تبیان، دستیار زندگی
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در هم اندیشی منطقه‌ای مدیران كل تبلیغات اسلامی، مجهز بودن به علم و دانش روز و بهره گیری از محضر علما را در مسیر كار فرهنگی ضروری برشمرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

حركت در مسیر فرهنگی باید با علم افزایی وعلم آموزی توأم باشد

دکتر خاموشی

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در هم اندیشی منطقه‌ای مدیران كل تبلیغات اسلامی، مجهز بودن به علم و دانش روز و بهره گیری از محضر علما را در مسیر كار فرهنگی ضروری برشمرد.

به گزارش روابط عمومی، هم اندیشی منطقه ای مدیران كل تبلیغات اسلامی استان های اصفهان، قم، مركزی، سمنان، البرز و تهران با هدف برنامه ریزی فرهنگی در سال 90، بررسی و تصویب آنها، با حضوردكتر سید مهدی خاموشی ، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در اداره كل تبلیغات اسلامی تهران برگزار شد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سخنان خود را با ذكر روایتی از كتاب اصول كافی آغاز كرد: « شب را به صبح كن در حالی كه یا عالم باشی یا متعلم و یا اهل علم را دوست داشته باشی » و در ادامه ،تجهیز به علم و دانش روز با بهره گیری از لوازم ارتباطی جدید و بهره مندی از حضور عالمان با هدف علم آموزی و علم افزایی را مهم و ضروری برشمرد.

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی در ادامه سخنان خود و در دو بخش به توصیف برنامه های انجام شده و الزامات برنامه ای سال 90،‌ به جذب و استفاده صحیح و به جا از منابع اشاره كرد و افزود: اراده قوه مجریه و مقننه و قدرت نظام حكومتی نیز بهینه كردن بودجه فرهنگی و منابع انسانی است.

وی با اعلام ارتقای دو برابری بودجه سازمان در سال 89 نسبت به سال 81، این پیشرفت را نشانه حساسیت نظام به بخش فرهنگ دانست.

دكتر خاموشی در بخش بعدی سخنان خود، به توصیف برنامه های انجام شده، ضرورت ادامه آن ها و اجرای آن در قالب جدید تر پرداخت و تصریح كرد: بهینه سازی برخی زیر ساخت ها از جمله زیر ساخت های حقوقی، ورود سازمان به برخی عرصه های علمی، ایجاد سامانه های مختلف در فضای ارتباطی، ایجاد سامانه های برخورد با سایت های ضد دین و ماهواره ای از جمله اقدامات فرهنگی صورت گرفته در سال های گذشته است.

وی از برپایی جلسات شورای اقتصاد فرهنگ در سازمان خبر داد و افزود: ایجاد زیر ساخت ها جهت تولید كتاب، انیمیشن، فیلم كوتاه و سایر محصولات هنری از دیگر فعالیت های انجام شده است كه در تبادل ریالی اثرات مطلوبی در پی داشته است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با حوزه های علمیه و شورای مدیریت قم در قالب شورای ساماندهی تبلیغ ادامه خواهد یافت.

این مسئول فرهنگی در توصیف اقدامات انجام شده در سازمان به نكاتی مانند نقشه مهندسی فرهنگ، ایجاد بانك داده ها با هدف ارائه تحلیل و اعلام آسیب های اجتماعی به تفكیك استان ها اشاره كرد.

وی در بخش دوم صحبت خود، الزامات اجرای برنامه ها در سال جهاد اقتصادی را برشمرد و تصریح كرد: تلاش برای جلب منابع بهتر كمی و كیفی و كمك گرفتن از متخصصین و مشاورین در مطالعه برنامه ها ، بهینه سازی مصرف منابع، به كار گیری منابع مردمی ، بومی سازی برنامه ها از سطح به ستاد از جمله این الزامات است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه، خواستار آشنایی بیشتر مدیران كل ادارات تبلیغات اسلامی از اوضاع عمومی و فعلی حوزه مأموریتی خود و رویدادهای مهم آن مناطق ،‌سپس آگاهی از وضعیت كشور و در نهایت ورا كشوری و بین المللی شد.

وی هم چنین با تأكید بر مهندسی انتقال پیام به عنوان الزامی كه باید با كیفیت بهتر و نافذ تر برای مخاطب انجام شود، مهم ترین پیام را آشنایی دنیا با ولایت فقیه و دفاع از تئوری انقلاب اسلامی دانست.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام نصیر نیك نژاد، مدیركل تبلیغات اسلامی تهران ضمن تبریك سال نو و بهار طبیعت و خیر مقدم به شركت كنندگان در این جلسه، به ضرورت تبیین برنامه های فرهنگی متناسب با جهاد اقتصادی تأكید كرد.

مهندس غلامرضا محمدی، مدیركل طرح و برنامه سازمان تبلیغات اسلامی نیز در سخنانی به بیان اهداف برپایی هم اندیشی منطقه ای پرداخت.

این نشست كه سه شنبه 16 فروردین جاری آغاز شده است، تا چهارشنبه 17 فروردین به میزبانی اداره كل تبلیغات اسلامی تهران ادامه دارد و طرح ها و برنامه های فرهنگی قابل اجرا درسال جهاد اقتصادی جهت بررسی و تصویب، اعلام خواهد شد.

لازم به ذكر است در این نشست كه حجت الاسلام حسین روحانی نژاد، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی، و مسئولین ستادی سازمان حضور داشتند، كارشناسان طرح و برنامه، قرآن و آموزش 6 استان نیز شركت داشتند.

تنظیم: هومن بهلولی