تعداد بازدید : 4538809
تعداد نوشته ها : 10297
تعداد نظرات : 320
گام اول؛ «نظر سازی»
با نزدیک شدن به موعد برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی که نظرسنجی دستگاه های رسمی از پیروزی قاطع دکتر محمود احمدی نژاد در دور اول انتخابات ریاست جمهوری خبر می دهد، شخصیت های سیاسی جریان دوم خرداد با پشتیبانی رسانه های مکتوب و بنگاه های سیار و ثابت خبر پراکنی این جریان در تاکتیکی از پیش طراحی شده توسط کمیته عملیات روانی این گروه در گام نخست از حلقه های تکمیلی پروژه «بحران آفرینی» می کوشند با استفاده از شیوه دروغ پردازی رسانه ای در جهت شکل دهی افکار عمومی جامعه و ایجاد توهم پیروزی نامزد مورد حمایت خود، میزان آراء میرحسین موسوی را 70 تا 80 درصد آرای جامعه اعلام نمایند.
هفته نامه «امید جوان» با انتشار مصاحبه ای از آقای موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات درصفحه اول شماره 628 خود ( 9 لغایت 16 خرداد) به نقل از این عضو شورای مرکزی روحانیون مبارز می نویسد : « بر اساس برخی نظر سنجی های صورت گرفته از سوی ارگان های رسمی، موسوی 70 تا 80 در صد آرای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را به خود اختصاص خواهد داد.» نشریه فوق با تبدیل این نظر سازی به تیتر نخست خود با امید آنکه یک هفته ای بر روی دکه های روزنامه فروشی کشور اهداف طراحان اصلی این پروژه را دنبال خواهد کرد اعلام می دارد « میر حسین ؛ 70 در صد » .
گام دوم؛ «شبهه در سلامت انتخابات»
کمیته عملیات روانی این جریان در گام دوم از تکمیل زیرساخت های روانی و اجتماعی برای عملیاتی نمودن پروژه «بحران آفرینی» در صورت شکست، که ماه ها قبل با برنامه ریزی و توجیه شخصیت های شاخص این جریان و مجریان «نهضت سخنرانی» (سازماندهی صدها سخنران برای تخریب چهره ریاست جمهوری و دولت نهم) آغاز گردیده بود، همزمان با پیگیری گام نخست با بهره مندی از تاکتیکی تجربه شده در انتخابات خرداد 76
( انتخاباتی که دولت آقای هاشمی مسئولیت برگزاری آن را به عهده داشت) هم صدا با رسانه های بیگانه می کوشد با کلید زدن مسئله ای تحت عنوان «کمیته صیانت از آراء»
علیرغم اعلام سخنگوی شورای نگهبان در خصوص غیر قانونی بودن تشکیل چنین کمیته هایی در حالی که «کامران دانشجو» رئیس ستاد انتخابات کشور از امکان حضور 48000 نماینده هر کاندیدا در شعب اخذ رای در سراسر کشور خبر می دهد، بر طبل نگرانی در خصوص سلامت برگزاری انتخابات بکوبند که تیتر روزنامه مردم سالاری در تاریخ 10/3/88 با عنوان « سید محمد خاتمی در آبادان: اگر موج مردمی شکل گیرد نمی توانند رای مردم را عوض کنند » را می توان در راستای این پروژه تحلیل کرد.
تحلیل رهبر معظم انقلاب
تمامی این اظهار نظرها در حالی صورت می پذیرد که مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از معلمان، پرستاران و کارگران (9/2/88) در تحلیلی جامع از اینگونه اقدامات می فرمایند: «یکی از دشمنی ها همین است که این پدیده با ارزش تاثیر حضور مردم و نقش آفرینی مردم در اداره کشور و مدیریت کشور را در تبلیغات خودشان نفی کنند یا ندیده بگیرند یا انکار کنند. بارها و بارها در اظهارات صریحشان، در اظهارات کنایه آمیزشان، در انتخابات کشورمان خدشه کردند. نه؛ انتخابات کشور ما از انتخابات اکثر این کشورهای مدعی دمکراسی، هم آزادتر است، هم پرشورتر است، هم انگیزه مردم در این انتخابات بیشتر است. انتخابات پرشور، انتخابات خوب، سالم. دشمن خدشه می کند. از دشمن انتظاری هم جز دشمنی نیست؛ چه انتظاری هست؟
بی توقعی از دوستان است.
بی توقعی از کسانی است که جزو این ملتند؛ واقعیات را دارند می بینند؛ می بینند که این انتخابات چگونه سالم و متقن انجام می گیرد، در عین حال، همان حرفی را که دشمن می زند، اینها هم می زنند! من انتظارم این است: کسانی که با ملت ایرانند، جزو ملت ایرانند، توقع دارند ملت ایران به آنها توجه کنند، اینها دیگر علیه ملت ایران حرف نزنند و انتخابات ملت ایران را زیر سوال نبرند. مرتب تکرار نکنند که آقا این انتخابات سالم نیست؛ انتخابات، انتخابات نیست. چرا دروغ می گویند؟ چرا بی انصافی می کنند؟ چرا خلاف واقع میگویند؟ چرا این همه زحماتی را که این ملت و مسئولین در طول این سالهای متمادی متحمل شدند، ندیده می گیرند؟ چرا؟ چرا ناسپاسی می کنند؟
انتخابات در دوره های گذشته سالم بوده. در مواردی که شبهاتی پیش می آمد، ما فرستادیم تحقیق کردند، دنبال کردند. در یکی از مجالس گذشته شایعاتی پیدا شد، بعضی ها دلائلی آوردند، حرفهائی زدند که انتخابات ناسالم است؛ توقع داشتند که در برخی از شهرهای مهم از جمله تهران، انتخابات ابطال شود. ما افراد وارد و مطلعی را فرستادیم تحقیق کردند، مطالعه کردند؛ دیدند نه، خدشه در انتخابات نیست. در بین هزارها صندوق ممکن است در دو تا، پنج تا صندوق خدشه هائی به وجود بیاید. این، انتخابات را خراب نمیکند. این هم مال بعضی از اوقات بوده است. گاهی یک گروهی، یک جناحی - از این جناحهای معمولی کشور که شماها این جناح بندی ها را میشناسید - که بر سر کار بودند، نتیجه انتخابات به ضرر آنها و به نفع جناح مقابل شده؛ مکرر این اتفاق افتاده. چطور این انتخابات را کسی ممکن است زیر سوال ببرد؟»
نتیجه گیری
آنچه که می توان از تحلیل مدل رفتاری شخصیت ها و گروه های موسوم به اصلاح طلبان در عرصه انتخابات نتیجه گرفت؛ تلاش کمیته رادیکالی است که می کوشد علیرغم احتمال زیاد شکست اصلاح طلبان در این دوره از انتخابات، در اقدامی فرافکنانه، بحران را به محیط بیرونی جریان خود منتقل کرده و شکست را به مثابه پیروزی بنمایاند تا بتواند از این طریق، موجبات تداوم حضور خود را در قدرت و عرض اندام در انتخابات های آتی فراهم آورد.
در همین راستا، اقدام غیر قانونی هواداران یک کاندیدا در شکستن درب دانشگاه امیر کبیر، اغتشاش در مراسم دانشجویان حامی احمدی نژاد در دانشگاه تهران و ضرب و شتم عکاس و خبرنگار ایرنا، تمامی نشانه ای از کلید خوردن تدریجی پروژه ای است که حاصل آن در ایام سالگرد حادثه 18 تیر برای طراحان با توجه به ظرفیت های موجود در کنار یک نامزد قابل برداشت
می باشد.
در پایان آنچه باید مورد تامل قرار گیرد اینکه، ملت فهیم و هشیار ایران با عنایت به سخنان مقام معظم رهبری در جمع کثیر مردم عزادار بیستمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره)، از تلاش دشمن برای «ضربه زدن به مردم سالاری و جلوگیری از مشارکت قوی مردم در انتخابات » خبر دادند؛ به خوبی از این توطئه ها آگاه بوده و با عزم راسخ خود و شرکت در انتخابات 22 خرداد ، برگ زرین دیگری در کتاب پر افتخار تاریخ انقلاب اسلامی ایران خواهند افزود.
نویسنده: مهدی اقراریان