راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 7175
  • پنج شنبه 5/10/1387
  • تاريخ :

توصیه امام زمان (عج)به خواندن صحیفه سجادیه

صحیفه سجادیه

به نقل از سایت ویژه امام سجاد (علیه السلام) ؛ محدث عظیم و سالک وارسته مرحوم مجلسی اول می‌فرماید: « در اوایل جوانی مایل بودم نماز شب بخوانم اما نماز قضا بر عهده‌ام بود و به همین دلیل احتیاط می‌کردم و نمی‌خواندم. خدمت شیخ بهائی رحمه الله عرض نمودم، فرمود: « نماز قضا بخوان.» اما من با خود می گفتم نماز شب خصوصیات خاص خود را دارد و با نمازهای واجب فرق می‌کند. یک شب بالای پشت بام خانه ام در خواب و بیداری بودم که امام زمان علیه السلام را در بازار خربزه فروشان اصفهان در کنار مسجد جامع دیدم. با شوق و شعف نزد او رفتم و سوالاتی کردم از جمله خواندن نماز شب. فرمود:« بخوان!»

عرض کردم:« یا بن رسول الله، همیشه دستم به شما نمی‌رسد! کتابی به من بدهید که به آن عمل کنم.»

فرمود:« برو از آقا محمد تاج کتاب بگیر!» در خواب گویا او را می‌شناختم؛ رفتم کتاب را از او گرفتم و مشغول خواندن بودم و می‌گریستم که از خواب بیدار شدم.

از ذهنم گذشت که شاید محمد تاج همان شیخ بهائی است و منظور امام از تاج، این است که شیخ بهایی ریاست شریعت را در آن دوره به عهده دارد.

نماز صبح را خواندم و خدمت ایشان رفتم. دیدم شیخ با سید گلپایگانی مشغول مقابله ی صحیفه سجادیه است.

ماجرا را برایش نقل کردم. فرمود:« انشاءالله به چیزی که می خواهی می‌رسی.»

یک شب بالای پشت بام خانه ام در خواب و بیداری بودم که امام زمان علیه السلام را در بازار خربزه فروشان اصفهان در کنار مسجد جامع دیدم. با شوق و شعف نزد او رفتم و سوالاتی کردم از جمله خواندن نماز شب. فرمود:« بخوان!»

بعد ناگهان یاد جایی که امام را در آن ملاقات کرده بودم، افتادم و به کنار مسجد جامع رفتم. در آنجا آقا حسن تاج را دیدم که از آشنایان قدیم بود. مرا که دید گفت:« ملا محمد تقی! من از دست طلبه ها به تنگ آمده‌ام. کتاب را از من می‌گیرند و پس نمی‌دهند. بیا برویم خانه یک سری کتب به تو بدهم.» مرا به خانه‌اش برد، در اتاقی را باز کرد و گفت:« هر کتابی را که می‌خواهی بردار!»

کتابی را برداشتم؛ ناگهان دیدم همان کتابی است که دیشب در خواب دیده بودم. « صحیفه سجادیه » بود. به گریه افتادم. برخاستم و بیرون آمدم.

گفت:« باز هم بردار!»

گفتم:« همین بس است.»

پس شروع نمودم به تصحیح و مقابله و آموختن صحیفه سجادیه به مردم. و چنان شد که از برکت این کتاب، بسیاری از اهل اصفهان مستجاب الدعوه شدند.

مرحوم مجلسی دوم می‌فرماید:« مجلسی اول چهل سال از عمر خود را صرف ترویج صحیفه کرد و انتشار این کتاب توسط او باعث شد که اکنون خانه‌ای نیست که صحیفه در آن نباشد. این حکایت بزرگ باعث شد بر صحیفه شرح فارسی بنویسم که عوام و خواص از آن بهره‌مند شوند.»


منابع:

امام شناسی، ‌ج 15، ص 49و 50

بحارالانوار،‌ ج 110‌، ص 51 به بعد

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
mahya19
خداوکیلی با این کتاب انس بگیرید خیلی تاثیر گذار و عارفانه است
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 11/10/1389 - 11:44
mohosin
بسیار عالی انشاالله موفق باشید
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 24/2/1388 - 11:48
dar-entezare-mahdi
مدتی است مشکلاتی برایم پیش آمده البته خدا را شکر چون هیچ کار خدا بی حکمت و دور از صلاح انسان نیست - حالا که به اون کتاب بزرگ و با معانی بسیار زیباش فکر میکنم شرمنده خدا می شم که نعمتاش زیاده و ما هنوز گرفتار مشکلات متعددیم دعا کنید این کاهلی از بدنمون رخت ببنده
.... یا حق ....
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 29/1/1388 - 15:14
ناشناس
خدارحمت وسیع خودرابراوبباراندانشاالله
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 20/10/1387 - 10:30
smspicture
خوب بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 13/10/1387 - 14:26
رسول جوکار
اولین باری که من با این کتاب آشنا شدم(به طور عمقی) دعای آن حضرت در حق پدر ومادر بود که مطالبی برایم آشکار شد که تا آن زمان نمی دانستم .
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 11/10/1387 - 0:7
سجاد ابراهيمي
بسسسسسسسسسسیار خوب
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 8/10/1387 - 18:35
حسین
سلام .شما میتونید نرم افزار صحیفه را که قابل نصب روی موبایل است روی سایت گذاشته تا همه آنرا به همراه داشته باشند قطعا مفید تر است
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 8/10/1387 - 6:51
ناشناس
فقط این دعا نیست که این قدر مهمه مثلا ........پس بهتره که سعی کنیم کمی از وقتمونو بزاریم تا پیداشون کنیم.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 6/10/1387 - 1:28
ناشناس
خیلی عالی بود.
رفقا من با عنایت و خواست خدا کمی با صحیفه سجادیه انس دارم واقعا بی نظیر است بی نظیر
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 5/10/1387 - 22:8
9615297
ویلن لنا
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 5/10/1387 - 22:5
irankerman
صحیفه سجادیه عالیه . فقط كافیه یه بار امتحان كنید . نه تنها جواب میگیرید بلكه شیفته اش میشین . به همه توصیه میكنم حتما بخونین
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 5/10/1387 - 22:5
قمر در عقرب
یعنی این قدر این کتاب مهمه ؟؟؟ وای بر من که تا الان توفیق خوندن چنین کتابی رو نداشتم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 5/10/1387 - 19:33
صبورا
خوب بود نمی داستم که....
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 5/10/1387 - 13:54