مهندس میرحسین موسوی با تاکید بر اهمیت حضور در انتخابات تصمیمگیری مردم در انتخابات را به معنای حفظ انقلاب خواند
میر حسین موسوی داوطلب نامزدی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز چهارشنبه در جمع مردم یاسوج به سخنرانی و به بیان آخرین مواضع انتخاباتی خود پرداخت.
وی با بیان خاطره ای از سفرش به این شهر در سال 1349، گفت: من در آن سال به عنوان "سپاهی مسکن" به یاسوج آمدم. در آن موقع یاسوج 40 خانه سازمانی، یک رستوران شهرداری و تعداد بسیار اندکی خانه محلی داشت و طبیعتی بسیار خیره کننده اما چیزی که روی من اثر گذاشت روح صداقت و سلحشوری مردم این منطقه بود.
موسوی افزود: من در طول مسیر دیدم که مردم استان کهگیلویه و بویر احمد از اسامی ایرانی مثل آریو برزن استفاده می کنند و این راهی را نشان می دهد که راه مقاومت و سلحشوری ملت ایران است و همین روحیه بود که ایران را در طول دوران مختلف و دوران دفاع مقدس حفظ کرد.
وی با اشاره به شرایط استان کهگیلویه و بویر احمد قبل و بعد از انقلاب گفت: قبل از انقلاب از نظر نیروی انسانی تحصیل کرده کمترین آمار در این استان بود اما به خاطر انقلاب اسلامی این وضعیت امروز عوض شده است و امروز این استان از نظر نیروی انسانی غنی است.
میر حسین موسوی با تاکید بر اهمیت حضور در انتخابات گفت: تصمیم گیری در انتخابات به معنای حفظ انقلاب است و طبیعی است که در آستانه انتخابات حساسیت های جامعه نسبت به سیاست های جاری بالا می رود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش زنان بویر احمدی در پیشرفت و شکوفایی این استان گفت: من خود شاهد بودم که زنان بویر احمدی در کنار مردان زحمت کشیدند و فرزندان دلاوری را تربیت کردند و آنها بودند که از ایران دفاع کردند.
نخست وزیر کشورمان در دوران دفاع مقدس با اشاره به دستور امام خمینی (ره) در بهار 1358 مبنی بر دعوت از مردم شهرها برای حرکت به سمت روستاها برای کمک به کشاورزی، گفت: با این دعوت بود که جهاد سازندگی شکل گرفت و سازندگی تبدیل به یک مبارزه شد و عزت مردم حفظ شد. شما این واکنش را با توزیع پول یا سیب زمینی مقایسه کنید.
میر حسین موسوی ادامه داد: اولین واکنش ها علیه این حرکت های ضد عزت در همین استان انجام شد و ما برای اولین بار شعار "مرگ بر سیب زمینی" را در اینجا شنیدیم.
وی افزود: توزیع پول باعث رشد نمی شود، بلکه باید در این مورد سرمایه گذاری کرد.
منبع: خبرگزاری مهر