معرفی وبلاگ
انسانم آرزوست . از کجا آمده ام ؛ به کجا می روم ؛ آمدنم برای چه بود . خدایا یقین دارم که نقطه نقطه نوشتار ما حساب و کتاب دارد و برای آن باید پاسخ دهیم . بنابر این مرا یاری ده آنگونه بنویسم که تو میخواهی و رضای توست .
صفحه ها
دسته
فیدها
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 602088
تعداد نوشته ها : 441
تعداد نظرات : 26
Rss
طراح قالب
GraphistThem222

عامل جنگ اول جهانی

گاهی اوقات یک اتفاق ظاهرا کوچک موجب حوادث بزرگ میشود ولی نه به این بزرگی که این مرد ایجاد کرد .
عامل اصلی جنگ جهانی اول این عکس که می بینید یک جوان صربستانی در اوایل قرن
گاوریلو پرنسیپ اسمشه نگاه به قد کوتاهش نکنید این ادم در سال ١٩١٤ولیعهد بلژیک رو با همسرش در زیارتی که از سارایوو داشتند بقتل رسوند وباعث شد که بلژیک با صربستان وارد جنگ بشه وروسیه هم برای کمک به صربها با بلژیک جنگ کنه المان هم برای جنگ با فرانسه وارد خاک بلژیک میشه بلژیک وانگلستان هم با المان می جنگند دولت عثمانی هم با المان وارد جنگ میشه امریکا وایتالیا ویونان ورومانی وپرتغال هم با دولت عثمانی وارد جنگ می شوند بدین صورت جنگ جهانی اول شروع میشه با ١٦میلیون کشته ٨ملیون مفقود و٢٠میلیون مجروح به خاطر


دسته ها : سیاسی
پنج شنبه 1 11 1394 19:42
آخرین وضعیت داعش به روایت شکل دهندگان داعش 
برکسی پوشیده نیست که غربی ها یک بازی موش و گربه با داعش به راه انداخته اند و اراده جدی برای نابودی او ندارندچرا که وجود داعش حضور پررنگ آنها در خاورمیانه و بلاد اسلام را توجیه میکند و به اهداف بزرگی میرساند طی حیات داعش آمریکا و انگلیس توانسته اند پایگاه های نظامی خود در کشورهای خلیج فارس را استحکام بیشتری بخشند و سلاح بسیاری به عرب ها بفروشند.مردم دنیا فراموش نمیکنند که صدا با ارتش کلاسیک و مقتدر تنها 13 روز در برابر آمریکایی ها دوام آوردحال چگونه است که در رابطه با داعش تعلل میکنند.جالب است دانشگاه آمریکایی کملبیا اعلام میکند مشتری اصلی نفت داعش ترکیه یعنی عضو ناتو است و این معنایی ندارد جزء اینکه غرب به رهبری آمریکابی علاقه نیستند که بگویند داعش محل چانی زنی ست.
یک خلبان جنگنده فرانسوی رافال پس از انجام عملیاتی در شرق دریای مدیترانه بر عرشه ناو هواپیما بر شارل دوگل فرود آمده است

دسته ها : سیاسی
شنبه 7 9 1394 7:18

چند روز از روزی که نیروی هوایی ترکیه جنگنده روسی را سرنگون کرد، گذشته و جنگ لفظی مسکو و آنکارا بالا گرفته است.
آن‌طور که کارشناسان می‌گویند، از زمان پایان جنگ سرد این نخستین بار است که یکی از اعضای ناتو یک هواپیمای نظامی روسیه را سرنگون می‌کند.
روزی که این اتفاق افتاد، نگرانی از وخامت اوضاع به حدی بود که کاربران توییتر هشتگ (جنگ جهانی سوم) راه انداختند. البته کمتر کسی واقعا فکر می‌کند کار به آن‌جا بکشد. اما تردیدی نیست که این اتفاق پیامدهایی ملموس خواهد داشت.
اما این پیامدهای احتمالی کدام‌اند؟
عملیات در سوریه
معلوم نیست ترکیه و روسیه در سوریه اهدافی یکسان دنبال می‌کنند یا نه
هم روسیه هم ترکیه می‌گویند دشمن داعش‌ هستند، اما موضع‌شان در قبال بشار اسد متضاد است:روسیه حمایت می‌کند و ترکیه مخالفت.
آنکارا حامی گروه‌های سنی مخالف اسد است، گروه‌هایی که مسکو "تروریست" می‌خواندشان. در مقابل دولت ترکیه حمایت روسیه از اسد را "اشتباه" می‌داند.

دسته ها : سیاسی - شیطان بزرگ
شنبه 7 9 1394 7:0
شیطنت آمریکایی ها در سوریه یا بهتر گفته شود ؛ جای پا در آینده سوریه صورت گرفت .
ارسال مهمات برای شورشیان همزمان با تشکیل ائتلافی از مخالفان در سوریه
خبرگزاری بی بی سی 
همزمان با اعلام تشکیل ائتلاف تازه ای در سوریه با حضور یگان های کردی مدافع خلق و 'جبهه انقلابیون رقه'،‌ وزارت دفاع آمریکا گفته است که این کشور بیش از ۴۵ تن مهمات در اختیار گروه‌های شورشی که با گروه های پیکارجوی اسلام گرا در شمال شرقی سوریه می جنگند، قرار داده است.
به گفته سخنگوی پنتاگون هواپیماهای ترابری نظامی سی-۱۷، با پشتیبانی جنگنده‌های آمریکایی بیش از یکصد محموله مهمات به علاوه سلاح‌های سبک و نارنجک را در استان حسکه در اختیار شورشیان قرار دادند.
این منطقه درحال حاضر تحت کنترل یگان‌های مدافع خلق قرار دارد.
آمریکا گفته است که تمامی این تجهیزات که از هواپیماهای ترابری پرتاب شده است، بدون مشکلی به دست شورشیان رسیده است.
این اقدام چند روز پس از آن صورت می گیرد که آمریکا یک برنامه ۵۰۰ میلیون دلاری برای آموزش هزاران شورشی "میانه رو" برای مقابله با داعش را رها کرد.
قرار است در عوض از این پول برای ارائه مهمات و مقداری سلاح به فرماندهان گروه های شورشی که از قبل در کارزار نبرد بوده اند استفاده شود.

دسته ها : سیاسی - شیطان بزرگ
سه شنبه 21 7 1394 5:57
تعصب را کنار گذاریم و در خصوص این گزارش شیطان بزرگ قضاوت خداپسندانه کنیم ؛ علیرغم اینکه همواره نکات منفی ورویه شیطانی آمریکا را در این صفحه قرار میدهم ولی این گزارش را می بایست مثبت تلقی کرد . در این که آمریکا بستر رشد علمی و یا اقتصادی خوبی را برای پناهندگان فراهم آورده و مبنا رشد را شایسته سالاری قرار داده  کمی تامل کنیم بسیاری در آمریکا درس خوانده اند و پیشرفت کرده اند - مثلا شما یک پناهنده افغان در کشورمان را با یک پناهنده درآمریکا مقایسه کنید؛ پناهنده افغان در ایران پیشرفت اقتصادی نموده و تا توان خرید کارخانه پیشرفت داشته ولی بجهت اینکه قانون کشور ما اجازه خرید ملک به بیگانه را نمیدهد سرمایه را برداشته و از ایران رفته است . 
این گزارش یکی از رسانه های آمریکایی  است که جای تامل دارد هیچ اشکال ندارد که بگوییم آنها در این خصوص خوب عمل کرده انداین گزارش ما را بر آن میدارد که خود را به نقد کشیم نقدی که سازندگی و اصلاح در پی دارد - این گزارش را ملاحظه فرمایید:
پناهندگان اغلب هنگام اسکان مجدد در یک کشور جدید با چالش هایی روبرو می شوند، اما بسیاری می توانند بر این موانع غلبه کنند. در اینجا نمونه هایی قابل توجه از پناهندگان مشهور، و نه چندان مشهوری که در آمریکا اسکان گزیدند، به موفقیت دست یافتند، و در جوامع محلی خود و فراتر از آن تفاوت ایجاد کردند، ذکر شده است.
آلبرت انیشتن
 انیشتن، یکی از بزرگترین مغزهای علمی جهان برای اکتشافاتش از جمله نظریه نسبیت، مورد تحسین و تمجید قرار گرفت. در سال ۱٩٢۱ انیشتن برنده جایزه نوبل فیزیک شد. در سال های دهه ۱٩۳۰ هنگامی که نازی ها در آلمان، کشور زادگاهش به قدرت رسیدند، انیشتن با یهودستیزی و آزار و اذیت روبرو شد و به آمریکا گریخت، و در دانشگاه پرینستون کرسی استادی کسب کرد. انیشتن قاطعانه در حمایت از یهودیان آلمان اعمال نفوذ کرد و تا زمان مرگش در ۱٩۵۵ در آمریکا ماند
یونگ اونگ
در ۱٩٧۵هنگامی که یونگ ۵ ساله بود خمرهای سرخ دولت کامبوج را سرنگون کردند. اونگ و خانواده اش مجبور به ترک خانه شان گشتند و پیاده عازم  پنوم پن، پایتخت شدند. اونگ به عنوان یک کودک سرباز از سوی خمرهای سرخ آموزش داده شد اما او موفق شد با چند تن
دسته ها : سیاسی - شیطان بزرگ
دوشنبه 30 6 1394 20:14

پُولدار که باشی...

بَرف بَهانه ای میشَوَد بَرایِ

لِباس نُو خَریدَن،

با دوستان به اِسکی رَفتَن،

تَفریح کَردن و از زِندِگی لِذّت بُردَن...

اما خُدا نَکُنَد فَقیر باشی و بَرف ببارَد...

از بیکار شُدَنِ پِدَرِ کارِگرَت بِگیر ،

تا غَمِ پاره بُودَن کَفشهایَت،

و چِکّه کَردَنِ سَقفِ خانه اَت...

ﭼﺮﺍ ﺑﺎیَﺪ ﭘُﻮﻝ ﺗَﻌییﻦ کُﻨَﺪ ،

بَرف ﻧِﻌﻤَﺖ ﺍَﺳﺖ یﺎ ﻋَﺬﺍﺏ...!؟ 

و البته 

غربی ها این مشکل را حل کرده اند 

وقتی یک غربی را در ویلای گران قمیت خود می بینی 

وقتی یک غربی را در اتومبیل گران قیمت خود می بینی 


دسته ها : سیاسی - گوناگون
دوشنبه 23 6 1394 18:34


آنگلا مرکل : کودکانمان را باخبر خواهیم ساخت که آوارگان سوریه به ما پناه آورده اند درحالیکه مکّه به آنها نزدیکتر بود!

خانم مرکل ای  فرشته نجات بخش آوارگان به شما خواهم گفت چرا ؟

پناهندگان خوب میدانند همان مکه ای که شما از آن سخن میگوییم در اختیار کسانی است که شهر و دیارشان را برهم زدند و طوفان جنگ را بوجود آوردندآنان اربابان  تروریست فعلی در سوریه و عراق و افغانستان هستند. 

خوب میدانند که کشورشان ساکت و آرام بود ناگهان مثلث ترکیه – قطر- عربستان گروه هایی با نام آزادیخواه به کشورشان روانه کردندتا حاکم بر مردم شوند.

پناهندگان با چشم خود نظارگرند حاکمان مکه را که روزانه کودکان بیگناه را در یمن به خاک و خون می کشند.


دسته ها : سیاسی - شیطان بزرگ
سه شنبه 17 6 1394 10:37

از خطر گلوله هادر کوچه وخیابان نجات یافته اند از مرز کشور خود گذشته ؛ گرسنگی و تلخ کامی را تحمل نموده ؛ گریه و ناسازگاری کودک را با لبخند پاسخ داده تا بلاخره برقایق نجات نشسته و طلاطم دریاو غرق شدن بغل دستی خود را نظارگر وبه ساحل رسیده - راه زیادی نمانده سیم خادار مانع مهمی نیست حتی باطوم پلیس را میتوان تحمل کرد اما اینکه گفته شود اگر مسلمان باشی حق ورود نداری خیلی گران و سنگین است گویا بحث بر سر انسان نیست بلکه نوع انسان مهمتراست و این اتفاق ناخشوآیندی است که مسلمانان درمرز بعضی از کشورهای اروپا با آن مواجه اند .


دسته ها : سیاسی
پنج شنبه 5 6 1394 12:52
تصور کنید تمام فرق مسلمان از سعودی ها و یازده متحد برعلیه حوثی گرفته تا حزب الله لبنان و طالبان و النصره به یکباره در کنار هم قرار گرفته و رو دروی اطاق فتنه غرب قرار گیرند - چه اتفاقی خواهد افتاد در این هنگام نیاز به حتی سلاح در دست گرفتن نیست فقط کافی است همه یک نماز جماعت مشترک  برگزار کنند -طبعا دیدن این صحنه اطاق فتنه را متلاشی خواهد کرد . 
و اما بعد 
و این بار دشمن در قالب دوربین مخفی بسراغ نماز میرود چرا که نه ؛ نماز نقطه مشترک میان تمام مسلمانان است نمازی که مشترکات یکسان دارد یک خدا یک قبله یک ذکر و یک هدف . 

پنج شنبه 5 6 1394 8:1

  آينده بدون بن‌لادن
گروه تحقيق و تفسير خبر- اعلام خبر كشته شدن سركرده گروه تروريستي القاعده با يك هفته تاخير، همانقدر كه تكان دهنده است، نشان از برنامه‌هاي احتمالي غرب بويژه آمريكا دارد. 
  
 
هنگامي كه 'باراك اوباما' رييس جمهوري آمريكا، دوازدهم ارديبهشت ‌ماه بر صفحه تلويزيون ظاهر شد و خبر كشته شدن 'اسامه بن لادن' سركرده گروه تروريستي القاعده، را تاييد كرد، پرسش‌هاي بسياري درباره آينده حضور نيروهاي غربي در افغانستان و پاكستان و حتي پيامد‌هاي احتمالي آن و اقدام‌هاي اعضاي باقيمانده از اين گروه مطرح شد.
البته تكذيب برخي شاخه‌هاي طالبان از جمله گروه 'تحريك الطالبان' در كنار تاييد برخي مقام هاي ارشد سازمان‌هاي اطلاعاتي پاكستان و همچنين مسوولان دولت آمريكا ابهام‌هايي را درباره صحت اين رويداد ايجاد مي‌كند.
بن لادن كه پس از حمله به برج‌هاي دوقلوي سازمان تجارت جهاني در يازدهم سپتامبر 1380،‌ به چهره‌اي مشهور بدل شده بود، بهانه‌اي براي آغاز اشغالگري به شيوه قرن بيست و يكم شد.

** بن لادن كيست؟
----------------------------
درباره زندگي بن لادن گفته‌هاي بسيار وجود دارد به طوري كه حتي در برخي از بديهيات نيز اختلاف نظرهايي به چشم مي‌خورد.
'ميشاييل پلي' و 'خالد دوران' در كتاب 'اسامه بن لادن و تروريسم جهاني' مي‌نويسند: اسامه، هفدهمين فرزند از 57 فرزند محمد بن لادن است. نظرات در مورد سال تولد وي متفاوت است. برخي منابع او را متولد سال 1334 (1955) و برخي ديگر متولد سال 1336 مي دانند.
پدر او كه يمني است، از بزرگ‌ترين مقاطعه‌كاران عربستان سعودي محسوب مي‌شود. يكي از پروژه هايي كه وي را صاحب ميليون ها پول كرد، پروژه گسترش مجموع مساجد مكه بود.
اسامه در يكي از ثروتمندترين خانواده هاي عربستان سعودي بزرگ شد اما مدارج ترقي خاصي را پيش نگرفت. وي نيز چون ساير برادرانش، از سنين كم مشغول به كار در شركت پدر شد. تعداد زيادي از برادران او براي ادامه تحصيلات دانشگاهي يا تجارت، راهي امريكا شدند، اما اسامه تمايل و انگيزه‌اي براي تحصيلات دانشگاهي نداشت.
'عبدالقيوم فدوي' نيز در كتاب 'اسامه بن لادن و ماجراها' آورده است: اسامه بن لادن سومين فرزند از 54 ـ و بنابر روايتي 57 ـ فرزند پدرش (محمد بن لادن) است كه در شهر مكه، متولد شد و دوره تحصيلات ابتدايي و متوسطه را در همان شهر، به پايان برد. سپس دوره تحصيلات عالي‌ را در شهر تجارتي و بندري 'جده' در دانشگاه 'عبدالعزيز' در رشته 'مديريت اقتصاد' در سال 1351 طي كرد.
وي كه از پدرش يتيم مانده بود با تمام اعضاي خانواده پر نفوس تحت تربيت و سرپرستي 'ملك فيصل' پادشاه آل سعود، قرار گرفت زيرا محمد بن لادن (پدر اسامه) يكي از وزراي فيصل بود.
بن لادن در دوران تحصيل در جده،‌ تحت تاثير افكار و انديشه‌هاي 'شيخ عبدالمجيد' موسس مسلك 'علوم كونيه و الاعجاز العلمي' قرار گرفت كه سازمان 'رابطه العالميه الاسلاميه' را اداره مي‌كرد و مدعي بود كه 'مذهب وسطيه'‌ [مذهب معتدل] را بر اساس قرآن كريم و سنت نبوي در اسلام بنيانگذاري كرده است.
در كتاب 'اسامه بن لادن و تروريسم جهاني' آمده است: طبق عرف و سنت معمول اعراب، اسامه خيلي زود ازدواج كرد. بزرگ‌ترين فرزندش محمد نام دارد و به اين سبب در حلقه دوستانش 'ابومحمد' ناميده مي‌شود. طبق آيين اعراب نام او 'ابومحمد اسامه بن محمد بن لادن' است.
اسامه در جواني كششي نسبت به انجمن‌ها و اتحاديه‌هايي چون اخوان‌المسلمين از خود نشان نمي‌داد، اما در پايان دهه هفتاد ميلادي خواندن و تفحص در نوشته هاي اسلام گرايان را آغاز كرد و بزودي مجذوب آن شد.
همزمان با دگرگوني او در سال 1358، جنبش مقاومت عليه شوروي اشغالگر در افغانستان شكل يافت. در اين دوره، خط مشي سياسي پاكستان، آزاد گذاشتن جنبش هاي اسلامي براي اجراي اقدامات خود عليه شوروي از اين منطقه بود. اما جنبش هايي چون افغان‌هاي ملي‌گرا نمي‌توانستند براي اقدام از خاك پاكستان استفاده كنند.
بسياري معتقد بودند اگر بتوان خاك افغانستان را از تسلط شوروي آزاد كرد، مي‌توان نخستين دولت عقيدتي اسلام‌گرا را در آنجا پايه‌گذاري كرد. در نتيجه بسياري از مجاهدان عرب رهسپار پاكستان شدند تا به مجاهدان افغان بپيوندند.
اسامه بن لادن در سال 1359، حدودا از همان ابتداي اين جريان، به شهر 'لاهور' در شمال پاكستان كوچ كرد و با 'عبدالله اعظم' پيوند آشنايي بست. اعظم از اسلام‌گرايان فلسطيني بود كه در اين برهه در دانشگاه بين‌المللي اسلام‌آباد تدريس مي‌كرد. اسامه به واسطه اعظم به مجاهدان افغان راه يافت و راه‌اندازي تشكيلات 'مجاهدان افغان- عرب' مرهون تلاش‌هاي اسامه و اعظم بود.
'جين ساسون' در كتاب 'ظهور بن لادن' به نقل خاطراتي از همسر اول و پسر چهارم اسامه مي‌پردازد و بر اين اساس مي‌نويسد: فعاليت‌هاي اسامه بن لادن باعث شده بود كه خانواده وي به عربستان، پاكستان، سودان، افغانستان و در مقطعي به آمريكا سفر كنند.
'نجوي' همسر بن لادن، گفته است: ما فقط دو هفته در آمريكا (اينديانا پليس و لس آنجلس) بوديم و در يكي از اين دو هفته اسامه براي ديدار برخي از افراد در شهر لس آنجلس به اين شهر سفر كرد. پس از آن، بن لادن به پاكستان و افغانستان براي مبارزه با حضور نظامي شوروي سابق در افغانستان سفر كرد.
به گفته همسر بن لادن، 'هيچ چيزي به اسامه بن لادن به اندازه رانندگي سريع در كل روز در صحرا لذت نمي‌داد'. همچنين 'يكي از علايق اسامه بن لادن كار در زمين كشاورزي، پرورش دانه و گل آفتابگردان بوده است'.
پس از اين كه اسامه بن لادن به خاطر مخالفت با حضور نيروهاي آمريكايي در عربستان به سودان تبعيد شد، به كشاورزي و پرورش گل‌هاي آفتابگردان روي آورد. اين در حالي است كه همزمان، وي شروع به طراحي حمله و تاسيس شبكه القاعده كرد.
فرزندان اسامه بن لادن تصريح كرده‌اند وي خانواده‌اش را مجبور مي‌كرد شبها را در صحرا بگذرانند. وي همچنين فرزندان خود را مجبور مي‌كرد از كوه‌هاي مناطق كوهستاني بدون آب بالا بروند تا خود را با شرايط سخت سازگار كنند.
پسر چهارم بن لادن نيز گفته است: پدر من به مادرم اجازه نمي‌داد كه كولر را روشن كند. هم چنين اجازه نمي‌داد كه مادرم از يخچالي كه در آشپزخانه‌مان بود استفاده كند.
به گفته فرزندان بن لادن، پدرشان يك سواركار ماهر بوده است كه انگليسي را با تسلط صحبت مي‌كرد و در رياضيات نيز تبحر داشت.
البته يكي از محافظان بن لادن به نام 'ابوجندل' دهم فروردين‌ماه 1385 در گفت و گو با شبكه آمريكايي 'سي. بي. اس نيوز' درباره خانواده سركرده القاعده گفت: او سه دختر و يك پسر دارد. پسر او كه بزرگ‌ترين بچه و به بن‌لادن تقديم شده است هم‌اكنون به مدرسه مي‌رود و در زمان تولدش، بن‌لادن، تكه‌اي از خرماي خود را گاز زده و باقي آن را پيش از اين‌كه كودك از شير مادرش بخورد، در دهان 'حبيب' گذاشته است.
ابوجندل تاكيد كرد: بهترين شانس آمريكا براي كشتن بن‌لادن، پيش از يازدهم سپتامبر بود. در مردادماه 1377، درست پس از دو بمب‌گذاري در سفارت‌ آمريكا در شرق آفريقا توسط بن‌لادن، القاعده مي‌‌دانست آمريكا انتقام خواهد گرفت؛ بنابراين، محل استقرار خود را به طرف شمال ترك كرد.
محافظ بن لادن كه حدود دو سال در يك سلول انفرادي زندان صنعا در يمن محبوس بود، در مورد آخرين نوار منتشر شده از سركرده القاعده گفت: او به آمريكا هشدار داد؛ بنابراين، اگر آمريكا به هشدارها، توجه نكند و آنها را جدي نگيرد، پيامدهاي بدي براي اين كشور در پي خواهد داشت.
او ادامه داد: شيخ پيشنهاد مشابهي را به اروپايي‌ها داد و شش ماه پيش نيز به آنان هشدار داد، اما واكنشي در كار نبود. او با بمب‌گذاري‌هاي مادريد آغاز كرد و سپس لندن؛ بنابراين، من گمان مي‌كنم كه اسامه بن‌لادن در حال طرح‌ريزي حملات جديدي به آمريكاست.
بنا بر اعلام تارنماي پليس فدرال آمريكا (اف. بي. آي)، اسامه بن لادن در ارتباط با حملات تروريستي بسياري در سراسر جهان از جمله بمب‌گذاري‌هاي شانزدهم مردادماه 1377 در سفارتخانه‌هاي آمريكا در دارالسلام (تانزانيا) و نايروبي (كنيا)، حمله به كشتي جنگي 'يو. اس. ‌اس كول'، حمله بيستم شهريورماه 1385 به مركز تجارت جهاني و پنتاگون تحت تعقيب پليس فدرال آمريكا قرار داشت.

** القاعده؛ تشكيلاتي به نام اسلام با رويكردي متناقض
-------------------------------------------------------------
زمان شكلگيري گروه شبه نظامي القاعده را به سال‌هاي 1367 و 1368 نسبت مي‌دهند.
در سال 1379 'ايمن الظواهري' يكي از رهبران سازمان جهاد اسلامي مصر، اين سازمان را با سازمان القاعده ادغام كرد.
وجه نامگذاري سازمان القاعده برگرفته از توصيف اين سازمان در يكي از متن‌هاي آن است كه تشكيلات القاعده را 'قاعده الجهاد' (اساس و بنيان نبرد اسلامي) توصيف مي‌كند. اين در حالي است كه خود اعضاي اين سازمان آن را 'جبهه بين‌المللي جهاد عليه يهوديان و صليبيان' مي‌نامند.
'ليا فارال' فروردين‌ماه 1390 در مجله آمريكايي 'امور خارجه'، از متنوع شدن و افزايش حملات اين گروه طي دو سال اخير مي‌نويسد.
'لورنس رايت' در كتاب 'برج بلند؛ القاعده و مسير منتهي به يازدهم سپتامبر' درباره شيوه و تكنيك‌هاي عملياتي اين گروه به 'حملات انتحاري و بمب‌گذاري‌هاي همزمان براي اهداف متفاوت' اشاره مي‌كند.
تارنماي انگليسي 'تلگراف' بيست و چهارم فروردين‌ماه 1382 تاكيد كرد 'القاعده را مسوول تحريك خشونت‌هاي فرقه‌اي ميان مسلمانان مي‌دانند'.
'اليو آ. كوهن' نيز هجدهم آبان‌ماه 1388 در 'وال استريت جورنال' نوشت: القاعده تحمل شاخه‌اي از اسلام را بجز سني‌ها ندارد و آنها را تكفير مي‌كند. رهبران القاعده، شيعيان، صوفيان و فرقه‌هاي ديگر را مرتد مي‌دانند كه اين امر در حملات آنان به مساجد و تجمع‌هاي اين فرقه‌ها نمايان است.
همزمان 'مارك سيجمن' روانپزشك و افسر سابق سازمان اطلاعات آمريكا (سيا)، در تارنماي كاخ سفيد نوشت القاعده اكنون فقط مي تواند يك 'برچسب شل براي جنبشي باشد كه به نظر مي رسد غرب را هدف قرار داده است... (القاعده) يك سازمان پوششي نيست. ما دوست داريم يك نهاد افسانه‌اي را [به نام القاعده] در ذهن ايجاد كنيم، اما اين واقعيت نيست كه با آن مواجه هستيم'.
'بروس هافمن' متخصص تروريسم در دانشگاه جورج تاون، نيز گفت: آنچه من را شگفت زده مي كند اين است كه مردم فكر نمي كنند دشمن مشخصي در جهان واقعيت وجود داشته و دشمن ما داراي يك رويكرد استراتژيك باشد.
بيست و يكم اسفندماه 1383، روزنامه فرامنطقه‌اي 'القدس العربي' مطلبي را درباره استراتژي‌ القاعده تا سال 2020 منتشر كرد كه شامل پنج مرحله مي‌شد: تحريك ايالات متحده براي حمله به يك كشور مسلمان، ترغيب مقاومت محلي مقابل نيروهاي اشغالگر، گسترش جنگ به كشورهاي همسايه و تعامل با آمريكا در يك جنگ طولاني فرسايشي، تبديل القاعده به يك ايدئولوژي و مجموعه‌اي از اصول اجرايي به طوري كه بتواند در كشورهاي ديگر بدون نياز به دستور مستقيم و مركز فرماندهي عمل كند و همچنين انجام حملاتي عليه كشورهاي متحد با آمريكا براي خروج از درگيري (همانند بمبگذاري سال 1383 در قطارهاي مادريد و بمبگذاري‌هاي سال 1384 در لندن).
القاعده در مجموع 6 حمله بزرگ تروريستي انجام داده است. هشتم دي‌ماه 1371 طي نخستين حمله تروريستي القاعده، دو بمب در هتل 'ماونپيك' و پاركينگ هتل 'گلدموور' در عدن يمن منفجر شد.
در سال 1372، يكي از اعضاي القاعده با استفاده از كاميون بمبگذاري شده به مركز تجارت جهاني نيويورك حمله كرد.
عملياتي نيز براي ترور 'بيل كلينتون' رييس جمهوري پيشين آمريكا، در حاشيه حضور وي در مانيل براي شركت در نشست همكاري‌هاي اقتصادي آسيا و اقيانوسيه برنامه‌ريزي شده بود.
بمبگذاري سال 1377 در سفارت آمريكا در شرق آفريقا و بمباران ناوشكن آمريكايي يو. اس. اس كول در مهرماه 1379 نيز از ديگر اقدام هاي اين گروه پيش از حمله به برج‌هاي مركز تجارت جهاني و ساختمان پنتاگون بود.
پس از اين حوادث بود كه بوش پسر طي يك سخنراني در كمپ ديويد در بيست و پنجم شهريورماه 1380 و همچنين چهار روز بعد در كنگره آمريكا كليد 'جنگ عليه ترور' را زد. گرچه دولت 'دونالد ريگان' نيز در سال 1363 از جنگ مقابل تروريسم سخن گفته بود.
به گزارش شبكه آمريكايي 'سي. ان. ان'، بوش آن زمان تاكيد كرد: اين جنگ صليبي – اين جنگ با تروريسم- همين روزها رخ مي‌دهد.
وي در كنگره نيز گفت: جنگ عليه ترور با القاعده آغاز مي‌شود اما به همين جا خاتمه نمي‌يابد. اين جنگ تا زماني كه گروه‌هاي تروريستي جهاني يافت مي‌شوند، پايان نمي يابد و متوقف نمي‌شود.
البته وي بعدها -به گزارش سي‌ام شهريورماه 1380 خبرگزاري 'رويترز'- از به كار بردن واژه تروريسم در كنار جنگ‌هاي صليبي كه به يادآورنده درگيري‌هاي مسيحيان با مسلمانان بود، عذرخواهي كرد.
به گزارش سي‌ام دي‌ماه 1387 تارنماي شبكه خبري آمريكايي 'آ. بي. سي نيوز'، 'باراك اوباما' رييس جمهوري جديد آمريكا، نيز در مراسم تحليف خود گفت: ملت ما با شبكه گسترده‌اي از خشونت و نفرت در حال جنگ است.
به نوشته پنجم فروردين‌ماه 1388، روزنامه آمريكايي 'واشنگتن پست'، وزارت دفاع آمريكا به طور رسمي نام عمليات 'جنگ جهاني عليه ترور' را به 'عمليات احتياطي خارج از مرزها' تغيير داد. اوباما همان زمان از اعضاي پنتاگون خواست از استفاده از اين واژه خودداري كنند.

** القاعده؛ بهانه‌اي براي دست‌اندازي‌هاي غرب به كشورهاي اسلامي
-----------------------------------------------------------------------------
مرد نامرئي دنياي ترور پس از حادثه انفجار سازمان تجارت جهاني در سال 1380، ناگهان بر سر زبان‌ها افتاد. گرچه تا پيش از آن نيز شبكه القاعده عمليات‌ و اقدام‌هاي تروريستي مختلفي انجام داده بود اما تاكيد بوش پسر بر لزوم دستگيري بن لادن و مبارزه با تروريسم، هراسي را از اسلامگرايي افراطي و در كل اسلام به دل مردم غرب انداخت.
پس از تعيين محدوده زماني براي طالبان از سوي بوش براي تحويل دادن بن لادن، طالبان خواستار ارايه شواهد و مدارك آمريكا درباره ارتباط اين حوادث با سركرده القاعده شد اما آمريكا از اين امر سر باز زد.
پانزدهم مهرماه 1380 آمريكا با همكاري نيروهاي انگليسي و هم‌پيمانان خود، به افغانستان حمله كرد و نبردي را با نيروهاي القاعده آغاز كرد كه هنوز ادامه دارد.
از سوي ديگر، به دنبال انتشار اخباري درباره حضور القاعده در مناطق شمالي پاكستان، حملات جنگنده‌هاي بي‌سرنشين آمريكايي به منطقه وزيرستان تاكنون هزاران بيگناه را به كام مرگ فرستاد.
پس از ديدار 'كالين پاول' به عنوان نماينده آمريكا با 'پرويز مشرف' رييس جمهور پيشين پاكستان، مشرف با انجام عمليات نظامي عليه طالبان مخالفت كرد اما پس از تهديد پاكستان توسط همسايگان خود همچون هند، نياز به حضور نيروهاي قدرتمندتري چون آمريكا در منطقه را ضروري ديد.
به گزارش بيست و دوم دي‌ماه 1380 خبرگزاري پاكستان، مشرف طي سخناني افراط‌گرايي اسلامي و همه اقدام‌هاي تروريستي و بي‌قانوني را محكوم كرد. وي تاكيد كرد دولت خود را براي ريشه‌كني افراط‌گرايي و ممنوعيت فعاليت سازمان هاي شبه نظامي موظف كرده است.
مشرف افزود: تصميم اخير مبني بر ممنوعيت فعاليت گروه‌هاي افراط‌گرا با هدف ترويج خشونت، در راستاي حفظ منافع ملي و پس از مشورت كامل اتخاذ شده است و متاثر از نفوذ هيچ نيروي بيگانه‌اي نيست.
به هر حال، القاعده دليلي شد تا پاي آمريكا به افغانستان، پاكستان، يمن و همچنين عراق باز شد.

** پشت پرده انتشار خبر كشته شدن بن لادن
--------------------------------------------------
خبر كشته شدن سركرده گروه القاعده به دست نيروهاي آمريكايي در شرايطي اعلام شده است كه پيش از اين نيز بارها چنين ادعايي مطرح شده بود.
براي نمونه، 'بي‌نظير بوتو' نخست وزير پيشين پاكستان، در بهمن‌ماه 1385 طي گفت‌وگويي با شبكه الجزيره گفت 'بن لادن كشته شده است'.
بنابراين بايد اين احتمال را نيز در ذهن داشت كه اين خبر در پرده‌اي از ابهام فرو رود.
از طرف ديگر، چنانچه اين خبر درست باشد بايد جسد بن لادن براي اطمينان بيشتر مورد آزمايش‌هاي مختلفي قرار گيرد. بويژه اينكه شايعه‌هايي درباره قصد نيروهاي آمريكايي براي از بين بردن و غرق كردن جسد وي در رسانه‌هايي همچون الجزيره منتشر شده است.
گرچه اين احتمال وجود دارد كه اين شايعه‌ها در راستاي سنجش افكار عمومي و پايش واكنش‌هاي بعدي باشد با اين حال، ترديدي نيست كه آمريكا همانگونه كه براي ورود به افغانستان، بهانه‌اي بافته بود به همان ترتيب، براي خروج خود دستاويزي بهتر از كشته شدن رهبر اين گروه نداشته است.
بر اساس اطلاعات مركز اطلاعات دفاعي آمريكا تا بيست و چهارم اسفندماه 1389، از زمان آغاز جنگ عليه ترور تاكنون پنج هزار و 921 نظامي آمريكايي كشته و 42 هزار و 673 تن ديگر زخمي شدند.
اين احتمال وجود دارد كه پس از انتشار اين خبر برخي اعتراض‌ها و حتي ناآرامي‌ها در افغانستان، پاكستان، يمن و حتي برخي كشورهاي شاخ آفريقا شكل بگيرد. حتي ممكن است باقيمانده‌هاي اين گروه در پي انتقامجويي برآمده و رشته عمليات‌هاي انتحاري و بمبگذاري را در نقاط مختلف جهان در دستور كار خود قرار دهند.
كشورهاي غربي بويژه آمريكا پس از اين رويداد به تماشا نشسته‌اند تا ثمره اقدام خود را ببينند. پس از فرو نشستن گرد و غبارهاي ناشي از اين اقدام در منطقه، تصميم لازم درباره ماندن يا انتقال نيروهاي نظامي به نقطه ديگري از جهان اتخاذ خواهد شد.
چنانچه اين كشورها منافع خود را در ادامه حضور در افغانستان ببينند، مسلما وجود بقاياي القاعده يا ظهور رهبر(اني) جديد در اين گروه براي ادامه اهداف تعيين شده را بهانه خود قرار خواهند داد.
اما در صورتي كه هزينه حضور نظامي در كشورهاي افغانستان و پاكستان بيشتر از سود آن شود، اهداف ديگري براي كشتي هميشه سرگردان نظامي آمريكا تراشيده مي‌شود. كما اينكه در حال حاضر، تحولات شمال آفريقا و جنوب خاورميانه بويژه پس از دخالت در وضع ليبي شرايط را براي تمركز نيروهاي بيشتر آمريكايي و انگليسي فراهم كرده است.
به علاوه، آمريكا در حالي كه روزگار چندان باثباتي در عراق ندارد و موقعيت خود را در كشورهاي حاشيه خليج فارس بويژه بحرين در خطر مي‌بيند، تمايل دارد هر چه زودتر جنگ در چندين جبهه را پايان دهد و احتمال آسيب‌ها را كمتر كند. اعمال تغييرات اخير در تيم امنيتي آمريكا نيز نشان از همين امر دارد.
خاتمه دادن به اعتراض‌هاي مردمي در افغانستان و پاكستان نسبت به حضور نيروهاي بيگانه و همچنين واكنش‌هاي جهاني درباره كشتار غيرنظاميان طي حملات هوايي صورت گرفته، نيز يكي ديگر از اهداف آمريكا براي خروج احتمالي از اين باتلاق خواهد بود.
از سوي ديگر، انتشار اين اخبار از سوي رسانه‌ها گامي براي تثبيت ادعاي آمريكا درباره ماهيت 'منادي حقوق بشر بودن و برپادارنده عدالت' خواهد بود. آن هم در شرايطي كه مدت‌ها عملكرد اين كشور در صحنه‌هاي بين‌المللي با انتقاد افكار عمومي همراه بوده است.
همچنين همانطور كه بوش پسر، آغاز حمله به افغانستان براي مبارزه با ترور را به اسلحه‌اي براي پيروزي در دور دوم انتخابات رياست جمهوري آمريكا تبديل كرد، اوباما هم اين دستاورد را به نفع دموكرات‌ها ثبت كرد. بويژه در شرايطي كه بحران اقتصادي از سال 1387 تاكنون محبوبيت نخستين رييس جمهوري رنگين پوست آمريكا را تحت‌الشعاع قرار داده و انتقادهاي فزاينده‌اي عليه او شكل گرفته است.
اينك به يقين جريان پول با افزايش قيمت جهاني دلار به سمت آمريكا سرازير مي‌شود و اقتصاد بي‌رمق اين كشور نفسي تازه مي كشد. از سوي ديگر، شادي مردمي كه در اين كشور پس از انتشار خبر مرگ بن‌لادن به خيابان‌ها ريختند، اميد به پيروزي دوباره در انتخابات سال 1391 را در دل اوباما و گروه كاري وي بيش از گذشته كرد.
بجز تعيين تكليف حضور نظامي آمريكا در افغانستان و پاكستان، نحوه برخورد غرب با اسلام نيز از اين خبر متاثر خواهد شد.
پس از حادثه يازدهم سپتامبر اسلام هراسي به طور گسترده توسط غول‌هاي رسانه‌اي غرب در قالب پوشش اخبار مرتبط و نسبت دادن خرابكاري‌ها با مسلمانان دنبال مي‌شد.
گرچه اين احتمال وجود دارد كه مقداري از بار و فشار رواني موجود با مرگ بن‌لادن از ميان برود، اما ممكن است در راستاي مبارزه با اسلام كه منجر به اقدام‌هاي افراط‌گرايانه‌اي همچون سوزاندن قرآن كريم به دست كشيش آمريكايي شد، آتش‌هاي جديدي برافروخته شود.
اوباما نيز در سخنراني دوازدهم ارديبهشت‌ماه خود پس از تاييد خبر كشته شدن سركرده القاعده گفت: شكي وجود ندارد، القاعده به حملات تروريستي خود ادامه خواهد داد.
رييس‌جمهوري آمريكا افزود: همان طور كه جورج بوش گفت 'ما با اسلام جنگي نداريم' ما نيز مي‌گوييم با اسلام جنگ نداريم.
بنابراين روشن است كه اوباما گرچه به زبان از جنگ نكردن با اسلام سخن مي‌گويد اما در عمل با همراه كردن نام گروه تروريستي القاعده با اسلام،‌ اقدام به هم‌نشيني معنايي غيرمستقيم آنها با هم كرده است.
به اين ترتيب پس از گذشت 10 سال از حادثه يازدهم سپتامبر 1380 كه هنوز با ابهام‌هاي روزافزوني درباره ريشه‌هاي شكلگيري اين اتفاق همراه است، بهانه آمريكا براي پيشگيري از بروز مسائل مشابه و قدم نهادن در مسيري به فاصله صدها كيلومتر دورتر از وطن خود با كشته شدن بن‌لادن به لحظه‌اي تصميم‌ساز رسيده است.
حال، بايد ديد مبارزه با تروريسم فقط در شخص بن‌لادن كه حتي برخي او را مهره سوخته غرب معرفي مي‌كنند، خلاصه شده است يا دنباله‌هاي القاعده قرار است در سرزمين ديگري همچون مصر، تونس يا يمن سر برآورند و سرزمين جديدي را براي تاخت و تازهاي غرب فراهم كنند.
تحقيق**1961**1358
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30367489 
ملاحظات و نظريه
از اين به بعد اخبارمتناقض و گوناگوني درخصوص بن لادن  فراوان خواهدشدكه كسي قادر به كسب اطلاعات حقيقي نباشد اين شگردي است كه سرويس اطلاعات شيطان بزرگ همواره از آن استفاده مي نمايدمعمولا پس از هر عمليات بزرگ و مهمي كه از سوي سرويس هاي اطلاعاتي مانند سياو اينتليجنت سرويس انگليسي و امثالهم به اجراء درمي آيد اطلاعات پس از آن متناقض و گوناگون خواهد بود كه توسط همان سرويس هاي اطلاعاتي منتشر و هدايت مي گردداين بدين علت است كه مردم نتوانند واقعيت امر را دريابند.

دسته ها : سیاسی
جمعه 16 2 1390 16:29
X