تبیان، دستیار زندگی

حذف موهای زائد اطراف سینه

اگر چه موهای روییده شده در اطراف سینه بی‌خطرند، اما معمولا از لحاظ زیبایی مشکلاتی را برای افراد مختلف و به خصوص خانم‌ها ایجاد می‌کنند.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : زهره لطیفی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
  موهای زائد سینه   هیرسوتیسم   پرمویی


استفاده از برخی روش ها، دوام زیادی برای حذف موهای اطراف سینه ندارد و طی چند روز دوباره رشد می‌کنند. حتی استفاده از برخی روش ها منجر به ضخیم و تیره شدن موهای زائد می‌شود.

 

در این مطلب با انواع روش ها برای حذف موهای زائد سینه آشنا می‌شویم.

 

1- استفاده از موم

در این روش، موهای زائد سینه توسط موم از ریشه در می‌آیند. می توانید با خرید مومک از داروخانه، خودتان این کار را انجام دهید. با این روش می توان برای مدت زمان طولانی از دست موهای زائد خلاص شد (حدود 10 تا 14 روز)، اما داشتن درد از مشکلات اصلی این روش می‌باشد.

 

2- استفاده از قیچی

سریع ترین و آسان ترین روش برای حذف موهای زائد بافت سینه، استفاده از قیچی می‌باشد. هرگز با دست‌های مرطوب و چرب با قیچی کار نکنید.

بهترین زمان برای انجام این کار، بلافاصله پس از حمام آب گرم می‌باشد. پس از کار با قیچی از کرم نرم کننده برای ناحیه سینه استفاده کنید تا تحریک پذیری سینه کاهش یابد.

مدت زمان رفع موهای زائد با این روش کوتاه است، زیرا موهای زائد از ریشه در نمی آیند. اما از مزایای آن می توان به سرعت عمل و احساس درد کمتر اشاره کرد.

 

3- بی رنگ کردن موهای زائد

با استفاده از کرم اکسیدان می‌توان موهای زائد را بی‌رنگ کرد. با این کار، دید موها کمتر دیده می‌شوند.

البته این روش برای خانم‌های با پوست روشن مناسب است. معمولا این روش کمتر مورد استقبال بانوان با پوست‌های تیره و برنزه قرار می گیرد.

استفاده ار روش لیزر درمانی برای زنان باردار اصلا توصیه نمی‌شود. حتی پس از بارداری و در زمان شیردهی هم این روش توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است بر کیفیت شیر مادر تاثیر بگذارد

 

4- لیزر

امروزه با پیشرفت علم، استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد مورد توجه قرار گرفته است. البته باید توجه داشت که این کار حتما باید توسط پزشک متخصص پوست انجام گیرد، زیرا در لیزردرمانی ریشه موهای زائد مورد حمله قرار گرفته و حذف می‌شود و اگر فردی غیر متخصص این کار را انجام دهد، آسیب های زیادی را به پوست فرد خواهد زد.

متاسفانه این روش در برخی آرایشگاه های زنانه و توسط افراد غیر متخصص مورد استفاده قرار می‌گیرد که پیامدهای ناگواری را به دنبال خواهد داشت.

 

این روش برای همه مفید نیست، تنها افرادی که موهای زائدشان ضخیم و تیره است، گزینه مناسبی برای انجام  لیزر می‌باشند.

جلسات لیزر درمانی معمولا 3 تا 5 هفته طول می کشد و هزینه زیادی نسبت به سایر روش‌ها خواهد داشت.

معمولا دراین روش به طور دائم می توان از دست موهای زائد بافت سینه خلاصی پیدا کرد.

لازم به ذکر است که برخی تحقیقات حاکی از مضر بودن لیزر برای بافت سینه می‌باشند. لذا قبل از لیزر موهای سینه، باید با پزشک متخصص زنان و همچنین متخصص جراحی پستان مشورت کرد.

 

5- الکترولیز

این روش نیز باید توسط متخصص آن انجام گیرد. الکترولیز معمولا 3 تا 8 جلسه طول می‌کشد و طول مدت هر جلسه حدود 15 دقیقه می‌باشد. البته این زمان به فرد و موهای او نیز بستگی دارد.

در الکترولیز، از حرارت یا انرژی شیمیایی برای حذف موهای زائد استفاده می‌شود. به این ترتیب که سوزن باریکی از قست فولیکول مو وارد پوست شده و توسط جریان برق سوزن داغ می‌شود و فولیکول مو آسیب می‌بیند.

این روش به علت درد داشتن و احتمال ایجاد اسکار (فرورفتگی پوست در محل ورود سوزن) تقریبا منسوخ شده است.

بنا به صلاحدید متخصص، می توان از بی حس کننده‌های موضعی برای کاهش درد سوزن استفاده کرد.

 

چند توصیه به زنان باردار

در دوران بارداری به علت افزایش هورمون‌های زنانه در بدن مادر، میزان رشد موهای زائد افزایش می‌یابد. به زنان باردار توصیه می‌شود در مورد روش‌های گفته شده در بالا، حتما با پزشک خود مشورت کنند.

 

استفاده ار روش لیزر درمانی برای زنان باردار اصلا توصیه نمی‌شود. حتی پس از بارداری و در زمان شیردهی هم این روش توصیه نمی‌شود، زیرا ممکن است بر کیفیت شیر مادر تاثیر بگذارد.

 

به مادران باردار توصیه می‌شود قبل از استفاده از هر گونه کرم بی حسی موضعی و یا مواد شیمیایی جهت حذف موهای زائد، حتما با پزشک متخصص زنان مشورت کنند تا در صورت داشتن هر گونه عارضه احتمالی شما را مطلع سازد.

برخی مواد شیمیایی از طریق پوست بدن مادر جذب می‌شوند و از راه جفت به جنین می‌رسند.

 

حذف موهای زائد توسط تیغ یا اپی لیدی و یا قیچی، بهترین و امن ترین روش در حین بارداری است. استفاده از موم هم در صورتی که تحمل درد ناشی از آن را دارید، به مادران باردار توصیه می‌شود.

 

هشدار

در صورتی که موهای زائد زیادی در اطراف سینه و سایر نقاط بدن خود دارید، باید از لحاظ هورمونی مورد بررسی قرار بگیرید. برای این منظور باید به پزشک متخصص غدد مراجعه کنید.


مطالب مرتبط:

درمان موهای زائد

چگونه موهای زائد را از بین ببریم؟

محدودیت سنی برای لیزر مو نداریم

هیرسوتیسم‌ (پُر مویی)

همه چیز درباره ی اپی ‌لیدی

الکترولیز موهای زاید

مزایای لیزر نسبت به الکترولیز مو

لیزر، درمان قطعی موهای زائد نیست

الکترولیز برای رفع پرمویی

بند انداختن موهای زائد

وکس صورت چیست؟

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.