راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 5575
  • يکشنبه 4/11/1388
  • تاريخ :

و چه می‌دانیم گاز خردل چیست؟

آیا تا به حال بوی سیب كال و یا بادام تلخ را استشمام كرده‌ایم؟

حمله شیمیایی

30 حمله شیمیایی به مناطق مسكونی ایران در طول جنگ تحمیلی هشت ساله. و این تنها یك پانزدهم تمام حملات شیمیایی حزب بعث است.

نگاهی به برخی از آمار مربوط به حملات شیمیایی خالی از لطف نیست.

6 هزار تن بمب شیمیایی در طول هشت سال بر سر مردم ما فرو ریخت و ما چندین هزار شهید شیمیایی تقدیم انقلاب كرده‌ایم كه هنوز هم هر روز بر تعداد آن ها افزوده می‌شود.

برای زندگی راحت تر‌ آنها چه تدابیری اندیشیده‌ایم؟ متولیان امر چه می‌كنند ؟ احقاق حقوق این مصدومان بر عهده چه كسانی است؟

6 هزار تن بمب شیمیایی در طول هشت سال بر سر مردم ما فرو ریخت و ما چندین هزار شهید شیمیایی تقدیم انقلاب كرده‌ایم كه هنوز هم هر روز بر تعداد آن ها افزوده می‌شود.

تیر ماه 66 در سردشت ، فروردین 67 در روستاهای مریوان و تیر 67 در روستاهای سرپل ذهاب ، گیلانغرب و اشنویه. و این تنها گوشه ای از دهها شهر و منطقه بمباران شده شیمیایی است.

چهار ماه پس از شروع جنگ تحمیلی یعنی بیست و سوم دی ماه سال 1359 ، اولین گزارش استفاده عراق از سلاحهای شیمیایی در منطقه هلاله و نی خزر (حوالی میمك) كشورمان به گوش رسید.

رزمندگان اسلام نیز در امان نبودند . عملیات های والفجر 8 ، كربلای 4 و 5 و فاو از زمانهایی است كه دشمن بعثی از سلاح شیمیایی استفاده كرد.

و من تازه می‌فهمم چرا یكی از هموطنان سردشتی به همه حاضران در سالروز بمباران شیمیایی سردشت ، سقوط رژیم فاشیست بغداد را تبریك گفت . فاشیستی كه در حمله شیمیایی 3 ساعته به سردشت ، منبع آب شهر را هم هدف قرار داد تا صدمات بیشتر شود و هستند خانواده هایی كه حتی 9 شهید شیمیایی دارند.

حمله شیمیایی

بیشترین استفاده عراق در طول هشت سال جنگ تحمیلی از عوامل اعصاب بود و آن چه امروز بیش از همه مصدومان شیمیایی را رنج می‌دهد ، صدمات ناشی از گاز خردل است .

آیا تا به حال بوی سیب كال و یا بادام تلخ را استشمام كرده‌ایم؟

و ما چه می‌دانیم گاز خردل چیست؟

 

مطالب مرتبط :

گاهشمار حملات شیمیایی

روز مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی

بمباران شیمیایی حلبچه

سلاح های شیمیایی و اثرات مخرب ان

اولین استفاده از سلاح شیمیایی توسط دشمن بعثی

خاطرات سوخته(5)

توانمندی شیمیایی عراق مدیون چه کسانی بود؟

و ...


منبع :

قربانیان سلاح های شیمیایی

 

تنظیم برای تبیان :

بخش هنر مردان خدا - سیفی

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
sajad012
چه میدانیم شیمیایی شدگان چه می کشند
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 5/11/1388 - 9:37