تبیان، دستیار زندگی
سلام بچه ها. این روز ها چند تا از دوستاتون در مورد ماه رمضان از من پرسیدن که چی کار کنیم؟ روزه بگیریم؟ چه طوری درس بخونیم؟ ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ماه رمضان و کنکوری ها

ماه رمضان و کنکوری ها

سلام بچه ها. این روز ها چند تا از دوستاتون در مورد ماه رمضان از من پرسیدن که چی کار کنیم؟ روزه بگیریم؟ چه طوری درس بخونیم؟ انرژی مون کم میشه و نمی تونیم درس بخونیم و سوال هایی از این دست....حالا ما چیکار کنیم؟

اینجا چند تا توصیه براتون دارم که هرچند ممکنه کلیشه ای باشه ولی باز هم بخونید و عمل کنید باشد که درس خواندتان در این ماه مقبول افتد!!!!

1-بازده تون رو افزایش بدید:

تو ماه رمضون طبیعیه که انرژی بدن کاهش پیدا میکنه و ساعت مطالعه تون کم میشه پس برای اینکه حجم مطالعه مفیدمون رو بیشتر کنیم باید بازده مون رو افزایش بدیم. یعنی چی ؟ یعنی اینکه اگه قبلا یه درس دین و زندگی رو تو 1 ساعت می خوندید الان باید اون درس رو تو 0:45 دقیقه بخونید (مثلا با ایجاد شرایط مطالعه آرام تر و تمرکز بیشتر بر روی درسی که داریم می خونیم) این طوری با اینکه ساعات مطالعه مون کم میشه ولی حجم کار و تکالیفی که انجام می دیم ثابت می مونه.

ماه رمضان و کنکوری ها
2-انرژی تون رو مدیریت کنید:

منظورم از مدیریت انرژی اینه که هر موقع انرژی تون زیاده درس های سنگین تر رو بخونید و هر موقع انرژی تون کمه درس هایی رو بخونید که سنگین ترند و بهتر تمرکز بیشتری احتیاج دارند. به این ترتیب درس هایی مثل ریاضی و فیزیک و زیست رو بعد از سحری و اول صبح و همچنین بعد از افطار می خونیم و درس هایی مثل دینی و زبان رو بعد از ظهر ها و نزدیکی های افطار می خونیم.

3-روراست باشید:

این قسمت رو برای اونایی می نویسم که خودشون هم می دونن که روزه گرفتن روی اونا تاثیر زیادی نداره (من خودم این طوری بودم و افرادی هم می شناسم که این طوری هستن) و انرژی شون خیلی کم نمیشه ولی اونقدر به خودشون تلقین کرده ان که فکر می کنن چون همه کمتر درس می خونن پس من هم باید کمتر بخونم!!! اگه واقعا احساس کمبود انرژی می کنید به نظر من اشکال نداره که کمتر درس بخونید ولی اکثر کنکوری ها حداقل صبح ها سرحال هستن ولی بازم خوب درس نمی خونن. می گن بابا ماه رمضونه دیگه!!!!!!

4-عادی باشید:

حقیقتش اینه که تو ماه رمضون اتفاق خاصی نمیفته .بدن خودش طی چند روز یا نهایتش 1 هفته یه کارهایی می کنه که باعث مقاومت شما در مقابل گرسنگی و تشنگی میشه. عادی بودن یعنی اینکه دنبال کارهای خارق العاده نباشید مثلا روزها نخوابید تا شب ها درس بخونید. شما تو ماه رمضون به جای صبحانه و میان وعده های قبل از نهار سحری می خورید به جای شام هم افطاری می خورید می مونه ناهار که ممکنه گرسنگی حاصل از اون رو آخر روز احساس  کنید که با کمی تحمل مشکل حل میشه در نتیجه برنامه رمضون همون برنامه عادیه با کمی تغییر.

ماه رمضان و کنکوری ها
5-تغذیه تون رو کنترل کنید:

تو ماه رمضون می تونید با تغذیه درست جلوی کمبود انرژی رو بگیرید و هم چنین بازده مطالعه تون رو افزایش بدید(یعنی از مغز تون بیشتر کار بکشید) همچنین موقع افطار به اندازه ای بخورید که بعد از افطار بتونید درس بخونید و زیاد سنگین نشید.

6-کم فیلم ببینید:

تو رو خدا هر سه تا فیلم ماه رمضون رو مرتب دنبال نکنید.حالا اگه خیلی کشته مرده فیلم هستید یکی از اونا رو که موقع افطار پخش میشه نگاه کنید و بقیه رو بی خیال.معتاد فیلم ها نشید یعنی از موقع افطار تا آخر شب جلوی تلویزیون دراز نکشید چون بعد از افطار می تونه وقت خوبی برای درس خوندن باشه.


مرکز یادگیری سایت تبیان

تجمیع و تنظیم: نوربخش