تبیان، دستیار زندگی
منصور محققی ریاست اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس جنوب غرب استان تهران از برگزاری دومین جشنواره خاطره نویسی با موضوع دفاع مقدس در سطح جنوب غرب استان تهران شامل شهر شهرستان های شهریار، رباط کریم، قدس، ملارد و بهارستان خبر داد
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

یاد یاران 7


منصور محققی ریاست اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس جنوب غرب استان تهران از برگزاری دومین جشنواره خاطره نویسی با موضوع دفاع مقدس در سطح جنوب غرب استان تهران شامل شهر شهرستان های شهریار، رباط کریم، قدس، ملارد و بهارستان خبر داد.


یاد یاران 7

وی هدف از برگزاری این جشنواره را در مرحله اول احیاء فرهنگ خاطره نگاری دفاع مقدس با توجه با فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر همین امر و همچنین ضرورت مکتوب کردن خاطرات دوران دفاع مقدس و نیز به علت ارزشمند بودن آن و جلوگیری از فراموش شدن این خاطرات به دلیل گذر زمان دانست.

محققی همچنین زنده نگه داشتن یاد شهدا و آشنا کردن جامعه به خصوص جوانان با خاطرات دوران دفاع مقدس و وقایع مهم آن زمان و همچنین ایجاد فضای معنوی به جهت بستر سازی مناسب فرهنگی در مقابل توطئه های بی امان دشمنان در جنگ نرم را از اهداف دیگر این جشنواره دانست.

رئیس اداره حفظ آثار با اشاره به این موضوعات این جشنواره افزود: علاقه مندان به شرکت در جشنواره می توانند خاطرات خود را در موضوعات آموزش، بدرقه، اعزام به جبهه، لحظه های نبرد، لحظه های شهادت هم زمان، ارسال کمک های مردمی به جبهه، بمباران و موشک باران شهرها، تشییع شهداء، راهیان نور، خاطرات والدین، همسران و فرزندان شهداء، جانبازان و آزادگان، فرماندهان و . . . به دبیرخانه جشنواره به آدرس شهریار بلوار شهدای اندیشه ابتدای شهرک کاروان، پلاک 206 اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس جنوب غرب استان تهران، و همچنین آستان مقدس امامزاده اسماعیل کتابخانه تخصصی دفاع مقدس تا تاریخ 25/11/91 تحویل نمایند.

محققی در پایان ضمن دعوت از تمامی علاقه مندان عرصه های مختلف دفاع مقدس به شرکت در این جشنواره اعلام داشت پس از بررسی خاطرات توسط هیئت داوران به خاطرات برگزیده جوایز ارزنده اهداء و به تمامی کسانی که آثار خود را به جشنواره ارسال کرده اند لوح یادبود اعطا خواهد شد.

******

اجرای نمایش در بهشت‌زهرا(س)

دور جدید برنامه های صحنه متحرک «سفیر آفتاب» به همت سازمان هنری رسانه ای اوج، با تقدیر از خانواده شهید غلام کبیری، شهید راه ولایت و اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در روز پنجشنبه 7 دی در جوار مزار شهید سید مرتضی آوینی کار خود را آغاز کرد.

در آغاز برنامه، پس از توضیحات حسین قرائی، درباره روند شکل گیری «سفیر آفتاب»، نوجوانان دانش آموز در لباس های متحدالشکل، سرودی حماسی را اجرا کردند.

در ادامه برنامه‌های «سفیر آفتاب» که جمعیت حاضر به رغم سردی هوا به صورت نشسته و ایستاده از محتوای آن استفاده می‌کردند، صابر خراسانی، شاعر اهل بیت (ع) با خواندن شعرهایی در وصف 14 معصوم (ع) حال و هوای خاصی را به برنامه بخشید.

علاقه مندان به شرکت در جشنواره می توانند خاطرات خود را در موضوعات آموزش، بدرقه، اعزام به جبهه، لحظه های نبرد، لحظه های شهادت هم زمان، ارسال کمک های مردمی به جبهه، بمباران و موشک باران شهرها، تشییع شهداء، راهیان نور، خاطرات والدین، همسران و فرزندان شهداء، جانبازان و آزادگان، فرماندهان و . . . به دبیرخانه جشنواره به آدرس شهریار بلوار شهدای اندیشه ابتدای شهرک کاروان، پلاک 206 اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس جنوب غرب استان تهران، و همچنین آستان مقدس امامزاده اسماعیل کتابخانه تخصصی دفاع مقدس تا تاریخ 25/11/91 تحویل نمایند

در بین بخش‌های برنامه نیز کلیپ‌های تصویری با مفهوم بصیرت و انقلاب اسلامی پخش شد.

گروه تئاتر دانشگاه هنر نیز در ادامه به مناسبت سالگرد حماسه 9 دی نمایشی را با عنوان «در مدار صد درجه سران فتنه» با تاکید بر فضای شهر کوفه در ایام حضور حضرت مسلم (ع) در این شهر، به اجرا درآورد.

حسین دلاوری، مدیر خانه سرود انقلاب اسلامی در حاشیه برگزاری این برنامه با اشاره به اینکه اجرای برنامه‌های آئینی و مذهبی به وسیله خودروی سیار نمایش «سفیر آفتاب» تاکنون توانسته است مخاطبان بسیاری را در راستای به تصویر کشیدن مباحث انقلاب اسلامی به خود جلب کند، گفت: در ایام دهه فجر نیز سفیر آفتاب برنامه‌های متنوعی را به اجرا خواهد گذاشت و در اوایل اسفندماه نیز این خودروی سیار نمایش، با استقرار در مناطق عملیاتی دفاع مقدس، همزمان با اعزام کاروان‌های راهیان نور برنامه‌های متعددی را در مناطق عملیاتی اجرا می‌کند.

در پایان برنامه نیز با حضور معاون بنیاد شهید استان تهران و مدیر خانه سرود انقلاب اسلامی از پدر و مادر شهید غلام کبیری (شهید فتنه 88) با تقدیم هدایایی تجلیل به عمل آمد

فرآوری: عاطفه مژده

بخش فرهنگ پایداری تبیان


منابع: سایت جامع دفاع مقدس، ساجد، اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع