تبیان، دستیار زندگی
به منظور بررسی راهکارهای جذب و نگهداری اولیاء بی سواد در کلاسهای سواد آموزی صورت گرفت.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

جلسه « جذب و نگهداری اولیاء بی سواد دانش آموزان مدارس آموزش و پرورش ناحیه 5» برگزار شد.

جلسه « جذب و نگهداری اولیاء بی سواد دانش آموزان مدارس آموزش و پرورش ناحیه 5» برگزار شد


به منظور بررسی راهکارهای جذب و نگهداری اولیاء بی سواد در کلاسهای سواد آموزی صورت گرفت.


قندهاری ؛ مدیر آموزش و پرورش ناحیه 5: در کشوری با طراز ارزشهای جمهوری اسلامی ، مسئله بی سوادی یک عارضه جدی و نامطلوب است

براتی ؛ معاون سواد آموزی استان : راه برون رفت از معضل بی سوادی ، برخورداری از همت ملی و مدیریت جهادی است.

درجلسه« جذب و نگهداری اولیاء بی سواد دانش آموزان مدارس ناحیه 5» و با حضور معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ، آسیب ها و راهکارهای سوادآموزی اولیاء دانش آموزان بررسی شد.

محمد قندهاری در ابتدای این جلسه با اشاره به اهمیت سواد آموزی ورفع این عارضه فرهنگی از چهره مقدس جمهوری اسلامی تاکید کرد: در کشوری با طراز ارزش ها و معیارهای الهی جمهوری اسلامی ، مسئله بی سوادی یک عارضه جدی و نامطلوب به شمار میرود و همه مدیران محترم بایستی با احساس مسئولیت شرعی و ملی در راستای شناسائی ، جذب ، نگهداری ، سواد آموزی و ارتقاء دانش و آگاهی اولیاء بیسواد ، نهایت تلاش و کوشش خود رابه عمل آورند تا انشاءاالله جامعه ای مطلوب و شایسته نظام انقلابی و الهی کشورمان داشته و از این منظر ، نماینده شایسته ای در بین سایر ملل جهان باشیم. براتی ؛ معاون سواد آموزی استان نیز در ادامه این جلسه ؛ صحه گذاری بر سخنان آقای قندهاری پیرامون احساس وظیفه ملی در این راستا افزود : وجود  جمعیت قابل توجه کم سواد و یا بی سواد در کشور بیانگر ضرورت توجه به این معضل و به کارگیری همت و تلاش همه جانبه است .

در کشوری با طراز ارزش ها و معیارهای الهی جمهوری اسلامی ، مسئله بی سوادی یک عارضه جدی و نامطلوب به شمار میرود و همه مدیران محترم بایستی با احساس مسئولیت شرعی و ملی در راستای شناسائی ، جذب ، نگهداری ، سواد آموزی و ارتقاء دانش و آگاهی اولیاء بیسواد ، نهایت تلاش و کوشش خود رابه عمل آورند تا انشاءاالله جامعه ای مطلوب و شایسته نظام انقلابی و الهی کشورمان داشته باشد.

ایشان تاکید کردند: کار سواد آموزی باید از درون مدرسه و با شناسایی اولیاء بی سواد دانش آموزان شکل گیرد ونباید به هیچ بهانه ای از این مسئله اساسی کشور غفلت کنیم . آقای براتی با اشاره به اینکه طبق بررسی های انجام شده ، 81% زندانیان اصفهان ، بی سواد یا کم سواد هستند افزودند: مسئله بی سوادی و کم سوادی مترادف با نا آگاهی و عامل مهمی در شکل دهی به ناهنجاری ها و نابسامانی ها در جامعه است وباید تشویق و ترغیب ، اولیاء مشمول طرح سواد آموزی را به پای کلاسهای درس بکشانیم و آموزش دهیم . قائدی ؛ رئیس اداره سواد آموزی ناحیه 5 اصفهان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی ، تعداد اولیاء بیسواد و کم سواد ناحیه را بیش از هزار نفرذکر کرد که از این تعداد بیش از 200نفر را بی سوادان مطلق و بیش از 500نفر را افراد کم سواد تشکیل می دهند و سایر افراد نیز دوره های تحصیلی را نیمه تمام گذاشته و به سرانجام نرسانده اند. ایشان افزودند: در حال حاضر تعداد 108 نفر در قالب 10 کلاس درس ، به امر سواد آموزی اشتغال دارند و پیش بینی می شود با ادامه روند شناسائی ، جذب و نگهداری اولیاء بیسواد ، این تعداد به بیش از 90% افزایش یابد. در ادامه این جلسه ، مدیران مدارس ناحیه به ارائه دیدگاههای خود پرداختند و سپس آقای قندهاری ؛ مدیر آموزش و پرورش ناحیه ، کار سواد آموزی را کاری هنرمندانه و عاشقانه دانستند و تاکید کردند : تردیدی نیست که بزرگترین و بهترین کارها سخت ترین کارهاست اما با عشق و علاقه ، دلسوزی و همت ملی و احساس مسئولیت شرعی می توان این وظیفه مهم را به انجام رساند. ایشان در پایان اظهار امیدواری کردند که تلاش عالمانه و مجدانه همکاران در راستای تبعیت از منویات مقام معظم رهبری بهترین اقدام در مسیر « باقیات و صالحات» باشد.


منبع: آموزش و پرورش ناحیه 5 اصفهان

بخش سفیران تبیان