البته ملت باید تلاش خود را بکنند، باید زحمت بکشند و دنبال اصلح بگردند. من مکرّر عرض کرده ‏ام که مسأله، مسأله‏ى دین و خدا و اداى تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهى است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهى است.

 قبلاً هم گفتیم که تفاضل ولو کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید، بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید؛ یعنى بتوانید از راهى بروید که اگر خداى متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأى دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجتى فراهم بکنید، بعد با خیال راحت بروید رأى بدهید. مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا می‏خواهیم و دعا و آرزو میکنیم که خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح - آن که واقعاً صلاحیتش بیشتر است - هدایت کند. ...
هر کسى که برود رأى بدهد، چه رأى او صائب باشد و به اصلح رأى داده باشد و چه اشتباه کرده باشد و به غیر اصلح رأى بدهد، همین اندازه که از روى احساس تکلیف نسبت به آینده پاى صندوق برود و رأى بدهد، این رأى پیش خداى متعال مأجور و موجب ثواب است و این شخص، علاقه‏مند به نظام و رهبرى مى‏باشد. آنچه که مهم است، این احساس تکلیف است. همه‏ى آحاد ملت، این احساس تکلیف را باید بکنند.
بحمداللَّه - همان طور که گفتیم - احساس مى‏شود که مردم کاملاً با شور و شوق وارد شده‏اند. همین شور و شوق، بلکه بیشتر از این را تا روز رأى و لحظه‏ى رأى دادن حفظ کنید. بروید تلاش و تفحص خودتان را بکنید، اصلح را پیدا نمایید و آن کسى را که فکر کردید اصلح است و بین خودتان و خدا حجّت تمام شد، به او رأى بدهید و خاطر جمع باشید که تکلیفتان را انجام داده‏اید. این، آن چیزى است که همه باید به آن توجه بکنند. هر کس هم که نتیجه‏ى آرا متعلق به او شد، خداى متعال ان‏شاءاللَّه کمک خواهد کرد، ما هم کمک خواهیم کرد، تا بتواند وظایف خود را انجام بدهد.

فرازی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده‏هاى معظم اسرا و مفقودان جنگ تحمیلى 31/2/1376

منبع سایت فجر


X