۱۸ سالگی رفته و به احتمال قوی سرطان کبد داشته چه کسی جرات داشته در را بکوبد به او !
وی اعتقادات اهل تسنن را نسبت به اهل تشیع بیشتر دانست و به دانشجویانی که به او انتقاد کردند با لحنی تند گفت: جناب عمر فردی قوی هیکل درشت و بسیار جنگاور و بسیار علاقمند به پیامبر بوده و با سیاست خودش توانست بسیاری و حتی یهودیها را جذب کند و اسلام را در بسیاری کشورها از ایران تا حتی چین، گسترش دهد.
وی ۲۵ سال خانه نشینی مولا علی (ع) را هم سیاسی خواند و افزود : ما پیرو هستیم نه صاحب دین ؛ صاحب دین ۲۵ سال خانه نشین بود که به خاطر سیاست و کار خانم عایشه، بود.
وی افزود : اسلام چرا ندارد ؟! موضوع اعتماد است ؛ سئوال پیش می آید اما چرا ندارد! تو چه کاره هستی صاحب دین خودش ۲۵ سال خانه نشین بود!
این مدرس دانشکده تربیت بدنی آزاد مشهد در ادامه تحریفات خود، خطاب به دانشجویان ،آنان را گردانندگان اصلی در جامعه یاد کرد که باید درباره دین بیشتر بخوانند تا بدانند!
اما این دو مورد تنها نمونه ای از ضعف و انحرافات فکری موجود در دانشگاه و در بین اساتید  پیرامون ارزش ها می باشد.
این جریانات می تواند بستر مناسبی برای موج سواری و پیاده سازی اهداف جریان نفوذ باشند، جریانی که باید با هشیاری مسئولین از رخنه آنها جلوگیری شود البته این به معنای بسته کردن فضای دانشگاه نیست بلکه مراقبت از نفوذی است که راه های پیشرفت علمی را با اغراض سیاسی بر کشور می بندند. در این راستا باید مسئولین نسبت به هشدار رهبر به وزرا مبنی بر مقابله با عناصر متدیّن و انقلابی در دانشگاه ها هم توجه داشته باشند.
اما جریان انحراف باید بداند که" خوشبختانه ملّت ایران بیدار شده است، بحمدالله ملّت ایران بیدار است، دانشگاه بیدار است، دانشجو بیدار است؛ بله، خیلی تلاش میشود برای اینکه وضع را برگردانند امّا نتوانستند و نخواهند توانست. دانشجو بیدار است؛ دانش آموزان ما هم همین جور. این سرگرمی ها و این ظاهرسازی ها نمیتواند لبّ اعتقاد ملّت ایران را تغییر بدهد؛ ملّت ایران میدانند که دارند چه کار میکنند و به کجا دارند میروند. یک روزی بود که دانشگاه ما به مثابه ی پلی بود به سمت غرب که «برویم به دانشگاه تا بعد فروبغلتیم به دامن غرب»؛ یا آن که بااستعداد بود، وجودش مفید بود، برود جذب آنها بشود، برای آنها کار کند و بعضی ها اینجا بشوند عامل یا سرگرم تمتّعات زندگی. امروز دانشگاه این جور نیست، امروز دانشگاه یک نردبانی است به سمت آرمانهای بلند؛ عدّه ای میخواهند این نردبان را از بین ببرند و دوباره همان پلِ به سمت غرب را برقرار کنند؛ دانشگاه ما را برگردانند به حال سابق. جوانهای ما باید بیدار باشند و بحمدالله بیدارند."