سخنی از آیت الله العظمی بهجت(مد ظله العالی) در مورد انتخابات:
"الحمدلله رب العالمین و الصلاه علی سید النبیاء محمد و آله ساده الوصیاء المطهرین"
در جواب سوال مکرر در مورد انتخابات ، {مطالبی ذکر می شود} با اشاره به آنچه در سال گذشته تذکر داده شده بود ، از بیاناتی که اختصاص به زمان ومکان خاصی ندارد و در آنها تعیین توصیفی – که اتمّ و اعم و احسن واکمل و ادوم از تعیین اسمی است - شده بود.
از حذیفه (رضوان الله علیه) مروی است، که فرمودند: «کانوا یسالون رسول الله عن الخیر و کنتُ اساله عن الشر» ؛ باید بدانیم «شر» چیست و «اهل شر» کیست تا فرار از آن نماییم ، و « خیر» چیست و «اهل خیر» کیست تا به سوی آن فرار نماییم.
باید اهل انتخاب در پیاده کردن کبریات در صغیریات، وکلیات در جزئیات، روشن و با احتیاط باشند؛
و رضای خدای بزرگ را مقدم بر رضای غیر نمایند؛و فحص از عقلای متدینین که اصلح باشند نمایند؛ و در روشنی توقف ننمایند و در تاریکی حرکت ننمایند؛
واز رشوه دادن ورشوه گرفتن (شیوه دول کفر)، دور باشند؛
با متدینین از عقلا، که محیط به مسائل شرعیه و با ایمان اعتقادی و عملی ، وپرهیزکار، و با تدبیر، و شجاعت ، و اعتدال فکری و مسلکی ، باشند وبا غیر آنها سر وکار نداشته باشند، و مسلمان ها را گرفتار نکنند و کاری نکنند که در پشیمانی آن تدارکی نیست.
از وطن فروشی و وطن فروشان که غایت محبت دول کفر است دور باشید. عواقب وطن فروشان به دول کفر را ملاحظه بنمایید! دیدیم و می بینیم که به محلل های خودشان، وفا نمی کنند، مگر تا زمانی که چاره ندارند، وپس از آن جز پشیمانی و عاقبت سوء برای تابعین آنها نمی ماند.
باید بدانیم که هیچ نقصی در ممالک اسلامیه نیست که منسوب به دول کفر نباشد؛ و آنچه منسوب به آنها است ، نقص در اسلام و ایمان است ، یا منتهی به آن است.
غیر از معصومین کسی نمی تواند بگوید: « همه چیز را می دانم، یا می بینم»؛ و کسی نمی تواند بگوید: « هیچ چیز را نمی دانم، وهمه جا تاریکم»، بلکه هر عامل عادی، چیز هایی را می داند وباید حرکت کند و توقف ننماید، {و} بلکه باید از معلومات خود، مجهولات را استخراج نماید تا آنجا که بتواند؛ وچیز هایی را که نمی داند بایداحتیاط، و توقف، تفحص نماید تا به ندامت غیر مستدرک، مبتلا نشود.
واین مطالب برای جواب سوال ها،{ذکر شد} با اشتمال بر بیاناتی که اتمام حجت وتاکید آن است، تا آنکه علی العمیاء، به مسامحه، خود و دیگران از مومنین را، در گمراهی وارد ننمایند.
کسانی که متحیر و مرددند، به آنها دستور داده شده و می شود:
ملاحظه کنید: کدامیک از{دو} حزب با ولایت علی (ع) موافق یا موافق تر است ؛ و کدام اعتقاد او عملاً انتظار مهدی را دارد یا متاکد تر است ؛ کدام تغییری در امور دینیه داده یا نمی دهد ؛ کدام معتدل در فکر ، یا متلوّن است در اعتقاد یا عمل ؛ کدام ملکه تقوا و صدق و ائتمان دارد ، یا قوی تر است ؛ کدام در صفات شبیه کفر یا نفاق و کدام دور تر است ؛ و بالجمله کدام به خدای متعال و خاتم الانبیا و خاتم الوصیا (ص) نزدیک تر است.
از خداوند عظیم، موفقیت همه مومنین را بر مرضیات او، وتجنب از مبغوضات او را در همه جا ودر هر حال می خواهیم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
11/محرم/1418
منبع:کتاب به سوی محبوب