تبیان، دستیار زندگی
دبیر پیشین فدراسیون تکواندو با انتقاد از روند حاکم بر مدیریت این رشته گفت: مطرح کردن تغییرات در فدراسیون برای گمراه کردن افکار عمومی است و اگر هم جابجایی انجام شود صوری خواهد بود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تغییرات در تکواندو برای گمراه کردن افکار عمومی است

دبیر پیشین فدراسیون تکواندو با انتقاد از روند حاکم بر مدیریت این رشته گفت: مطرح کردن تغییرات در فدراسیون برای گمراه کردن افکار عمومی است و اگر هم جابجایی انجام شود صوری خواهد بود.

بخش ورزشی تبیان
تکواندو

سیدحسین عباسی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: وزیر ورزش و جوانان در جلسه شورای معاونان ورزش تاکید کرد که به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی اصل خدشه‌ناپذیر نظام و مجموعه وزارت ورزش و جوانان و عدم رویارویی قهرمانان ما با ورزشکاران رژیم اشغالگر قدس جزو اصول و مبانی عقیدتی و سیاست‌های اجرایی ما در مجموعه مدیریتی ورزش کشور است، حال سئوال من از ایشان این است که اگر رئیس یک فدراسیون در این مورد اقدام کرده باشد چه کسی باید برخورد کند؟

وی ادامه داد: با حضور ریاست فدراسیون در جلسه ای که مسئولان فدراسیون تکواندو رژیم اشغالگر قدس درآن حاضر هستند و همچنین قضاوت داور ایرانی در مسابقه ای که بازیکن رژیم صهیونیستی درآن حضور دارد چه مقام مسئولی باید برخورد کند؟

دارنده مدال طلای ارتش‌های جهان به بازیهای المپیک هم اشاره کرد و گفت: بازیهای المپیک برای ورزش کشورها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و متاسفانه تکواندو ایران علی رغم در اختیار داشتن عنوان قهرمانی آسیا و جهان عملکرد بسیار ضعیفی داشت و شکست تحقیر آمیزی را متحمل شد. در حالی که انتظار می رفت متولیان تکواندو برخورد منطقی با این شکست داشته باشند، بررسی دلایل شکست تیم ملی  در ریو ۲۰۱۶  تاکنون به طول انجامیده و در نهایت نه تنها گزارشی اعلام نشد، بلکه اکنون عنوان شده قصد دارند برای المپیک ۲۰۲۰ برنامه ریزی کنند. 

عباسی ادامه داد: مدیریت فدراسیون به دلیل نقش انکار ناپذیر خود در نتایج کسب شده ابتدا روزه سکوت اختیار کرد تا به زعم خود از بحران عبور کنند ولی انتقاد شدید پیشکسوتان و قهرمانان و افزایش فشار افکار عمومی باعث شد در گفتگوهای خود با طرح دلایلی چون سندورم فرسودگی و عوامل بیرونی سعی در بی تقصیر جلوه دادن خود داشته باشند.

دبیر پیشین فدراسیون تکواندو با بیان اینکه مدال برنز کیمیا علیزاده نمونه ای از تلاش مربیان سازنده است، اظهار داشت: علیزاده در بدترین شرایط روحی و روانی حاکم در اردوی تیم ملی موفق به کسب این مدال شد. تمام اهل فن و کارشناسان به این مهم واقف هستند که علیزاده از استثناهای ورزش کشور است و اگر همه موارد در اردوی تیم ملی روال طبیعی داشت، بدون شک او می توانست به مدال طلا دست پیدا کند.

وی ادامه داد: این  مدال حاصل استثناء بودن این تکواندوکار خوب کشورمان و تلاش مربیان پایه و تیم  ملی بود و نمی توان به مدیریت شخص پولادگر در فدراسیون تکواندو نسبت داد. اگر نوع مدیریت ایشان چنان تاثیرگذار بود، چرا در اوزان دیگر تیم  ملی بانوان هیچ نقطه مثبتی در  چند سال اخیر در مسابقات جهانی و المپیک  مشاهده نگردید. رشد تکواندو نوجوانان در دو سال گذشته مدیون تلاش مربیان پایه است. اگر  مبنای لیگ مدنظر است، ظاهرا فراموش شده که تمام فدراسیون ها از بدو حرفه ای شدن ورزش در کشور کلیه رشته ها در ۲۵ سال گذشته تا کنون لیگ حرفه ای برگزار کرده اند.

عضو سابق تیم ملی تکواندو خاطرنشان ساخت: به زعم اکثر قریب به اتفاق کارشناسان تکواندو و قهرمانان این رشته عامل اصلی شکست در ریو ضعف مدیریت بود. رئیس فدراسیون با مدیریت فرسوده کشتی تکواندو را به امواج طوفانی سپرده و کسب نتایج ضعیف در رقابتهای نوجوانان جهان توسط تیم پسران نتیجه تداوم همین روند است و در صورت ادامه این روند شرایط سخت تر هم خواهد شد.

وی ادامه داد: من مدتی با ایشان کار کرده به خوبی با تفکرات خاص و فردگرایانه وی آشنا هستم. او به هیچ عنوان تحمل نقد را نداشته و حاصل این نوع مدیریت وضعیت نابسامان فعلی فدراسیون و شکست در ریو است 

عباسی به انتشار خبر تغییر در بخشی از ارکان فدراسیون هم واکنش نشان داد و گفت: بعید می دانم چنین اخباری صحت داشته باشد. متاسفانه آقایان با هدف گمراه نمودن افکار عمومی دست به چنین شایعه پراکنی زده و اگر هم جابجایی باشد صوری است و اتفاق خاصی نخواهد افتاد. این اقدامات در واقع نوعی فرار رو به جلوست. 

این کارشناس تکواندو افزود: به صراحت باید به مسئولان فدراسیون و حتی وزارت ورزش عنوان کنیم که جامعه تکواندو سالهاست با این اقدامات آشنایی دارند و به خوبی می دانند که با زدن شاخ و برگ نمی توان این اتفاقات بسیار ناگوار و بد را در تکواندو ایران اسلامی ترمیم نمود. اشکال موجود در ریشه است نه شاخ و برگ. این خانه باید از پایه و اساس ترمیم شود.

دبیر پیشین فدراسیون تکواندو ادامه داد: رئیس فدراسیون باید پاسخگو باشد که ذوالقدر و کانگ چرا به با پول بیت المال عازم المپیک شدند؟ این اعزام غیر از هزینه، هیچ گونه تاثیر قابل قبولی برای تکواندو ایران نداشت. اگر حضور تئوریسین و مغز متفکر رییس در ریو مثمرثمر بوده، چرا تکواندوکاران ما موفق به کسب مدال نشدند؟

عباسی در پایان گفت: بخشی از جامعه تکواندو، حل ریشه ای این معضل ناخوشایند و نامطلوب که نوعی اهانت به شعور و شخصیت تمام اهالی تکواندو و ورزش ایران می باشد را از وزیر جدید ورزش خواستار است. وزارت ورزش می باید مدافع حق الناس های پایمال شده توسط آقایان باشد. حراست  از بیت المال و منابع و همچنین حمایت از پیشکسوتان، مربیان، قهرمانان و هنرجویان  ورزش تکواندو در ایران باید مدنظر قرار گیرد.


خبرگزاری مهر

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .