تبیان، دستیار زندگی
در انتخاب همسر، بیشترین توجه ما به تناسب ها است اما بد نیست بدانید مواردی هم هستند که جزو نادیده های یک انتخاب به حساب می آیند و کمتر کسی فکر می کند که عواقب توجه نکردن به آنها می تواند به قیمت یک زندگی شکست خورده یا لااقل تلخ و کسل کننده تمام شود
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

نادیدنی‌های یک انتخاب


در انتخاب همسر، بیشترین توجه ما به تشابه ها و تناسب ها است اما بد نیست بدانید مواردی هم هستند که جزو نادیده های یک انتخاب به حساب می آیند و کمتر کسی فکر می کند که عواقب توجه نکردن به آنها می تواند به قیمت یک زندگی شکست خورده یا لااقل تلخ و کسل کننده تمام شود. این ویژگی ها را بخوانید و در زمان انتخاب توجه بیشتری به آنها داشته باشید.

نادیدنی‌های یک انتخاب

گذشته هایی متفاوت: هرچقدرهم که شما در انتخاب همسر و مشابهت های فرهنگی دقت کرده باشید باز هم نمی توانید توقع داشته باشید همسرتان کاملا با شما هم فکر باشد. زیرا او گذشته و تجربیات خودش را دارد همانطور که شما صاحب تجربه های شخصی خودتان هستید.

در یک رابطه سالم شما می توانید از گذشته تان برای همسرتان بگویید اما نمی توانید او را مجبور کنید تا او هم برای شما از گذشته اش بگوید. در واقع شما برای او حق انتخاب قائل می شوید تا درمورد مسائلی که گفتن شان به صلاح نیست و تغییری در روند زندگی تان به وجود نمی آورد، رازداری کند و درباره مسائل دیگر لب باز کند. در مواردی که اختلافات فرهنگی و فکری با شریک زندگی تان داشته باشید این مسئله که در گذشته هریک از شما چه بوده است بیشتر جلوه می کند و کنجکاوی برانگیز می شود. در این وضعیت رسیدن به یک رابطه سالم غیرممکن نیست اما بسیار دشوار است.

وقت گذراندن با دیگران: وقت گذراندن با همسرتان و در رابطه های اجتماعی دیگر چقدر برایتان مهم است؟ در خانواده شما دور هم بودن، با هم غذا خوردن و سفر رفتن باب است یا تنها بودن و با دوستان بیرون رفتن و جدا بودن از اعضای خانواده؟

این نکته مهمی است که در انتخاب همسر باید به آن توجه داشته باشید. همه نه، اما اغلب کسانی که در خانواده های گروه دوم زندگی می کنند، بعد از ازدواج هم اصرار دارند همین فرم رابطه را حفظ کنند. بنابراین نمی توانند با کسی که در گروه اول زندگی کرده به راحتی کنار بیایند. چون در آن صورت، با گذشت مدت زمانی، ممکن است احساس کند آنقدر که باید در رابطه دو نفره به او خوش نمی گذرد و ترجیح بدهد با دوستانش معاشرت بیشتری بکند و یا غرق کار شود. در این وضعیت احتمالا همسر او گلایه خواهد کرد که برایش وقت کافی نمی گذارد و این یکی از نشانه های رابطه بیمار است.

اگرچه شما به روابط عاطفی با خانواده همسرتان نیازمندید اما نباید اجازه بدهید این حمایت ها تبدیل به دخالت در رابطه با همسرتان شود. مرز باریکی بین دخالت و حمایت وجود دارد و این شما هستید که باید از همان شروع زندگی این مرز را رعایت کنید

خانواده همسر: یکی از مسائلی که ممکن است رابطه زناشویی را تحت تاثیر قرار بدهد دخالت های خانواده ها در رابطه ای است که بین شما و همسرتان شکل می گیرد. در شروع زندگی مشترک شما و همسرتان به حمایت های عاطفی و مالی خانواده ها احتیاج دارید و تقریبا در سراسر زندگی داشتن یک رابطه عاطفی درست فامیلی برایتان مهم است. اگرچه شما به این روابط عاطفی نیازمندید اما نباید اجازه بدهید این حمایت ها تبدیل به دخالت در رابطه با همسرتان بشود. مرز باریکی بین دخالت و حمایت وجود دارد و این شما هستید که باید از همان شروع زندگی این مرز را رعایت کنید.

در مدت زمانی که همسر آینده خود را می شناسید و با او و خانواده اش معاشرت دارید، دقت کنید که آیا تصمیم گیرنده نهایی در اقدامات مهم زندگی او است یا اطرافیانش. برای انتخاب لباس، دکتر رفتن، معاشرت با دیگران و... به دیگران متکی است و پشت آنها پنهان می شود؟ عادت دارد حرفش را از زبان دیگران بزند؟ دیگران چقدر به او اجازه اظهار نظر می دهند و تصمیماتش را محترم می دانند؟ پاسخ این سوالات روشن کننده میزان استقلال طرف مقابل شما خواهد بود.

دوستان: از رفیق بازی و وابستگی زیاد به دوستان گفتیم اما این را هم بگوییم که رابطه ای که بخاطر آن همه روابط دوران تجردتان را قطع کنید و مجبور شوید زندگی ایزوله برای خود بسازید، مخرب و بیمار است. بعضی از همسران با این نگاه که «همه دوستانم را رها می کنم مگر اینکه همسرم از این رابطه رضایت داشته باشد» بسیاری از روابط دوستانه را بعداز ازدواج قطع می کنند. ترک رابطه های دوستی به سلامت رابطه زناشویی آسیب می زند.

به جز مواردی که احساس می کنید دوستانتان شما را ترغیب به انجام کارهایی می کنند که بین شما و همسرتان فاصله می اندازد نباید به دلیل خوشایندهای همسر یک دوستی عمیق و چند ساله را رها کنید. دوستی تجربه منحصربه فردی است که نمی توان آن را منحصر به رابطه با زن یا شوهر کرد. پس برای حفظ سلامت زندگی زناشویی دوستانتان را حفظ کنید و سعی کنید با دوستان مشترک وخانوادگی تان معاشرت بیشتری داشته باشید.

فراوری: فاطمه ایمانی

بخش کلوب ازدواج تبیان


برگرفته از اطلاعات

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.