تبیان، دستیار زندگی
اما در خبری دیگر یک سایت منسوب به مشایی در خبری مدعی شد بلایی در حال نزول است . این سایت در خبری با عنوان مومنین برای رفع بلا شب جمعه 12 خرداد دست به دعا برمی دارند نوشت : به گزارش «هفت صبح»، انتشار اخبار ضدونقیض در مورد بروز تنش و آشوب در روزهای آیند
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سرنوشت هخا برای جریان انحرافی


اما در خبری دیگر یک سایت منسوب به مشایی در خبری مدعی شد بلایی در حال نزول است . این سایت در خبری با عنوان " مومنین برای رفع بلا شب جمعه 12 خرداد دست به دعا برمی دارند" نوشت : " به گزارش «هفت صبح»، انتشار اخبار ضدونقیض در مورد بروز تنش و آشوب در روزهای آینده و احتمال بروز اتفاقات ناگوار، مومنین و مومنات شب جمعه 12 خرداد دست به دعا بر می دارند.مومنین در این شب از خداوند طلب سلامتی برای اولیاء حق و آرامش برای كشور در طی روزهای آینده می كنند."


ماهواره

چند میلیون جلد کتاب و بیش از ۷ میلیون صفحه اینترنتی در موضوع فال و جن گیری!می توانم به آن ها  بیش از یکهزار و ۵۰ عنوان کتاب در زمینه خرافات و فال و طالع بینی و... هم بیفزایم. کتاب هایی در تیراژهای زیاد. حداقل در چاپ اول به تیراژ 5 تا 10 هزارنسخه. آیا برخی  ایرانیان  می توانند با عدم هضم این رفتار ، و عدم عبور سالم از گردنه خرافه پرستی ، جامعه سالمی را رقم بزنند و انتظار داشته باشند همه چیز به روال درستی به پیش برود .

نیمه خرداد؛ سایت آینده ، از یک حادثه محیرالعقول در نیمه خرداد خبر می داد، این سایت به نقل از « یکی از سران جریان انحرافی » اعلام کرد، لیدر جریان انحرافی « به برخی نزدیکان خود گفته است به زودی اتفاق مهمی رخ خواهد داد که روند حوادث را در کشور به سود این جریان تغییر خواهد داد، ظاهرا وی این خبر را از منابع خاص و متصل به غیب خود به دست آورده است. اما اینکه از نظر این جریان چه اتفاقی قرار است طی چندهفته آینده رخ بدهد، محل پرسش است.»

بر اساس برخی روایات «  گویا سران جریان انحرافی معتقدند که ظهور خفی در حال انجام است و در ماه رجب امسال (14 خرداد امسال) شاهد ظهور خفی خواهیم بود.»

«براساس نظر این جریان، ظهور امام زمان های دروغین در ماه های اخیر، در همین راستا انجام شده است. سال گذشته نیز "آینده" از احتمال ارتباط موضوع ظهور با ارسال پیام های ویژه برای ملک عبدالله پادشاه اردن و علی عبدالله صالح، رییس جمهور یمن که دو کشور اصلی حوادث دوران ظهور هستند، خبر داده بود. گفتنی است، انتشار سی دی "ظهور بسیار نزدیک است" که با طرح نظیر این مسایل تلویحا دولت دکتر احمدی نژاد را دولت زمینه ساز ظهور معرفی کرده و  اکنون برخی از مرتبطین این جریان به اتهام دست داشتن در آن دستگیر شده اند، با انتقادات گسترده علما مواجه شده بود. »

اما در خبری دیگر یک سایت منسوب به مشایی در خبری مدعی شد بلایی در حال نزول است  . این سایت در خبری با عنوان " مومنین برای رفع بلا شب جمعه 12 خرداد دست به دعا برمی دارند" نوشت : " به گزارش «هفت صبح»، انتشار اخبار ضدونقیض در مورد بروز تنش و آشوب در روزهای آینده و احتمال بروز اتفاقات ناگوار، مومنین و مومنات شب جمعه 12 خرداد دست به دعا بر می دارند.مومنین در این شب از خداوند طلب سلامتی برای اولیاء حق و آرامش برای كشور در طی روزهای آینده می كنند."

ولی حالا از 14 خرداد هم گذشته است و اتفاقی نیفتاده است. تنها اتفاق این روزها همان ماجرای شعار دادن مردم علیه اسفندیار رحیم مشایی در حرم امام خمینی (ر،ه) بود .

ولی حالا از 14 خرداد هم گذشته است و اتفاقی نیفتاده است. تنها اتفاق این روزها همان ماجرای شعار دادن مردم علیه اسفندیار رحیم مشایی در حرم امام خمینی (ر،ه) بود .  اکنون اما به نظر می رسد نظریه پردازان هاله نور به دنبال آن هستند که ماجرا را به گونه ای وصله و پینه کنند تا پیروان ، موضوع را پایان یافته تلقی نکنند.

این ماجرا ، آدمی را به یاد ماهواره هخا می انداخت که به روایت او قرار بود ، پیل های آهنین در موعد مقرر ، از آسمان آزادی فرود بیایند و چند صباحی ، این سرگرمی نیز به انتهای خود رسید. امواج ماهواره ، از آن سوی امواج اقیانوس به داخل رهنمون می شدند و اسباب مزاح عقلا را فراهم می کردند. ولی هم نظریه پردازان هاله نور و هم هخا دارای یک سرچشمه تاریخی هم هستند. سرنوشت شاه اسماعیل اول در این باره بسیار آموزنده است.

شاه اسماعیل صفوی عادت داشت برای فتوحاتش دلایل مذهبی خارق العاده از نوع هاله نور بتراشد.  عقیده رایج در میان سربازان  شاه اسماعیل آن بود  كه شاه تابع هیچ قانونى نیست و هرچه كند گناه شمرده نمى‌شود، بلکه همان حق است! شاه اسماعیل به گونه ای رفتار کرده بود که سربازان براین ظن بودند که پیروزی هایش بر او الهام می شود. این الهام گاه در ارتباط با امام زمان(عج) و گاه در ارتباط با خداوند و... بود.  در جنگ چالدران در ۳۱ مرداد ۸۹۳ هجری خورشیدی میان سپاه قزلباش ایران به فرماندهی شاه اسماعیل صفوی با ارتش عثمانی به فرماندهی سلطان سلیم یکم رخ داد. شاه مطابق معمول اعلام کرد که خبر پیروزی را از ماورا دریافت کرده و به او وعده نصرت و پیروزی داده شده است.  محّل این نبرد در دشت چالدران (در شمال آذربایجان) بود. در این جنگ نیروهای قزلباش که در حدود ۴۰ هزار تن بودند با سپاه حدود ۱۰۰ هزار نفری عثمانی جنگیدند و به دلیل کمی نفرات و نداشتن سلاح گرم از سپاه عثمانی شکست خوردند. این در حالی بود که ارتش عثمانی دارای توپخانه و تفنگ های انفرادی بود، ولی سربازان ایرانی با شمشیر، نیزه، و تیر و کمان می‌جنگیدند. در این نبرد سپاه شاه اسماعیل شکست سختی خوردند و هیمنه اش با از دست دادن مرعش ، البستان ، و دیاربکر و الحاق آن به عثمانی ، شکست. علاوه براین ،  پس از جنگ چالدران ، شاه  اسماعیل اعتبار الهی _ مذهبی خود را ازدست داد تا جایی که این امر موجب درگیری در میان گروه های حامی اوشد. او برای تقویت و استحکام حاکمیت خود آدمخواران را برگمارد ، تا درس آموز مخالفان خود باشد ، چون دیگر آن پرده ریا با شکست در چالدران دریده شده بود.

.

امروز 16 خرداد است و از 14 خرداد ، یعنی زمان وعده داده شده ، 2 روز می گذرد ، خرافه نتوانسته ، کاهی را هم از جای خود تکان بدهد، چه رسد به ایجاد یک تحول تاریخی که ظاهرا قرار بود این بار دماوند را به حرکت درآورد.

این سه نمونه از آن جهت آموزنده است  که طی سال های گذشته نیروهای خارج از نظام که بعضاً حتی مدعی عقل گرایی هستند نیز همواره با اتکاء به دروغ گویان ، به جای توسل به عقل فردی و عقلانیت جمعی ، سرنوشت خود را رقم بزند. سرنوشتی که جز زدن مهر دروغگویی بر پیشانی مدعیان ثمر دیگری برایشان ندارد .

رهبر فقید انقلاب اسلامی ایران ، با نهضت مردم ایران ، تمایل وافری داشت که این روحیه تاریخی تغییر دهد . پس از ایشان نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی در همین مسیر گام برداشت . اما ظاهراً هستند کسانی که با گذر تاریخ بازهم فیلشان یاد هندوستان شاه اسماعیل صفوی را می کند و درست خلاف آموزه های اسلامی و سیره نظری و عملی امام و رهبری گام بر می دارند .هر چند بعید است این دسته هر چند با ظاهری مدرن تر سرنوشتی بهتر از " هخا " پیدا کنند که امروز موضوع طنز و خنده نیروهای سیاسی و مردم عادی است .

امروز 17خرداد است و از 14 خرداد ، یعنی زمان وعده داده شده ، 3روز می گذرد ، خرافه نتوانسته ، کاهی را هم از جای خود تکان بدهد، چه رسد به ایجاد یک تحول تاریخی که ظاهرا قرار بود این بار دماوند را به حرکت درآورد. شاید اگر ما آدمیان سعی کنیم دائما به جای تفسیر و تحلیل جهان ، آن را بسازیم ، با روحیه تمدن ایرانی – اسلامی نزدیک تر باشد. در پناه چنین روحیه ای است ، که خرافه در زندگی روزمره جای خود را عقل می دهد.

بخش سیاست تبیان


منبع:شفاف/نادر نعمتی