تبیان، دستیار زندگی
ایمان قلب انسان را نورانی می کند
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ایمان قلب انسان را نورانی می کند

نورانی شدن قلب

تبیان به نقل از گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام دکتر حمیدرضا مهدوی ارفع عضو جبهه انقلاب فرهنگی (22 خرداد) در ادامه بحث خود پیرامون بررسی ایمان در نهج البلاغه در حوزه علمیه امام صادق(علیه السلام) اصفهان گفت: یکی از بحث های شیرین مربوط به ایمان «آثار ایمان» است، کسی که صاحب ایمان مستقر شد، این آثار را در وجود خود می یابد؛ حضرت علی (علیه السلام)  یکی از این آثار را نورانیت قلب بر می شمرند و می فرمایند که ایمان نقطه ای نورانی در قلب انسان بوجود می آورد و هر چه  بر ایمان فرد افزوده می شود، این نقطه وسیع تر می گردد تا جاییکه ایمان فرد کامل شده و تمام قلب او سرشار از نورانیت میگردد و دیگر در قلب او هیچ اثری از شرک و از شک وجود ندارد.

وی ادامه داد: هرچه ایمان در دل آدمی رشد کند بستر های شرک مانند امیدواری به غیر خدا، ترس از غیر خدا، کار کردن برای غیر خدا و ...  نابود می شود.

عضو جبهه انقلاب فرهنگی افزود: یکی دیگر از مهمترین مباحث در بررسی ایمان«لوازم ایمان» است، خداوند در قرآن به پیامبر(صلی الله و علیه وآله) می فرماید که اعراب می گویند ایمان آوردیم ولی به آنها بگو که ایمان نیاورده اید بلکه بگویید اسلام آوردیم.

وی افزود: حضرت علی (علیه السلام) در خطبه 176 عمل صالح، آینده نگری، استقامت، صبر و پرهیزکاری را از نشانه های فرد مومن بر می شمرند.

دکتر مهدوی ارفع در پایان، آخرین سرفصلی را که باید در بررسی ایمان به آن توجه کرد الگو های ایمان در نهج البلاغه عنوان کرد و افزود: حضرت علی (علیه السلام)  در خطبه 192 نهج البلاغه خود را به عنوان الگو کامل ایمان به خوبی معرفی میکنند و در جاهای دیگری مثل خطبه 182 اشخاص دیگر مانند شهدای جنگ صفین، عمار یاسر ، مالک اشتر و .. را به عنوان الگو های ایمان معرفی می کنند.

وی همچنین افزود: در دفاع مقدس نیز از این دست الگو ها کم نداشته ایم؛ افرادی مثل شهید خرازی، شهید باکری، شهید حسن باقری و نیز کسانی مثل شهید آوینی در عرصه هنر الگو های معاصر برای ایمان مستقر هستند که میتوان آنها را الگو و چراغ راه خود قرار داد.


خبرگزاری شبستان :: Shabestan News

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .