پس از ایجاد شک و تردید در مخاطب عرب و مسلمان و اعطای اطلاعات اندکی از مسیحیت به وی، گام عملی با سخن گفتن از مشارکت و در واقع «مشارکت معنوی» شکل گرفته و دیدارهای «مؤمنان مسیحی» با یکدیگر، شروع میشود. چندین آیة انجیل، توجیهگر چنین مشارکتی است، از جمله:
و همة ایمانداران با هم میزیستند و در همه چیز شریک میبودند و املاک و اموال خود را فروخته، آنها رابه هر کس به قدر احتیاجش تقسیم میکردند و هر روزه در هیکل به یک دل پیوسته میبودند و در خانهها نان را پاره میکردند و خوراک را به خوشی و سادهدلی میخوردند و خدا را حمد میگفتند و نزد تمامی خلق، عزیز میگردیدند و خداوند هر روزه ناجیان را بر کلیسا میافزود.26
کشیش «اسکندر جدید» خاطرنشان میسازد که نشستهای معنوی، از جمله نعمتها و راههای چیرگی بر گناه است او میگوید:
مسلم است که نشستها و دیدارهای معنوی از نیرومندترین ابزارهایی است که خداوند برای رشد مؤمنان و پیشرفتشان در زندگی مسیحیت، به وجود آورده است.27
پیش از پیشنهاد ورود به چنین مشارکتی به مخاطب، جزوههایی برای او ارسال میشود که اهمیت این پیوند معنوی و محبت برادرانه را توضیح میدهند که به دو عنوان از آنها اشاره میکنیم: یکی با عنوان «محبت برادرانه» دربردارندة موضوعهایی چون: «اهمیت محبت»، «ایدة جسم واحد»، «موانع پیوستگی جسم واحد»، محبت عملی»، و دیگری با عنوان «پیوند معنوی» است که موضوعهای زیر را در بر گرفته است: «آشنایی»، «اعتماد دو جانبه»، «دیدارها و ضیافتها و بازدیدها»، «بررسی کلمة الله»، «نماز جماعت»، «تعمید»، «اجتماعات عبادتی» و «تسامح و هشدار».
عناوین محتوایی این دو جزوه، آشکارا محتوای واقعی آنها را نشان میدهد. هر دوی این جزوهها از انتشارات «مدرسة کلمة الحیاة» پروتستانی در «مالاگای اسپانیا» است. فراخوان به مشارکت معنوی، از طریق دعوت مستقیم برای ورود به یک انجمن مسیحی صورت میگیرد که معمولاً نیز همراه با اعطای جایزههای قابل توجهی است.