ابزار وبمستر

ذائقه ايراني ، كالاي ايراني - گوناگون از اقتصاد
معرفی وبلاگ
بازدید کننده ی گرامی؛ این وبلاگ با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، در جهت گسترش و حمایت از تولیدات داخلی و ملی ایجاد شده است. شما عزیزان نیز با بیان نظرات و به خصوص انتقادات خود می توانید در جهت بهتر شدن وبلاگ با ما همکاری فرمایید.
صفحه ها
دسته
آرشیو
لینک دوستان
پیوندهای مرتبط
لوگوی وبلاگ ما

ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی

لوگوی دوستان
ابزارها و برنامه ها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 880610
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 9
 حمايت از توليد ملي
این سایت را حمایت می کنم
کلیپ صوتی وبلاگ




بحران اقتصادي در نظر اول عبارت است از پيدا شدن "اضافه توليد" يعني پرشدن بازار از كالاهائي كه مشتريِ قادر به پرداخت ندارد. وقتي در بازار مشتري نباشد و كالاها فروش نرود طبعاً توليد كالاها نيز كاهش يافته و متوقف مي‌شود و به دنبال آن تعطيل كارخانه‌ها و بيكاري وسيع و ميليوني كارگران بيش مي‌آيد كه به نوبه خود فروش كالاها را باز هم دشوارتر كرده و بر عمق بحران مي‌افزايد. سيستم اعتباري سرمايه داري از كار باز مي‌ماند، بدهكاران توان پرداخت بدهي خود را در سر موعد از دست مي‌دهند. بهاي سهام شركت‌ها در بازار تنزل مي‌كند، موسسات سرمايه داري يكي پس از ديگري ورشكست مي‌شوند.

به اين ترتيب آنچه در نظر اول و گام نخست به صورت وجود كالاي "زيادي" در بازار تظاهر كرده بود در سير تكاملي خويش مجموعاً اقتصاد را درهم مي‌ريزد و فاجعه‌اي پديد مي‌آورد كه به مراتب از شديدترين سوانح طبيعي ويرانگرتر است.

در بحران بزرگي كه در سال‌هاي ۱۹۳۳ - ۱۹۲۹ در گرفت، حجم توليد در جهان به ۴۴% رسيد (كمتر از نصف ميزان قبل از بحران شد) و بزرگ‌ترين كشورهاي سرمايه داري از نظر حجم توليد به سطح ۲۰ يا ۳۰ سال پيش از بحران برگشتند. چهل ميليون نفر كارگر از كار بيكار شده به خيابان‌ها ريخته شدند، هزاران مؤسسه ورشكست گرديد. زياني كه از اين بحران به اقتصاد جهاني وارد شد بيش از خسارات ناشي از جنگ اول جهاني بود. لبهٔ تيز بحران و نيروي ويرانگر آن عليه كارگران و توليدكنندگان و سرمايه داران كوچك متوجه است.........
  • ادامه مطلب

اشتراک این مطلب در :

فوت كوزه گري حسابداري

تجارب:
نظر يك فارغ‌التحصيل مشغول به كار در اين رشته
"دانشجوي اين رشته بايد تحمل ساعتها كار در پشت يك ميز و صندلي و سرو كار داشتن با اعداد و ارقام را داشته باشد. همچنين بايد دقيق و منظم باشد تا در جمع‌بندي اعداد و ارقام دچار مشكل نگردد"
نظر يك استاد:
يكي از استادهاي اين رشته مي گويد:" چون اين رشته فقط به كلاس و معلم نياز دارد متاسفانه در سالهاي اخير، بسياري از شهرهاي دورافتاده كه حتي يك حسابدار مجرب و متخصص ندارد، رشته حسابداري را با استفاده از اساتيد كم‌تجربه دائر كرده است و در نتيجه فارغ‌التحصيلان دانشگاههاي فوق حسابداراني ناكارآمد هستند كه نمي‌توانند، جذب بازار كار شوند. البته آنچه گفته شد شامل حال فارغ‌التحصيلان توانمند اين رشته نمي‌شود چون هر فرد سرمايه‌گذار و هر موسسه اعتباري براي سرمايه‌گذاري يا اعتبار دادن به حسابدار نياز دارد"
خلاصه نظرات استادها:
سعي كنيد در زمان تحصيل معدل خوبي كسب نماييد.اين شرط در دانشگاه هاي مختلف متفاوت است.البته اين شرط اساسي نيست و فقط جنبه ظاهري دارد.
سعي كنيد در حين تحصيل آموزش هاي جنبي و فراتر از دروس مخصوصا در زمينه نرم افزارهاي مالي ببنيد. مثل نرم افزار هاي هلو ، رافع ، محاسبان و تيزپرداز و ...
در حد امكان سعي كنيد انواع دفاتر مالي را بخريد و خودتان مطابق با آموزشهايي كه ديده ايد در خانه آنرا تست كنيد. براي فراگيري بيشتر مي توانيد در دوره هايي كه موسسات با قيمت پايين برگزار مي كنند شركت نماييد.
ايجاد گروه در دانشگاه و همكاري با دوستان در زمينه ايجاد كارگروه حسابداري ميتواند بسيار مفيد باشد،همچنين استفاده از كتب سازمان حسابرسي و حسابداري كه بسيار مفيد هستند.


اشتراک این مطلب در :

آينده ي شغلي در ايران
به نظر مي‌رسد فارغ‌التحصيلان دوره‌هاي تحصيلات تكميلي اين رشته، آمادگي و پختگي بيشتري براي حضور در بازار كار دارند. فرصت‌هاي شغلي يك حسابدار بسيار گسترده است و از پايين‌ترين سطح تا بالاترين سطح را در بر مي‌گيرد. با وجود اين كه در دانشگاههاي مختلف كشور اعم از دولتي ، غيرانتفاعي و آزاد، دانشجويان بسياري در رشته حسابداري تحصيل مي‌كنند، اما تعداد فارغ‌التحصيلان بيكار اين رشته از ساير رشته‌ها كمتر است. چون از يك موسسه كوچك گرفته تا بزرگترين كارخانه‌هاي كشور حداقل براي تهيه اظهارنامه مالياتي به حسابدار نيازمند هستند.
همچنين دانش حسابداري در بخش ماليات كاربرد وسيعي دارد. چون محاسبه سود به ياري حسابداري امكان‌پذير است و تعيين مقدار سود نيز مبناي محاسبه ماليات شركتها اعم از دولتي و خصوصي مي‌باشد.
فارغ‌التحصيلان اين رشته پس از اتمام تحصيل مي‌توانند در سطوح مختلف و شاخه‌هاي متفاوت عهده‌دار انجام امور مالي گردند كه شرح آن چنين است:
حسابداري مالي: در كليه شركتها و مؤسسات تجاري و غيرانتفاعي.
حسابداري صنعتي : در كليه واحدهاي صنعتي و شركتهاي توليدي.
حسابداري دولتي : در كليه سازمانها و ادارات دولتي به عنوان حسابدار يا عامل ذي حساب.
حسابداري مالياتي : در ادارات دارايي.
حسابداري بيمه : در مؤسسات بيمه .
حسابداري بانكها : در شعبه‌ها و سرپرستي بانكها .
در حال حاضر در ايران ، سازمان حسابرسي به عنوان يك سازمان دولتي ، بزرگترين مؤسسه حسابرسي است و در كنار آن ساير موسسات حسابرسي دولتي و خصوصي مشغول فعاليت مي‌باشند.


اشتراک این مطلب در :

توانايي‌هاي مورد نياز و قابل توصيه
داشتن شم رياضي در رشته حسابداري از اهميت بسياري برخوردار است. به همين دليل دانش‌آموزان رشته رياضي در اين رشته موفقتر هستند. البته اين بدان معنا نيست كه دانش‌آموزان رشته علوم انساني قادر به ادامه تحصيل در رشته حسابداري نيستند بلكه بايد تلاش كنند تا از دانش رياضي خوب و يا حداقل متوسطي برخوردار باشند.
همچنين يك حسابدار بايد بتواند بخوبي گزارش كارهاي خود را ارائه دهد. بنابراين بايد در ادبيات فارسي مسلط بوده و نگارش خوبي داشته باشد. اين ويژگي بخصوص در سطوح بالاتر اين رشته يعني حسابرسي و مديريت مالي اهميت بسياري دارد.
در آزمون هر سه گروه آزمايشي درس رياضي به عنوان مهمترين درس اين رشته ضريب 4 دارد.
دانشجوي حسابداري بايد صادق و رازدار باشد چون در آينده تمام اسناد و مدارك يك سازمان را در اختيار دارد و اگر فرد رازدار و در كل با اخلاقي نباشد لطمات زيادي به آن شركت و در نهايت به جامعه وارد مي‌آورد. اين مساله بخصوص در حسابرسي اهميت بيشتري دارد زيرا اگر يك حسابرس كه وظيفه بررسي گزارشات مالي يك سازمان و تاييد صحت و سقم آن را بر عهده دارد، درستكار نبوده و يا شهامت ابراز مشكلات را نداشته باشد، مي‌تواند به نابساماني‌هاي اداري و مالي يك جامعه دامن بزند.
و بالاخره يك حسابدار براي موفقيت در اين دنياي پر از رقابت و تغيير و تحول بايد خلاق، مبتكر، صبور و منضبط باشد.
علاقه به امور مالي و تجزيه و تحليل‌هاي آن، عامل موفقيت دانشجوي حسابداري است.


اشتراک این مطلب در :

اطلاعات دانشگاهي رشته مديريت مالي

درس‌هاي اين رشته در طول تحصيل
دروس اصلي و تخصصي
مديريت مالي، پول و ارز بانكداري، بازاريابي و مديريت بازار، مديريت استراتژيك، اقتصاد سنجي‌ مالي، رياضيات و كاربرد آن در مديريت مالي، آمار و كاربرد آن در مديريت مالي، توسعه اقتصادي و برنامه‌ريزي، حقوق بازرگاني، حسابداري صنعتي، اصول مديريت مالي، مباني مديريت سرمايه‌گذاري، مديريت مالي در ايران، نهادهاي پولي و مالي، نهادهاي پولي و مالي بين‌الملل، مباني مهندسي مالي، بازار پول و سرمايه، مباني ريسك و مديريت بيمه، برنامه‌ريزي مالياتي، .قراردادهاي بيمه، متون مالي، مباني بانكداري و مديريت بانك


دانشگاهها:
اين رشته تا قبل از سال 1381به عنوان يكي از گرايشهاي مديريت بازرگاني محسوب مي شد ولي به لحاظ اهميت جريانهاي مالي سازمانها و تاثير اين جريانها بر روي موفقيت و سود آوري سازمانها و مباحث جديد سرمايه گذاري و غيره از سال 1381 به صورت يكي از رشته هاي كارشناسي ارشد مديريت .درآمد


گرايش‌هاي مختلف:
.اين رشته در حال حاضر فاقد گرايش مي باشد ولي امكان دارد كه درآينده نزديك به لحاظ تخصصي شدن مباحث آن داراي گرايش شود


اشتراک این مطلب در :

فرصت هاي شغلي رشته مديريت مالي

آينده ي شغلي:
فارغ التحصيلان اين رشته با تسلط به مباحث تئوري مديريت مالي در حوزه هاي مختلفي همچون سرمايه گذاري و بانكداري و بيمه و مديريت ريسك و مهندسي مالي(ارايه روشهاي نوين مالي) تامين مالي و اعتباري و ... مي تواند در پستهاي مرتبط سازماني ازجمله معاونت مالي (در مفهوم جديد آن ) و معاونت سرمايه گذاري و تامين مالي اعتبارات مالي در بانكها و ارزيابي اقتصادي پروژه ها و شركتهاي سرمايه گذاري و بورس اوراق بهادار و غيره مشغول بكار شوند. اين رشته در حال حاضر داراي آينده شغلي بسيار مناسبي مي باشد. امكان ادامه تحصيل در اين رشته تا مقطع دكترا وجود دارد.


اشتراک این مطلب در :

X