تبیان، دستیار زندگی
مهم ترین مرحله ازدواج، شناختی است که دو طرف قضیه، از عروس و داماد گرفته تا خانواده و متعلقات نسبت به همدیگر کسب می کنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تقلب هایی برای روز خواستگاری!


مهم ترین مرحله ازدواج، شناختی است که دو طرف قضیه، از عروس و داماد گرفته تا خانواده و متعلقات نسبت به همدیگر کسب می کنند. این که هر کدام با مسائل زندگی، خانواده، روابط اجتماعی و... چطور برخورد می کنند و این که اصلا در این زمینه ها آبشان با هم در یک جوی می رود یا نه، چیزی است که به سادگی به دست نمی آید اما به دست آوردنش می تواند یک قدم بزرگ شما را به جواب نهایی تان نزدیک کند.


تقلب هایی برای روز خواستگاری!

در این بین، چی پرسیدن و چطور پرسیدن، حرف زدن و نحوه بیان موضع می تواند رسیدن به این نتیجه را ساده تر کند.

به طور کلی نوع سوال پرسیدن، چگونگی جواب دادن و نحوه ی بیان فارغ از محتوا می تواند نشان دهنده شخصیت یک فرد است. بنابراین در جلسات خواستگاری و معارفه های بعد از آن باید به این موارد دقت داشته باشید.

- سوالات شما به طور غیرمستقیم نشان دهنده ی ایده ها و تفکرات شماست. دقت در سوالاتی که از او می کنید و سوالاتی که از شما می پرسد شما را در شناخت بهتر کمک می کند.

- به جواب ها خیلی دقت کنید مثلا کسی که در جواب سوال «آیا گذشته خوبی داشته اید؟» استفاده بهینه از لحظات عمر را در تمام ابعاد مد نظر قرار بدهد، با کسی که فقط از نظر اقتصادی و خوش بودن گذشته را خوب می داند، خیلی فرق می کند.

- به جواب های او دقت کنید؛ چون چگونگی برخورد او با سوال یا برداشت شما، نشان دهنده نوع بینش و صفات شخصیتی اوست.

- در سوال و جواب علاوه بر اینکه به جواب های طرف مقابل توجه می کنید، به موضوع و ترتیب سوالات و حتی تاکید او روی بعضی از آن ها نیز دقت کنید؛ زیرا همه این ها با هم نشان دهنده ایده ها و تفکرات اوست.

- رابطه فامیلی و صمیمت بین خانواده ها یا آشنایی های محیط کار و تحصیل، شما را از گفتگوی مستقیم و تحقیق دقیق بی نیاز نمی کند و این نوع رابطه برای یک تصمیم درست کافی نیست.

- هیچ گاه چت کردن و ارتباط تلفنی به تنهایی نمی تواند روش خوبی برای خواستگاری باشد و جلسات حضوری قطعاً لازم است اما در بعضی موارد می توان استفاده های مناسبی از آن ها داشت مثلا در مواردی که خانواده ها در شهر یا کشور های متفاوت زندگی می کنند و امکان رفت و آمد کم تری دارند.

از چه چیزهایی بپرسیم؟

تقلب هایی برای روز خواستگاری!

- در مورد مسائلی که در زندگی مشترک برای شما پیش می آید و برایتان اهمیت دارد، از قبیل روابط شما با خانواده او یا برعکس سوال کنید.

- در مورد بعضی موضوعات نظر فرد و خانواده او را با هم مقایسه کنید.

- حرف هایتان را واضح و روشن بگویید، طوری که او منظورتان را متوجه شود و بتواند درست تصمیم گیری کند.

- چنانچه در مورد خواسته هایی که برای شما نقش اساسی و محوری دارد با طرف مقابل به تفاهم نرسیدید یا با خواسته های او نتوانستید کنار بیایید، گفتگو را ادامه ندهید.

- در جلسات اول به معرفی کامل؛ یعنی اطلاعات اجمالی در مورد خودتان (تحصیلات، شعل، روحیات و عقاید) و موضوعات کلی یعنی هدف از ازدواج، انتظار از همسر آینده، برنامه آینده زندگی و خصوصیات بارز شخصیتی بپردازید و در جلسات بعد به تفصیل بیشتر و موضات جزئی تر.

- هدف هایی که برای زندگی آینده ی خود در نظر دارید و نمی توانید بعد از ازدواج از آن دست بکشید، باید در جلسات اول خواستگار با فرد مقابلتان در میان بگذارید.

- از خانواده تان بخواهید در زمانی که شما خصوصی گفتگو می کنید آن ها هم راجع به موضوعاتی چون (معرفی خود، محل سکونت فعلی و قبلی، اصالت، شغل، آداب و رسوم) گفتگو کنند و سعی کنند تا بحث به حاشیه کشیده نشود.

- در طول جلسات به تکرّر و گونه های مختلف سوالات را بپرسید تا هر گونه اشتباه و یا مخفی کاری آشکار شود.

بخش کلوب ازدواج تبیان


برگرفته از: مجموعه کتاب های آیینه و شمعدان

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.