تبیان، دستیار زندگی
مدیركل سرویس ضدجاسوسی وزارت اطلاعات با اعلام اجرای حكم اعدام علی اشتری، جاسوس سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی كه به وسیله مراجع قضایی تایید شده است، گفت: علی اشتری با حكم دادگاه، سحرگاه بیست و هفتم آبان ماه اعدام شد
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مدیركل سرویس ضدجاسوسی وزارت اطلاعات خبر داد

اعدام جاسوس اسرائیل در ایران

علی اشتری

گروه سیاسی: مدیركل سرویس ضدجاسوسی وزارت اطلاعات، از كشف و دستگیری یك گروه تروریستی در كردستان عراق كه تحت حمایت اسرائیل فعالیت می‌كردند خبر داد.

این مقام وزارت اطلاعات در نشست خبری روز گذشته با خبرنگاران گفت: این گروه 4 نفره دارای شگردهای ویژه در كار خود و مجهز به سلاح‌های ساخت اسرائیل بودند.

وی افزود: این گروه تروریستی قبل از هرگونه اقدامی دستگیر شدند و در حال حاضر تحقیق و بازجویی از اعضای این گروه ادامه دارد كه جزییات آن بزودی به اطلاع عموم می‌رسد.

اجرای حكم اعدام جاسوس الكترونیكی

مدیركل سرویس ضدجاسوسی وزارت اطلاعات با اعلام اجرای حكم اعدام علی اشتری، جاسوس سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی كه به وسیله مراجع قضایی تایید شده است، گفت: علی اشتری با حكم دادگاه، سحرگاه بیست و هفتم آبان ماه اعدام شد.

وی افزود: این فرد به مدت سه سال برای سرویس اطلاعاتی موساد جاسوسی كرده بود. وی اواخر سال 1385 دستگیر شد و بعد از گذشت 20 ماه و پس از اعتراف به همه اقدامات جاسوسی خود، حكم قطعی مجازات اعدام برای وی صادر و اعلام شد.این مقام امنیتی و اطلاعاتی افزود: اشتری همه اطلاعاتی را كه موساد می‌خواست، در داخل كشور جمع‌آوری می‌كرد و از طریق فنی یا حضوری در اختیار اسرائیل قرار می‌داد. او تلاش می‌كرد به مراكز مهم و حساس كشور نفوذ كند تا بتواند نقشه‌های موساد را اجرا كند.

وی افزود: این جاسوس امكانات و اختیاراتی را كه بعضی مراكز در اختیار وی گذاشته بودند. به نفع اسرائیل مورد بهره‌برداری قرار داد. او وظیفه داشت برای كسانی كه ظرفیت همكاری با موساد را داشتند دام بگذارد و آنها را برای ارتباط با عوامل موساد به خارج از كشور بفرستد.

ابعاد عبرت‌آموز پرونده علی اشتری هشدار به كسانی است كه تازه در این راه گام نهاده‌اند. او زندگی مادی و معنوی خود را در این راه از دست داد

وی افزود: فروش وسایل و امكانات نامناسب و معیوب با هدایت سرویس جاسوسی دشمن برای برخی مراكز تحقیقاتی و پژوهشی و ارائه و تزریق تجهیزات معیوب و آلوده به مراكز دولتی و صنعتی، از دیگر اقدامات این جاسوس بوده است.

این مقام آگاه تصریح كرد: ارائه مشاوره‌های پلید و خائنانه به بعضی مراكز امنیتی و دفاعی از دیگر اقدامات جاسوسی علی اشتری بوده است.وی قصد داشت حداكثر استفاده را از اطلاعات خود كند و با تماس با چندین سفارتخانه خارجی تلاش كرد فعالیت‌های اطلاعاتی خود را با چندسرویس اطلاعاتی دیگر، در میان بگذارد.وی تصریح كرد: اشتری دراین 20 ماه جزییات دقیقی از روند همكاری خود با اسرائیل ارائه كرد كه در جای خود مورد استفاده اطلاعاتی قرار گرفت و معلوم شد سرویس موساد چه نیازهای اطلاعاتی در داخل كشور دارد و از سویی مشخص شد كه این  عوامل اطلاعاتی چقدر زبون و نفرت‌انگیزند و تن به چه كارهایی می‌دهند.این مقام امنیتی خاطرنشان كرد: توانمندی‌ها و استعدادهای اطلاعاتی كشور فراتر از آن است كه سرویس‌های اطلاعاتی از قبیل موساد، كشورهای غربی و برخی كشورهای همسایه به مقاصد خود برسند.

علی اشتری

وی افزود: ابعاد عبرت‌آموز پرونده علی اشتری هشدار به كسانی است كه تازه در این راه گام نهاده‌اند. او زندگی مادی و معنوی خود را در این راه از دست داد.

وزارت اطلاعات فرصت رافت و رحمت را می‌تواند فراهم كند و ستادهای خبری و تلفن 113 می‌تواند بهترین مرجع برخورد با سرویس‌های اطلاعاتی باشد.

ماجرای ران آراد

این مقام وزارت اطلاعات در ادامه با اشاره به پرونده یك خلبان اسرائیلی به نام ران‌آراد و پوشش های جاسوسی اسرائیل تحت این نام گفت: ران آراد سال 1986 در زمان تجاوز به خاك لبنان هواپیمایش سقوط كرد و با چتر خود را نجات داد. همان موقع برخی اعلام كردند كه این فرد به دست برخی گروه‌های لبنانی و فلسطینی اسیر شده است.وی افزود: بعد از این، موساد وارد كار شد و با لابی‌گری‌های متعدد دنبال روشن شدن وضع این فرد بود و حتی با فرافكنی ادعا می‌كرد ایران در این قضیه دست دارد.

این مقام مطلع در ادامه گفت: از 4 سال قبل سرویس موساد به لایه‌های پنهان رجوع كرد و با استفاده از شبكه‌های خبری غرب، منافقین و سلطنت‌طلبان، ایجاد سایت و ایمیل ، تعیین جایزه 10 میلیون دلاری و ایجاد بنیاد آزادی آراد در لندن و اعلام شماره تلفن و فاكس سعی كردند وضعیت این فرد را به نقطه معلومی برسانند.وی افزود: متاسفانه برخی افراد در كشور با این مراكز تماس گرفتند و به هوای این كه این جایزه را دریافت كنند، خود را به جریان اطلاعاتی خارج از كشور سپردند و گرفتار شدند. البته در این میان افرادی هم بودند كه با ترفندهای مختلف كلاه‌های بزرگی سر اسرائیل گذاشتند و پول‌هایی از آنها گرفتند و ضربات مالی به موساد زدند كه این قابل تقدیر است.

وی گفت: وزارت اطلاعات با آگاهی به اصل پرونده آراد، هشدار می‌دهد كه افراد به هوای كسب جایزه، در دام سرویس اطلاعاتی موساد نیفتند.