تبیان، دستیار زندگی
قرآن کریم «دعاء» را از افراد، عبادت می‌شمارد و اعراض کنندگان از دعا را در زمره مستکبرین نسبت به عبادت پروردگار متعال قلمداد می‌فرماید
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

حرز یمانی، دعای مورد تایید حضرت حجت

صاحب الزمان

چاپ نخست کتاب «دعای سریع‌الاجابة و عظیم‌الشان حرز یمانی» تالیف محمدرضا کریمی منتشر و روانه بازار نشر شد.

به گزارش ایبنا، دعای یمانی که در کتب ادعیه از آن به دعاءالسیف و دعاءالسیفی و حرز یمانی نیز تعبیر شده، از ادعیه‌ای است که مشتمل بر «اسم اعظم» است که مداومت بر قرائت آن، به ویژه صبح و شام، آثار عجیبی دربردارد.

در آیات مبارکه قرآن و روایات معصومین علیهم‌السلام تعبیرات بسیار دقیق و پرمعنایی درباره دعا شده است. قرآن کریم «دعاء» را از افراد، عبادت می‌شمارد و اعراض کنندگان از دعا را در زمره مستکبرین نسبت به عبادت پروردگار متعال قلمداد می‌فرماید.

براساس مطالب کتاب، دعا از ارکانی است که اگر هریک از آنها نباشد اصلا دعائی از طرف دعاء کننده انجام نگرفته است، و آنچه انجام گرفته صرفا الفاظی است که جز اثری سطحی و ابتدائی و ناچیز، اثر دیگری بر آنها مترتب نیست.

آن ارکان عبارتند از:

الف: توجه قلبی نسبت به خدای سبحان که از این رکن در آیات و روایات به "حضور قلب" تعبیر شده است که اساس شروع ارتباط با خداوند متعال در مقام دعاء همین رکن است.

ب: اعتقاد: یعنی شخص دعاء کننده باید به خدای سبحان و صفات او اعتقاد داشته باشد.

ج: قرار دادن واسطه: قرآن کریم می‌فرماید: "وابتغو الیه الوسیلة" (ای کسانی‌که ایمان آورده‌اید) برای رسیدن به خدا وسیله ای فراهم کنید». در روایات بسیاری آمده است که خاندان نبوت و رسالت علیهم‌السلام فرموده‌اند: «وسیله، ما اهل‌بیت هستیم». و در روایات بی‌شماری آمده است که دعائی که خالی از صلوات و درود بر محمد و آل محمدعلیهم‌السلام باشد هرگز به خدا نمی‌رسد و مستجاب نمی شود.


تهیه و تنظیم: گروه کتاب تبیان - محمد بیگدلی