تبیان، دستیار زندگی
تیم ایران در دهمین دوره از مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان جهان پس از كسب دو پیروزی و قبول یك شكست در مرحله‌ی مقدماتی، در مرحله‌ی بعد در گروه E و در بین 8 تیم برتر این دوره از رقابت‌ها قرار گرفت
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تیم ایران در گروه مرگ!

مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان جهان - مكزیك

نوجوان در گروه مرگ

تیم ایران در دهمین دوره از مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان جهان پس از كسب دو پیروزی و قبول یك شكست در مرحله‌ی مقدماتی، در مرحله‌ی بعد در گروه E و در بین 8 تیم برتر این دوره از رقابت‌ها قرار گرفت تا برای صعود به مرحله‌ی نیمه نهایی كار به مراتب دشوارتری را پیش رو داشته باشد.

شاید این بخت بد تیم ایران باشد كه برای صعود به نیمه نهایی باید به مصاف تیم‌های قدرتمند جهان برود. قرار گرفتن در بین‌ تیم‌های برزیل، آرژانتین و هند برغم تمامی جذابیت‌هایش، بی‌تردید با دشواری‌های خاص خود نیز همراه است.

تیم والیبال نوجوانان برزیل با دارا بودن 9 دوره سابقه‌ی حضور در مسابقات این رده، دارای پیشینه‌ای چشمگیر است.

طلایی پوشان قاره آمریكا طی سال‌های 1989، 91، 93، 95، 2001 و 2003 عنوان قهرمانی را از آن خود كرده‌اند و در سه دوره دیگر حضورشان عناوین دوم، پنجم و هفتم را به ترتیب طی سال‌های 2005، 1997، 1999 كسب كرده‌اند.

در این دوره از رقابت‌ها تیم برزیل 5 بازیكن را در بین بهترین بازیكنان مرحله‌ی مقدماتی جای داده است و این امر نشان دهنده‌ی قدرت آنها برای كسب عنوان قهرمانی است.

تیم اعزامی برزیل به مكزیك این روزها امیدواری‌های زیادی را دارد كه پس از حذف زودهنگام روسیه، قهرمان دوره‌ی گذشته‌ی مسابقات، راه به مراتب هموارتری را تا رسیدن به فینال مسابقات طی كند.

برزیل بعنوان تیم دوم گروه B به مرحله‌ی یك چهارم نهایی صعود كرده است اما، تیم آرژانتین دیگر تیم مدعی گروه E مسابقات است.

سفید و آبی‌پوشان قاره آمریكا این بار مصمم هستند تا در پنجمین دوره حضورشان در مسابقات جهانی خاطره‌ای خوش به یادگار بگذارند. نمایش بازیكنان این تیم در گروه سوم مرحله‌ی مقدماتی گواه این ادعاست تا آنها در بهترین شرایط بعنوان تیم اول گروه به مرحله‌ی بعد صعود كنند.

تیم آرژانتین برخلاف برزیل، دارای پیشینه‌ی چندان جالبی نیست. آنها طی سال‌های 1989، 1991، 2001 و 2005 در مسابقات جهانی حضور داشتند كه بهترین عنوان را در آخرین سال حضورشان در این مسابقات كسب كرده‌اند. دورخیز آنها برای كسب مقامی بهتر از چهارمی سال 2005 است.

دو بازیكن تیم آرژانتین در مرحله‌ی مقدماتی مسابقات در بین بهترین‌ها جای گرفته‌اند.

سومین تیم حاضر در گروه E یك تیم نام آشنا برای والیبال ایران است. تیم هند تنها تیم مقتدر آسیایی است كه با كسب سه پیروزی به جمع تیم‌های ایران، برزیل و آرژانتین اضافه شده است. حضور این تیم آسیایی تعادل را در گروه E مسابقات برقرار كرده است تا جمع 2 تیم از آسیا و 2 تیم از قاره آمریكا جمع‌تر شود. هندی‌ها طی چند سال اخیر سرمایه‌گذاری بهتری را در رده‌های پایه صورت داده‌اند. آنها در سال 2003 بهترین عنوان خود را با كسب مقام نایب قهرمانی در مسابقات جهانی كسب كرده‌اند اما دو سال پس از آن با افتی قابل توجه تا رده‌ی نهم جهان سقوط كردند.

به هر حال نمایش اقتدار تیم هند كه با كسب سه پیروزی در گروه اول مسابقات روی داد، زنگ خطر را برای تمامی تیم‌های حاضر در مرحله‌ی یك چهارم نهایی به صدا درآورده است.

اما بی‌تردید تیم ایران با سابقه‌ی 5 دوره‌ی حضور در این رقابت‌ها و كسب عنوان‌های چهارم، نهم، دوم، سوم و پنجمی طی سال‌های 1989، 1997، 2001، 2003 و 20054 روند كم نوسانی را به نمایش گذاشته‌ است.

حالا این تیم با بهره‌گیری از تجربه‌ی یوستا سوتكوویچ، سرمربی صرب خود و بازیكنانی كه به نسبت تیم‌های دوره‌های گذشته صاحب تجربه و تداركات بهتری هستند، امید دارند تا بتوانند ركورد جدیدی را برای تیم ایران رقم بزنند.

گرچه تیم ایران در سومین دیدار خود در مرحله‌ی مقدماتی مسابقات مقابل كوبا شكست خورد اما می‌تواند در مرحله‌ی دوم مسابقات شروع تازه‌تری را تجربه كند.

مطالب مرتبط :

والیبال نوجوانان در اندیشه سکوهای جهانی