تبیان، دستیار زندگی
یك منتقد گفت: «سیروس مقدم» بعد از كلی تجربه‌اندوزی در سینمای ایران با بیانی پخته سوژه تكراری را با مهارت به تصویر كشیده و در جلب تماشاگران میلیونی موفق عمل كرده است ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

دانلود تیتراژ سریال رستگاران

دانلود تیتراژ سریال

«رستگاران» در جلب مخاطب میلیونی موفق است

روناک یونسی

یك منتقد گفت: «سیروس مقدم» بعد از كلی تجربه‌اندوزی در سینمای ایران با بیانی پخته سوژه تكراری را با مهارت به تصویر كشیده و در جلب تماشاگران میلیونی موفق عمل كرده است.

«شهرام‌خرازی‌ها» در گفت‌و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، در مورد سریال «رستگاران» ساخته سیروس مقدم، گفت: در مجموع، اوج و فرودهای قصه سریال «رستگاران» به گونه‌ای تنظیم شده است كه تماشاگر را ترغیب به تعقیب ماجراها می‌كند، علیرغم پرتعدد بودن شخصیت‌ها، بیننده با تمركز كافی وقایع مربوط به هر یك از كاراكترها را پی می‌گیرد و به نظر می‌رسد كه فیلمنامه‌نویس در لابلای شخصیت‌ها گم نشده است اگر چه برخی از كاراكترها بسیار كلیشه‌ای پرداخت شده‌اند از جمله كاراكتر، دختر عصیانگر، زن جستجوگر، مردثروتمند ورشكسته و...اما با این وجود آنقدر فاكتورهای جذاب برای آنها در نظر گرفته شده كه تكراری به نظر می‌رسد.

خرازی‌ها تصریح كرد: ضعیف‌ترین كاراكتر این مجموعه شخصیت پلیس اداره آگاهی كه بیش از حد خشك، بی احساس به نظر می‌رسد، ژست‌های هنرپیشه ایفا گر این نقش بسیار توی ذوق زننده است و انگار كه تحت‌تأثیر نقش آفرینی هنرپیشگان آمریكایی است.

«سیروس مقدم» بعد از كلی تجربه‌اندوزی در سینمای ایران با بیانی پخته سوژه تكراری را با مهارت به تصویر كشیده و در جلب تماشاگران میلیونی موفق عمل كرده است.

به نظر می‌رسد كه لحظه‌های مرده و بی‌نقص در این سریال چندان زیاد نیست، پازل پیچیده‌ای كه كارگردان و سناریست در مرز دید بینندگان تلویزیون قرار داده‌اند به تدریج، با ظرافت به شكل نهایی نزدیك می‌شود و از حالا، می‌توان حدس زد كه مطابق روال جاری و طبق انتظار آخرین پازل در فینال سریال «رستگاران» در كنار قطعات دیگر خواهند نشست و پرده از ماجرای اصلی برداشته خواهد شد.

آتیلا پسیانی

وی همچنین در مورد بازی‌ها، افزود: بازیگری «عاطفه‌نوری» علیرغم اینكه در رل دخترهای عاصی و پرخاشگر حسابی جا افتاده اما به نظر می‌رسد كه هر بار در بازی او نكات و امتیازات تازه‌ای وجود دارد كه سبب می شود تماشاگر او را در این قالب كلیشه‌ای بپذیرد و زهر تكرار از بازی ایشان زدوده گردد، او هنرپیشه توانایی است كه حتی غیر از این نیز درخشیده است،در بازی «پوریا پورسرخ» نكته خاصی مشهود نیست و او مثل همیشه به ایفای نقش می‌پردازد و چاشنی اغراق را زمینه كار خود كرده است، «آتیلا پسیانی» هم همین طور، «روناك یونسی»با این سریال در نقش زنی ستمدیده اما مصمم تثبیت می‌شود و در بسیاری از لحظات زیر و بم‌های نقش و نوع بازیگری او یاد آور فیلم «گرگ و میش» ساخته قاسم جعفری است.

خط قصه سریال «رستگاران» بسیار شبیه چند كار «بهرام بیضایی» با محوریت زنی در جستجوی همسر خویش است و مشخصاً خط داستانی این سریال با سوژه محوری فیلم «سگ‌كشی» شباهت دارد.

وی اظهار داشت: خط قصه سریال «رستگاران» بسیار شبیه چند كار «بهرام بیضایی» با محوریت زنی در جستجوی همسر خویش است و مشخصاً خط داستانی این سریال با سوژه محوری فیلم «سگ‌كشی» شباهت دارد.

پوریا پورسرخ

در هر دو اثر ما شاهد فرسودگی و تحمل مرارت‌های فراوان زنی هستیم كه مكان‌های مختلف را برای یافتن همسر خود زیر پای می‌گذارد در عین حال حضور «عاطفه‌نوری» در این سریال و ایفای نقش دختری عصیانگر به شباهت‌های سریال «رستگاران» با مجموعه‌های تلویزیونی این بازیگر كه قبلاً در آن ایفای نقش نموده دامن زده است، از جمله «دوران سركشی» ساخته كمال تبریزی و «نرگس» ساخته سیروس مقدم.

وی در ادامه در مرد مسائل فنی سریال «رستگاران»، افزود: فضاسازی در این سریال چندان چنگی به دل نمی‌زند به طور مثال: در خانه «قنبرخانم»، فضا و روابط انسان‌ها بسیار ایرانی است و بالعكس در خانه «شایسته» و وكیل «صمصامی» او فضا بیش از حد مدرن و غربی است، انگار كه این دو طبقه از آدم‌ها در دو كشور جداگانه زندگی می‌كنند با این وجود نمی‌توان منكر ظرافت خاص طراحی صحنه در كار خود لحاظ نموده شد، ارائه تصاویر شارپ با نورپردازی‌های هدف‌ساز، قاب‌بندی‌های هوشمندانه‌ از امتیازات سریال «رستگاران» است.

در هر دو اثر ما شاهد فرسودگی و تحمل مرارت‌های فراوان زنی هستیم كه مكان‌های مختلف را برای یافتن همسر خود زیر پای می‌گذارد در عین حال حضور «عاطفه‌نوری» در این سریال و ایفای نقش دختری عصیانگر به شباهت‌های سریال «رستگاران» با مجموعه‌های تلویزیونی این بازیگر كه قبلاً در آن ایفای نقش نموده دامن زده است، از جمله «دوران سركشی» ساخته كمال تبریزی و «نرگس» ساخته سیروس مقدم.

وی در پایان افزود: به هر حال «سیروس مقدم» بعد از كلی تجربه‌اندوزی در سینمای ایران با بیانی پخته سوژه تكراری را با مهارت به تصویر كشیده و در جلب تماشاگران میلیونی موفق عمل كرده است.

تنظیم برای تبیان : مسعود عجمی