معرفی وبلاگ
اول سلام که نام خداست. دوم خیلی خوش آمدید به وبلاگ کوچیک من سوم اگه براتون مهمه که من نظرتون رو در مورد هر پست بدونم تا بفهمم که مطالبش چقدر بدرد بخور بوده یا نبوده تو قسمت نظرات هر پست نظرتون رو که برام خیلی مهمه رو یادداشت کنید. *** کاش " آهسته بیایی " تا سکوت نازک قلبم جاودانه شود. ***
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 145340
تعداد نوشته ها : 118
تعداد نظرات : 285
Rss
طراح قالب
GraphistThem225

اندکی درباره سرطان سفید( دیابت):

متاسفانه بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی در حدود 65 درصد از افرادی که دیابت در آنها تشخییص داده شده به علت انواع مختلفی از ببیماری های قلبی _عروقی که بعدا گریبان آنها را خواهد گرفت جان خود را از دست می دهند.

 نزدیک به 150میلیون نفر در جهان وبیش از 3میلیون نفر در ایران بر اساس آمار قند یا دیابت دارند که این رقم در ایران بسیار بیشتر است و این اهمییت موضوع را دو چندان می کند.

دیابت با تاثیر مستقیم بر روی کلیه عروق  احتمال سکته های قلبی و مغزی را تا حدود 50درصد در مبتلایان به این کم کاری لوزالمعده افزایش میدهد که این موضوع  که آن را با نام سرطان سفید نامیده می شود را اغراق آمیز نمی نماید.داشتن دیابت باعث آسیب جدی به اعصاب و ایجاد اختلال در مبارزه طبیعی بدن با انواع عفونت ها است 

دیابت علاوه بر داشتن تاثیر مستقیم در بیماری های قلبی و عروقی باعث انواع نارسایی ها ازجمله در کلیه ها که ماشین های عظیم الهی در بدن ما برای دفع سموم از بدن هستند و نارسایی اندک در هر بخش آن باعث صدمه به سایر قسمتهای حیاتی بدن میشود ودر کل زندگی فردی را در خطر جدی قرار می دهد می باشد که یا آنها را کوچک و بلا استفاده کرده ویا به کل آنها را عفونی می کند که این نارسایی تنها مربوط کلیه ها نیست و کبد را نیز تحدید می کند در قدم بعد چون تمام اعضا دارای عروق هستند و چشم از همه آسیب پذیر تر است و آن هم دارای رگها و اعصاب باریک است در مرحله های اولیه بیماری کمی دید در مرحله های بعد آسیب غیر قابل جبران به قرنیه ودر مرحله های پیشرفته تر کوری یک ویا هردو چشم را نوید خواهد داد در گام بعد اندام های تحتانی که از اعصاب ضعیفتری برخوردارند و دست بر قضا در آنجا نیز عروق فراوانی وجود دارد که حتی پا را قلب دوم نامیده اند  به خاطر عبور تعداد زیادی رگ از پاها  پس آنجا نیز از تیررس دیابت پنهان نخواهد ماند و زخم پای دیابتی از جمله موارد مهم قطع الزامی عضو در بیمارستانها  محسوب می شود تا فرد حداقل بدون پا و نه بدون حیات باشد.

اما ... این سرطان برخلاف سایر سرطانها قابل پیشگیری و کنترل و درمان است اما  همانطور که معلوم است پیشگیری ساده اما درمان قطعی و کامل نیست ونیاز به مراقبت و پرهیز غذایی و انجام سایر توصیه های پزشکی است.

کلا دیابت به دو نوع خاص تقسیم بندی می شود :نوع اول (این نوع دیابت از مادر به جنین منتقل شده و درمان خاص خود را دارد و مادر زادی است)و نوع  دوم( این نوع که بسیار خطرناک است و گاهی تا مراحل و ظهور علائم جدی آن  خاموش و بی علامت خواهد ماند اما به سرعت در بدن جولان خواهد داد و به سرعت رشد می کند تا تمام اعضا را در آغوش مرگ خود جای دهد )

دیابت نوع دوم بیشتر در بزرگسالان شایع است خصوصا افراد بالای 45 سال و درزنان بیش از مردان خطر مرگ براثر سکته های قلبی و مغزی  وجود دارد دیابت نوع دوم بر اثر کم کاری غده ای در بدن به نام لوزالمعده است  که وظیفه مهم آن تولید انسولین در خون ودر کل تنظیم انسولین خون است که در بیماران دارای دیابت این غده دارای کم کاری ودر مراحل بعدی عدم تولید انسولین این ماده حیاتی در خون  فرد مبتلا می شود و در کل یا لوز المعده انسولین تولید می کند اما بدن فرد دیابتی نمی تواند به طور مناسب از آن استفاده کند و این امر به تدریج باعث کاهش توانایی لوزالمعده در تولید انسولین است و یا اصلا تولید نمی کند که این امر در اثر برخی بیماری های زمینه ای ویا موارد دیگر است.

راهکارها:

همانطور که بیان شد خطر دیابت نوع دوم بعد از 45 سالگی افزایش می یابد پس اگر در این سن ویا نزدیک به این سن هستید و دچار اضافه وزن هستید  به ویژه اگر اضافه وزنتان در قسمت میانی بدنتان است به احتمال زیاد در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارید

و نکته بعد در مورد (افراد مستعد) است: برخی از افراد دیابت ندارند اما در معرض خطر زیادی برای ابتلا به این بیماری هستند و در این افراد سطوح قند بیش از میزان طبیعی است اما هنوز وارد محدوده دیلبت نشدهاند . که این افراد می توانند با رعایت برخی مسائل و با ایجادتغییردر رژیم غذایی  و فعالیت بدنی کماکان وارد محدوده نشده و یا آنرا به تاخیر اندازند

 

و از همه مهمتر کسانی که تحرک بدنی و فیزیکی اندکی دارند و سابقه خوانوادگی دیابت در آنها وجود دارد (چه درجه یک پدر و مادر و... و چه درجه دو و سه مثل خاله عمو دایی و ...) 

و زنانی که طی حاملگی دیابت داشته اند( که با نام دیابت زمان حاملگی معروف است) و یا نوزادانی که در زمان زایمان با وزن بیش از 4 کیلو گرم متولد شده اند در معرض خطر بالای ابتلا به دیابت نوع دو هستند.

1-از پزشک خود بخواهید برایتان آزمایش کامل قند خون تجویز کند. و در صورت وجود رجوع به یک متخصص و گرفتن راهکارها از او..

2-به علت اینکه دیابت با بیماری های قلبی و عروقی ارتباط نزدیکی دارد پس کنترل و ارزیابی دیابت بایستی شامل کـنرل یک سری عوامل مرتبط باشد مانند کنترل دائمی فشار خون (هر روز ویا هر سه روز هنگام آرامش بدنو یا فشار زمان استراحت)فشار خون مادر بسیاری از بیماری ها و تسهیل کننده پیشرفت دیابت در بدن و متحد شدن آن با دیابت در حمله به کلیه سیستمهای ارگاننیک و حیاتی بدن و بسیار کشنده است آن را جدی بگیرید چه کاهش و چه افزایش آن باعث سکته ها و بسیاری بیماری ها ی مرگ بار است و بد ترین نوع آن نیز فشارخون عصبی است که گاهی باعث ایست قلبی و مرگ ناگهانی است .

قدم بعد کنترل سطح کلسترول بد خون( ال دی ال ) است گام بعد وووو باز هم نکشیدن سیگار این قاتل کوچک  و داشتن تحرک بدنی کافی (در سصح قهرمانی نه!!! ده دقیقه پیاده روی تند ویا آرام و چند حرکت کششی ساده که اگر شد در پستهای بعدی خواهم گذارد )

و در نهایت رعایت رژیم غذایی فاقد قند و نشاسته و کربو هیدرات و استفاده از میوه و سبزی تازه و با نظر پزشک مصرف آسپرین برای پیشگیری از بیماری های قلبی

و از همه مهمتردر این دنیای شلوغ و پر استرس داشتن روانی آرام و با قلبی معنوی کمک بزرگی را به درمان  قندهای عصبی و کلیه انواع دیابت چه نوع اول وچه نوع دوم  خواهد کرد . 

سلامت و پیروز باشید...

دسته ها :
پنج شنبه پنجم 9 1388 8 صبح

کاش قلبم درد پنهانی نداشت/ چهره ام هرگز پریشانی نداشت/ کاش برگهای آخر تقویم عشق/ خبر از یک روز بارانی نداشت....

گاهی کارهای ما آدمهای به ظاهر منطقی واقعا عجیبه کسایی رو دوست داریم که عملا دوستمون ندارن و ما دوست داریم که دوستمون داشته باشند که غیر ممکنه چون دوست داشتن یه چیز درونی و لایتغیره و و تو فکر کسایی هستیم که شاید یه لحظه ام به فکرمون نیستن و ما دایما غافلیم از کسایی که به خاطر خودمون واقعا ما رو دوست دارن ودایما به فکرمون هستند  مثل پدر و مادرمون و سایر دوستان خوب مثل تمام بچه های تبیان کاش فقط ذره ای تغییر کنیم و چشمهامون رو جور دیگه به دنیا باز کنیم و همیشه دنبال ناممکن ها و نشدنها و غیر به واقع پیوستنها نباشیمو کمی به دنبال جهان واقعی ولذت قناعت  هم باشیم.....

دسته ها :
چهارشنبه بیست و هفتم 8 1388 9 صبح

گاهی وقتها یادمون می ره که کی بودیم و حالا کی هستیم به بقیه اصلا توجه نمی کنیم وهمه چیزرو مشکل  خودشون می دونیم غافل ازاینکه خدا اون بالا داره مارو می بینه و نگاه می کنه اما اون خوب می دونه که ما اون چیزی نیستیم که الان ابراز می کنیم و بهتر از خودمون ما رو می شناسه کاش خودمون به خودمون نگاه کنیم تا....

دسته ها :
شنبه شانزدهم 8 1388 9 صبح

سلام بچه هان اولین بار که من وارد وبلاگ می شوم و خیلی خیلی خوشحالم

 

....دوسیتون دالی بچیها....... آهسته بیا...

دسته ها :
شنبه شانزدهم 8 1388 9 صبح
X