تبیان، دستیار زندگی
مراسم هفتگی هیئت شهدای گمنام پنجشنبه شب پنجم مهرماه برگزار شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

دفاع مقدس تمام نشده


مراسم هفتگی هیئت شهدای گمنام پنجشنبه شب پنجم مهرماه برگزار شد.

قدرت ماست نه انسانیت آمریکا

در بخش روایتگری این مراسم، حسین کاجی از پیشکسوتان دفاع مقدس در سخنانی هفته دفاع مقدس را گرامیداشت 2880 روز آتش و خون، رشادت‌های رزمندگان و داغدار شدن خانواده شهدا نامید و گفت: در طول 1000 شب حمله دشمن، 165 عملیات علیه ایران انجام شد که 38 عدد آن بزرگ و متوسط بود.

وی افزود: عملیات کربلای پنج، به تنهایی 64 هزار تلفات داشت که 11 هزار نفر آن شهید بودند و ما صرفاً توانستیم هفت هزار شهید را از منطقه به عقب ببریم و جنازه بیش از سه هزار شهید در شلمچه ماند که بسیاری شأن گمنام و مفقود شدند.

کاجی با اشاره به اینکه امروز، یک شبکه تلویزیونی را به پخش، تحلیل و کارشناسی 90 دقیقه فوتبال اختصاص می‌دهند، گفت: در مقابل 4 میلیارد و 600 میلیون دقیقه، نبرد رزمندگان ما با نه فقط عراق بلکه با کل استکبار چقدر ارزش تحلیل دارد و چند شبکه باید به آن اختصاص داده شود تا حق جنگی که دومین جنگ طولانی در میان 318 جنگ قرن گذشته است، ادا شود؟

وی خاطرنشان کرد: در اروپا می‌گویند برای هر قهرمان ملی باید 10 اثر آفریده شود، اما آخرین آمار انتشار کتاب ما در عرصه دفاع مقدس 10 هزار عنوان کتاب برای 250 هزار شهید است و باز هم پس از 33 سال، عرصه برای معرفی شهدا آماده نیست.

این رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: مزار امیرالمۆمنین علی (ع) و حضرت سیدالشهدا (ع) پس از آنکه سال‌ها آفتاب خورد و توسط خلفای جور به آب بسته شد، بارگاه یافت، شلمچه هم پس از سال‌ها آفتاب خوردن، مقصد و مأوای راهیان نور شد.

وی جنگ هشت ساله میان ایران و استکبار را از سه نگاه تاکتیکی، تحلیلی و معنوی قابل بررسی خواند و تصریح کرد: امروز، نگاه معنوی که ارائه دهنده فرمول خداباوری و خدامحوری است، برای ما اهمیت بیشتری دارد.

کاجی از توکل به خدا و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به عنوان رمز موفقیت رزمندگان یاد کرد و گفت: ما به دنبال نام و اسم و آرم نیستیم، بلکه به دنبال مرام و رسم و آرمان هستیم.

در مقابل 4 میلیارد و 600 میلیون دقیقه، نبرد رزمندگان ما با نه فقط عراق بلکه با کل استکبار چقدر ارزش تحلیل دارد و چند شبکه باید به آن اختصاص داده شود تا حق جنگی که دومین جنگ طولانی در میان 318 جنگ قرن گذشته است، ادا شود

وی با تأکید بر اینکه در دستگاه خدا هیچ چیز گم نمی‌شود، اظهار کرد: آن غواص ایرانی با لباس سیاه در دل شب سیاه به آب‌های اروند زد و هیچ گاه بازنگشت اما دل ما را با خود برد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه در ادامه سلسله مباحث خود با اشاره به ماهیت بهانه جویانه مخالفت مشرکان مکه با دعوت پیامبر اعظم (ص) گفت: حقیقت مخالفت‌های آنان انانیت و حسادت بود به علاوه اینکه نمی‌خواستند، اختیار خود را به خدا واگذارند و آن را در پوشش دلبستگی به فرهنگ آبا و اجدادی خود مطرح می‌کردند.

وی افزود: کسی که در برابر خدا خود را مصلوب اراده نمی‌کند، لزوماً مرتکب کار زشت نمی‌شود، بلکه ممکن است در اوج نخوت و تکبر نسبت به خدا به کار خوب نیز دست زند، اما آن کار خوبی که خود می‌خواهد نه آن که خدا خواسته است، پس نباید فریب کار خوب او را خورد.

حجت الاسلام پناهیان به ظاهر وجیه اولین مخالفت‌ها با دعوت پیامبر اعظم (ص) اشاره کرد و گفت: ابوجهل خطاب به حضرت ابوطالب عنوان می‌کرد که برادرزاده تو میان مردم مکه تفرقه ایجاد کرده، فرهنگ ما را به سخره گرفته و سبب شده جوانان جلو بزرگ‌ترها بایستند؛ همان ابوجهلی که در جای دیگر می‌گفت: «چرا باید علاوه بر دیگر فضیلت‌ها نبوت نیز در خاندان» بنی قصی جد پیامبر اسلام (ص) باشد؟

وی با اشاره به بهانه‌هایی که برای جنگ با امیرالمۆمنین علی (ع) و امام حسین (ع) تراشیده شد، اضافه کرد: خیلی‌ها مذهبی خالص هستند اما فریب بهانه‌هایی را می‌خورند که با ظاهر حقوقی، اخلاقی، فرهنگی و ... از سوی اهل نفاق برای پوشاندن نفسانیت خود مطرح می‌کنند.

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه اگر ماهیت بهانه جویی‌های اهل نفاق که در قالب شبهات و تئوری‌های فلسفی عنوان می‌شود را نشناسیم، در امتحانات آخرالزمان موفق نخواهیم شد، گفت: اکنون و با آنکه ماهیت تروریست‌های سوری را همه شناخته‌اند، باز هم عده‌ای ذیل بهانه‌ها و تیترهای مختلف از آن‌ها دفاع می‌کنند.

آن روز که دشمنان ما به قطعنامه 598 رضایت دادند به علت انسانیتشان نبود، بلکه از مقاومت ما به ستوه آمده بودند و امروز نیز اگر آمریکا کوتاه بیاید نتیجه قدرت ماست نه انسانیت او

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دفاع مقدس تمام نشده است، تصریح کرد: کنار حق، آرمیدن هنر نیست بلکه باید از حق دفاع کرد.

حجت الاسلام پناهیان در نقل فرازی از نامه امام محمد باقر (ع) به خلفای بنی‌امیه در فضیلت جهاد گفت: «خدا جهاد را بر همه اعمال برتری داده و عاملان به جهاد را در درجات بالا جای خواهد داد ... چون جهادگر، دین خدا را پیروز می‌کند ... جهاد، حدود را حفظ می‌کند و اولین حد، دعوت به طاعت خدا به جای طاعت بندگان و بندگی به درگاه خدا به جای بندگی بندگان خداست» .

وی در پایان تأکید کرد: آن روز که دشمنان ما به قطعنامه 598 رضایت دادند به علت انسانیتشان نبود، بلکه از مقاومت ما به ستوه آمده بودند و امروز نیز اگر آمریکا کوتاه بیاید نتیجه قدرت ماست نه انسانیت او؛ دشمن چه کوتاه بیاید و چه کوتاه نیاید گرگ است و ماهیت او تغییری نمی‌کند.

بخش فرهنگ پایداری تبیان


منبع: خبرگزاری ایکنا