تبیان، دستیار زندگی
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بر لزوم توجه به عناصر اسلامی در اقدامات روابط عمومی ها تاکید کرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

لزوم توجه به عناصر اسلامی در اقدامات روابط عمومی

امیدعلی مسعودی

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بر لزوم توجه به عناصر اسلامی در اقدامات روابط عمومی‌ها تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی امیدعلی مسعودی اظهار داشت: در  مقدمه کتاب درآمدی بر روابط عمومی اسلامی به تفاوت‌های روابط عمومی اسلامی و مدل رایج آن در دنیای کنونی اشاره کردیم.
وی ادامه داد: ما تصور غلطی داریم که علم با دین مناسبت ندارد در صورتیکه به طور مثال در همین موضوع روابط عمومی با تحلیل متون اسلامی و منابع دینی به نقش اسلام در ترویج دانش و نقش مسلمانان در علم مدرن اروپا رسیدیم که بسیار بارز است.
این استاد دانشگاه همچنین گفت: نسبت بین علم و دین نسبت تعارض نیست و علم برای زندگی است، چرا که در زندگی می‌خواهیم انسان‌ها در آرامش باشند و علم در این حوزه یاریگر است. در واقع می‌توان گفت علم با دین معارض نیست .
وی افزود: روابط عمومی اسلامی یعنی آمیختگی علم با دین؛ در تمام روابط عمومی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی در یک جامعه دینی باید از آموزه‌های دینی استفاده کنیم که البته این آموزه‌ها اجرا می‌شود اما در جایی ثبت نشده و در قوانین نیز به آن اشاره نشده است.
مسعودی عنوان کرد: در روابط عمومی اسلامی باید از آموزه‌های اسلامی استفاده کنیم و با رعایت اخلاق، انصاف و پرهیزگاری آن را به جایگاه و شأن دینی برسانیم، منبع اصلی ما برای این آموزه‌ها قرآن و سیره پیامبر است چرا که مثلاً شیوه برقراری ارتباط پیامبر با افراد مختلف می‌تواند الگویی برای روابط عمومی ما باشد.
وی خاطرنشان کرد: ما در طی تحقیقاتی به مشخصه‌هایی در ارتباطات عادی و درون سازمانی رسیدیم که چه مواردی در آن رعایت می‌شود اما در عین حال باید دستورالعملی نیز تهیه شود که به اهداف برسیم؛ دبیرخانه اطلاع رسانی در وزارت ارشاد باید دستورالعمل‌های این آموزه‌ها را گسترش بدهند و در همکاری با دانشگاه نیز مبانی را علمی‌تر کنند.

تنظیم: هومن بهلولی