تبیان، دستیار زندگی
بدلیل اینكه در شبكه های كابلی كه به اینترنت هم متصل هستند، وجود دیواره آتش از الزامات است و تجهیزاتی مانند هاب یا سوئیچ به تنهایی قادر به انجام وظایف دیواره آتش نمیباشند، بایستی در چنین شبكه هایی دیواره آتش مجزایی نصب شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

انتخاب صحیح کدام است؟

در ادامه بحث در مورد شبکه ای بی سیم استفاده در ربات به بحث امنیت و این شبکه ها در ربات می پردازیم

امنیت:

ربات و رباتیک و روبوکاپ robot , robotic , robocup

بدلیل اینكه در شبكه های كابلی كه به اینترنت هم متصل هستند، وجود دیواره آتش از الزامات است و تجهیزاتی مانند هاب یا سوئیچ به تنهایی قادر به انجام وظایف دیواره آتش نمی باشند، بایستی در چنین شبكه هایی دیواره آتش مجزایی نصب شود در ساخت ربات اضافه کردن تمامی این تجهیزات و دردسرهای حاصله سبب گردیده که از شبکه های بی سیم بیشتر استفاده گردد از دیگر دلایل مفید بودن بی سیم آن است که تجهیزات شبكه های بی سیم مانند Broadband Router  ها دیواره آتش بصورت نرم افزاری وجود داشته و تنها بایستی تنظیمات لازم صورت پذیرد از سوی دیگر به دلیل اینكه در شبكه‌های بی‌سیم از هوا بعنوان رسانه انتقال استفاده می شود، بدون پیاده سازی تكنیك‌های خاصی مانند رمزنگاری، امنیت اطلاعات بطور كامل تامین نمی گردد استفاده از رمزنگاری (Privacy WEP (Wired Equivalent باعث بالا رفتن امنیت در این تجهیزات گردیده است. در نهایت این سوال مطرح می شود که

انتخاب صحیح كدام است؟

با توجه به بررسی و آنالیز مطالبی كه مطالعه كردید بایستی تصمیم گرفت كه در محیطی كه اشتراك اطلاعات وجود دارد و نیاز به ارتباط احساس می شو د (که ما به علت فیلد کاری بیشتر ربات ها مد نظر هستند) كدام یك از شبكه های بی سیم و كابلی مناسب تر به نظر می رسند .

در زیر خلاصه ای از معیارهای در نظر گرفته شده در این مقاله می باشد از این معیارهای عنوان شده نه تنها در ساخت ربات خود می توانید استفاده کنید بلکه در حالت کلی در هرزمینه دیگری که قصدایجاد شبکه ر داریدمیتوانید از آن بهره مند شوید بعنوان مثال اگر هزینه برای شما مهم بوده و نیاز به استفاده از حداكثر كارائی را دارید ولی پویائی برای شما مهم نمی باشد بهتر است از شبكه كابلی استفاده كنید.

ربات و رباتیک و روبوکاپ robot , robotic , robocup

انواع شبكه های بی سیم

WLANS(Wireless Local Area Networks)) ):

این نوع شبكه برای كاربران محلی از جمله محیطهای(Campus) دانشگاهی یا آزمایشگاهها كه نیاز به استفاده از اینترنت دارند مفید می باشد. در این حالت اگر تعداد كاربران محدود باشند می توان بدون استفاده از Access Point این ارتباط را برقرار نمود در غیر اینصورت استفاده از Access Point ضروری است می توان با استفاده از آنتن های مناسب مسافت ارتباطی كاربران را به شرط عدم وجود مانع تاحدی طولانی تر نمود.

WPANS(Wireless Personal Area Networks))):

دو تكنولوژی مورد استفاده برای این شبكه ها عبارت از :IR (Infra Red)   و Bluetooth (IEEE 802.15 ) می باشد كه مجوز ارتباط در محیطی حدود 90 متر را می دهد البته درIR نیاز به ارتباط مستقیم بوده و محدودیت مسافت وجود دارد.

WMANS(Wireless Metropolitan Area)) Networks ):

توسط این تكنولوژی ارتباط بین چندین شبكه یا ساختمان در یك شهر برقرار می شود برای Backup آن می توان از خطوط اجاره ای ،فیبر نوری یا كابلهای مسی استفاده نمود.

WWANS(Wireless Wide Area Networks)) ):

برای شبكه هائی با فواصل زیاد همچون بین شهرها یا كشورها بكار می رود این ارتباط از طریق آنتن ها ی بی سیم یا ماهواره صورت می پذیرد .

ادامه دارد...

تهیه و تنظیم : سیدخاموشی ، آموت سر