تبیان، دستیار زندگی
سید رضا اکرمی با حکم محمد نهاوندیان رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تعیین شد


سید رضا اکرمی با حکم محمد نهاوندیان رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری شد.

در مراسمی که پیش از ظهر امروز با حضور مرتضی بانک معاون نهاد ریاست جمهوری در این نهاد برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین سید رضا اکرمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با حکم محمد نهاوندیان به ریاست شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری منصوب شد.

اکرمی

پیش از این حجت الاسلام عباس امیری فر عضو معزول جامعه روحانیت مبارز تهران در این سمت در دولت محمود احمدی نژاد مشغول فعالیت بود و همزمان مسئولیت امامت جماعت مسجد نهاد ریاست جمهوری را بر عهده داشت. عباس امیری فر در این سمت با دردسرهای زیادی روبرو بود از او به عنوان طرفدار مشایی و از افراد حلقه انحرافی نام می برند.

اکرمی کیست؟

سید رضا اکرمی در سال 1321 شمسی در سمنان بدنیا آمد. پس از طی تحصیلات مقدماتی در حوزه علمیه سمنان، در سال 1340 به حوزه علمیه قم وارد شد و شاگردکلاس خارج فقه آیت‌الله گلپایگانی و آیت‌الله مشکینی بود. در سال 1349 به تهران مهاجرت کرد و تاکنون در این شهر زندگی می‌کند.

پست‌های وی پس از پیروزی انقلاب ایران (1357)؛ اولین رئیس عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش، نمایندگی در 5 دوره مجلس شورای اسلامی، فرماندهی تبلیغات جبهه و جنگ، جانشین رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و مشاور عالی این سازمان بوده‌است.

وی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، دبیر جامعه وعاظ تهران و نماینده دوره‌های دوم، سوم، چهارم، پنجم و هشتم مجلس شورای اسلامی از شهرهای سمنان و تهران است.

سید رضا اکرمی در سال 1321 شمسی در سمنان بدنیا آمد. پس از طی تحصیلات مقدماتی در حوزه علمیه سمنان، در سال 1340 به حوزه علمیه قم وارد شد و شاگردکلاس خارج فقه آیت‌الله گلپایگانی و آیت‌الله مشکینی بود

احتمال تعیین معاون سیاسی-امنیتی رییس جمهور

نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی از شکل گیری معاونت سیاسی- امنیتی ریاست جمهوری در راستای کاهش سهم‌خواهی‌ها و فشارها روی وزارت کشور و وزارت امور خارجه خبر داد و گفت: با عبور مدیران جدید از این فیلتر جلوی مفاسد اقتصادی گرفته می شود.

کمال‌الدین پیرموذن  اظهار داشت: اطلاعات موثقی وجود دارد که نهاد ریاست جمهوری قصد دارد معاونتی را به ریاست حجت الاسلام یونسی تحت عنوان معاونت سیاسی و امنیتی بوجود آورد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این معاونت در راستای جلوگیری از سهم خواهی ها و فشارها در وزارت کشور و وزارت امور خارجه جهت اجرای برخی سیاست های خاص است، این معاونت مقوم و مکمل وزارتخانه های سیاسی، اطلاعاتی و امنیتی است.

پیرموذن

نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حل مشکلات اقتصادی در گرو حل مشکلات مدیریتی و سیاسی است به همین دلیل بها دادن به مسائل سیاسی و امنیتی پیش زمینه شکل گیری حماسه سیاسی و اقتصادی است.

پیرموذن خاطر نشان کرد: روحانی سال ها است که در مسائل امنیتی و سیاسی مشرف و آب دیده است، ضرورت حمایت از سه وزارتخانه اطلاعات، کشور و امور خارجه در جهت حسن اجرای ماموریت ها با توجه به پیچیدگی امور موجب شکل گیری معاونت سیاسی- امنیتی رئیس جمهور شده است.

وی تاکید کرد: اگر مدیران با حساسیت بیشتر در سطح معاونین وزارتخانه ها، استانداری ها و فرمانداری ها از فیلتر معاونت سیاسی- امنیتی رئیس جمهور عبور کنند، جلوی ویژه خواری ها، اختلاس ها و مفاسد اقتصادی گرفته خواهد شد.

نماینده اصلاح طلب مجلس، معاونت سیاسی- امنیتی ریاست جمهوری را چشم بینای نهاد ریاست جمهوری خواند و گفت: این معاونت مشرف به عملکرد مسئولان خواهد بود.

پیرموذن با اشاره به انتخاب استانداران از سوی کمیته سه نفره بیان کرد: دولت با تشکیل کمیته ای که مشمول اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، یونسی معاون سیاسی- امنیتی رئیس جمهور و رحمانی فضلی وزیر کشور به عنوان افرادی باکفایت و شجاع، به منظور انتخاب استانداران از رشد انسان های بی کفایت در استان‌ها جلوگیری می کنند.

فراوری: عطالله باباپور

بخش سیاست تبیان


مهر / تابناک / ویکی پدیا