تبیان، دستیار زندگی
حملات تروریستی داعش و همچنین نحوه کشتار آنها ، داغ ترین اخبار چند سال اخیر محسوب می شود که همواره با چرایی عدم حمله آن به ایران همراه بوده است.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : آزاده مرنی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

حمله قریب الوقوع داعش به ایران!

حملات تروریستی داعش و همچنین نحوه کشتار آنها ، داغ ترین اخبار چند سال اخیر محسوب می شود که همواره با چرایی عدم حمله آن به ایران همراه بوده است. در پی این حملات و حضور گسترده این گروهک در کشورهای اطراف ایران (بزرگترین کشور اسلامی خاورمیانه) همواره جای سوال است که چرا داعش به ایران حمله نمی کند؟!

آزاده مرنی-بخش سیاست تبیان
داعش

تکفیری ها به مرزهای ایران نزدیک شدند، فاصله چند ده کیلومتری داعش با ایران، حمله قریب الوقوع داعش به کشور ایران، طرح ترور سردار سلیمانی توسط تکفیری ها  و ... . اینها اخباری است که طی چند ماه گذشته به سرعت فضای رسانه ای کشور ما را دربر گرفته و باعث ایجاد رعب ، وحشت و حاشیه سازی های وافری در کشور بالاخص شهرهای مرزی شده است . اما آنچه که به واقع قابل تامل و بررسی است این مسئله می باشد که آیا داعش به ایران حمله می کند؟ و براستی چرا تاکنون سردمداران این گروهک تروریستی جرات بیان سخن قاطعی در این باب را نداشته اند؟

گروهک داعش

ریشه داعش به "جماعت توحید و جهاد" بر می گردد که در سال ۱۹۹۹ و به رهبری "ابومصعب الزرقاوی" پایه گذاری شد. این گروهک در سال ۲۰۰۴ میلادی به شبکه "القاعده" پیوست و پس از این پیوند شوم به القاعده عراق شهرت یافت. داعش در سال ۲۰۰۶ با چندین گروه اسلام گرای منحط ائتلاف کرده و "مجلس شورای مجاهدین" را تاسیس نمود تا شاید بتواند رسمیتی به خود بخشد. رهبران اصلی این گروهک انحرافی "ابوایوب المصری" و "ابوعمر بغدادی" بودند که در ۱۸ آوریل ۲۰۱۰ در عملیات ارتش آمریکا کشته شدند و "ابوبکر بغدادی" (از اعضای سابق القاعده عراق) جایگزین آنها شد.
در واقع در نخستین روزهای آتش افروزی در سوریه ، داعش به سرعت وارد این کشور شد و در تاریخ  ۸ آوریل ۲۰۱۳ نام "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) را بر خود نهادند.

امنیت ملی ایران اسلامی از مباحث مهمی است که در دو هفته اخیر با مطرح شدن برخی سخنان درباره حضور داعش در عراق و نزدیکی مرزها ایران مورد واکاوی جدی قرار گرفته

داعش (دولت اسلامی عراق و شام) ، گروه تروریستی چند ملیتی که اکنون مرزهای کشورهای مختلف اسلامی و غیر اسلامی را با مخاطرات جدی ای مواجه کرده است! گروهکی که تنها ادعای پیروی از اسلام ناب محمدی را دارند در حالی که  بنا به شواهد فقط از نام این دین فراگیر جهانی سوء استفاده نموده است. زیرا اعضای آن علاوه بر اینکه هیچ شناختی از اسلام نداشته بلکه فرایض اولیه آن از جمله نماز، روزه، رعایت احکام اولیه و ... را نیز به جای نیاورده و سعی در تحریف اسلام دارند و در این راه از هیچ امری فروگذار نیستند.
این گروهک تروریستی طی چند سال اخیر به سرعت در حال گسترش اعضای خود در اقصی نقاط جهان بوده و در این راستا با موفقیت های کلانی مواجه گشته است به صورتی که اکثر اعضای آن با تبلیغات دروغین، عضو این گروهک شده و از اقشار تحصیلکرده می باشند! و این مهم نشانگر استفاده ی دقیق و همه جانبه گردانندگان و طراحان این گروه از روند "جنگ نرم" (Soft War) و "شستشوی مغزی" (brain washing) است.

قدرت داعش

داعش با نیت جنگ افروزی و با نام اسلام به اکثر کشورهای اسلامی و حتی اخیرا اروپایی ورود کرده و با انواع روش های ابداعی خود و استعانت از رسانه های جمعی ، دست به کشتار وسیعی زده و همین امر موجب رعب افکنی در سطح جهان شده است. زیرا انتشار تصاویر و فیلم های ویدئویی زنده سوزاندن  یک خلبان اردنی قفسی آهنین ، طی ساعات اولیه ی انتشار به یکی از پُربازدیدترین ویدئوهای شبکه ی اجتماعی یوتیوپ (YouTube) تبدیل شد که از نظر مسئولان این شبکه اجتماعی (social network) یک رکوردشکنی محسوب می شود.
حائز اهمیت آن که هدف اصلی این گروهک تروریستی از انتشار تصاویر و فیلم های ویدئویی جنایات خود، تنها به راه اندازی موجی عظیم و گسترده از وحشت در راستای به نمایش درآوردن قدرت خود می باشد، قدرتی پوشالی و دروغین که سعی بر واقعی جلوه دادن آن از طرق مختلف دارند.

کشورهای زخم خورده از داعش

داعش علاوه بر حضور در عراق، پاکستان و سوریه ، با نفوذ در کشورهای اروپایی از قبیل فرانسه و بلژیک با اجرای طرحی تروریستی انتحاری اختلالات وافری را در روند سیاسی این کشورها ایجاد نمود. در این حملات تروریستی که با آمار کشته شدگان و مجروحان بالایی همراه بود روند تدابیر امنیتی خاصی توسط دولتمردان این کشورها اتخاذ شد اما داعش به تهدیدات چندباره آنها در راستای ناامن سازی و قدرت نمایی خود قدمی بسزا برداشت به طوری که با گذشت بیش از ده روز از این حملات این کشورها همچنان در حالت فوق العاده بسر می بردند.
در پی این حملات و حضور گسترده این گروهک در کشورهای اطراف ایران (بزرگترین کشور اسلامی خاورمیانه) همواره جای سوال است که چرا داعش به ایران حمله نمی کند؟! این در حالی است که خود اعضای داعش مدعی شده اند که عمده دلیل عدم حمله نظامی شان به ایران توصیه های رهبرشان می باشد!
گروهک داعش به نصایح و توصیه های بزرگان خود گوش داده و از این رو از زمان تاسیسش به مخالفانش در ایران لطمه ای وارد نکرده و آن ها را رها کرد هر چند ادعا می کند ، توان و قدرت آن را دارد تا ایران را به برکه ای از خون تبدیل نماید.!
در این راستا سخنگوی داعش گفت : " این گروه به دستور القاعده، از هدف قرار دادن منافع دولت ایران، امتناع می کند و به دستور القاعده به سرزمین حرمین (شریفین) هم حمله نمی کند و وارد مصر ، لیبی و یا تونس هم نمی شود و خشمش را فرو می نشاند."

اظهارات سخنگوی این گروهک تروریستی که تحت حمایت برخی کشورهای منطقه است در حالی بیان شد که اعضای آن شکست های سنگینی از ارتش های سوریه و عراق خورده اند و هر روز از نقطه ای به نقطه ی دیگر در حال فرار هستند، حال آن که نیروهای نظامی ایران اسلامی از طراحان اصلی مبارزه با داعش در عراق و سوریه می باشند.

داعش در ایران

حائز اهمیت آن که هدف اصلی این گروهک تروریستی از انتشار تصاویر و فیلم های ویدئویی جنایات خود، تنها به راه اندازی موجی عظیم و گسترده از وحشت در راستای به نمایش درآوردن قدرت خود می باشد، قدرتی پوشالی و دروغین که سعی بر واقعی جلوه دادن آن از طرق مختلف دارند

امنیت ملی ایران اسلامی از مباحث مهمی است که در دو هفته اخیر با مطرح شدن برخی سخنان درباره حضور داعش در عراق و نزدیکی مرزها ایران مورد واکاوی جدی قرار گرفته و موجب نگرانی های خاصی در فضای جامعه شده است.. در این راستا سرلشکر فیروزآبادی (رئیس ستاد کل نیروهای مسلح) گفت : "داعش حتی جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد و اگر در نزدیکی به ۴۰ کیلومتری مرزهای ایران باشد هم ما آن را نابود می کنیم."
به گفته مسئولین در مجموع استان های جنوبی عراق که در مجاورت  استان های جنوب غربی ایران است از جمله "نجف"، "کربلا" و "بصره" و ... از امنیت خوبی برخوردار بوده و هیچ اثری از داعش در این مناطق نیست و البته استان های مجاور کشورمان از جمله "ایلام" و "خوزستان" و سایر استان های غربی از امنیت بسیار خوبی برخوردارند؛ اما لزوم رصد هرچه بیشتر مرزها ضروری به نظر می رسد که این اقدام به خوبی توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی انجام می شود.
باید توجه داشت که جناح های سیاسی ایران و عراق در حال تلاش برای سازمان دهی یک دولت چند قومی در بغداد و در راستای مقابله با داعش هستند. همچنین روسیه نیز با نشست های فراوانی با دولتمردان عراق، سوریه و ایران سعی بر ریشه کنی این گروهک تروریستی دارد و این مهم خود باعث افزایش امنیت در ایران اسلامی خواهد بود. البته کشور ما قبلا هم با چنین حملات ناگهانی و تحمیلی از جمله هشت سال دفاع مقدس مواجه بوده که با سربلندی به پیروزی رسید.

نتیجه

از آنچه گفته شد چنین برمی آید که گروهک تروریستی داعش که نوزاد نوپای دولتمردان غربی است به زودی توسط مبارزین با اسلام آمریکایی (American Islam) به درک واصل خواهد شد. نوزادی که متولد شده بود تا با تحریف اسلام ناب محمدی (صلوات الله علیه و آله) ، سونامی عظیمی در راستای نابودی آن و کشورهای اسلامی بالاخص ایران ، به راه اندازند غافل از این که همانطور که مشاهده می شود، این فرزند نامشروع دامن گیر خودشان شده است و با استعانت به پروردگار و تدابیر امنیتی ویژه ، ایران اسلامی از گزند چنین افرادی در امان خواهد بود.