تبیان، دستیار زندگی
برنامه Minube به کاربران اجازه می دهد تا در سراسر دنیا باهم در ارتباط باشند و از مناطق گردشگری کشورهای مختلف اطلاعات کاملی به دست آورند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

برنامه ای برای گردشگری



برنامه Minube به کاربران اجازه می‌دهد تا در سراسر دنیا باهم در ارتباط باشند و از مناطق گردشگری کشورهای مختلف اطلاعات کاملی به دست آورند.

برنامه

کسانی که علاقه مند به سفر هستند معمولا قبل از سفر اطلاعاتی را از مکانی که قصد رفتن به آن دارند کسب می کنند تا با آمادگی بیشتری راهی سفر شوند. با وجود شبکه های اجتماعی و امکاناتی که در  فضای مجازی وجود دارد، گردشگران دسترسی آسان تری به اطلاعات سایر مناطق پیدا کرده اند. 
گردشگری الکترونیک یا همان e-tourism مجموعه‌ای از فعالیت‌های مبتنی بر فناوری جدید است که می‌تواند ساختارهای سنتی صنعت گردشگری را ساماندهی و جهت‌دهی کند که در این میان نقش ict بسیار بارز و قابل تأمل است. گردشگری الکترونیک به مجموعه‌ای از پایگاه‌های اینترنتی (دولتی و خصوصی) و استانداردها و پروتکل‌های خاص اطلاق می‌شود که با تولید و بازنشر اطلاعات در فرمت‌های مختلف از قبیل متن، تصویر، کاتالوگ و بروشور، تیزرهای تبلیغاتی و حتی خدماتی از قبیل رزرو هتل و خرید الکترونیک، معنا می‌یابد.
سایت‌های اینترنتی رسمی، سخنگو‌های دیجیتال یک کشور در اینترنت به شمار می‌آیند که به‌دلیل رسمی بودن می‌توانند به‌عنوان مرجعی معتبر مورد بازدید مشتاقان سفر در هزاره سوم قرار گیرند. هر چه این پایگاه‌ها قوی‌تر و روزآمدتر باشند و امکانات مختلفی مانند چند زبانه بودن را پشتیبانی کنند، می‌توانند سهم قابل توجهی از بازار جهانگردی در دنیا داشته باشند.
سایت هایی برای گردشگری
پیشرفت‌های تکنولوژیک در دنیای مجازی سبب شده است تا برخی از سایت‌های فرهنگی و سایت‌های مرتبط با جهانگردی و گردشگری و حتی برخی از سایت‌های عمرانی ، فضایی را به دیدار مجازی یا سفر مجازی اختصاص دهند. خریدهای آنلاین بلیت، رزرو هتل، تعیین مقصد یا حتی سفرهای مجازی برای آنها که امکان حضور فیزیکی در منطقه مورد نظرشان را ندارند، از جمله فعالیت هایی است که می توان در این زمینه به آنها اشاره کرد، ولی شاید در ایران باستانی هنوز راهکارهای بسیاری در دنیای مجازی باقی است که می تواند چرخ های صنعت گردشگری کشورمان را به حرکت درآورد و رونق مناسبی به کسب و کار فعالان گردشگری هدیه دهد.
رشد و توسعه گردشگری سراسر جهان همواره باعث جذب سرمایه های بسیاری به این صنعت شده و اکثر سرمایه داران علاقه مند به حضور در این زمینه هستند، اما بسیاری از این سرمایه داران پس از این امر به دنبال جلب نظر گردشگران به منطقه مورد نظرشان هستند، به صورتی که حتی این موضوع باعث تغییر سیاست در دولت ها نیز شده است. ایران هم با توجه به تغییر رویه در صنعت گردشگری خود علاقه مند به توسعه این صنعت با توجه به دانسته ها و پتانسیل های گاها منحصر بفرد خود است و یکی از راهکارهای موجود را استفاده از دنیای مجازی تشخیص داده است؛ دنیایی که حتی زندگی روزمره بسیاری از ما را مدیریت می کند و گاهی برنامه ریزی سفرمان را به عهده خواهد داشت.

این برنامه به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات کاملی از مناطق گردشگری یا تجارب سایرین را در اختیار داشته و همچنین تجارب و دیدگاه‌های خود را با سایرین در میان بگذارند.


هرچند تولید و پخش آگهی های تبلیغاتی در دنیای مجازی و البته راه اندازی وب سایت های راهنمای گردشگری می تواند به عنوان راهکاری دقیق در این زمینه باشد، اما باز هم نباید پوشش و ارتباط شبکه های اجتماعی را در این زمینه نادیده گرفت و در این مورد هم باید تدابیری دقیق اندیشید که بهترین نقطه شروع را می توان سفارتخانه های جمهوری اسلامی ایران در بازارهای هدف بخصوص بخش رایزنان فرهنگی در نظر گرفت که آنها می توانند با استفاده از این ابزار ارتباطی در بازارهای هدفشان وارد و باعث ایجاد جریان وسیع و همه گیر در گردشگری کشورمان بشود؛ آن هم زمانی که ایران نیازمند ساخت تصوری دقیق از هویت واقعی ایران اسلامی خارج از مرزهاست، نه آنچه که رسانه های غربی علیه ایران تحویل مخاطبان خود داده اند.
در گردشگری مجازی که به مدد فناوری‌های نوین شکل گرفته، افراد می‌توانند با دیدن تصاویر مناطق مورد نظر خود برای بازدید، یکی از این مناطق را انتخاب کنند و سپس از طریق اینترنت بلیت، هتل و حتی پرواز خود را رزرو کنند.
هم‌اکنون حتی سایت‌های وابسته به شهرداری‌های کشور نیز اقدام به ایجاد بخش‌هایی تحت عنوان تصاویر یا عکس‌های مجازی کرده‌اند. شهرداری تهران نیز قسمتی را در سایت خود به تصاویر دنیای مجازی اختصاص داده است.
شبکه‌ای اجتماعی برای علاقه‌مندان به سفر

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به سفر و مسافرت علاقه‌مند هستند، توصیه می‌شود تا برنامه Minube را روی اسمارت‌ فون خود نصب کنید.
این برنامه به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات کاملی از مناطق گردشگری یا تجارب سایرین را در اختیار داشته و همچنین تجارب و دیدگاه‌های خود را با سایرین در میان بگذارند. از این برنامه با عنوان یک شبکه اجتماعی یاد می‌شود که اجازه می‌دهد کاربران از سراسر دنیا به آن متصل شده و تجارب خود را به اشتراک بگذارند.
از دیگر قابلیت های این برنامه می‌توان به سرچ قوی آن اشاره کرد که نزدیکترین و برترین هتل، رستوران، مکان‌های دیدنی و ... را به کاربران نشان می‌دهد.
این اپلیکیشن بر پلتفورم های ویندوز، اندروید و iOSقابل نصب است.



فرآوری: علی احمدی

بخش ارتباطات تبیان


منابع: مهر/ همشهری آنلاین
مطالب مرتبط:
جذب گردشگر در شبکه های اجتماعی