راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • از خیانت همسرتان جلو گیری کنید
    از خیانت همسرتان جلو گیری کنید
    آنچه که مسلم است خیانت مردان به زنان یکی از راه های قطع ارتباط میان همسران است و زمانی که مردی مرتکب خیانت می شود دیگر همسر وی به او اطمینان ندارد و به دست آوردن مجدد این اطمینان کار بسیار دشواری است و چه بسا حتی دیگر این اطمینان به وجود نخواهد آمد.
  • امان از مردان بدبین!
    امان از مردان بدبین!
    هر مردي كه بدين بيمارى خانمان سوز مبتلا شد زندگى را به خودش و خانواده‏اش تلخ ميكند. ايراد و بهانه‏جويى ميكند.نسبت‏به اعمال وحركات همسرش به نظر بدبينى نگاه ميكند و مانند سايه او را تعقيب‏مينمايد.چون سوءظن دارد ، از در و ديوار شاهد و قرينه پيدا ميكند.
  • ازدواج با بازیگران ممنوع!
    ازدواج با بازیگران ممنوع!
    مشخصه دیگر این اختلال نبود شرم و پشیمانی برای رفتارهای منفی گذشته است. آنها توانایی عشق و وابستگی دائمی ندارند و بی رحمانه نسبت به کسانی که به آنها اعتماد کرده اند، تعرض و ظلم می کنند.
  • تعداد بازديد :
  • 9139
  • يکشنبه 29/9/1388
  • تاريخ :

اگر خيانت‌ ديديد دست نگه داريد!

خيانت داراي پيامدهاي مخربي در رابطه ميان زوجين به همراه دارد . در اينجا برخي از واكنش‌هاي متداول ـ به‌خصوص واكنش‌هايي را كه در مدت كوتاهي پس از اين اتفاق از فرد سر مي‌زند ـ بررسي مي‌كنيم و سپس، راه‌حل‌هايي براي كنار آمدن بهتر با اين موقعيت ارائه خواهيم كرد. يكي از شايع‌ترين واكنش‌هايي كه فرد خيانت‌ديده از خود نشان مي‌دهد خشم و انزجار فراوان از فرد مقابل است كه ممكن است آن را به صورت فكر خيانت و مقابله به مثل، كشتن و از بين بردن طرف مقابل يا رقيب يا هرگونه صدمه ديگر به فرد يا موقعيت اجتماعي و احترام و آبروي او نشان دهد.

خيانت

از سوي ديگر، فرد به احتمال زياد ممكن است دچار افكار مربوط به سرزنش خود شود و به دنبال نشانه‌هايي مبني بر وجود عيب يا مشكلي در خودش باشد. اين اتفاق مي‌تواند تا حدي شدت پيدا كند كه فرد را به سوي خودكشي و يا از سوي ديگر تلاش‌هاي افراطي و نالازم براي تغيير خود ـ حتي تا سرحد جراحي‌هاي پرهزينه و خطرناك زيبايي ـ بكشاند. اگرچه برخي از اين واكنش‌ها تا حدي طبيعي هستند و اصولاً نمي‌توان از فرد خيانت‌ديده انتظار داشت غمگين يا عصباني نباشد، مي‌توان با اتخاذ راه‌حل‌هاي درست‌تر و پخته‌تر واكنش درست‌تري انتخاب كرد. برخي از راهكارهايي را كه در اين زمينه مي‌تواند مفيد باشد در اين جا بررسي مي‌كنيم.

 

 دست نگه داريد

پس از پي بردن به خيانت خيلي‌ها دست به اقداماتي مي‌زنند كه بعدها خودشان را شرمنده و پشيمان مي‌كند. اين كارها ممكن است رفتارهايي چون تلفن زدن به دوستان، والدين يا همكاران فرد مقابل و بردن آبروي او در برابر ديگران، راه‌انداختن دعوا و سروصداي زياد در محل كار او، موارد شديدي مانند شروع يك رابطه جديد يا درگير شدن در روابط نامشروع بدون چارچوب و حساب‌نشده صرفاً براي انتقام گرفتن از فرد مقابل را شامل شود. بنابراين، به نظر مي‌رسد كه بيش از هر چيز صبر و تحمل زياد و جلوگيري از هر اقدام غير عاقلانه‌اي داراي اهميت فراواني است.

وقفه مي‌تواند به شما در تحمل كردن اين مسئله و كنارآمدن با آن كمك‌هاي فراواني كند. پس از نوشتن و مرور آنچه نوشته‌ايد،‌ خودتان به بسياري از افكار نادرست يا افراطي خود پي مي‌بريد

يكي از مهم‌ترين نكاتي كه در اينجا بايد ذكر كرد اين است كه حتماً از برقراري ارتباط با فرد ديگري براي جبران خلأ فرد مقابل يا تلافي كار او اجتناب كنيد. در بسياري از موارد، پس از مشاوره، با بررسي اوضاع و يا كاهش التهاب و ناراحتي ناشي از اين امر و پشيماني فرد مقابل، ممكن است دو طرف تصميم بگيرند به ارتباط خود ادامه دهند. در اينجا، حضور فرد سوم (يا به عبارتي، چهارم) كه صرفاً براي پوشاندن خلأ فرد خيانت‌ديده يا انتقام از او وارد ماجرا شده است، بسيار مشكل‌ساز خواهدبود. مرد جواني كه از ارتباط خود با نامزدش بسيار راضي است. به رغم علاقه شديد به نامزدش، فريب دختري جوان را خورد اما نامزدش با صبر و حوصله پس از پي بردن به موضوع توانسته بود برخوردي منطقي نشان دهد و ارتباط خود را حفظ كند.

 بنويسيد

يكي از بهترين و كاركشته‌ترين مشاوراني كه مي‌توانيد در شرايط سختي به او تكيه كنيد صبر و تحمل است. شايد يكي از بهترين راه‌ها براي به‌كار گرفتن اين مشاور نوشتن هر چيزي است كه در دل داريد. وقتي دفتري برمي‌داريد و هر چه در دل داريد در آن مي‌نويسيد، بيش از هر چيز بين احساسات و هيجان‌هايي كه در آن لحظه داريد و رفتارهايي كه ممكن است از شما سر بزند وقفه ايجاد مي‌كنيد. اين وقفه مي‌تواند به شما در تحمل كردن اين مسئله و كنارآمدن با آن كمك‌هاي فراواني كند. پس از نوشتن و مرور آنچه نوشته‌ايد،‌ خودتان به بسياري از افكار نادرست يا افراطي خود پي مي‌بريد و مي‌توانيد با آنها منطقي‌تر برخورد كنيد.

مرد

براي مثال، يكي از افكاري كه پس از متوجه شدن اين امر ممكن است به ذهن خطور كند اين است كه «او مرا احمق فرض كرده و به من دروغ گفته. بهش نشان مي‌دهم كه احمق كيست.» اين فكر مي‌تواند به طيف وسيعي از رفتارهاي نابهنجار و غير منطقي منجر شود، ولي با نوشتن و مرور آن، پس از مدتي، احساس و هيجان همراه با آن ملايم‌تر و قابل تحمل‌تر شود. وقتي التهاب و خشم ناشي از اين فكر كاسته شود، مي‌توان آن را با افكار ديگري مانند «احتمالاً اميدوار بوده كه من اين موضوع را نفهمم» يا «حتي اگر چنين فكري داشته، من هوشمندتر از اين حرف‌ها هستم» و يا هر فكر منطقي ديگري جايگزين كرد.

هنگامي كه پس از فهميدن مسئله به اين فكر مي‌افتيد كه «حتماً اشكالي در كار من بوده كه او مرا كافي نمي‌داند»، مي‌توان با مكث و صبر اندكي متوجه اين مسئله شد كه «اگرچه احتمال دارد مشكلي در رابطه باشد، مسلماً اين مسئله صرفاً تقصير من نيست» يا «من مي‌دانم چيزي برايش كم نگذاشته‌ام، پس مشكل صرفاً از سوي من نيست» عبارت‌هاي مناسب‌تر و تسكين‌بخش‌تري هستند.  نوشتن و مرور هر آنچه ممكن است در آن لحظه ذهن شما را مشغول كند مزيت ديگري نيز دارد: درباره خودتان و كاستي‌ها و حتي مشكلاتتان نكات بسياري مي‌آموزيد. مرور كردن و خواندن دوباره فكرها و يادداشت‌ها و تلاش براي سروكله‌زدن با آنها و يافتن جايگزين منطقي‌تري براي آنها، هم با مشغول كردن ذهن شما، التهاب و ناراحتي مربوط به ماجرا را مي‌كاهد و هم به شما در حل منطقي‌تر مسئله كمك مي‌كند.دختر جواني كه براي بار دوم از نامزد جديد خود خيانت ديده بود در پي يافتن راه‌حل به مشاور مراجعه كرد و پس از درك اين مسئله كه مشكل اصلي در خود او نيست، توانست احساس بهتري پيدا كند و راحت‌تر با اين مسئله كنار بيايد.

مشاوره با فرد جوان ديگري از جنس مخالف ممكن است شما را در معرض خطر درگير شدن در رابطه ديگري قرار دهد كه به احتمال زياد منطقي و سنجيده نيست و پايان خوشي نخواهدداشت.

 درد دل و مشورت كنيد

در مواقعي كه چنين مشكلي روي مي‌دهد و از آنجا كه اين امر با ناراحتي و پريشاني بسياري همراه است، مشورت و درد دل كردن با فردي ديگر مي‌تواند بسيار كمك‌كننده و تسكين‌بخش باشد. اما بايد در انتخاب كسي كه با وي مشورت مي‌كنيد دقت زيادي داشته باشيد، زيرا خيلي از افراد ممكن است براي اين كار مناسب نباشند. براي مثال، دوستي را كه خود تجربه مشابهي داشته ـ اگرچه ممكن است شما را خوب درك كند ـ براي مشورت انتخاب نكنيد. اين دوست شكست خورده ممكن است به خاطر همدلي و برانگيخته شدن احساسات مشابه در خودش و وارد كردن مسائل شخصي‌اش، شما را به بيراهه بكشاند يا آتش غم و اندوه شما را شعله‌ورتر كند. همچنين كساني كه ممكن است در آينده با هر دو نفر سروكار داشته باشند و دانستن اين مسئله باعث ازبين رفتن آبروي فرد مقابل نزد او مي‌شود براي مشاوره مناسب نيستند. اين را به خاطر داشته باشيد كه از بين رفتن آبروي فرد مقابل به ضرر خود شما خواهدبود.

از سوي ديگر، در اين شرايط حساس و آسيب‌پذير، مشاوره با فرد جوان ديگري از جنس مخالف ممكن است شما را در معرض خطر درگير شدن در رابطه ديگري قرار دهد كه به احتمال زياد منطقي و سنجيده نيست و پايان خوشي نخواهدداشت. مريم پس از به هم زدن رابطه با همسرش، متوجه شد كه يكي از دوستان وي براي حمايت و دلداري او تلاش زيادي مي‌كند. واز دريافت حمايت مردانه‌اش لذت مي‌برد، تا جايي كه روزي متوجه شد وابستگي‌اش به همسر به اين فرد منتقل شده است. به نظر مي‌رسد مشورت با افراد ميانسال يا همجنس که به تجربه و خرد آنها اطمينان داريم و مي‌توانيم به رازداري و كمك ايشان اعتماد كنيم، بهترين گزينه براي مشورت و كمك گرفتن است.

 بخوانيد

با گشتي در بازارهاي كتاب مي‌توانيد كتاب‌هاي خودياري مناسبي پيدا كنيد كه به شما در درك و فهم مسئله خيانت و كنار آمدن با آن كمك كنند.  خواندن كتاب‌هاي مرتبط با اين قضيه مانند «چرا بعضي مردها خيانت مي‌كنند؟» يا كتاب‌هايي كه به طور كلي در كنار آمدن با مشكلات و ناراحتي‌ها به ما كمك مي‌كنند يكي از راه‌هايي است كه مي‌تواند علاوه بر حل مشكل كنوني، در آماده كردن فرد براي مقابله با مشكلات بعدي نيز راهگشا باشد. 

 

 سپيده دانايي

 تنظيم براي تبيان:کهتري

مقالات مرتبط

نمونه هايي که خوب نيستند

چگونه عزيز همسرمان باشيم؟

همسري با شم پليسي

اطاعت از همسر ،تا کجا؟

ساختن يا سوختن فردا

عروس ودامادي جاودانه

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
مها
سلام.تیک تاک تیک تاک زمان داره میگذره.به همین سادگی.چرا تو دنیای به این کوتاهی به کسی حق بدیم شادیمونه بگیره ؟ چراا؟ فقط از خدا بخواه بی نصیب نمیشیم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 31/2/1391 - 14:6
ناشناس
عالى بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 13/2/1391 - 23:19
احسان
فقط میتونم بگم خدا رو یادمون رفته و من دیدم کسایی رو که چه مرد و چه زن ادم های خوبی بودن و برای همسرشون چیزی کم نمیگذاشتن و به همین دلیل همسرشون هم اونا رو دوست داشته اما بازم با این وجود دلشون یه هو هوایی میشده شاید به خاطر این باشه که همسرای اونا زیادی خوب بودن و همسر خیانتکار فکر کرده هر اتفاقی هم که بیفته اونا مال همن و چیزی رو ازدست نمیده
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 3/2/1391 - 19:55
ناشناس
من بارها و بارها از همسرم خیانت دیدم ولی هر دفعه اون رو بخشیدم و آخرین بار هم دیروز بود اما ایندفعه دیگه کوتاه نمیام. همسرم خیلی اظهار پشیمونی میکنه و هر کاری از دستش بر اومده انجام داده که دوباره به دفعات قبل دلمو بدست بیاره اما دیگه تموم شد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 2/2/1391 - 22:40
s p
همه در مورد خیانت مرد به زن میگن. بابا والا بخدا الان دخترا هم کم خیانت نمیکنن!!!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 24/1/1391 - 13:5
ناشناس
با سلام من عشقی دارم كه سه ساله درگیرشم با كلی سختی در شرف ازدواج هستیم دو ماه پیش با چشم خودم تمام خیانتهایی كه در این مدت بهم شده را خوندم یك هفته غذا نخوردمو و شوك بودم ولی چیزی بهش نگفتم و تا امروزم متوجه نشده كه من همه ی اینارو می دونم ولی بدلیل شوكی كه بهم وارد شد ناراحتی پوستی شدیدی گرفتم ، رفتارم كمی تغییر كرده حساس و تند خو شدم و مدام به من میگه عوض شدی . نمیدونم باید چكار كنم من صبر و تحمل كردم ولی دلم داره میتركه
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 23/1/1391 - 15:10
آرتمیس
جالبه که مردها از خیانت بیزارن ولی به راحتی انجامش میدن
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 6/12/1390 - 0:9
ناهید
چهار روزه فهمیدم نامزدم که 3 ساله پای هم موندیم و مثل چشام بهش اعتماد دارم با یه دختر 14 ساله دوست شده.خدا میدونه اگه نمیفهمیدم به کجا میکشید کارشون.الان قول داده جبران کنه و با دختره قطع ارتباط کرده.این 4 روزه بهم سخت گذشته چندبار تصمیم به جدایی گرفتم اما نتونستم مشکل اینه هرکار کنه نمیتونم فراموش کنم اخه حق من نبود.میدونم دوسم داره اما تو کلم نمیره چرا این کارو کرده خودش که میگه گول خوردم.از خدا میخوام فقط بهم صبر بده و فراموشی تا موضوع رو فراموش کنم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 4/11/1390 - 9:47
بهاره
من خیلی وقت بود به همسرم شک داشتم تا اینکه بالاخره دیشب همه چی رو گفت البته فکر میکنم کامل نگفت الان 4 ماهه که ازدواج کردیم و اون با کس دیگه ای هم بوده...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 27/10/1390 - 10:20
ناشناس
خسته شده ام کسی که روزی عاشقم بود حالا5ساله بهم خیانت کرده فقط بخاطر پسرم شما را بخدا دعا کنید.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 17/9/1390 - 12:39
ناشناس
به نظر من خانومها باید بیان یک گروه تشکل بدان شاید بتونن به هم کمک کنن.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 19/8/1390 - 5:20
رویا
من دیشب فهمیدم که شوهرم بهم خیانت کرده و اون مردی بود که از کسایی که به خونوادشون خیانت میکردندمتنفر بود و ارتباطشو با اونا قطع میکرد ومن هنوز تو شوکم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 9/7/1390 - 10:31
خسته
من اصلا حالم خوب نیست. هنوز 1 ماه از عروسیم نگذشته که فهمیدم شوهرم با کس دیگه در ارتباطه. نمی دونم چی کار کنم. دنیا روی سرم خراب شدههههههههه
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 10/6/1390 - 12:2
سارا
مطلبتون خوب بود .ممنون.من الان درگیر این موضوعم ،هر لحظه هم یک فکر احمقانه واسه انتقام به ذهنم می رسه.
از طرفی دلمم واسش می سوزه .کلا دارم دیوونه میشم با این همه احساسات متضاد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 2/6/1390 - 16:16
ناشناس
در مورد بهترین مشاور که گفته بودید خیلی خوبه ولی صبرو تحمل هم اندازه داره مگه انسان چقدر عمر داره ..........
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 5/5/1390 - 10:10
hesam
کلمه خیانت باید معنی شود- علت ان پیدا شود-راهکار داده شود-
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 10/7/1389 - 11:21
عادل مكطاعي زاده
خیانت یك عمل شرم اور است در كل برقراری روابط خارج از چهارچوب شریعت اسلام ممنوع است و باید به شدت با ان برخورد شود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 31/6/1389 - 19:21
Alireza peyman
خیانت بخشش نداره................به همین سادگی
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 10/5/1389 - 22:9
آرمان
من ازدواج نکردم اما پدرم دو بار خیانت کرد. زن دومش از سرطان مرد و زن سومش سه تا بچه داره از ازدواج قبلی اش. اما زن اولش که سه تا بچه ی دانشگاه رفته داره را رها کرده به امان خدا. وقتی عشق نباشه و جوون از روی هوس و ندونم کاری می ره می شینه پای سفره عقد نتیجه اش می شود اینکه من تا الان یک بار هم پدرم را بغل نکردم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 30/4/1389 - 21:47
ASAL AKBARE
ازوقتی که نامزد عقدیم بهم خیانت کرده فقط دوست دارم بمیرم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 26/4/1389 - 5:12
عسلی
ای بابا.نمیشه گفت همیشه مردا مقصرن یا همیشه زنها.اما شوهر من خودشم شوکه شده چرا این کارها رو میکنه با وجود تمام عشق و علاقه ای که به من داره و زندگی خوبی که داریم و همه حسرتشو میخورن.نه دلم میاد بیخیال این زندگی شیرین بشم نه دیگه تحمل این مورد رو دارم.شاید مسخره باشه اما واقعا کم آوردم.اگه این مشکلو نداشت شوهرم بی نظیر بود.مطالب خوب بود اما درمورد من تقریبا جواب نمیده.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 16/2/1389 - 11:17
سجاد .....
هیچکی نمیتونه منو درک کنه . من زمانی فهمیدم که کار از کار گذشته بود و باهاش کنار اومدم . ولی یه چیزی منو هنوز عذاب میده که اونم تماسایی که هنوز باهاش دارم . احساس پشیمونی میکنه و حرفایی که تو دوران خوبمون به هم میزدیم رو همش تکرار میکنه ( با اشک ریختن ) نمیدونم چکار باید بکنم . خیلی بی طاقت شدم . بعضی وقتا یه فکرای بدی به ذهنم خطور میکنه که زود به خودم میام . خدا بهم رحمن کنه ......
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 7/2/1389 - 17:2
مصطفی
«چرا بعضی مردها خیانت می‌كنند؟»
به جای این جمله باید بنویسین:
«چرا بعضی زنها هم خیانت می کنند؟»

جالب بود...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 22/1/1389 - 9:40
بهاره
سلام به نظر من یا زن باید اول یک با رزندگیش رو چک کنه که کجای کار غلط بوده و اگر جایی خطا از او بوده برطرف کنه ولی اگر مردی ذاتش اینه که خیانت کنه که ماشاء الله الان کم نیست یا از زندگی اون مرد خیانتکار بره بیرون یا ازش باج بگیره
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 15/1/1389 - 16:31
ziytoni
به به!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 18/11/1388 - 11:36
مریم
من کلی مطالب خواندم ولی نمی دانم چرا مطلب شما روی من تاثیر زیادی داشتومن الان در وسط ماجرا هستم وخواندن مطلب شما منو خیلی آروم کرد راه حلی که گفته بودید دست نگه دارید وبنویسید به نظر من خیلی عالیه چون بعدش میفهمید که چقدر احمق بودید که اون لحظه این فکرها رو میکردیدوالبته من قبول دارم که شاید شرایط هر فردی با دیگری فرق بکنه ولی راه حل شما روی من تاثیر خوبی داشت
موفق باشید
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 8/11/1388 - 11:24
ندا طهرانی
چه خانم ها و چه آقایون باید کاملا با نیازهای همسر یا نامزدشون آشنا بشن
و سعی کنن که به بهترین شکل یا بهتر بگم همه جوره همسرشون رو ساپورت کنن
که اگه خدایی نکرده خیانتی پیش اومد بدونیم که مشکل از سمت خود شخص بوده
اگه ما واقعا هیچ جوره واسه طرفمون کم نذاریم به نظرم اگه طرفمون یک بار خیانت کرد
باید رابطه رو تموم کرد با اینکه خیلی سخته اما چون هم از اعتماد ما کاسته میشه و هم
ممکنه دوباره اینکار تکرار بشه و دیگه خیلی بد می شه
منم با نظر ناشناس مخالف بودم اولا ما حدیثی با این مضمون
نشنیدیم دوما غیرت آقایون همون حسادت خانم ها حساب می شه که خیلی هم بیشتر و
جدی تره اما اسمش فرق میکنه
اما در کل آقایون بدونید که اگه محبت کافی به همسرانتون داشته باشید هیچ وقت بهتون قول می دم
که خانم ها خیانت نمی کنن اما با آقایون نمی دونم باید چه کرد باید به ذاتشون برگشت یا چی؟
چشماشون میدوئه همش البته نه همه جسارت نشه:)
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 29/10/1388 - 18:56
emperor
نمیشه که نسبت به کسی که بهش اعتماد کردی و اونم بهت خیانت کرده بی تفاوت باشی!
کسی که خیانت می کنه باید تاوانشو بده به بدترین شکل ممکن.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 1/10/1388 - 12:45
city zad
هر نوع رابطه پنهانی كه در زندگی بوجود میاد و در صورت برملا شدن باعث ضربه دیدن طرف مقابل میشه اسمش خیانت هست. چه رابطه دوم شرعی باشه و چه غیر شرعی. به هر حال به اعتماد طرف اول خیانت شده.
در ضمن من تا بحال حدیثی از معصوم با مضمونی كه آقای ناشناس اوردن نشنیدم. . چون با این حساب كه ایشون میگه غیرت مردا هم حسادت اونها باید به حساب بیاد چون خیلی متعصب تر از زنها هستن.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 30/9/1388 - 12:12
ناشناس
چه دلیلی داره کسی که از نعمت خانواده برخورداره و نیاز های او در خانواده ارضا میشه به سراغ ازدواج دوم بره . اسلام ازدواج موقت رو برای افراد متاهل قرار نداده که با هوسرانی و به بهانه شریعت به این کار اقدام کنند . بلکه این نوع ازدواج را در جهت جلوگیری از گناه توسط افراد مجرد مجاز می شمرد و ....
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 30/9/1388 - 9:44