تبیان، دستیار زندگی
Must See Iran یا بهتر است بگوییم ایران را باید دید، نام کمپینی موفق است که برای حمایت از ایران و معرفی چهره واقعی آن به جهانیان راه اندازی شده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

کمپینی برای دیدن ایران


Must See Iran یا بهتر است بگوییم ایران را باید دید، نام کمپینی موفق است که برای حمایت از ایران و معرفی چهره واقعی آن به جهانیان راه اندازی شده است.

کمپینی برای دیدن ایران

ایران کشوری پهناور با منابع طبیعی فراوان است که به سرزمینی چهار فصل شهرت دارد. با توجه به پیشینه تاریخی ایران از نظر تنوع اقلیمی، فرهنگ و تاریخ کهن وجود آثار باستانی فراوان و جاذبه‌های طبیعی نادر و دیدنی، صنایع دستی، فرش بافی جزو دهمین و یا به روایتی پنجمین کشور دنیاست، اما در میان صد و پنجاه کشور عضو سازمان جهانی توریسم UNWTO در امر توریست پذیری در مقام هفتاد و پنجم قرار دارد و هر ساله باعث جذب گردشگران و جهانگردان متعددی به کشورمان می‌شود. اما دشمنان ایران و اسلام در آن طرف مرزهای ایران با تصویرسازی نامناسب در فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه و معاند نظام، ایران را کشوری تروریسم، فقر و فحشا تلقی می‌کنند تا مبادا فردی از کشورهای غربی به ایران سفر کند و سخاوتمندی و مهمان نوازی ایرانی‌ها را به گوش جهانیان برساند. موضوع وقتی جای تأمل دارد که نمایندگان سازمان ملل متحد هم با آن سمت و جایگاه خود هنوز اطلاعاتی دقیق از ایران ندارند. هنوز فرق ایران و عراق را نمی‌دانند و تفاوتی بین آن‌ها قائل نیستند! اینجا بود که علی عراقچی کارمند سازمان ملل متحد برای تصویرسازی صحیح از ایران دست به یک اقدام خدا پسندانه زد و کمپینی با نام Must See Iran راه اندازی کرد و اولین تصویر خود را از صحن و سرای بارگاه امام رضا (ع) منتشر کرد.

کمپینی برای دیدن ایران

معرفی ایران به تمام دنیا

بعد از راه اندازی این کمپین استقبال بی نظیری از سوی کاربران صورت گرفت و علاوه بر کاربران کشورمان کاربران خارجی نیز به این کمپین پیوستند تا جایی که خود همین کاربران آن را به دیگران نیز معرفی کردند. اما رسانه‌های وابسته به کشورها غربی و گروه تروریستی منافقان که همیشه برای متشنج کردن و بی‌ثبات نشان دادن اوضاع ایران به صورت کذب پیش قدم بودند مدعی شدند که پشت این کمپین اتاق فکرهایی برای تفتیش ذهن کاربران هست و این کمپین محفلی برای جناح‌کشی‌های سیاسی راه اندازی شده و از طرف دولت حمایت مالی می‌شود. با کمی تفکر و مشاهده تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی که با هشتگ MustSeeIran# علامت گذاری شده، همه ما متوجه می‌شویم که این تصاویر با حمایت کاربران ایرانی از سراسر کشور صورت می‌گیرد تا تصاویر مناطق گردشگری، جاذبه‌های دیدنی، فرهنگ و آداب و رسوم ایران به دست جهانیان برسد تا مبادا در خصوص ایران طرز فکر اشتباهی کنند و ایران را کشوری فقیر، بدون پیشرفت و تکنولوژی قلمداد کنند. ایران را باید با پیشرفت‌هایی شگرف در حوزه دارویی، دستاوردهای ایران در حوزه علم و فناوری، نانوپزشکی و نانوداروها که به کمک هزار بیمار رفته بشناسیم. جالب است بدانید این کمپین به زبان‌های فارسی، ترکی، عربی، انگلیسی، ایتالیایی، اسپانیایی و چند زبان دیگر در دسترس است.

علی عراقچی کارمند سازمان ملل متحد و موسس کمپین Must See Iran ضمن ابزار خوشحالی از استقبال مردم از این کمپین گفت: "این کمپین را از فروردین 93 برای ارائه تصویر واقعی کشورمان به دنیا تأسیس کردم. ما در این کمپین، پنج هدف داریم. هدف اصلی ما ایجاد برند ملی است به طوری که کشورمان را به صورت یک برند ملی درآوریم. جاذبه‌های گردشگری، محیط زیست، صنایع دستی، آداب و رسوم، فرهنگ و اقوام و جنبه‌های مثبت و دیدنی ایران را به دنیا نشان بدهیم.

این کمپین در بسیاری از رسانه‌های مطرح جهان از جمله فرانس 24، واشنگتن پست، سی ان ان، نیویورک تایمز، هافینگتن پست و... انعکاس داشته است. آقای روحانی (رئیس جمهور) هم در صفحه اینستاگرام خود با هشتکِ «Must see Iran» نوشته‌اند «آماده میزبانی از گردشگران هستیم

او افزود: هدف بعدی ما اتحاد ملی است؛ دوست داریم در این کمپین، اقوام و زبان‌های مختلف معرفی و متحدتر شوند. هدف سوم کمپین نشان دادن جاذبه‌های گردشگری ایران به توریست‌های داخلی است. هدف چهارم نیز معرفی ایران به توریست‌های خارجی است. اگر تصاویر توسط مراجع ذیربط ارائه شوند، شاید توریست‌های خارجی با شک به آن‌ها نگاه کنند، ولی اینکه خود مردم از زیبایی‌های ایران بگویند، باعث می‌شود توریست‌ها به این باور برسند که واقعیت چیزی نیست که رسانه‌های خارجی می‌گویند. هدف پنجمِ این کمپین فرهنگ‌سازی است. می‌خواهیم مردم ایران به توریست‌های خارجی توجه کنند. همچنین نشان دادن مردم و خانواده‌های خندانِ ایران به مردم جهان از هدف‌های ماست. می‌خواهیم مردم جهان بدانند ایرانی‌ها با تمام مشکلات، خندان، امیدوار و متحد هستند.

عراقچی سپس اظهار کرد: این کمپینِ مردمی متعلق به همه ایرانیان وطن‌دوست در سراسر دنیاست و شعار ما، هر ایرانی یک رسانه ملی است. همه ما با قرار دادن تصاویر زیبای ایران در تمام شبکه‌های اجتماعی با هشتک (#)«Must see Iran» می‌توانیم در ارتقای جایگاه صنعت توریسم سهیم باشیم.

او افزود: این کمپین در بسیاری از رسانه‌های مطرح جهان از جمله فرانس 24، واشنگتن پست، سی ان ان، نیویورک تایمز، هافینگتن پست و... انعکاس داشته است. آقای روحانی (رئیس جمهور) هم در صفحه اینستاگرام خود با هشتکِ «Must see Iran» نوشته‌اند «آماده میزبانی از گردشگران هستیم.

کمپینی برای دیدن ایران

علاوه بر معرفی این کمپین توسط مردم، کارمندان و دولتمردان داخلی و خارجی نیز در معرفی این کمپین دست به کار شده‌اند و چهره واقعی ایران را به جهانیان مخابره کرده‌اند.

آقای عراقچی خاطر نشان کرد: این کمپین بر اساس تصویر سازی مناسب از ایران راه‌اندازی شده است اما در کنار آن اهداف دیگری نیز وجود دارد که می‌شود به اتحاد ملی در بین مردم و اقوام، جذب توریست داخلی و خارجی و فرهنگ سازی مناسب در این زمینه اشاره کرد که در صورت تحقق هر کدام می‌شود به ارتقای تصویر ایران در اذهان عمومی، سرمایه گذاری، ورود ارز، اشتغال‌زایی و رونق اقتصاد دست یافت».

امروزه صنعت گردشگری در بسیاری از کشورها به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی آن کشور مطرح است و اقدامات گسترده‌ای برای توسعه این صنعت آغاز شده است. ایران به لحاظ جاذبه های جهانگردی یکی از 10 کشور اول جهان محسوب می‌شود، اما درآمد حاصل از جهانگردی برای کشور بسیار اندک است. تبلیغات وسیع از طریق رسانه‌ها و اینترنت باعث جذب گردشگر به کشورمان می‌شود، یکی از افتخاراتی که کمپین "ایران را باید دید" در حوزه گردشگری رقم زد جذب گردشگر بود. افرادی از طریق این کمپین با جاذبه‌های گردشگری ایران آشنا شدند و به ایران سفر کردند.

حال اگر شما هم فکر می‌کنید در انتشار عکس و کمک به نشان دادن جلوه صحیح ایران می‌توانید سهمی داشته باشید و در یک کلام عکاس خوبی هستید دست به کار شوید و جاذبه‌های دیدنی و گردشگری، آداب و رسوم و فرهنگ ایران را با هشتگ MustSeeIran# علامت گذاری کنید تا دست به دست شود و به دست جهانیان برسد.

فرآوری: زهرا فرآورده

بخش ارتباطات تبیان


منابع: ایسنا/ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط:

جذب گردشگر در شبکه های اجتماعی