تبیان، دستیار زندگی
تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و مؤسسه تبیان ظهر امروز با حضور حمید رضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و حجت الاسلام و المسلمین آقا میری، مدیر عامل موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان منعقد شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و مؤسسه تبیان

تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و مؤسسه تبیان ظهر امروز با حضور حمید رضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و حجت الاسلام و المسلمین آقا میری، مدیر عامل موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان منعقد شد.

هومن بهلولی- روابط عمومی

تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و موسسه تبیان

به گزارش تبیان، نشست امضاء تفاهم نامه همکاری میان معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و موسسه فرهنگی اطلاع رسانی تبیان امروز 20 بهمن ماه برگزار شد. در این مراسم حمید رضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و حجت الاسلام و المسلمین آقا میری، مدیر عامل موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان حضور داشتند.

کفاش در این نشست گفت: آموزش و پرورش با جامعه 13 میلیونی دانش آموزی و یک میلیون همکار فرهنگی روبرو است. بدین جهت از لحاظ مخاطب و تاثیر گذاری از اهمیت والای برخوردار است.

حمیدرضا کفاش؛ معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش

وی با اشاره به سخنی از امام خمینی(ره) با این مضمون که فرمودند با سینما مخالف نیستیم بلکه با فحشا مخالفیم گفت: بنیانگذار انقلاب اسلامی از محدود مراجعی بودند که نسبت به تکنولوژی موضع مشخص داشتند. موسساتی همچون تبیان نیز توسط کسانی راه اندازی شد که مقلد امام(ره) و معتقد به ولایت فقیه بودند.

وی با بیان اینکه نسل امروز فضای مجازی را باور کرده و در این زمینه فعالیت گسترده ای دارد اظهار کرد: در برابر فضای مجازی که گاهی خطر آفرینی آن از فضای حقیقی بیشتر است سه رویکرد مقابله، رهاسازی و پذیرش مشروط وجود دارد.

پذیرش مشروط فضای مجاری مبتنی بر اندیشه امام راحل است

کفاش با تاکید بر اینکه مقابله و رها سازی نمی تواند در زمینه فضای مجازی مثمر ثمر باشد تصریح کرد: باید به دنبال راهکار سوم یعنی پذیرش مشروط باشیم که به نوعی مبتنی بر اندیشه امام(ره) است.فضای مجازی مورد قبول است اما در مورد محتوای آن باید تصمیم گیری مدبرانه و اندیشمند صورت گیرد.

وی با اشاره به ضرورت بالا بردن قدرت تشخیص مردم در مواجه با فضای مجازی و همچنین آموختن فرهنگ استفاده از این فضا اظهار کرد: در این زمینه نقش تشکل های مردم نهاد جایگاه مهمی دارد موسسه تبیان در نگاه ما مجموعه ای متخصص و متبحر در زمینه فضای مجازی و محتوا سازی برای آن است.

کفاش با بیان اینکه دانش آموزان مدت محدودی در مدرسه هستند و پس از گرفتن دیپلم نیز ارتباطاتشان با مدارس قطع می شود عنوان کرد: فضای مجازی می تواند خلا کمبود ارتباط بین مدرسه و دانش آموز را به جهت ارائه محتوا پر کند.

مجهز نبودن نسل جدید به سواد رسانه ای نوعی بی سوادی است

وی مجهز نبودن نسل جدید به سواد رسانه ای را نوعی بی سوادی خواند و گفت: تولیدات موسسه تبیان به ویژه در بخش قرآن، عترت و نماز بی نظیر است.

وی بر ضرورت مدیریت هنرمندانه برای ارائه محتواهای فرهنگی، دینی و آموزشی از طریق فضای مجازی به دانش آموزان تاکید و تصریح کرد: نسل جدید از اینکه تحت کنترل باشد ناراحت می شود بنابراین تبیان باید علائق نسل جوان را بررسی کند و به نحوی که آنها متوجه جهت گیری های خاص دولتی نباشند در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

کفاش در ادامه سخنان خود از جمله رویکردهای که می تواند زمینه همکاری مشترک آموزش و پرورش و موسسه تبیان را شکل دهد مقابله با عرفان های نو ظهور دانست و اظهار کرد: در این زمینه نیاز به روشنگری داریم و موسسه تبیان می تواند در مرحله اول با ارائه آموزش های مجازی به مربیان قدم های موثری را بردارد.

وی همچنین به وجود بانک سوال و شبهه در ادارات کل آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: پاسخ به شبهات یکی از فعالیت های تبیان محسوب می شود که در این راستا ما نیز خواستار همکاری در جهت پاسخ دادن به بانک سوالات دانش آموزی هستیم.

حجت الاسلام آقامیری؛ مدیرعامل موسسه تبیان

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین آقامیری مدیر عامل موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان نیز به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: تلاقی سنت مدرنیته باعث بروز نگرانی های شده است که اگر هدایت و راهبری نشود با مشکلات جدی روبرو می شویم.

وی با بیان اینکه موسسه تبیان در حوزه های مختلف تولید و تجمیع محتوا در فضای مجازی را بر عهد گرفته است گفت: مخاطب بسیاری از این بخش ها می توانند دانش آموزان مقاطع مختلف باشند.

مهندس مرتضوی، قائم مقام و معاونت زیرساخت موسسه تبیان

در ادامه مرتضوی، قائم مقام این موسسه نیز با بیان اینکه تولید محتوا در فضای مجازی روح اصلی حاکم بر فعالیت های فرهنگی تبیان است گفت: در بیش از 30 سرویس به ارائه محتوای متنی، فیلم و صوت پرداخته ایم که این محتوا ها بر بستر موبایل و نت ارائه می شود.

وی یکی از رویکردهای این موسسه را ارائه جایگزین فرهنگی دانست و گفت: تبیان در جهت شناسائی ذائقه مخاطبان مهارت خوبی پیدا کرده است که از سرمایه های مهم آن محسوب می شود.

نسیم مه آبادی؛ معاونت شبکه های اجتماعی تبیان

سپس، نسیم مه آبادی، معاون شبکه اجتماعی موسسه تبیان عنوان داشت: موسسه تبیان حدود 4 سال است که در عرصه شبکه اجتماعی فعالیت دارد و می توان گفت که از قوی ترین پروتال های کشور است که در جامعه مجازی به تولید محتوای دینی و ارزشی می پردازد.

وی گفت: موسسه تبیان می تواند همه نیازهای آموزش و پرورش را در عرصه های فضای مجازی برطرف کند. این موسسه با در اختیار داشتن نرم افزارهای پالایش ، فعالیت ها ، نرم افزارها ، تدابیر ، فیلم و عکس و صوت را پالایش می کند و در اختیار کاربران قرار می دهد. بنابراین از این حیث بستری کاملا ایمن دارد که کاربران می توانند با اطمینان در این فضا حاضر شوند.

معاون شبکه اجتماعی موسسه تبیان افزود: معلمان و دانش آموزان و اقشار مختلف آنها می تواند در عرصه شبکه اجتماعی به صورت خاص و گروهی در قالب انجمن ها ، تشکل ها و ... در شبکه اجتماعی حاضر شوند و از محتوای آن استفاده کنند و یا در آن تبادل محتوا کنند .

وی تصریح کرد: اولیا نیز می توانند در این شبکه ها عضو شوند و محتوا را مورد بررسی قرار دهند که این شبکه اجتماعی در وب و موبایل قابل استفاده است و امکانات زیادی هم دارد.

مه آبادی ادامه داد: سایت دفتر مقام معظم رهبری در این شبکه عضو است که مخاطبان می توانند از محتوای آن بهره ببرند مسئولان آموزش و پرورش نیز می توانند از این طریق و به صورت مستقیم با دانش آموزان ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: از جمله امکانات این شبکه اجتماعی ختم قرآن گروهی است و بازیهای گروهی آنلاین گنجینه تصاویر متحرک و غیره است که بسیار برای دانش آموزان مفید است.

معاون شبکه اجتماعی موسسه تبیان گفت: در عرصه وبلاگ نویسی نیز موسسه تبیان بستر مناسبی دارد که می تواند در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

الناز فطیرخورانی؛ مدیر مرکز یادگیری

از دیگر سخنران این مراسم الناز فطیر خورانی، مدیر مرکز یادگیری و شبکه کودک موسسه تبیان بود.

وی با بیان اینکه محتوا های تولیدی در سه مرحله مورد پالایش قرار می گیرند اظهار کرد: با شکل گیری گروه های مختلف دانش آموزی می توانیم به ارائه محتوا براساس سلیقه و نیاز آنها بپردازیم.

فطیرخورانی همچنین با تاکید بر اینکه بستر آموزش های الکترونیکی برای دانش آموزان مهیا است گفت: موسسه تبیان مجهز به 21 هزار محتوای کمک آموزشی است.

دکتر خشروی؛ معاونت محتوایی موسسه تبیان

در ادامه حسین خسروی، معاون محتوای موسسه فرهنگی اطلاع رسانی تبیان اظهار داشت: همانطور که می دانید نام موسسه تبیان برگرفته از قرآن کریم است و در ابتدا بنیان فعالیت این موسسه در حوزه قرآنی بوده است.

وی افزود: ما باید محتوای خود را در حوزه های دینی، سبک زندگی ، هدایت و راهنمایی دانش اموزان تولید کنیم.

معاون محتوای موسسه فرهنگی هنری تبیان ادامه داد: همچنین با محتواهایی که در موسسه تبیان وجود دارد می توان سوالات علمی و بستر مسابقات علمی را با رویکرد و محتوای آموزش و پرورش برگزار کنیم.

وی گفت: می توانیم برای مخاطب 40 میلیونی آموزش و پرورش کارهای متنوع و جذابی داشته باشیم.

به گزارش تبیان، در ادامه این مراسم تفاهم نامه همکاری میان حمید رضا کفاش معاون فرهنگی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش و حجت الاسلام و المسلمین آقا میری مدیر عامل موسسه تبیان به مدت دو سال امضا شد که از جمله محورهای آن می توان به فراهم سازی بستر حضور دانش آموزان در شبکه های اجتماعی تبیان، جلوگیری از انتشار و فیلتر محتواهای نامناسب احتمالی، حفظ محیط فرهنگی شبکه، فراهم آوردن شرایط حضور انجمن های علمی، فرهنگی و هنری دانش آموزان و در اختیار قرار دادن بستر مناسب عرضه محتوا، فراهم آوردن شرایط حضور دانش آموزان نخبه در زمینه های قرآن،نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، تولید محتوا آموزشی و تربیتی و معرفی شبکه اجتماعی اشاره کرد.

همچنین در حاشیه این بازدید، دکتر کفاش به رسم یادبود، دست نوشته هایی را تقدیم موسسه تبیان کرد که متن آن به شرح ذیل می باشد:

متن یادبود دکتر کفاش به موسسه تبیان