تبیان، دستیار زندگی
جنگ ایران و عراق صرفاً به جهت انتقام جویی شخصی حضرت امام(ره) و صدام ملعون بوده است، یعنی بیش از آنکه این جنگ، جنگی اعتقادی یا میهن دوستانه و آرمانی و... باشد، یک مسئله شخصی بین حکام ایران و عراق بوده و بس!
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بی بی سی در عملیات فتح دزفول!؟

هفته دفاع مقدس امسال یک تفاوت اساسی و عجیب با سال های گذشته داشت، البته نه به جهت نوع برنامه ها و مراسماتی که در این هفته برگزار شد، بلکه به واسطه ورود سوال برانگیز شبکه بی بی سی فارسی به آن و تحلیل و تفسیر جنگ ایران و عراق و تحریف واقعیات جنگ که از سوی این شبکه انجام شد. شبکه بی بی سی فارسی در هفته دفاع مقدس در اقدامی عجیب و تأمل برانگیز با پخش یک سری گزارشات و برنامه ها و مستندی غیرمستند! (به نام دو سرباز) و... اقدام به قلب و تحریف واقعیت جنگ کرد. این رسانه ضمن ارائه تفسیرها و تحلیل های مورد نظر خود سعی کرد (در پس پخش این برنامه ها) به مخاطبان خود القا کند که جنگ ایران و عراق و ادامه آن :

بی بی سی در عملیات فتح دزفول؟!

1- صرفاً به جهت انتقام جویی شخصی حضرت امام(ره) و صدام ملعون بوده است، یعنی بیش از آنکه این جنگ، جنگی اعتقادی یا میهن دوستانه و آرمانی و... باشد، یک مسئله شخصی بین حکام ایران و عراق بوده و بس!

2- نکته جالب در گزارش ها و تحلیل های ارائه شده از سوی این شبکه این بود که می خواست به مخاطبانش بقبولاند که هر دو حکومت ایران و عراقی مدعی مخالفت با غرب بوده و با غرب دشمنی می ورزیدند. در خصوص دشمنی ایران با آمریکا و غرب شک و شبهه ای وجود ندارد، اما درباره دشمنی رژیم صدام با آمریکا و غرب به نظر می رسد این ادعا آنقدر مضحک و خنده دار است که حتی خود غربی ها هم آن را باور نمی کنند. اعترافاتی که سران آمریکا و غرب بعدها در خصوص حمایت از رژیم صدام کردند، خود گواهی بر این مدعاست. اسناد موجود در خصوص حمایت های سیاسی، نظامی و اقتصادی غرب از رژیم صدام آن قدر مشهود و آشکار است که کسی نمی تواند آن را رد کند، بمب های شیمیایی آلمانی، هواپیماهای سوپراستاندارد و موشک های اگزوسه فرانسوی، حمله های مستقیم و درگیری های رو در روی ناوهای آمریکا با رزمندگان ایران (در حمایت علنی از عراق) در خلیج فارس و... هیچ گاه از ذهن تاریخ و مردم ایران و جهان محو نخواهد شد.

3- نکته جالب دیگر بی بی سی در تجزیه و تحلیل جنگ، این بود که چنین القا می کرد که جنگ ایران و عراق، پیروزی نداشت و هر دو کشور به یک اندازه شکست خوردند! نگاهی ساده به اوضاع و احوال امروز «عراق در اشغال» و سقوط رژیم صدام و وجود یک کشور عقب نگه داشته شده و... در کنار سرافرازی و استواری و پیشرفت های بزرگ جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر، خود دلیلی محکم در تشخیص برنده و بازنده جنگ، برای هر انسان واقع بینی است. به جرأت می توان گفت که ایران امروز، در اوج قدرت و اقتدار سیاسی و نظامی و اقتصادی و... به سر می برد.

صرفاً به جهت انتقام جویی شخصی حضرت امام(ره) و صدام ملعون بوده است، یعنی بیش از آنکه این جنگ، جنگی اعتقادی یا میهن دوستانه و آرمانی و... باشد، یک مسئله شخصی بین حکام ایران و عراق بوده و بس!

4- نکته جالب و بامزه دیگر در برنامه های پخش شده بی بی سی، ادعای یک عکاس جنگ! به نام «آلفرد یعقوب زاده» است که مدعی است از کشتار دسته جمعی اسرای عراقی توسط رزمندگان ایرانی در عملیات فتح دزفول!! عکسبرداری کرده است، اما بعدها این عکس ها را از بین برده است! ظاهراً دست اندرکاران بی بی سی فارسی و این عکاس آنقدر عجله در تحریف واقعیات جنگ داشتند که فراموش کردند؛ اولاً دزفول هیچ گاه سقوط نکرد که ایران بخواهد آن را بازپس بگیرد واصلاً عملیاتی به نام فتح دزفول!! وجود خارجی ندارد و ثانیاً بی بی سی و این عکاس ، مخاطبان شان را چه فرض کرده اند که فکر می کنند با یک ادعای بدون استناد (عکس های کشتار دسته جمعی عراقی ها که بعداً آنها را از بین برده است) می توانند مخاطبانشان را گول بزنند. واقعیت امر این است که شبکه بی بی سی فارسی پس از مرگ فتنه سبز به دلیل کمبود سوژه، برای جلوگیری از تعطیلی این شبکه و ادامه سیاست های پشت پرده این رسانه، دست به هر اقدامی برای تأثیر گذاری به مخاطب ایرانی خود می زند، اگرچه آن اقدام، تحریف واقعیات جنگ، حتی به گونه ای مضحک و غیر مستند باشد.

مطلب مرتبط :

این عکس مشکوک است

ویژه نامه حدیث حماسه

منبع : روزنامه کیهان

تنظیم : فرهنگ پایداری تبیان