تبیان، دستیار زندگی
به نوشته روزنامه الجزیره چاپ عربستان، اعضاى یك گروه پژوهشى كه در زمینه فعل و انفعالات یك پروتئین در مغز فعالیت مى‌كردند، از دریافت نتیجه تحقیقات پزشك مسلمان دكتر ابراهیم خلیفه كه با استناد به قرآن تهیه شده بود، شگفت‌زده شدند و با اذعان به اعجاز قرآن در ای
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اعجاز قرآن و مسلمان‌شدن دانشمندان ژاپنی

قرآن حکیم


به نوشته روزنامه الجزیره چاپ عربستان، اعضاى یك گروه پژوهشى كه در زمینه فعل و انفعالات یك پروتئین در مغز فعالیت مى‌كردند، از دریافت نتیجه تحقیقات پزشك مسلمان دكتر ابراهیم خلیفه كه با استناد به قرآن تهیه شده بود، شگفت‌زده شدند و با اذعان به اعجاز قرآن در این زمینه، اسلام آوردند.


به نوشته روزنامه الجزیره، اعضاى یك گروه پژوهشی، در مورد ماده «میثا لونیدز» ـ نوعى پروتئین كه در مغز انسان و حیوان تولید مى‌شود ـ به دو محصول زیتون و انجیر رسیدند كه خداوند در قرآن به آنها قسم خورده است. این ماده براى انسان بسیار اهمیت داشته و توانایى كاهش كلسترول را دارد و تقویت قلب و اعتماد به نفس در انسان را عهده‌دار است.

براساس پژوهش این پزشك مسلمان عربستانى، در قرآن فقط یك بار از انجیر یاد شده است؛ در حالى كه هفت بار از زیتون (شش بار به صراحت و یك بار به طور ضمنی) نام برده شده است!

براساس این گزارش، مغز انسان به تدریج ازسن 51 تا 53 سالگى تولید آن را آغاز مى‌كند و سپس تولید آن كم‌كم كاهش مى‌یابد و تا شصت سالگى متوقف مى‌شود. به همین خاطر دست‌یابى به این ماده به سهولت میسر نیست. محققان در این زمینه تلاش خود را بر روى نباتات براى به دست آوردن آن متمركز كردند.

بنابراین یك گروه ژاپنی، این ماموریت را برعهده گرفت تا جست‌وجو در مورد این ماده شگفت‌انگیز را آغاز كند؛ چرا كه این ماده از نظر دانشمندان، نقش به‌سزایى در از بین بردن عوارض پیرى در انسان به عهده دارد. این دانشمندان ژاپنى پس از تلاش‌هاى بسیار، دریافتند كه ماده‌اى كه به دنبال آن هستند، فقط و فقط در «انجیر» و «زیتون» وجود دارد.

این در حالى است كه خداوند منان در كتاب آسمانى قرآن گفته است:

«والتین والزیتون و طور سینین و هذا البلد الامین، لقد خلقنا الانسان فى احسن تقویم»

دانشمندان ژاپنى در ادامه یافته‌هاى خود متوجه شدند، استخلاص این ماده از انجیر یا زیتون امكان‌پذیر است؛ اما بدون مخلوط كردن آن، چیزى را كه جست‌وجو مى‌كنند، امكان‌پذیر نیست.

به نوشته این روزنامه سعودی، آنها متوجه شدند كه باید ماده به‌دست آمده را به نسبت یك در هفت (یك انجیر در هفت زیتون) مخلوط كنند تا نتیجه بهتری را به دست آورند. در همین حال دكتر طه ابراهیم خلیفه كه قبلا در مورد انجیر و زیتون به پژوهش در قرآن پرداخته بود، نتایج تحقیقات خود را برای این گروه ژاپنى ارسال كرد.

براساس پژوهش این پزشك مسلمان عربستانى، در قرآن فقط یك بار از انجیر یاد شده است؛ در حالى كه هفت بار از زیتون (شش بار به صراحت و یك بار به طور ضمنی) نام برده شده است!

این در واقع همان چیزى بود كه گروه پژوهشى ژاپنی از طریق علمى به آن دست یافته بودند؛ در حالى كه هزاروچهارصد سال پیش در كلام الله مجید ذكر شده بود.


باشگاه كاربران تبیان ـ ارسالی از: saires