تبیان، دستیار زندگی
سردار جواد خضرایی، رییس باغ موزه دفاع مقدس در آیین رونمایی از کتاب های «شهری برای فردا» و «قاصدک در سرزمین دفاع مقدس» به دختران نوجوان توصیه کرد که برای شهیدان نامه بنویسند تا در قالب کتاب منتشر شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سردار خضرایی: نامه‌های نوجوانان به شهیدان کتاب می‌شود/ رحماندوست: دفاع مقدس در هر زمانه‌ای معنای متفاوت دارد

سردار جواد خضرایی، رییس باغ‌موزه دفاع مقدس در آیین رونمایی از کتاب‌های «شهری برای فردا» و «قاصدک در سرزمین دفاع مقدس» به دختران نوجوان توصیه کرد که برای شهیدان نامه بنویسند تا در قالب کتاب منتشر شود.

بخش کتاب وکتاب خوانی تبیان
title
آیین رونمایی کتاب‌های «شهری برای فردا» و «قاصدک در سرزمین دفاع مقدس» عصر سه‌شنبه دوم شهریور 1395 با حضور سردار جواد خضرایی، رییس باغ‌موزه دفاع مقدس، مصطفی رحماندوست از شاعران پیشکسوت کودک و نوجوان و فاطمه خلیل‌زاده، مسئول پروژه تدوین این آثار در سالن خلیج فارس باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد.

سردار جواد خضرایی در این برنامه که نوجوانان در سالن حضور داشتند، اظهار کرد: برای آن‌که جامعه ما ایمن بماند، هنگامی که لشگریان صدام به کشور ما حمله کرد، 198 هزار و 33 نفر از بهترین بندگان خدا از اقشار مختلف به شهادت رسیدند تا میهن‌مان حفظ شود. امروزه در کشوری زندگی می‌کنیم که مخاطرات امنیتی ما را تهدید نمی‌کند. در باغ‌موزه دفاع مقدس با استفاده از فناوری‌های مختلف کوشیدیم بخشی از این رخداد را به نمایش بگذاریم.

وی با اشاره به نمایش «طعم جبهه» که در خلال این آیین اجرا شد، گفت: به داستان این نمایش‌نامه دقت کنید. اگر این برنامه را دیدید و پس از آن درون شما متحول نشد، باید بدانید سودی از آن شما نشده است. برای این‌که سود این آیین‌ها عایدتان شود پیشنهاد می‌کنم هر از چند گاهی با شاخه‌ گلی به دیدار خانواده شهیدان بروید.

رییس باغ‌موزه دفاع مقدس در پیشنهاد دیگری به دختران نوجوان حاضر در برنامه گفت: پس از این برنامه قلم و کاغذی بردارید و به شهیدان یا خانواده آن‌ها نامه‌ای بنویسید. به شما قول می‌دهم که آثار خوب‌تان را در قالب کتابی منتشر کنیم و به نویسندگان بهترین نامه‌ها هدیه دهیم.
 
فاطمه خلیل‌زاده، مسئول پروژه تدوین کتاب‌های معرفی باغ موزه دفاع مقدس برای کودکان و نوجوانان در این برنامه گفت: گذشت سه دهه از دفاع مقدس و جنگ تحمیلی زوایای تازه‌ای را از این دفاع در جهان نشان می‌دهد. باغ موزه دفاع مقدس تصمیم‌ گرفت تا کودکان و نوجوانان را مخاطب خود قرار دهد و برای آن‌ها پیام‌رسان ارزش‌های دفاع مقدس باشد.

به گفته وی، این کتاب‌ها حاصل نگاه تازه باغ‌موزه دفاع مقدس برای ایجاد تعامل با کودکان و نوجوانانی است که سال‌ها با جنگ تحمیلی و دفاع مقدس فاصله دارند. درک هم‌سویانه و ایجاد هم‌زبانی از اهداف ما در اجرای این طرح بود.

مصطفی رحماندوست، شاعر کودکان نیز در این برنامه نوجوانان حاضر در سالن خلیج‌ فارس را خطاب قرار داد و گفت: متاسفانه آثاری که رونمایی شد را از پیش مطالعه نکرده‌ام. کاش این کتاب‌ها قبلا در اختیارم قرار می‌گرفت تا می‌دانستم در برنامه رونمایی از چه آثاری هستم!

وی با بیان این‌که دفاع مقدس در هر زمانی می‌تواند معنای متفاوتی داشته باشد، افزود: دفاع مقدس امروزه یک معنای دیگری دارد. امروز درباره آن روز‌ها شعر می‌خوانیم.

رحماندوست سپس سروده‌هایی را از کتاب «گل، آینه، قرآن» برای نوجوانان حاضر در سالن خواند. مطلع نخستین شعر او چنین بود: «نشسته‌ام پدر جان کنار حوض خانه/ دلم گرفته امروز برای تو بهانه»

در خلال این برنامه از دو کتاب «شهری برای فردا» و «قاصدک در سرزمین دفاع مقدس» رونمایی شد.


 منبع: ایبنا
این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .