تبیان، دستیار زندگی
زاویه پیدا کردن با احکام شریعت و دین ، باعث می شود در عصر ظهور گمان کنیم دین جدیدی آمده است
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

زاویه پیدا کردن با احکام شریعت و دین ، باعث می شود در عصر ظهور گمان کنیم دین جدیدی آمده است

خبرگزاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، ویژه برنامه تلوزیونی عطرعاشقی عصر امروز (23 بهمن) در صحن شبستان امامزاده حسن (علیه السلام) در کرج با حضور حجت الاسلام میرباقری، کارشناس مذهبی برگزار شد.

حجت الاسلام میرباقری، کارشناس مذهبی با تأمل بر وظیفه مسلمانان در عصر غیبت توضیح داد: ما مسلمانان باید در عصر غیبت به این مهم بیاندیشیم که حضرت چه برنامه ای در زمان ظهورشان خواهند داشت و در راستای برنامه های حضرت که چهار کار اساسی دارند که یکی از آن ها این است، که اخلاق در جامعه حول محور تقوا جمع می شود، حضرت مهدی (عج الله) معیار حکومت اشان تقوا است.

به گفته این کارشناس مذهبی، وجود مبارک حضرت صاحب الزمان (عج الله) وارث انبیاء الهی بر روی زمین است.

وی با نظر بر این نکته که چه در عصر غیبت و چه در عصر ظهور آن قدر جامعه از احکام و شریعت دوری می کند به گونه ای که مردم با آمدن آن حضرت و ظهور ایشان تصور می کنند، حضرت دین جدیدی آورده اند.

حجت الاسلام میرباقری توضیح داد: علل و عواملی که مسلمانان این گونه تصور می کنند که حضرت دین جدیدی آورده اند در این نکته است، که آنان از دین و احکام شریعت فاصله گرفته اند.

وی با نظر به دعای شریفه ندبه تصریح کرد: در دعای ندبه برنامه های ظهور حضرت مهدی (عج الله) آورده شده است، آن جا که می فرماید کجاست آن که واجبات و مستحبات را دوباره زنده می کند، کجاست آن که هم معارف دین و هم اهل دین را احیاء و عزت می دهد.

این کارشنای مذهبی، در ادامه این عرائض برای توضیح بیشتر به وضعیت اسف بار مردم سوریه و یمن و دیگر کشورهای اسلامی اشاره کرد که عزت آنان در زیر گام های مستکبران خدشه دار شده است و سپس افزود: زمان ظهور حضرت مهدی (عج الله) جهان شاهد عزت مسلمانان و معارف الهی خواهد بود، چرا که آن حضرت عزت بخش و احیاء کننده اهل دین و معارف الهی است.

در ادامه وی با بیان این مهم که کسری ها و انحرافات یک شبه در جامعه اتفاق نمی افتد بیان کرد: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در بیانی به امیرالمومنین (علیه السلام) می فرمایند: شیطان قدم به قدم انسان را می فریبد. مصداق این فرمایش امروز در جامعه انحراف ها و خطاها پله پله و قدم به قدم است.

استاد میرباقری عنوان کرد: زاویه گرفتن از دین ذره به ذره رخ می دهد، انحراف ها از کم ترین مسائل و به فراخور ظرفیت افراد است.

در پایان این کارشناس مذهبی مطرح کرد: جامعه ای که گناه کند، مثلا رشوه دهد و نام این عمل را تغییر دهد، یا حق کسی را ضایع کند، دزدی کند و ... اما اسم گناه را از روی عمل خلاف شرع خود بردارد به تدریج زاویه با دین پیدا می کند.


خبرگزاری شبستان :: Shabestan News

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .